Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste 30 Wordpress themes - selectie [2023] 💥

Beste Wordpress themes


Ik heb besloten om dit jaar een absolute top 15 aan te bieden, met eronder een top 20 van zeer goede thema's, maar waarvoor voor elk van uw websites een aparte licentie nodig is. Dat maakt deze themes minder aantrekkelijk, waardoor ze buiten de echte top 15 vallen, al zijn het wel hele goede thema's. De themes in de absolute top 15 zijn op meerdere en vaak op zoveel sites te gebruiken als je wilt. De thema's in de 2e top 20 kan ik alleen aanraden als je een theme zoekt voor slechts 1 website.


Advertentie

Divi Ad 680px



Top 15+20 beste WP-themes [2023]

1. Divi

Divi beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $89/jaar, onbeperkte websites - Waardering: 5.00

Divi is het beste theme wat u zich voor kunt stellen, en heeft ook nog eens de beste pagebuilder die er is geïntegreerd en staat in deze lijst dus op plaats 1. Men vergelijkt het soms ten onrechte met het Avada Theme, maar in de vergelijking Divi vs Avada wint Divi het op alle fronten. Ik schrijf voor beide themes artikelen trouwens en het valt meteen op dat als ik een gelijk aantal mensen naar Divi als naar Avada stuur, dat er 10x meer mensen het Divi theme ook echt kopen. Door deze ervaring twijfel ik ook aan de cijfers die Avada opgeeft.

Afgezien van het feit dat Divi meer en betere features te bieden heeft dan alle andere themes, hebben ze ook nog eens de beste prijs. Veel themes mag u maar op 1 website gebruiken, het Divi Theme mag u op zoveel sites gebruiken als u wilt. Het kost 89 dollar waar de meeste themes 59 dollar kosten, maar Divi koopt men als lidmaatschap in combinatie met 86 andere themes, waaronder het top-theme Extra voor magazine-websites. In het pakket zitten ook vele geweldige plug-ins. Het abbonement koopt men ook voor de rest van zijn leven voor slechts 249 dollar, een ongekend goede prijs. Als je deze link gebruikt, krijg je Divi met 20% korting.



2. Astra

Astra PRO beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $59/jaar, onbeperkte websites - Waardering: 5.00

Astra PRO is het snelst ladende theme wat er voor Wordpress is. Maar daar houdt het niet mee op, want afgezien van de snelle laadtijden is Astra ook een van de beste themes voor het bouwen van webshops en uiteraard websites. Astra biedt een overvloed aan oogstrelende lay-outs sie met 1 klik te installeren zijn en is volledig voorbereid om perfect samen te werken zowel de Woocommerce-plug-in voor webshops en de Elementor pagebuilder. Natuurlijk werkt Astra ook geweldig samen met andere top pagebuilders.

Wat mij betreft is Astra + Elementor Pro bijna net zo goed als Divi hierboven aangezien er practisch alles mee mogelijk is, en toch laadt het theme razendsnel. Een ander iets wat u aan Astra zal bevallen is de prijs. Het theme is scherp geprijsd, en mag op zoveel sites gebruikt worden als u wilt. Op levenslange pakketten biedt het dikke kortingen, en als u per jaar betalen wilt, dan hebben follow-up jaren 40% korting. Ik geloof niet dat ik een ander theme ken die diezelfde 40% korting biedt op renewals. Kortom Astra is zijn tweede plaats meer dan waard in deze lijst en is in combinatie met de hierboven genoemde Elementor pagebuilder een geoliede machine om websites uit de grond te stampen.



3. Kadence

Beste Wordpress themes Kadence


Prijs: $129/jaar, onbeperkte websites - Waardering: 4.90

Zoals alle themes in de top 10 een nagenoeg perfecte rating op Wordpress.org en momenteel op 200.000+ website geïnstalleerd. De reden daarvoor? Kadence biedt een drag & drop header- en footerbuilder en heeft zeer snelle laadtijden. Het theme biedt een flinke bibliotheek met fraaie start templates (demo's) met een stuk of 6 daarvan speciaal voor de bouw van webshops. Daarnaast is het theme zeer geschikt om erin te werken met de Elementor pagebuilder en de Beaverbuilder.

Andere makkelijke features zijn de Color Manager die u de keuze geeft uit 10 verschillende kleurencombinaties die met 1 klik te installeren zijn. Daarna zijn extra persoonlijke aanpassingen mogelijk en kunt u de nieuwe stijl opslaan. De toevoeging van Kadence Blocks zorgt ervoor dat Kadence zelfs prettig werkt in combinatie met Gutenberg, de standaard Wordpress editor. Ook geweldige features zijn de Transparante achtergronden, een erg goed SEO met Schema MarkUp, 100% Responsive op alle apparaten, Sticky Header, en CSS Pre-loading in de header. Al met al een fantastisch theme.



4. OceanWP

Beste Wordpress themes OceanWP


Prijs: $54/jaar, 3 sites - Waardering: 4.90

OceanWP lijkt behoorlijk veel op het Astra Theme (Nr.2 in deze lijst). OceanWP bereikt razendsnelle laadtijden en is net als Astra een specialist op E-commerce-gebied (Woocommerce). OceanWP heeft zowel een gratis versie als ook een pro-versie. OceanWP is op meer dan 600.000 website geïnstalleerd, een indrukwekkend aantal. Dit is een van de snelst ladende themes die er zijn, en tevens is het gespecialiseerd in het bouwen van Woocommerce shops. Net als Astra heeft Ocean-WP ook een gratis versie waardoor het veel bekender is. Dit theme heeft een demo bibliotheek vol met oogstrelende lay-outs.

U kunt met deze demo's een vliegende start maken. In 1 klik installeert u de demo en voor de rest vervangt u alle content in uw eigen huisstijl. Nadat uw logo, teksten en afbeeldingen in de site zitten, bent u in principe klaar. Dit is de snelste manier om een website te bouwen en met OceanWP dus hele fraaie. Zoals gezegd is OceanWP gebouwd met webshops in gedachten en dat valt op. Het theme heeft aan alles gedacht: pop-up carts, quickview, wishlist plus al het andere wat nodig is om uw shop te laten stralen. Als laatste heeft OceanWP erg gunstige prijzen, kortom dit is een topper.



5. Generatepress Premium

Generatepress beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $59/jaar, 500 sites - Waardering: 4.95

Generatepress doet waar het voor gemaakt is, en dat is supersnel laden in browsers. Generatepress is qua eigenschappen te vergelijken met Astra PRO. De Generatepress code is gecomprimeerd slechts 15kb, nog kleiner dan die van Astra. Toch hebben deze beide bliksemsnelle themes zonder plug-ins geactiveerd dezelfde laadtijd. Meer hierover in onze review over Generatepress. We bespreken daarin Generatepress Premium, de gratis versie kan hier gedownload worden maar is natuurlijk onvolledig.

We hebben het dus over de premium versie ook als we dit er niet steeds bij zeggen. Deze komt in de vorm van premium plug-ins en een bibliotheek vol met 1-click demo websites. Het Generatepress design is eenvoudig maar zeer fraai tegelijkertijd. Eenvoud is de nieuwe mode, sommige mensen houden niet meer van te veel poespas tegenwoordig. Websites moeten snel laden, er degelijk uitzien op alle apparaten en alles moet goed werken. Als u op zoek was naar een theme met dergelijke eigenschappen is Generatepress absoluut iets voor u.



6. Ultra

Beste Wordpress themes Ultra


Prijs: $89/jaar, 42 theme-pakket - Waardering: 4.89

De pagebuilder van Ultra, Themify Builder biedt een waanzinnig aantal demo layouts, maar liefst 40+ Demo's. Natuurlijk zijn 40 demo-websites die met 1 klik geïnstalleerd kunnen worden meer dan genoeg, maar als u er nog 140+ meer wilt is de Builder Pro een goede opties. De Builder Pro zit trouwens automatisch in de Master en Lifetime versie voor een meerprijs van 30 dollar dus ga deze zeker niet los aanschaffen. U heeft dan meteen in plaats van alleen Ultra de beschikking over al hun 48+ themes. Een top aanbieding!

Ultra maakte de laatste tijd razendsnel opmars en dit laat zien dat we hier met een erg goed theme te doen hebben. Themify begon in 2016 een actie die nog altijd geldig is. U kunt bij het overleggen van de factuur van een ander theme switchen naar Ultra of een ander Themify theme voor 50% van de prijs. De complete informatie hiervoor vindt u hier.



7. Extra Theme

Extra Beste Wordpress themes


Prijs: $89/jaar, onbeperkte websites - Waardering: 5.00

Een van de dingen die het Extra Theme geweldig maken is het feit dat het door Elegant Themes ontwikkeld is. Elegant Themes heeft de wereldwijd beste front-end pagebuilder, de DiviBuilder. Dit is geen losse opmerking van mij hier, 881.346+ mensen kochten om die reden het Divi Theme van ze, het meest populaire Wordpress theme überhaupt en Extra is eveneens met deze pagebuilder uitgerust.

Het Extra-theme werd gebouwd voor nieuws- en blogwebsites en is daar dan ook volledig op ingesteld. Het gemak waarmee men snel nieuwe artikelen op de website kan plaatsen en alles zich automatisch aanpast zoals laatste nieuws en meest gelezen artikelen is opvallend. Het theme biedt vele zeer mooie blog lay-outs aan die u met een paar klikken in uw project kunt importeren.

Als u 20 dollar extra uitgeeft op de prijs van een willekeurig ander goed nieuws- of tijdschrift-theme heeft u een Elegant Themes lidmaatschap voor een jaar voor een onbeperkt aantal sites. U beschikt dan ook meteen over het wereldberoemde Divi Theme en nog 86 andere premium themes en plug-ins voor praktisch dezelfde prijs waarvoor u ergens slechts 1 theme heeft voor 1 domein. Het Divi theme hebben we in dit review op de eerste plek staan. Als je deze link gebruikt, krijg je Extra en Divi met 20% korting.



8. Inspiro

Beste Wordpress themes Inspiro


Prijs: $99/jaar, 32 theme-pakket - Waardering: 4.75

Het Inspiro Theme heb ik voor deze selectie uitgekozen door zijn hele specifieke eigenschappen. Dit theme is perfect voor foto & video. Aan alles is gedacht, prachtige video-achtergronden en video-sliders ook op mobiel. Uniek is dat dit theme video op auto-play afspeelt op alle apparaten. U kunt zowel self-hosted video gebruiken, of kiezen voor de integratie van Youtube & Vimeo video's. Het theme heeft een rating van practisch 5 sterren en heeft een zeer snelle downloadtijd in browsers.

Het Inspiro theme komt niet alleen, maar in combinatie met nog 36 andere hele goede themes. WP-Zoom heeft hier een erg complete selectie neergezet. Lidmaatschappen leveren meestal veel meer waar voor hun geld dan alleen een theme, net zoals dat bij Divi het geval is. Het theme gebruikt standaard een eigen pagebuilder, maar is 100% compatibel met de Elementor pagebuilder, Beaverbuilder, en practisch alle top pagebuilders die er voor Wordpress zijn.



9. Neve

Beste Wordpress themes Neve


Prijs: $99/jaar, onbeperkte websites - Waardering: 4.85

Er is geen theme wat makkelijker te installeren is. Inclusief het importeren van een kant-en-klaar design bent u met een paar klikken en secondes klaar om te beginnen met het bouwen van uw website. Het Neve theme heeft ook een gratis versie met een haast perfecte waardering en honderduizenden downloads. Dit theme staat ook hoog in mijn top themes voor speed aangezien het een kleine razendsnelle code heeft met daarbij Vanilla Javascript. Andere themes gebruiken het standaard jQuery wat zeker 25% langzamer is.

De supersnelle laadtijden staan bij Neve zeker niet in de weg als het aankomt op andere punten waarin het theme uitblinkt zoals de grote bibliotheek met schitterende met 1-klik te installeren demo-designs. Het theme is ook uitermate geschikt voor het maken van webshops. Het is perfect voorbereid op de installatie van Woocommerce en met de speciale Woobooster die in Neve zit kunt u practisch alles in de shop aanpassen zonder HTML-kennis te bezitten. Het theme komt al meteen met Elementor, die beste pagebuilder die er voor Wordpress is. Dit is niet de pro-versie natuurlijk maar met Neve's Elementor-booster worden 9 extra prachtige widgets toegevoegd. Lees mijn review als uw interesse opgewekt werd door deze korte beschrijving.



10. Sydney

Beste Wordpress themes Sydney


Prijs: $99/jaar, 5 sites - Waardering: 4.90

Het Sydney theme gebruikt standaard zijn eigen Building Blocks, maar is compatibel met Beaverbuilder en Elementor Pro pagebuilder, een van de beste die er zijn op dit gebied. Ik raad u ook zeker aan Elementor gratis te installeren als u met Sydney gaat werken, maar het is natuurlijk nog veel beter de pro-versie aan te schaffen. Het Sydney Theme laadt razendsnel en heeft prachtige demo/starter templates die met 1 klik geïnstalleerd kunnen worden.

Sydney heeft meer dan 200.000 actieve installaties en werd nog veel vaker gedownload omdat het gewoon een erg goed business theme is voor Wordpress. Sydney biedt ook nog de volgende features waar ik niet dieper op in zal gaan: Frontpage Blocks, een erg goed SEO maar helaas zonder Schema MarkUp, 100% Responsive op alle apparaten, Parallax Backgrounds, Crelly Slider Support (Pro), en schitterende Full Screen Backgrounds. Als Sydney uw interesse gewekt heeft, raad ik u aan verder te lezen op hun eigen website.



11. Botiga

Beste Woocommerce themes Botiga


Prijs: $99/jaar, 5 sites - Waardering: 4.93

Botiga is het perfecte theme om uw winkel te lanceren. Dit theme is klaar voor Gutenberg. Botiga is een schoon en modern theme dat past bij uw brand. Een erg nieuw theme nog maar gespecialiseerd in de bouw van Woocommerce websites. Botiga is vanaf de grond opgebouwd met behulp van schone code om optimale prestaties te garanderen. Botiga is een voor mobiel geoptimaliseerd theme, dat er geweldig uitziet op alle apparaten en veel aanpassingsmogelijkheden biedt. Is dit het juiste thema voor uw online shop?



12. Hestia

Beste Wordpress themes Hestia


Prijs: $99/jaar, 3 sites - Waardering: 4.82

Hestia staat bekend om haar gebruiksgemak. Het kan worden gebruikt voor bedrijven, startups en online bureaus, portfolio's, e-commerce en freelancers. Hestia is opgericht door Themeisle, een Roemeens bedrijf. Hetzelfde bedrijf dat het Neve Theme heeft gemaakt. Het is een multifunctioneel thema dat gemakkelijk kan worden aangepast. WooCommerce-compatibiliteit en Gutenberg-compatibiliteit zijn twee andere belangrijke functies. Dit thema is compatibel met de meeste pagebuilders, dus als u bekend bent met het bouwen van websites, kan dit een geweldig theme voor u zijn.



13. Ashe

Beste WP-themes Ashe


Prijs: $29/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.94

Hoewel Ashe in de eerste plaats een thema is voor blogs, kan het ook worden gebruikt om een blog te maken waar je dingen verkoopt. Het is compatibel met de Woocommerce-plug-in. Het is een mooi thema dat zijn eigen stijl heeft. Ashe is een nieuw thema, maar heeft al 60.000 actieve installaties.

Ashe laadt snel, is compatibel met de meeste populaire plug-ins, heeft vertaling &RTL gereed en is compatibel met vele andere plug-ins. Het is gecodeerd met de beste SEO-praktijken. Dit thema ondersteunt Tekst & Ondersteuning voor afbeeldingslogo. Ondersteuning voor schuifregelaars op volledig scherm. Ondersteuning voor koptekstafbeeldingen. Het werkt ook met alle grote drag-and-drop-bouwers zoals Elementor, Beaver Builder, WP-Bakery en SiteOrigin.



14. Blocksy

De beste Wordpress themes Blocksy


Prijs: $ 49/jaar, 1 website - Waardering: 5,00

Blocksy is een lichtgewicht en snel WordPress-thema dat gebruikmaakt van de meest recente webtechnologieën. Dit thema is ontworpen voor de Gutenberg-editor en biedt veel opties om het aanpasbaar en uitbreidbaar te maken. Het kan worden gebruikt om elk type website te maken, zoals een zakelijk bureau, winkel of bedrijf, restaurant, blog, portfolio, bestemmingspagina's en meer.

Het werkt geweldig met populaire WordPress-paginabuilders zoals Elementor en Beaver Builder, Visual Composer en zelfs de gloednieuwe Brizy. Als we de beoordeling van Wordpress.org Blocksy bekijken, zien we dat alle beoordelaars 5 van de 5 sterren gaven, en slechts 1 beoordelaar gaf daarna 4 sterren. Een betere gemiddelde beoordeling dan wat het Blocksy Theme hier laat zien is dus nauwelijks mogelijk.



15. Genesis Framework

Beste premium Woocommerce themes Genesis


Prijs: $360/jaar, 42 theme-pakket - Waardering: 4.79

Het Genesis-thema heeft vrijwel de perfecte code, die zorgt voor een snel ladende website en nooit fouten bij het upgraden van plug-ins en Wordpress-upgrades. Daarom Matt Cutts van Google en de Oprichter van Wordpress zelf, genaamd Matt Mullenweg noemde het Genesis Framework het beste thema. We hebben het hier zeker niet over de goedkoopste oplossing, want het Genesis Framework rekent forse prijzen voor zijn prachtige kindthema's.

Als bedrijf moet je echter niet altijd voor de goedkoopste oplossing kiezen. De beste en snelste oplossing is WP-Engine voor $30 per maand. WP-Engine en Genesis zijn één en hetzelfde bedrijf. De WP-Engine-hosting is de beste, snelste full-service hostingservice die er is voor Wordpress en omvat het volledige Genesis-pakket. WP-Engine maakt gebruik van de razendsnelle Google Cloud servers, de VM C2, en je zult versteld staan van de laadtijden die dit met zich meebrengt. Die $30 per maand is natuurlijk snel terugverdiend met wat extra leads en conversie.





Let op: De themes hieronder zijn hele goede themes maar worden verkocht via een marktplaats waar voor elke website die u heeft een aparte licentie besteld moet worden. Ik kan ze alleen aanraden als u een theme zoekt voor slechts 1 website!


Top 20 beste WP-thema's met enkele licentie [2023]



16. Avada

Avada beste Wordpress theme [2023]


Prijs: $69/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.78

Avada is sinds meer dan 7 jaar het best verkochte theme op Themeforest.net en er zijn er meer dan 858.338+ van verkocht ondertussen. Reken maar eens uit wat de opbrengst voor de bouwers en Themeforest samen is, 700.000 x 60 dollar = 42 miljoen dollar. Het kopen van een dergelijk theme houdt in dat er altijd geweldige support is en het niet zo maar uit de handel genomen wordt wat zou betekenen dat u geen updates meer kunt krijgen ervoor.

Avada komt standaard met een goede pagebuilder genaamd Fusion Builder. Er zijn betere pagebuilders maar de Fusion Builder doet zijn werk prima en u zult er met genot mee werken als u voor dit theme zou kiezen. Avada heeft gewoon alles wat men zich voor kan stellen, dit is een van de best ontwikkelde themes in deze top 10. Perfect voor shops, blogs, prive-websites, corporate-sites en startpagina's.

U kunt zowel gebruik maken van een demo als van afzonderlijke pagina's. Bouw precies die site die u graag wilt hebben. Via de persoonlijke pagina settings en theme opties kan echt alles aangepast en ingesteld worden. Tijdens het selecteren van de beste themes voor [2023] was ik ook onder de indruk van de portfolio lay-outs van het theme die tot maar liefst 6 rijen breed te gebruiken zijn.



17. Woodmart

Woodmart beste Wordpress theme [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.95

Woodmart is bij uitstek een Woocommerce theme. Men kan er blogwebsites en corporate sites mee maken maar het theme is pas echt goed in zijn sas als u aan een E-commerce-website gaat beginnen. Het beschikt werkelijk over alle mogelijk opties om een webshop goed te laten werken en vooral goed uit de verf te laten komen. Woodmart komt standaard met de Bakery Pagebuilder, maar sinds versie 5.0 is het theme compleet compatible met Elementor. Dit is een enorme verbetering, Elementor is een van de beste pagebuilders die er zijn en zeker als we het over de pro-versie hebben.

Woodmart komt met 60 shopping demo-lay-outs die met 1 klik te installeren zijn. Het is zeker aan te raden een van deze vele ready-to-go designs te installeren. De demo's zijn er in alle niches dus voor meubelen, gereedschappen, kleding, etcetera. Dit theme heeft een van de beste ratings op Themeforest.net namelijk 4.95 uit 5, dit wordt practisch door geen ander theme overtroffen.



18. Hub

beste wordpress themes Hub


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.89

Hub is een alles-in-één webbouwer die hoge prestaties, intuïtieve bewerking, unieke functies en een bekroonde ontwerpcollectie biedt. Het wordt geleverd met meer dan 700 sectiesjablonen en meer dan 80 vooraf gebouwde websites. Er zijn ook 100+ binnenpagina's. Dit zijn fantastische cijfers voor een nieuw thema. Hub lijkt door Envato, de marktplaats waar het wordt verkocht, te zijn uitgeroepen tot Wordpress-thema van het jaar. Het is zeker niet het nummer 1-thema, dus ze zullen de snelste stijger of iets dergelijks betekenen.

Net als veel andere topthema's werkt Hub met Gutenberg, Elementor en WP-Bakery. De laatste 2 zijn goede pagebuilders, ik vermijd liever Gutenberg aangezien het zeker geen goede editor is. Ook het Hub-thema zit vol features, hoogwaardige elementen en dit theme is ondertussen zeker een van de betere, ondanks dat het nog nieuw is. Hij kwam pas medio 2021 op de markt.



19. Uncode

beste wordpress themes Uncode


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.89

Uncode is een van de meest populaire creatieve thema's met meer dan 100.000 verkopen op ThemeForest. Er zijn meer dan 70 professioneel ontworpen demolay-outs beschikbaar om te importeren en aan te passen. U kunt ook meer dan 550 sectiesjablonen importeren met de plug-in Uncode Wireframes. Deze kunnen worden gecombineerd om een volledige website of afzonderlijke bestemmingspagina's te maken.

Uncode is een creatief WordPress-thema dat er geweldig uitziet op elk type website, inclusief portfolio, bureau, blogs en populaire WooCommerce-thema's voor winkels. Uncode bevat een verbeterde versie, de WPBakery Page Building Tool. U kunt kiezen tussen de oude Backend-editor of de nieuwe Frontend-editor. Hiermee kunt u pagina's op de frontend van uw website bewerken. Het is een geweldige ervaring en zorgt voor een sneller ontwerp.



20. Impreza

beste wordpress themes Impreza


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.89

Impreza is een WordPress-thema dat snel aan populariteit wint. Het biedt meer dan 20 website-demo's en meer dan 300 pagina's-demo's om u te helpen een vliegende start te maken met uw volgende project. Dit is veel efficiënter dan helemaal opnieuw beginnen, wat voor beginners bijna onmogelijk is. Deze functie is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten een website kunt maken door logo's, tekst en afbeeldingen te vervangen.

Impreza is compatibel met de Woocommerce plug-in voor het bouwen van webshops. Het is een goed idee om eerst een van de winkeldemo's op te nemen en vervolgens de demo aan te passen aan uw huisstijl. Er zijn 14 stijlen beschikbaar in de Impreza-headermaker. Hierdoor kunt u kleine of grote wijzigingen handmatig doorvoeren zonder dat u enige technische kennis nodig heeft. U kunt ook voor alle pagina's een andere koptekst gebruiken.



