Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress themes voor [2021]

Beste Wordpress themes 2021


Als u op zoek bent naar de beste WordPress themes die er te koop zullen zijn voor Wordpress, kunt u met deze verzameling van de beste WordPress themes voor [2021] zeker uit de voeten.

In deze selectie vindt u themes die vol zitten met design demo's voor elk denkbaar project. De meeste van deze themes hebben standaard een top pagebuilder geïntegreerd die het bouwen van aangepaste ontwerpen voor uw WordPress-website verrassend eenvoudig zal maken.

Deze selectie aan premium themes bestaat puur uit themes die een breed scala aan functies en instellingen hebben waarmee u in staat bent in rap tempo een goede website in elkaar te zetten. Een volledig functionerende webshop maken is met al deze themes geen enkel probleem. Stuk voor stuk zijn ze voorbereid op de installatie van Woocommerce.

De WordPress themes die in deze collectie zijn opgenomen, bevatten ook allemaal hoogwaardige ontwerpen, indrukwekkende selecties van design demo's en vooraf gemaakte lay-outs en sjablonen die met een enkele klik in uw website geïnstalleerd kunnen worden. Het overgrote deel beschikt tevens over een import/export functie om uw werk te kunnen verhuizen naar andere pagina's of websites.

Dit zijn de populairste en beste premium WordPress themes om een reden. Welke theme u ook gaat gebruiken, u zit altijd goed. Ik ken en gebruik al deze themes met veel plezier.

Mijn persoonlijke top 13 beste WP-themes [2021]

1. Divi

Divi beste Wordpress theme [2021]


Divi is het prominente WordPress theme van het team van Elegant Themes. Het is het hoogtepunt van hun uitstekende themepakket met een waarde van $ 89,00 per jaar en het is een hulpmiddel waarmee je bijna elk type website kunt bouwen met WordPress.

Een van de beste kenmerken van dit populaire premium WordPress theme is de geïntegreerde Divi Builder. Met zijn drag & drop functie kunt u eenvoudig aangepaste lay-outs en ontwerpen bouwen voor uw pagina's van uw WordPress-website, inclusief de startpagina. Via de Divi Builder gebruikersinterface kunt u aangepaste pagina-layouts maken die uit meerdere rijen en kolommen bestaan. Uw lay-outs kunnen dan worden gevuld met de door u gewenste modules.

De Divi Builder modules die in uw aangepaste lay-outs kunnen worden geplaatst, bevatten basisopties, zoals een reeks tekst- en afbeeldingslay-outs, knoppen, galerijen en blokoffertes. De Divi Builder modules kunnen echter ook meer geavanceerde functies toevoegen aan uw website, waarvoor u anders extra plug-ins zou moeten installeren om toegang toe te krijgen. Dit omvat diavoorstellingen, prijstabellen, testimonials, e-mailoptin-formulieren, geanimeerde items en nog veel meer.

Dat is echter niet alles wat Divi te bieden heeft. In een recente update is de split-testing tool toegevoegd aan het theme. Met Divi Leads kunt u gesplitste tests uitvoeren om de verschillende elementen van uw website te optimaliseren, zodat uw site de best mogelijke resultaten oplevert. Divi wordt ook steeds mobieler, waardoor het een uitstekende keuze is voor webontwerpers die snel hun instellingen in een nieuw project kunnen exporteren en importeren.

Divi is al vanaf 2013 beschikbaar en is sinds de first release regelmatig bijgewerkt en verbeterd. Als nieuwe functies worden toegevoegd en verbeteringen worden aangebracht, wordt Divi steeds beter en beter. Dit - en het voordelige prijskaartje - heeft ertoe bijgedragen dat het een populaire keuze is geworden, wat voor velen het beste WordPress theme is dat je kunt kopen. Daarom staat het op nummer 1 in ons assortiment van de beste websites [2021]. Het theme zal zich zeker in dit jaar weer overtreffen.2. Astra PRO

Astra PRO beste Wordpress theme [2021]


De gratis versie van Astra werd ondertussen al op 900k websites geïnstalleerd. De gratis versie is geweldig maar niet als een toptheme te beschouwen uiteraard, er ontbreekt teveel in. We hebben het hier over Astra PRO. Astra is een van de snelst ladende Wordpress themes die er te vinden zijn. Er zijn maar een paar andere WP-themes die daarmee kunnen concurreren qua speed zoals Generatepress die ook in deze top 10 te vinden is. Ondanks de extreem kleine code van 50kb kan dit theme practisch alles wat u zich kunt wensen. De PRO-versie geeft u vele prachtige demo's in het pakket die met 1 klik te installeren zijn. Astra is volledig aangepast op het gebruik van Woocommerce om perfecte shops te bouwen.

Het Astra theme komt pas echt goed tot zijn recht in combinatie met een van de beste pagebuilders. U heeft hier de keuze uit de DiviBuilder. Toch zou ik liever Elementor of Thrive Architect gebruiken met het Astra theme. Het Astra theme is al speciaal voorbereid om te functioneren met Elementor, vandaar. U kunt hier meer lezen over deze top-pagebuilders in dit artikel van ons.3. Neve

Beste Woocommerce theme Neve


Er is geen theme wat makkelijker te installeren is. Inclusief het importeren van een kant-en-klaar design bent u met een paar klikken en secondes klaar om te beginnen met het bouwen van uw website. Het Neve theme heeft ook een gratis versie met een haast perfecte waardering en honderduizenden downloads. Dit theme staat ook hoog in mijn top themes voor speed aangezien het een kleine razendsnelle code heeft met daarbij Vanilla Javascript. Andere themes gebruiken het standaard jQuery wat zeker 25% langzamer is.

De supersnelle laadtijden staan bij Neve zeker niet in de weg als het aankomt op andere punten waarin het theme uitblinkt zoals de grote bibliotheek met schitterende met 1-klik te installeren demo-designs. Het theme is ook uitermate geschikt voor het maken van webshops. Het is perfect voorbereid op de installatie van Woocommerce en met de speciale Woobooster die in Neve zit kunt u practisch alles in de shop aanpassen zonder HTML-kennis te bezitten. Het theme komt al meteen met Elementor, die beste pagebuilder die er voor Wordpress is. Dit is niet de pro-versie natuurlijk maar met Neve's Elementor-booster worden 9 extra prachtige widgets toegevoegd. Lees mijn review als uw interesse opgewekt werd door deze korte beschrijving.4. Genesis Framework

Beste Woocommerce theme Genesis


Er is maar 1 theme wat door Matt Cutts van Google en de grondlegger van Wordpress zelf aanbevolen wordt, en dat is Genesis. Het Genesis Framework biedt schitterende designs voor alle denkbare niches en is ook weer een speedmonster. Nog sneller wordt dit theme in samenwerking met WP Engine wat een volledig verzorgd hostingsysteem is met CDN. Deze hosting optimaliseert automatisch uw site tot in de puntjes. Als u daarin geïnteresseerd bent, bestel dan meteen WP Engine want Genesis zit daar al gratis bij. Uiteraard draait Genesis ook geweldig op een willekeurig goede hosting.

Genesis is geweldig voor het bouwen van e-commerce websites en biedt hiervoor spectaculaire designs (child themes). Het theme blinkt uit in SEO-opties en komt zelfs standaard met Schema Microdata waar Google gek op is. Hiermee wordt uw website beter gevonden en beter gepresenteerd in de Google zoekresultaten. Ik moet eerlijk zeggen dat het theme aan de dure kant is, maar bedrijven geven hier in de regel weinig om, die willen gewoon het beste wat er is voor hun websites en dat is WP Engine/Genesis. Uw website behoeft practisch geen onderhoud, samen met Wordpress wordt automatisch uw theme ge-upgrade en door de perfecte code waarin het theme geschreven is, ontstaan hierbij nooit fouten. Lees verder.5. Generatepress Premium

Generatepress beste Wordpress theme [2021]


Generatepress doet waar het voor gemaakt is, en dat is supersnel laden in browsers. Generatepress is qua eigenschappen te vergelijken met Astra PRO. De Generatepress code is gecomprimeerd slechts 15kb, nog kleiner dan die van Astra. Toch hebben deze beide bliksemsnelle themes zonder plug-ins geactiveerd dezelfde laadtijd. Meer hierover in onze review over Generatepress.

We bespreken daarin Generatepress Premium, de gratis versie kan hier gedownload worden maar is natuurlijk onvolledig. We hebben het dus over de premium versie ook als we dit er niet steeds bij zeggen. Deze komt in de vorm van premium plug-ins en een bibliotheek vol met 1-click demo websites.

Het Generatepress design is eenvoudig maar zeer fraai tegelijkertijd. Eenvoud is de nieuwe mode, men houdt niet meer van te veel poespas tegenwoordig. Websites moeten snel laden, er degelijk uitzien op alle apparaten en alles moet goed werken. Als u op zoek was naar een theme met dergelijke eigenschappen is Generatepress absoluut iets voor u.6. OceanWP

Beste Woocommerce theme OceanWP


Het OceanWP Theme heeft veel gemeen met Astra. Dit is een van de snelst ladende themes die er zijn, en tevens is het gespecialiseerd op het bouwen van Woocommerce shops. Net als Astra heeft Ocean-WP ook een gratis versie heeft waardoor het veel bekender is. Ocean-WP werd meer dan 600.000 keer geïnstalleerd op websites. Met OceanWP heeft u toegang tot een demo bibliotheek met fantastische lay-outs.

