Webstick.nl logo mail(at)webstick.nl - 085 060 8299

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een webshop laten maken kan bij Webstick in meerdere talen eventueel gecombineerd met een SEO-pakket.

Het heeft weinig nut een webshop te laten maken zonder dat deze goed gevonden wordt.

Offerte

Webshop die scoort

Voor een goede omzet in een webshop zijn bedienings- gemak en snel ladende pagina's een absolute must.

Wij bouwen webwinkels die goed scoren. Informeer nu meteen.

Offerte

Webshop laten maken: € 399,- all-in!

Betreed de digitale markt en domineer het online speelveld met een op maat gemaakte webshop die speciaal is ontworpen voor bedrijven zoals die van jou. Bij Webstick©, weten we dat het hebben van een krachtige online aanwezigheid van cruciaal belang is voor het succes van moderne ondernemingen. Daarom bieden we de expertise en ervaring om jouw bedrijf te helpen een winnende positie in te nemen en je concurrenten achter je te laten.

Onze webshop oplossingen zijn gebouwd met één doel voor ogen: het stimuleren van jouw bedrijfsgroei. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom nemen we de tijd om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. Of je nu een klein bedrijf bent dat de sprong naar online verkoop wil maken, of een gevestigde speler die zijn huidige webshop wil upgraden, wij hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

Onze ervaren ontwikkelaars zullen samenwerken met jou om een op maat gemaakte webshop te bouwen die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Van het ontwerp van de gebruikersinterface tot de functionaliteit en het beheersysteem, elk aspect van jouw webshop wordt zorgvuldig vormgegeven om een optimale winkelervaring voor jouw klanten te garanderen. We integreren naadloos betrouwbare betalingssystemen, waaronder het populaire iDeal betaalsysteem, zodat jouw klanten veilig en gemakkelijk kunnen afrekenen.

Maar we gaan verder dan alleen het bouwen van een webshop. We begrijpen dat succesvolle e-commerce draait om meer dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Daarom bieden we een scala aan aanvullende diensten om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) tot online marketing strategieën, we helpen je om je webshop te promoten en meer bezoekers te trekken. Ons team van experts staat altijd klaar om jou te adviseren en ondersteunen op elk gebied van online zakendoen.

Kies voor Webstick©, en geef jouw bedrijf het competitieve voordeel dat het verdient. We hebben bewezen succesvolle webshops gebouwd voor bedrijven in diverse sectoren, en we zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor groeiende ondernemingen. Laat ons jouw ideeën omzetten in een krachtige online winkelervaring en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van e-commerce.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bouwen van een webshop die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen. Het is tijd om jouw merk te laten stralen in de digitale wereld en je te onderscheiden van de rest. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw online succesverhaal te realiseren.

U kunt rekenen op het volgende als u bij ons een webshop laat maken:

Prachtig design

Professionele webdesigner

100% professionele site

Perfect op PC, tablet, mobiel

100& uniek, uw huisstijl

Duidelijk leesbaar

Shutterstock.com foto's

Bewegende sliders

Flexibel CMS

Makkelijk bedienbaar

Te gebruiken op tablet

Meerdere gebruikers

Onbeperkt extra pagina's

Dropdownmenu's

Video's plaatsen

Onbeperkt extra plug-ins

Keuze uit plug-ins

Begrijpbare teksteditor

Onbeperkt formulieren

Fotogallery

Blogpagina's plaatsen

Klantenslider

Meerdere talen plug-in

Gebruikers- en adminregistratie

Speciaal bij Webstick

Geen maandelijkse kosten

Geen contracten

Online meekijken tijdens proces

In het weekend open

Tot 's avonds laat open

2 maanden garantie op fouten

Altijd meedenken

Optimalisatie (SEO)

Zoekmachinevriendelijke URL's

Aanmelding bij Google

SEO plug-in

Automatische sitemap

Afbeeldingen geoptimaliseerd

Cache geïnstalleerd

Homepage geoptimaliseerd

Hosting & Service

Service reageert vrijwel meteen

Onbeperkte service 24/7

5 GB hosting (1 jr gratis)

SSL certifikaat (1 jr gratis)

Onbeperkt e-mailaccounts

Cpanel hostingpaneel

Automatische back-up's

Het beste design voor uw webshop

De latste jaren werken we net als practisch alle andere webdesignbureau's alleen nog met Wordpress en Woocommerce. Een webshop laten maken bij Webstick gebeurt met een van de beste themes voor Wordpress [2024] die er zijn. Een van de absoluut beste themes is Divi, dat heeft alles, een perfect design en top front-end pagebuilder met een inline teksteditor. Maar u kunt kiezen uit alle themes in de top van de themewereld en zonder extra kosten.

Gemakkelijk zelf aanpassingen maken

Na het maken van de webshop, neemt u de touwtjes waarschijnlijk over. U bent daarom gebaat bij het hebben van een zeer goede page builder in uw website. U kunt bij ons kiezen uit 3 best-of-the-best page builders: De Divi Builder, de nieuwkomer maar topper Thrive Architect, en de Elementor page builder. Een van deze top pagebuilders in uw webshop integreren zit in de prijs inbegrepen. Informeert u zich over deze page builders via de links hierboven.

CDN gebruiken voor uw website?

Vandaag de dag is het uiterst belangrijk een snel ladende webshop te hebben. Met behulp van cache en image-optimalisatie nemen wij de taak op ons (geen extra kosten). Nog beter is echter de webshop over een CDN-netwerk als Stackpath of Cloudflare te laten lopen.

Dit verbeter de laadtijden nog eens extra. Een pro CDN-service maakt dat bezoekers van uw shop de site via een server in hun buurt kunnen downloaden in hun browser. Een dergelijke service is inclusief de beste optimalisatie van cache en images-.webP wat minstens 25% kleiner van formaat is dan .jpg of .png.

Geoptimaliseerde teksten gebruiken

Slechts door middel van geoptimaliseerde SEO-teksten wordt een website of shop goed gevonden. Webstick legt u precies uit hoe u uw teksten moet schrijven. Een alternatief is dat wij uw teksten schrijven tegen een meerprijs of deze taak aan derden voor u uitbesteden. Denk daarom vast na wat uw beste keywords zijn. Bedenk waar mensen op zullen zoeken om uw product online te vinden.

P.S.: Ook het hebben van prachtige foto's is van cruciaal belang voor een goede site of shop, zeker voor de homepage. Maak zelf goede foto's van uw bedrijf en producten of laat het door een fotograaf doen.

Wilt u een webshop laten maken? Eventueel meertalig? Hier beneden een paar voorbeelden van onze klanten.

- Martijn / Webstick.nlScroll naar boven