Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een webshop laten maken kan bij Webstick in meerdere talen eventueel gecombineerd met een SEO-pakket.

Het heeft weinig nut een webshop te laten maken zonder dat deze goed gevonden wordt.

Offerte

Webshop die scoort

Voor een goede omzet in een webshop zijn bedienings- gemak en snel ladende pagina's een absolute must.

Wij bouwen webwinkels die goed scoren. Informeer nu meteen.

Offerte

Webshop laten maken Amsterdam: € 1499,- all-in!

1 Juni 2023 | Auteur: Martijn Sebastian

Een webshop laten maken in Amsterdam kan al vanaf 1499,-. Gemaakte webshops worden in Google gevonden en zijn vanzelfsprekend perfect werkend. Hieronder vindt u belangrijke opties die u verder aantreft in webshops die klanten door ons lieten maken. De homepagetekst, paginatitle en beschrijving voor Google optimaliseren is inbegrepen in de prijs, extra pagina's optimaliseren wordt apart berekend.

U kunt rekenen op het volgende als u bij ons een website laat maken:

Prachtig design

Professionele webdesigner

100% professionele site

Perfect op PC, tablet, mobiel

100& uniek, uw huisstijl

Duidelijk leesbaar

Shutterstock.com foto's

Bewegende sliders

Flexibel CMS

Makkelijk bedienbaar

Te gebruiken op tablet

Meerdere gebruikers

Onbeperkt extra pagina's

Dropdownmenu's

Video's plaatsen

Onbeperkt extra plug-ins

Keuze uit plug-ins

Begrijpbare teksteditor

Onbeperkt formulieren

Fotogallery

Blogpagina's plaatsen

Klantenslider

Meerdere talen plug-in

Gebruikers- en adminregistratie

Speciaal bij Webstick

Geen maandelijkse kosten

Geen contracten

Online meekijken tijdens proces

In het weekend open

Tot 's avonds laat open

2 maanden garantie op fouten

Altijd meedenken

Optimalisatie (SEO)

Zoekmachinevriendelijke URL's

Aanmelding bij Google

SEO plug-in

Automatische sitemap

Afbeeldingen geoptimaliseerd

Cache geïnstalleerd

Homepage geoptimaliseerd

Hosting & Service

Service reageert vrijwel meteen

Onbeperkte service 24/7

5 GB hosting (1 jr gratis)

SSL certifikaat (1 jr gratis)

Onbeperkt e-mailaccounts

Cpanel hostingpaneel

Automatische back-up's

Het beste design voor uw webshop

De latste jaren werken we net als practisch alle andere webdesignbureau's alleen nog met Wordpress en Woocommerce. Een webshop laten maken bij Webstick gebeurt met een van de beste themes voor Wordpress [2023] die er zijn. Een van de absoluut beste themes is Divi, dat heeft alles, een perfect design en top front-end pagebuilder met een inline teksteditor. Maar u kunt kiezen uit alle themes in de top van de themewereld en zonder extra kosten.

Gemakkelijk zelf aanpassingen maken

Na het maken van de webshop, neemt u de touwtjes waarschijnlijk over. U bent daarom gebaat bij het hebben van een zeer goede page builder in uw website. U kunt bij ons kiezen uit 3 best-of-the-best page builders: De Divi Builder, de nieuwkomer maar topper Thrive Architect, en de Elementor page builder. Een van deze top pagebuilders in uw webshop integreren zit in de prijs inbegrepen. Informeert u zich over deze page builders via de links hierboven.

CDN gebruiken voor uw website?

Vandaag de dag is het uiterst belangrijk een snel ladende webshop te hebben. Met behulp van cache en image-optimalisatie nemen wij de taak op ons (geen extra kosten). Nog beter is echter de webshop over een CDN-netwerk als Stackpath of Cloudflare te laten lopen.

Dit verbeter de laadtijden nog eens extra. Een pro CDN-service maakt dat bezoekers van uw shop de site via een server in hun buurt kunnen downloaden in hun browser. Een dergelijke service is inclusief de beste optimalisatie van cache en images-.webP wat minstens 25% kleiner van formaat is dan .jpg of .png.

Geoptimaliseerde teksten gebruiken

Slechts door middel van geoptimaliseerde SEO-teksten wordt een website of shop goed gevonden. Webstick legt u precies uit hoe u uw teksten moet schrijven. Een alternatief is dat wij uw teksten schrijven tegen een meerprijs of deze taak aan derden voor u uitbesteden. Denk daarom vast na wat uw beste keywords zijn. Bedenk waar mensen op zullen zoeken om uw product online te vinden.

P.S.: Ook het hebben van prachtige foto's is van cruciaal belang voor een goede site of shop, zeker voor de homepage. Maak zelf goede foto's van uw bedrijf en producten of laat het door een fotograaf doen.

Wilt u een webshop laten maken? Eventueel meertalig? Hier beneden een paar voorbeelden van onze klanten.

- Martijn / Webstick.nlWebstick Amsterdam garandeert u een perfect werkende webshop die gevonden wordt. Bij ons uw webshop laten maken zult u zeker geen spijt van krijgen. 1000+ klanten gingen u voor.

- Martijn / Webstick.nl

Blog

Extra services

Webstick verzorgt indien gewenst het onderhoud voor uw shop. Ook beschikken we over een snelle privé server voor hosting en we regelen SSL certificaten.Waarom klanten voor ons kozen

Webstick is een bedrijf wat al 15 jaar actief is. We houden van goed geoptimaliseerde websites en shops met een fraai design. We houden niet van fouten en dat geldt ook voor hoe uw website er op mobiele apparaten uit ziet, perfect dus.Met Webstick haalt u de hoogste omzet uit uw site of shop mede doordat we SEO specialist zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Stel uw vragen, offerte aanvragen etc. via het onderstaande formulier. Beschrijf duidelijk de opdracht (aantal pagina's, aantal producten), zodat we u meteen een prijsschating kunnen geven. Met het invullen van uw telefoonnummer, geeft u ons automatisch toestemming u te bellen.

Scroll naar boven