21. Newspaper

beste wordpress themes Newspaper


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.82

Dit thema is geweldig om te bloggen en werkt ook goed voor WooCommerce, winkels, winkels of nieuwssites. Het kan video's van YouTube afspelen. Mobiel klaar en AMP. RTL & meertalige ondersteuning. Het thema is GDPR-compliant en snel. Het kan worden gebruikt voor cryptocurrency, mode en eten, maar ook voor lifestyle, modern, persoonlijk en luxe.

Met het Krantenthema kunt u eenvoudig een website maken zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen. Met meer dan 120 demo-website-ontwerpen kunt u ze allemaal met één klik importeren. Selecteer degene die het dichtst bij uw visie ligt en pas deze vervolgens aan op de frontend. Het integreert met Instagram, bbPress Forum en BuddyPress. Krant ondersteunt responsieve Google Ads en AdSense. Het Krantenthema is een bestseller en moet worden beschouwd als een van de beste WordPress-thema's voor bloggers.



22. Flatsome Theme

Beste Wordpress themes Flatsome


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.82

Natuurlijk mag Flatsome niet ontbreken in deze selectie van beste Woocommerce themes. De shop-features die Flatsome biedt zijn meer dan indrukwekkend. Denk aan wishlist, sticky header, live product-search, unlimited forms, pop up cart, quickview en meer. Het heeft gewoon alles wat een goede shop zich wensen kan. Dit samen met de prachtige demo's die het theme biedt maken dat het perfect is voor maken van e-commerce sites.

Dit is weer een theme wat zich op shops gespecialiseerd heeft, en dat is dus goed gelukt. Flatsome heeft zijn eigen UX Builder, een goede pagebuilder en heeft een drag & drop header builder. Uw header zal precies zo worden als u graag wilt zonder dat u hiervoor coding kennis nodig heeft.



23. Be Theme

BeTheme beste Wordpress themes


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.83

Het Be Theme is een van de beste Wordpress themes bij uitstek om snel een geschikte demo te vinden voor een bepaalde branche. Tegelijkertijd is het theme heel soepel oftewel men kan er erg snel mee werken. Tijd is geld, dus... Dit theme staat op Themeforest.net op plek 2 in beste verkochte Wordpress themes op dit moment en met een reden.

Ik heb persoonlijke meerdere sites met dit theme gebouwd en was er erg te spreken over. Ik moet er wel bij zeggen dat het Be Theme erg "light" is, simpel dus en hoofdzakelijk geschikt voor professionele bouwers die snel geld willen verdienen. Voor het maken van een A1-website zou ik liever een andere theme pakken zoals bijvoorbeeld Divi of Extra (hogerop al besproken).



24. The7

The7 beste Wordpress themes


Prijs: $39/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.76

Het schijnt dat The7 nu door heeft dat snelladende themes tegenwoordig goed verkopen en dat is hun nieuwste slogan, razendsnel theme. Dat is niet hoe ik The7 sinds jaren ken al is het een zeer goed theme. Als u voor snelheid gaat zou ik zeker een van de echt snelste themes uitzoeken en niet een theme wat al lang bestaat dat zijn code wat verbeterd heeft. The7 was altijd al een top 15 theme op Themeforest maar sinds ze 39 dollar als prijs hebben en het volledig compatibel is met Elementor staat het daar op plaats 2.

Afgezien van de laatste 2 genoemde verbeteringen - de prijs en de pagebuilder - heeft het theme een 50-tal prachtige demo lay-outs, geen pagina's maar volledige sites. Het theme maakt het mensen zonder enige technische kennis mogelijk om werkelijk alles aan hun website aan te kunnen passen. Zelf geven ze daarvoor aan 1000+ instellingen en dat kan goed. Ook is het theme erg geschikt voor het bouwen van webshops en de shops ogen erg professioneel. Als laatste komt het theme met een aantal fantastische plug-ins geïnstalleerd die los te koop flink geld kosten, deze krijgt u er gratis bij, een goed voorbeeld hiervan is Revolution Slider, de beste slider die er voor Wordpress te vinden is.



25. Soledad

Soledad beste Wordpress thema's [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.86

Soledad en haar 6886+ demo's hebben misschien het meeste te bieden als het gaat om kant-en-klare sjablonen en lay-outs. De Soledad-demo's behandelen bijna elke categorie websites die u kunt bedenken. Ongeacht het type project dat u plant, er moet een demo zijn die u kunt gebruiken zoals deze is, of als basis voor uw eigen websiteontwerp.

Als het gaat om het aanpassen van de Soledad-demo's en paginasjablonen, zijn er een indrukwekkend aantal theme-instellingen en opties om gebruik van te maken. En dat niet alleen, maar er zijn ook meer dan 200 mogelijke slider- en bloglay-outcombinaties om uit te kiezen. Het wijzigen van uw website kan nu nog veel eenvoudiger door de gratis of pro-versie van de Elementor pagebuilder te integreren. Hiermee krijgt u een live voorbeeld van uw wijzigingen terwijl u ze maakt, zodat u uw werk niet voortdurend hoeft op te slaan, van browsertabblad te wisselen en tabbladen te vernieuwen.

