Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Ashe Theme Review voor [2024] 💥

Ashe Theme review


In dit Ashe Theme review nemen we een kijkje naar de belangrijkste features van dit theme. Ashe heeft een practisch feilloze rating op Wordpress.org en is op meer dan 60.002+ websites geïnstalleerd op dit moment. Het is een specifiek blogger-theme, maar werkt perfect met Elementor pagebuilder en Woocommerce samen.


Advertisement

Divi Ad 680px


Ashe theme review: Rating

Ashe theme review rating


Als we op Wordpress.org Ashe's rating controleren, zien we dat practisch alle raters 5 sterren gaven op twee haters na dan. Ook is op de afbeelding hierboven te zien dat het theme ondertussen op meer dan 60.002+ websites geïnstalleerd is. Voor een theme wat practisch alleen door bloggers gebruikt wordt, is dat een erg hoog aantal.

Ashe theme review: Demo's

Ashe Theme review demos


Het Ashe theme biedt een serie fraaie demo's aan die met 1 klik te installeren zijn. De keuze behoorlijk ruim maar zal zeker nog verder uitgebreid worden. Het coole van demo's is dat u daarmee een snelle start kunt maken. De website staat al online maar met de verkeerde foto's en teksten. Plaats dus uw logo erin, pas teksten en foto's aan en u bent al goed op weg een eigen site te hebben.


Ashe theme review: Webshops

Het theme is 100% compatibel met Woocommerce maar als u een webshop gaat bouwen kies dan voor een theme als Astra of een ander theme uit mijn top 10 voor webshop-themes. Met het Ashe theme kan men zeker een goede webshop bouwen maar er is gewoon beter dan dit. Ashe is een echt blogger theme.


Ashe Theme review webshops


Ashe theme review: Speed

Ashe Theme review laadtijden


Het Ashe theme is een van de snelste themes die er voor Wordpress zijn en zou eigenlijk in mijn selectie voor snelste WP-themes moeten staan. Het kale theme zonder extra plug-ins met alleen een goed ingestelde cache-plugin produceerde het hierboven gepresenteerde resultaat. Uiteraard kunt u uw website zelf optimaliseren op laadtijd. Volgt u dit tutorial hier.


Ashe theme: Editor/Pagebuilder

Ashe Theme review customizer


Ashe Theme review Elementor


Het Ashe theme gebruikt standaard de Gutenberg pagebuilder, maar is compatibel met Beaverbuilder en wordt zelfs door Elementor Pro pagebuilder aanbevolen als geweldig theme om mee te werken. Ik ken weinig andere themes die een aanbeveling van Elementor kregen. Ik raad u zeker ook aan om Elementor gratis te installeren, maar nog beter natuurlijk de pro-versie.


Ashe theme review: Kleuren

Ashe biedt een kleurpallet waarmee u iedere willekeurige kleur kunt maken die u wilt, en gebruiken in uw content, header en footer. Ook biedt Ashe speciale opties voor lettertypes zoals de keuze uit 12 font-paartjes die site-wide gebruikt worden.


Ashe Theme review Kleurenmixer


Ashe: Meer features

Ashe biedt ook de volgende features waar ik niet dieper op in zal gaan: 100% Responsive op alle apparaten, Sticky Header, CSS Pre-loading, Featured Slider, Promo Boxes, Translation & RTL ready Ashe is gebouwd met SEO in gedachten. Check hun site even op deze features als dit review uw interesse opgewekt heeft.

Ashe theme review: Conclusie

Bedankt dat u mijn Ashe theme review voor [2024] tot het einde aan toe gelezen heeft. Het is een feit dat Elementor vol lof was over de themes van WP-Royal en niet voor niets. Ik ben perssonlijk ook van mening dat dit theme een van de toppers is om een blog mee te bouwen vanwege zijn opties en uitstraling. In principe hebben alles themes van WP-Royal net als Ashe op de een of andere manier een prachtige vrouwlijke uitstraling. Een echte blogger zou dit theme 100% zeker in zijn collectie met themes moeten hebben.


Naar AsheAdvertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven