Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De beste Wordpress themes (✅ Premium themes)

Divi


Als u op zoek bent naar de beste WordPress themes die er te koop zijn voor Wordpress, kunt u met deze verzameling van de populairste Premium WordPress themes zeker uit de voeten.

In deze verzameling vindt u themes die vol zitten met design demo's voor elk type project. U vindt ook themes met op maat gemaakte of pagebuilder hulpmiddelen van derden die het maken van aangepaste ontwerpen voor uw WordPress-website verrassend eenvoudig maken.

De populairste premium themes bevatten ook een breed scala aan functies waarmee u uw WordPress website kunt upgraden van een standaardblog naar een krachtig publicatieplatform. Als u een volledig functionerende webshop wilt maken of alleen een paar artikelen wilt vermelden die te koop zijn op uw website, hebben de meeste themes in deze verzameling goede e-commercemogelijkheden.

De WordPress themes die in deze collectie zijn opgenomen, bevatten allemaal hoogwaardige ontwerpen, indrukwekkende selecties van design demo's en vooraf gemaakte lay-outs en sjablonen, veel aanpassingsinstellingen en opties, en echt nuttige functies die uw website effectiever zullen maken.

Dit zijn de meest populaire premium WordPress themes om een reden, en welke je ook kiest, je bent goed op weg om een geweldige website te maken.

Mijn persoonlijke top 13 beste WP-themes

1. Divi

Divi Wordpress theme


Divi is het prominente WordPress theme van het team van Elegant Themes. Het is het hoogtepunt van hun uitstekende themepakket met een waarde van $ 89,00 per jaar en het is een hulpmiddel waarmee je bijna elk type website kunt bouwen met WordPress.

Een van de beste kenmerken van dit populaire premium WordPress theme is de geïntegreerde Divi Builder. Met deze functie voor slepen en neerzetten kunt u eenvoudig aangepaste lay-outs maken en ontwerpen voor de pagina's van uw WordPress-website, inclusief de startpagina. Via de Divi Builder gebruikersinterface kunt u aangepaste pagina-layouts maken die uit meerdere rijen en kolommen bestaan. Uw lay-outs kunnen dan worden gevuld met een reeks modules.

De Divi Builder modules die in uw aangepaste lay-outs kunnen worden geplaatst, bevatten basisopties, zoals een reeks tekst- en afbeeldingslay-outs, knoppen, galerijen en blokoffertes. De Divi Builder modules kunnen echter ook meer geavanceerde functies toevoegen aan uw website, waarvoor u anders extra plug-ins zou moeten installeren om toegang toe te krijgen. Dit omvat diavoorstellingen, prijstabellen, testimonials, e-mailoptin-formulieren, geanimeerde items en nog veel meer.

Hoewel het Divi WordPress-theme en de Divi Builder ervoor zorgen dat u uw eigen aangepaste ontwerpen eenvoudig zelf kunt maken, biedt de groeiende selectie van kant-en-klare paginasjablonen een geweldige basis voor uw eigen lay-outs. Deze sjablonen bestrijken een breed scala aan scenario's, waaronder meerdere startpagina-indelingen, plus alle essentiële pagina's die een goede website nodig heeft. Divi biedt ook volledige ondersteuning voor e-commerce, waardoor het een uitstekende keuze is voor online winkels.

Dat is echter niet alles wat Divi te bieden heeft. In een recente update is een tool voor het splitsen van tests toegevoegd aan het theme. Met Divi Leads kunt u gesplitste tests uitvoeren om de verschillende elementen van uw website te optimaliseren, zodat uw site de best mogelijke resultaten oplevert. Divi wordt ook steeds mobieler, waardoor het een uitstekende keuze is voor webontwerpers die snel hun instellingen in een nieuw project kunnen exporteren en importeren. Dit theme zit boordevol functies en mogelijkheden en u kunt het volledige overzicht krijgen van onze praktische Divi-recensie.

Divi is al enkele jaren beschikbaar en is sinds de release regelmatig bijgewerkt en verbeterd. Als nieuwe functies worden toegevoegd en verbeteringen worden aangebracht, wordt Divi steeds beter en beter. Dit - en het voordelige prijskaartje - heeft ertoe bijgedragen dat het een populaire keuze is geworden, wat voor velen het beste WordPress theme is dat je kunt kopen.