Als u van plan bent om een ​​online portfolio met WordPress te maken, zou de zes verschillende portfoliostijlen die Soledad bevat, u moeten aanspreken. Dit theme is ook een goede keuze voor het maken van een online winkel, dankzij de volledige ondersteuning voor de populaire WooCommerce Store Builder-plugin. Soledad heeft voor elke gelegenheid een demoversie en het behoeft geen verdere uitleg waarom dit een van de populairste Premium WordPress themes van het moment is.



26. Essentials

Bestee wordpress themes Essentials


Prijs: $64/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.95

Het Essentials-thema heeft veel te bieden. Opvallend voor een nieuw thema omdat Essentials pas eind 2020 is uitgebracht. Elk thema is tegenwoordig compatibel met de Gutenberg-editor, maar Essentials biedt een groot aantal demo's gemaakt met Elementor en WP-Bakery. Dit zijn 2 uitstekende paginabuilders.

Zij beweren zelf de grootste template bibliotheek te hebben, dat is niet zo weet ik uit ervaring maar ze komen in de buurt. Dit zijn natuurlijk geen demo's van de volledige site, maar sjablonen, bijvoorbeeld stukjes ontwerp, secties. Daarnaast staat het theme vol met opvallende gadgets die ze volgens mij allemaal hebben gekopieerd van Divi, maar ik geef ze er wel punten voor.



27. Salient

Salient beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $60/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.81

Salient gebruikt als pagebuilder een getunde versie van de WP-Bakery pagebuilder met meer dan 65+ elementen erin. Daarnaast biedt het theme meer dan 1000 settings zodat men zonder technische kennis toch alles kan aanpassen. Het theme laadt snel, wat tegenwoordig een must is om als goed theme erkend te worden en heeft een slordige 350+ section templates die u snel in uw website kunt integreren. Het theme is geschikt voor het bouwen van blogs, portfolio's en natuurlijke prive- of corporate websites.

Ook biedt het theme een groot aantal verschillende header layouts. Het bouwen van webshops met Salient is een fluitje van een cent. Het theme biedt vele speciale webshop-opties zoals quick view, ajax cart et cetera. Salient is perfect responsive en heeft een goed SEO zodat men goed gevonden kan worden in Google. Kortom het theme is gewoon erg goed.



28. TheGem

TheGem beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.86

Met meer dan 400 creatieve concepten om uit te kiezen, kan dit veelzijdige theme worden gebruikt om bijna elk type website met WordPress te maken. Elk van deze websitedemo's van TheGem is gebouwd volgens een zeer hoge standaard. Eigenlijk is het eerlijk om te zeggen dat elk van deze demo's afzonderlijk kan worden verkocht. Hoe dan ook, iedereen die voor TheGem kiest, krijgt toegang tot een zeer indrukwekkende bibliotheek met websitedemo's. Gelukkig maakt TheGem bij het opzetten van uw website het heel eenvoudig om deze inhoud te importeren. Het aanpassen van uw site is ook geen probleem en de aangeboden opties helpen verklaren waarom TheGem een ​​van de populairste Premium WordPress-themes is die vandaag beschikbaar zijn.

Ondanks een sterke focus op ontwerp en vooraf gebouwde inhoud hebben de makers van TheGem de andere essentiële aspecten van het produceren van een winnend theme niet over het hoofd gezien. Als u voor TheGem kiest voor uw project, wordt uw website snel geladen, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en natuurlijk zal zeer mobielvriendelijk zijn. Zoals je mag verwachten van een bestseller theme, is TheGem zo ontworpen dat het volledig werkt met de toonaangevende externe plug-ins, zoals WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO en meer. Het pakket bevat ook een goede selectie van handige premium plug-ins van derden zonder extra kosten.



29. Phlox

Phlox Beste Wordpress themas [2023]


Prijs: $39/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.66

Phlox is een modern WordPress-thema met krachtige functies die zowel in een betaalde als gratis versie kunnen worden gedownload. Het bestaat al sinds 2013. Dit thema is geweldig voor elk type website: websites voor kleine bedrijven, eCommerce-websites, portfoliowebsites, reiswebsites en alle andere soorten die u zich maar kunt voorstellen. Phlox heeft echt geweldige demo-lay-outs die met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd. Er zijn ook weinig thema's die zo goed werken met Elementor als het Phlox-thema. Dit thema kan natuurlijk nog veel meer, dus lees via onderstaande buttons verder als je interesse is gewekt.



30. JNews

JNews Beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.85

Het jNews-thema werd uitgebracht in oktober 2017. Het is een complete oplossing voor desktop publishing. Dit thema is perfect voor het bouwen van een nieuwsportaal of tijdschrift. Het jNews-thema bevat verbazingwekkende vooraf gebouwde thema's die u snel kunt importeren vanuit het thema-optiespaneel.

