Webstick.nl logo WP Webdesigner en SEO bureau

SEO specialist

SEO specialist inhuren

We optimaliseren uw website voor uw keywords en zorgen dat hij snel laadt.

Tevens zorgen we voor linkbuilding en een geweldig design.

Offerte

Website met tekst en foto's laten maken

SEO expert nodig?

U heeft ons niet per se nodig zou ik zeggen als u onze 120 Google tips leest en uitvoert.

Of besteed u het werk liever uit aan Webstick? Vraag vrijblijvend informatie en de prijs voor uw site op.

Offerte

SEO specialist

Om echt succes te hebben als SEO specialist zouden onderstaande 8 punten liefst alle in orde moeten zijn voor een website. Laten we zeggen dat de 3 belangrijkste waarmee men al goed kan scoren bij niet al te hoge concurrentie deze zijn: keywordoptimalisatie van de pagina, design van de complete website en de landingspagina, en natuurlijk kunnen backlinks ook niet ontbreken.

Afhankelijk van uw budget en de concurrentie die uw site heeft voor bepaalde keywords is het practisch altijd mogelijk om bij de eerste 3 te scoren in de Google zoekresultaten. We hebben al vele bedrijven aan hoge noteringen geholpen en onderhouden over het algemeen hun SEO. We gaan u hier op de pagina niet vervelen met ellenlange uitleg over SEO, daar zit niemand op te wachten. Bij interesse kunt u ons het beste even bellen op 06 828 023 51 of hieronder het formulier invullen..

8 belangrijke taken van een SEO specialistkeywords-iconKeywords

Door de juiste hoeveelheid keywords te gebruiken, titels en beschrijvingen weet een SEO specialist Google te overtuigen dat uw content de beste is.

laadtijd-iconLaadtijd

Door middel van cache, afbeeldingen optimaliseren, css- en js compressie zorgt een SEO specialist dat uw website razendsnel te zien is in browsers.

linkbuilding-iconLinkbuilding

Houdt in het actief zorgen voor links op andere websites door hier naar te vragen, goede content te schrijven, zich aan te melden op startpagina's.

social-media-iconSocial media

Houdt in het krijgen van likes en plussen voor pagina's van uw website of shop, uw brand genoemd krijgen op social media, en daar ook actief bezig zijn.

keywords-iconDesign

Google let tegenwoordig op bounce rates (Rankbrain). Een prachtig design is nodig om bezoekers langere tijd aan uw website te binden.

laadtijd-iconUsability

Een overzichtelijk menu, geen ellenlange saaie teksten zorgen dat uw website voor iedereen begrijpbaar is. Zodra men iets niet snapt, is men weg.

linkbuilding-iconActieknoppen

Het is zaak te zorgen dat men een offerte aanvraagt of met u in contact treedt. Door actieknoppen in de pagina's in te bouwen bereiken we dit resultaat.

social-media-iconMobielvriendelijk

60% van websitebezoekers komen via mobiel. Als uw design prachtig is op een laptop maar matig op mobiel heeft u evengoed slechte kaarten.

Recensie 1

SEO buro Webstick.nl in Amsterdam heeft ons enorm geholpen met de vindbaarheid van onze website. Tevens geven ze ons adviezen hoe we alles nog beter kunnen laten lopen, ze denken pro-actief met ons mee. Dit SEO-bureau levert schitterende prestaties. De kosten vallen achteraf enorm mee vergeleken met de hoge Adwords prijzen die we eerst betaalden.

seo klant 1

Stefany de Boer
Breda

Recensie 2

Meer tevreden had ik niet kunnen zijn na onze ervaring met SEO specialist Amsterdam Webstick.nl. Wij zijn gestegen van plek 9 naar nummer 1 in Google, wat ik nooit voor mogelijk hield. Ik heb maar een kleine business en heb als concurrenten onder andere Wehkamp en bol. Hoe de mensen van Webstick.nl het voor elkaar kregen mij hier boven te krijgen is me een raadsel maar alles schijnt mogelijk te zijn.

seo klant 2

P.G. van Zolder
A'dam

Recensie 3

Mede door het uitgebreide SEO-rapport wat we van SEO expert Webstick.nl hebben gekregen hebben we inzicht gekregen op wat we allemaal konden doen om goed gevonden te worden. De linkbuilding deden zij voor ons en ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was, maar de resultaten die we behaald hebben met onze omzet via de webshop is geweldig. Bedankt Webstick.nl!

seo klant 3

Danny Zang-Ho
Haarlem

Maak vandaag de beslissing om te investeren in een perfect SEO en begin met geld verdienen zoals vele bedrijven die u voorgingen.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Vraag vrijblijvend een offerte op

Stel uw vragen, offerte aanvragen etc. via het onderstaande formulier. Beschrijf duidelijk de opdracht, zodat we u meteen een prijsschating kunnen geven. Met het invullen van uw telefoonnummer, geeft u automatisch toestemming dat een van onze SEO specialisten telefonisch contact met u opneemt.

Scroll naar boven