Lees: Divi Theme review


2. Avada

Beste Wordpress themes


Avada is sinds meer dan 6 jaar het best verkochte theme op Themeforest.com en er zijn er bijna een half miljoen van verkocht ondertussen. Reken maar eens uit wat de opbrengst voor de bouwers is, 500.000 x 30 dollar = 15 miljoen dollar. Het kopen van een dergelijk theme houdt in dat er altijd geweldige support is en het niet zo maar uit de handel genomen wordt wat zou betekenen dat u geen updates meer kunt krijgen ervoor.


Lees: Avada Review


3. TheGem

TheGem Wordpress theme


Met meer dan 200 creatieve concepten om uit te kiezen, kan dit veelzijdige theme worden gebruikt om bijna elk type website met WordPress te maken. Het spreiden van meerdere categorieën en ontwerpstijlen, elk van de websitedemo's van TheGem is gebouwd volgens een zeer hoge standaard. Eigenlijk is het eerlijk om te zeggen dat elk van deze demo's afzonderlijk kan worden verkocht. Hoe dan ook, iedereen die voor TheGem kiest, krijgt toegang tot een zeer indrukwekkende bibliotheek met websitedemo's.

Gelukkig maakt TheGem bij het opzetten van uw website het heel eenvoudig om deze inhoud te importeren. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u kiezen uit meer dan 200 advertentiesjablonen voor de startpagina en de inhoud van uw site. Het aanpassen van uw site is ook geen probleem en de aangeboden opties helpen verklaren waarom TheGem een ​​van de populairste Premium WordPress-themes is die vandaag beschikbaar zijn.

Ondanks een sterke focus op ontwerp en vooraf gebouwde inhoud hebben de makers van TheGem de andere essentiële aspecten van het produceren van een winnend theme niet over het hoofd gezien. Als u TheGem kiest voor uw project, wordt uw website snel geladen, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en natuurlijk zeer mobielvriendelijk. Zoals je mag verwachten van een bestseller theme, is TheGem zo ontworpen dat het volledig werkt met de toonaangevende externe plug-ins, zoals WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO en meer. Het pakket bevat ook een goede selectie van handige premium plug-ins zonder extra kosten.

Welk type website u ook gaat maken, de demo's van TheGem moeten u kunnen helpen uw project in stijl te lanceren.


Lees: TheGem review


4. Monstroid-2

Monstroid-2 beste Wordpress theme


Wat mij betreft is het beste Wordpress theme om webshops te bouwen, Monstroid-2. Dit beste Wordpress webshop theme heeft standaard de ELEMENTOR page builder in zich, deze pagebuilder is te vergelijken met de kwaliteit van de Divi Builder. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven boven de Divi Builder.

Uiteraard is het met dit geavanceerde theme mogelijk om via de demo importfunctie deze exacte lay-out met een paar klikken in uw website te hebben. Daarna past u gewoon alles aan om uw eigen huisstijl te bereiken wat met de geweldig werkende ELEMENTOR pagebuilder geen moeilijke opgave is. De webshop lay-out is bijzonder fraai en Monstroid-2 werkt perfect samen met de meeste gebruikte Wordpress plug-in voor shops, Woocommerce.


Lees: Monstroid-2 review


5. Extra Theme

Beste Wordpress themes voor Nieuws


Een van de dingen die het Extra Theme geweldig maken is het feit dat het door Elegant Themes ontwikkeld is. Elegant Themes heeft de wereldwijd beste front-end pagebuilder. Dit is geen losse opmerking van mij hier, 650.000 mensen kochten om die reden het Divi Theme van ze, het meest populaire Wordpress theme überhaupt en Extra is hier eveneens mee uitgerust.

Als u 20 dollar extra uitgeeft op de prijs van een willekeurig ander goed nieuws- of tijdschrift-theme heeft u een Elegant Themes lidmaatschap voor een jaar voor een onbeperkt aantal sites. U beschikt dan ook meteen over het wereldberoemde Divi Theme en nog 86 andere premium themes en plug-ins voor praktisch dezelfde prijs waarvoor u ergens slechts 1 theme heeft voor 1 domein.