Erg veel hiervan zijn voor e-commerce. Een theme wat voor e-commerce gebouwd werd, biedt natuurlijk alle mogelijke extensies zoals pop-up carts, quickview, wishlist en nog vele meer om uw webshop zo succesvol mogelijk te maken. De prijs vs kwaliteit verhouding ligt bij OceanWP erg hoog en het theme is zijn plek 4 in deze lijst meer dan waard.7. Extra Theme

Extra Beste Wordpress themes [2021]


Een van de dingen die het Extra Theme geweldig maken is het feit dat het door Elegant Themes ontwikkeld is. Elegant Themes heeft de wereldwijd beste front-end pagebuilder. Dit is geen losse opmerking van mij hier, 701.000 mensen kochten om die reden het Divi Theme van ze, het meest populaire Wordpress theme überhaupt en Extra is eveneens met deze pagebuilder uitgerust.

Het Extra-theme werd gebouwd voor nieuwsthemes en blogthemes en is daar dan ook volledig op ingesteld. Het gemak waarmee men snel nieuwe artikelen op de website kan plaatsen en alles zich automatisch aanpast zoals laatste nieuws en meest gelezen artikelen is opvallend. Het theme biedt vele zeer mooie blog lay-outs aan die u met een paar klikken in uw project kunt importeren.

Als u 20 dollar extra uitgeeft op de prijs van een willekeurig ander goed nieuws- of tijdschrift-theme heeft u een Elegant Themes lidmaatschap voor een jaar voor een onbeperkt aantal sites. U beschikt dan ook meteen over het wereldberoemde Divi Theme en nog 86 andere premium themes en plug-ins voor praktisch dezelfde prijs waarvoor u ergens slechts 1 theme heeft voor 1 domein. Het Divi theme hebben we in dit review op de eerste plek staan.8. Avada

Avada beste Wordpress theme [2021]


Avada is sinds meer dan 6 jaar het best verkochte theme op Themeforest.com en er zijn er meer dan een half miljoen van verkocht ondertussen. Reken maar eens uit wat de opbrengst voor de bouwers en Themeforest samen is, 600.000 x 60 dollar = 36 miljoen dollar. Het kopen van een dergelijk theme houdt in dat er altijd geweldige support is en het niet zo maar uit de handel genomen wordt wat zou betekenen dat u geen updates meer kunt krijgen ervoor.

Avada komt standaard met een goede pagebuilder genaamd Fusion Builder. Er zijn betere pagebuilders maar de Fusion Builder doet zijn werk prima en u zult er met genot mee werken als u voor dit theme zou kiezen. Avada heeft gewoon alles wat men zich voor kan stellen, dit is een van de best ontwikkelde themes in deze top 10. Perfect voor shops, blogs, prive-websites, corporate-sites en startpagina's.

U kunt zowel gebruik maken van een demo als van afzonderlijke pagina's. Bouw precies die site die u graag wilt hebben. Via de persoonlijke pagina settings en theme opties kan echt alles aangepast en ingesteld worden. Tijdens het selecteren van de beste themes [2021] was ik ook onder de indruk van de portfolio lay-outs van het theme die tot maar liefst 6 rijen breed te gebruiken zijn.9. TheGem

TheGem beste Wordpress theme [2021]


Met meer dan 400 creatieve concepten om uit te kiezen, kan dit veelzijdige theme worden gebruikt om bijna elk type website met WordPress te maken. Elk van deze websitedemo's van TheGem is gebouwd volgens een zeer hoge standaard. Eigenlijk is het eerlijk om te zeggen dat elk van deze demo's afzonderlijk kan worden verkocht. Hoe dan ook, iedereen die voor TheGem kiest, krijgt toegang tot een zeer indrukwekkende bibliotheek met websitedemo's.

Gelukkig maakt TheGem bij het opzetten van uw website het heel eenvoudig om deze inhoud te importeren. Het aanpassen van uw site is ook geen probleem en de aangeboden opties helpen verklaren waarom TheGem een ​​van de populairste Premium WordPress-themes is die vandaag beschikbaar zijn.