De paginabuilder die u kiest, kan bepalen welke demo u wilt importeren. U kunt de Gutenberg-editor gebruiken om de berichten te maken. Deze pagina's kunnen worden gebouwd met behulp van de Elementor-paginabuilder of WP Bakery pagebuilder.



31. Qwery

Qwery Beste Wordpress Themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.87

Het Qwery-ontwerp kan een belangrijke factor zijn bij het kiezen van het juiste WordPress-thema voor uw project. Het Qwery-thema is trendy en modern. Het is nog maar net uitgebracht in 2021. Het bevat alle benodigde tools en functies om u te helpen uw website snel en gemakkelijk in de lucht te krijgen.

Met het Qwery WordPress-thema kunt u genieten van alle voordelen van de klassieke WordPress Customizer, maar het is ook compatibel met alle toppaginabuilders. Ondanks dat dit nog een heel jong thema is, is het nu al terug te vinden in de top van alle rankings. Qwery heeft een grote toekomst.



32. Porto

Porto Beste Wordpress themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.93

Het Porto Theme is een snel thema dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Het heeft geavanceerde functies en wordt meestal gebruikt voor zakelijke en woocommerce-websites. Porto biedt veel elementen en krachtige functies waarmee u de website kunt configureren volgens uw vereisten en behoeften.

Porto Studio is bijgewerkt met meer dan 30 nieuwe demo's. Vanwege zijn snelheid is het van levensbelang voor elk bedrijf. Porto heeft trouwens ook een HTML-versie die verbazingwekkend populair is. Ik denk dat dit op dit moment het best verkochte HTML5-thema is.



33. Bridge

Beste Woocommerce themes Bridge


Prijs: $69/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.78

Ook het Bridge theme is een van de toppers op Themeforest waar het al bijna 7 jaar in de top staat. Bridge is een multipurpose theme wat gewoon ook erg goed is voor het maken van Woocommerce websites. Het theme presenteert u een bibliotheek met maar liefst 480 complete demo websites, een ongekend aantal. Vele hiervan zijn voor webshops. Net als andere themes in deze selectie van beste Woocommerce themes heeft het de nodige extra's voor shops als wishlist en quickview.

Dit theme komt als enige met 2 goede pagebuilders, namelijk Elementor en WP Bakery pagebuilder. Dit zijn beide top 5 pagebuilders, u kunt kiezen waarmee u wilt werken. Als toegift heeft Bridge nog prachtige opties voor portfolio's en blogs.



34. Enfold

beste Wordpress themes Enfold


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.80

Enfold heeft niet alleen een geweldige rating maar werd ondertussen ook meer dan 245.385+ keer verkocht wat op zijn minst even indrukwekkend is en een ander teken hoe goed dit theme moet zijn. Het uit 9 man bestaande team van Kriesi uit Oostenrijk ontwikkelde al vele themes maar Enfold is hun beste project. Enfold is voorbereid op Woocommerce en werkt daar dus ook perfect mee samen. Bij de 1-klik demo websites zitten ook vele shop lay-outs van waaruit u uw shop kunt beginnen. Goed om te weten voor mensen die een restaurant site willen ontwikkelen, is dat Enfold perfect werkt met WooCommerce bookings. WooCommerce bookings is een van de beste plug-ins die er zijn om uw booking optimaal te verwerken.

Enfold maakt het opstarten van uw website eenvoudige door prachtige lay-outs aan te bieden die met 1 klik te installeren zijn. Enfold geeft u een ruime keuze uit tientallen complete designs, voor elke niche zijn meerdere demo's beschikbaar. Eenmaal geïnstalleerd gaat u met de profesionele pagebuilder aan de slag om de content aan te passen. Voeg uw eigen logo toe, pas foto's en teksten aan. Zodoende bouwt u razendsnel uw eigen lay-out op.



35. Kallyas

Kallyas best Wordpress themes


Prijs: $69/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.71

Kallyas is een van de beste Wordpress-thema's voor het maken van een webshop die ik heb voor dit jaar gekozen. Ik heb er persoonlijk meer dan 20 winkels mee gebouwd, dus ik weet waar ik het over heb. Dit thema heeft zijn eigen Page Builder die feilloos werkt en als je het eenmaal goed kent, zul je er dol op zijn (Zion Builder). Hij werkt matig snel en zeer precies, je kunt echt precies alles maken als je het in gedachten had.

Wat ook perfect is aan het Kallyas-thema is de eenvoud waarmee gebruik verschillende afbeeldingen in headers, een andere header op elke pagina zonder veel gedoe. De met 1 klik te installeren demo designs die Kallyas aanbiedt zijn meer dan mooi. En dat geldt zeker voor winkeldemo's.



Advertisement

Divi Ad 680px



Scroll naar boven