Lees: Extra Theme review


6. Kallyas

Kallyas Wordpress theme


Kallyas is een van de beste Wordpress themes voor het maken van een webshop. Ik heb er persoonlijk meer dan 20 shops mee gebouwd en weet dus waar ik het over heb. Dit theme heeft een eigen Page Builder die vlekkeloos werkt en als men hem eenmaal goed kent, van gaat houden. Hij werkt niet bijzonder snel, maar erg precies, men kan echt precies alles zo maken als men het in gedachten had.

Wat ook perfect is aan het Kallyas Theme is de eenvoudigheid waarmee men verschillende afbeeldingen in headers kan gebruiken, op elke pagina een andere header zonder veel gedoe.


Lees: Kallyas review


7. Be Theme

Be beste Wordpress themes


Het Be Theme is een van de beste Wordpress themes bij uitstek om snel een geschikte demo te vinden voor een bepaalde branche. Tegelijkertijd is het theme heel soepel oftwel men kan er erg snel mee werken. Tijd is geld, dus... Dit theme staat op Themeforest.com op plek 2 in beste verkochte Wordpress themes op dit moment en met een reden.

Ik heb persoonlijke meerdere sites met dit theme gebouwd en was er erg te spreken over. Ik moet er wel bij zeggen dat het Be Theme erg "light" is, simpel dus en hoofdzakelijk geschikt voor professionele bouwers die snel geld willen verdienen. Voor het maken van een A1-website zou ik liever een andere theme pakken zoals bijvoorbeeld Divi, Extra, of Monstroid-2.


Lees: Be Theme review


8. Jobcareer

Jobcareer beste Wordpress theme


Het beste Wordpress theme om een website te maken voor een uitzendbureau is Jobcareer. Ik heb meerdere sites ermee gebouwd voor meerdere uitzendbureau's en dit theme sprong er echt uit wat mogelijkheden en strak design betreft. Een bijkomend positief punt is de geweldige support die gegeven wort als je iets wilt weten van het theme bij de bouwers ervan.

Het theme heeft 16 verschillende standaard layouts waaruit u kunt kiezen en heeft in principe geen extra plugins nodig om goed te functioneren. Ook heeft Jobcareer een eigen Page Builder ingebouwd die feilloos werkt en vele mogelijkheden biedt. Koop dt theme uitsluitend als u een site gaat bouwen voor een uitzendbureau, zo niet bent u beter af met een veelzijdiger theme.


Lees: Jobcareer review


9. The7

The7 beste Wordpress theme


The7 is een veelzijdig responsief WordPress-thema dat beschikbaar is op Themeforest. Het is een krachtig en feature-rijk theme met geweldige aanpassingsmogelijkheden. The7 Theme is een product van Dream-Team, een ontwikkelingsbureau van WordPress gevestigd in Kiev, Oekraïne. Het team heeft een sterke portfolio op Themeforest met 24 items die zijn gekocht door meer dan 175.000 mensen.

The7 Theme is hun meest populaire product tot nu toe. Het is meer dan 143.000 keer verkocht en heeft geweldige recensies gekregen van klanten en experts. The7 Theme is een veelzijdig WordPress theme dat geschikt is voor bijna elke soort website. Het richt zich op gebruiksgemak en flexibiliteit, zodat gebruikers elk aspect van hun website kunnen aanpassen en behoort tot de beste Wordpress themes allertijden.


Lees: The-7 review


10. Bridge

Bridge beste Wordpress theme


Bridge is sinds de eerste release in 2014 een populair WordPress-thema gebleven. Sindsdien heeft het veel updates en verbeteringen ontvangen en is het nu bij versie 19.6.

In de nieuwste versie bevat het Bridge WordPress-thema meer dan 430 volledig uitgeruste demo's. Dit betekent dat het niet uitmaakt welk type website u aan het bouwen bent, en welke stijl van ontwerp u verkiest, er zal waarschijnlijk een vooraf gebouwde demo zijn die geschikt voor u is.

Als er echter geen vooraf geconfigureerde demo is die overeenkomt met uw plannen, kunt u eenvoudig de verschillende elementen van elke optie mixen en matchen om een op maat gemaakte look en feel voor uw WordPress-website te creëren. U vindt ook de krachtige Visual Composer-plug-in in het pakket, zodat u op een eenvoudige manier elk van de opgenomen ontwerpen kunt wijzigen of uw eigen ontwerpen helemaal zelf kunt maken.