Ondanks een sterke focus op ontwerp en vooraf gebouwde inhoud hebben de makers van TheGem de andere essentiële aspecten van het produceren van een winnend theme niet over het hoofd gezien. Als u voor TheGem kiest voor uw project, wordt uw website snel geladen, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en natuurlijk zal zeer mobielvriendelijk zijn. Zoals je mag verwachten van een bestseller theme, is TheGem zo ontworpen dat het volledig werkt met de toonaangevende externe plug-ins, zoals WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO en meer. Het pakket bevat ook een goede selectie van handige premium plug-ins van derden zonder extra kosten.

Welk type website u ook gaat maken, de demo's van TheGem moeten u kunnen helpen uw project in stijl te lanceren.10. Kallyas

Kallyas beste Wordpress theme [2021]


Kallyas is een van de beste Wordpress themes voor het maken van een webshop. Ik heb er persoonlijk meer dan 20 shops mee gebouwd en weet dus waar ik het over heb. Dit theme heeft een eigen Page Builder die vlekkeloos werkt en als men hem eenmaal goed kent, van gaat houden. Hij werkt niet bijzonder snel, maar erg precies, men kan echt precies alles zo maken als men het in gedachten had.

Kallyas is een populair premium theme dat is gemaakt als een multifunctioneel thema voor elk type website, dus niet alleen shops. Het zit boordevol met honderden functies en opties, zodat u elk aspect van uw site kunt aanpassen. Kallyas is ontwikkeld door Hogash, makers van verschillende Joomla themes en HTML-sjablonen. Kallyas is hun enige WordPress theme. Het is een van de meest populaire op Themeforest met meer dan 45.000 verkopen, en wordt hoog gewaardeerd.

Wat ook perfect is aan het Kallyas Theme is de eenvoudigheid waarmee men verschillende afbeeldingen in headers kan gebruiken, op elke pagina een andere header zonder veel gedoe.11. Be Theme

Be beste Wordpress theme [2021]


Het Be Theme is een van de beste Wordpress themes bij uitstek om snel een geschikte demo te vinden voor een bepaalde branche. Tegelijkertijd is het theme heel soepel oftwel men kan er erg snel mee werken. Tijd is geld, dus... Dit theme staat op Themeforest.com op plek 2 in beste verkochte Wordpress themes op dit moment en met een reden.

Ik heb persoonlijke meerdere sites met dit theme gebouwd en was er erg te spreken over. Ik moet er wel bij zeggen dat het Be Theme erg "light" is, simpel dus en hoofdzakelijk geschikt voor professionele bouwers die snel geld willen verdienen. Voor het maken van een A1-website zou ik liever een andere theme pakken zoals bijvoorbeeld Divi, Extra, of Monstroid-2.12. Monstroid-2

Monstroid-2 beste Wordpress theme [2021]


Monstroid-2 is een van de beste themes om webshops mee te bouwen. Monstroid-2 werkt perfect samen met de meeste gebruikte Wordpress plug-in voor shops, Woocommerce. Dit beste Wordpress webshop theme heeft standaard de Elementor pagebuilder in zich, deze pagebuilder is te vergelijken met de kwaliteit van de Divi-Builder of Thrive Architect.

Monstroid-2 laat u door middel van een paar simpele klikken prachtige demo lay-outs importeren. De webshop lay-outs zijn werkelijk schitterend. Daarna past u gewoon uw logo, afbeeldingen en teksten aan om uw eigen huisstijl te bereiken wat met de geweldig werkende Elementor pagebuilder geen moeilijke opgave is aangezien alle demo's met deze pagebuilder gebouwd werden. Ook de lay-outs voor normale websites zijn bijzonder fraai trouwens.

Dit theme is zijn plaats in de top 13 beste Wordpress websites voor [2021] meer dan waard, aan alle aspecten is zorgvuldig aandacht besteed. Van daar ook de hoge gemiddelde rating die kopers eraan geven.13. The7

The7 beste Wordpress theme [2021]


The7 is een veelzijdig responsief WordPress-thema dat beschikbaar is op Themeforest. Het is een krachtig en feature-rijk theme met geweldige aanpassingsmogelijkheden. The7 Theme is een product van Dream-Team, een ontwikkelingsbureau van WordPress gevestigd in Kiev, Oekraïne. Het team heeft een sterke portfolio op Themeforest met 24 items die zijn gekocht door meer dan 175.000 mensen.

The7 Theme is hun meest populaire product tot nu toe. Het is meer dan 143.000 keer verkocht en heeft geweldige recensies gekregen van klanten en experts. The7 Theme is een veelzijdig WordPress theme dat geschikt is voor bijna elke soort website. Het richt zich op gebruiksgemak en flexibiliteit, zodat gebruikers elk aspect van hun website kunnen aanpassen en behoort tot de beste Wordpress themes allertijden.Divi


KinstaScroll naar boven