Het indrukwekkende aantal demo's is misschien wel het meest in het oog springende kenmerk van dit thema. Bridge heeft echter nog veel meer te bieden als het gaat om het maken van professionele websites met WordPress.

11. Soledad

Soledad Wordpress theme


Soledad en haar 5000 demo's hebben misschien het meeste te bieden als het gaat om kant-en-klare sjablonen en lay-outs.

De Soledad-demo's behandelen bijna elke categorie websites die u kunt bedenken. Ongeacht het type project dat u plant, er moet een demo zijn die u kunt gebruiken zoals deze is, of als basis voor uw eigen websiteontwerp.

Als u bijvoorbeeld wat inspiratie voor uw project wilt en een beter idee van wat dit theme kan, is er een selectie van voorbeelden uit de praktijk van websites die zijn gemaakt met het Soledad-theme op de verkooppagina.

Als het gaat om het aanpassen van de Soledad-demo's en paginasjablonen, zijn er een indrukwekkend aantal theme-instellingen en opties om gebruik van te maken. En dat niet alleen, maar er zijn ook meer dan 200 mogelijke slider- en bloglay-outcombinaties om uit te kiezen. Het wijzigen van uw website is heel eenvoudig dankzij het gebruik van de WordPress Customizer-interface. Hiermee krijgt u een live voorbeeld van uw wijzigingen terwijl u ze maakt, zodat u uw werk niet voortdurend hoeft op te slaan, van browsertabblad te wisselen en tabbladen te vernieuwen.

Als u van plan bent om een ​​online portfolio met WordPress te maken, zou de zes verschillende portfoliostijlen die Soledad bevat, u moeten aanspreken. Dit theme is ook een goede keuze voor het maken van een online winkel, dankzij de volledige ondersteuning voor de populaire WooCommerce Store Builder-plugin.

Soledad heeft voor elke gelegenheid een demoversie en het behoeft geen verdere uitleg waarom dit een van de populairste Premium WordPress themes van het moment is.


Lees: Soledad review


12. Refrakt

Refrakt Wordpress theme


Het theme Refrakt is gespecialiseerd in fotopresentaties. Als u dit theme koopt zou het dus met dat doel moeten zijn, anders kunt u beter een andere theme uitzoeken wat gespecialiseerd is in uw branche of een all-round theme. Voor fotopresentaties is dit echter het beste Wordpress theme wat ik ken.

Als u op de link hierboven klikt om naar de demo te gaan, klikt u verder op "Left logo menu" de basis versie van het theme. Daar aangekomen zult u zien hoe prachtig de foto's meteen daar al geplaatst zijn zonder scroll naar boven of beneden. Als u nu op de cirkel rechts onderin klikt verdwijnen alle teksten en het menu bovenaan uit beeld en blijven alleen de foto's over waar u doorheen kunt scrollen met de pijltjes rechtsonderin. Bekijkt u ook de extra mogelijkheden via de knop "Homepages" zoals Photorama, Photowall, Ken Burns, Swiper slides, Particles Show en meer.13. Brooklyn

Beste Wordpress Portfolio theme


Over smaak valt te twisten maar als ik een website moet bouwen waarin verschillende categorieën met producten getoond moeten worden zonder dat het een shop (directe verkoop) is, gebruik ik graag Brooklyn omdat het zo'n practisch portfolio systeem herbergt. Voor mij is Brooklyn het beste Wordpress theme voor portfolio's op de markt. Als het een shop zou zijn waar artikelen verkocht worden, zou ik waarschijnlijk liever met Kallyas werken.

Het Brooklyn theme is een zeer populair, veelzijdig WordPress theme, ontwikkeld door United Themes, een Duits bureau voor webontwikkeling. Oorspronkelijk gemaakt in november 2013, is het theme verschillende keren bijgewerkt en zijn er voortdurend nieuwe, geavanceerde functies toegevoegd. Brooklyn telt momenteel meer dan 33.000 verkopen en scoort 4.66 van de 5 sterren. Een van de hoogste open classificaties op de Themeforest-marktplaats. De onderscheidende kenmerken van het thema zijn de grote flexibiliteit en het brede scala aan aanpassingsmogelijkheden.


Lees: Brooklyn review


Tip: Maak je website met Wordpress DIVI theme met de wereldwijd beste pagebuilder, 650.000x verkocht!

DiviScroll naar boven