Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Brizy Vs Thrive Architect pagebuilder-test [2024] 💥

Brizy Vs Thrive Architect


THRIVE ARCHITECT vs BRIZY

De bijzonder populaire Brizy pagebuilder en Thrive architect worden in dit review met elkaar vergeleken. Beide page builders zijn in elk willekeurig theme te gebruiken en zullen 100% compatibel zijn. U hoeft niet per se een theme te kopen echter is een theme wel vereist maar de standaard WP-themes kunnen gewoon ervoor gebruikt worden. Het gebruiken van een elite theme geeft wel extra mogelijkheden en is daarom aan te raden. Het beste gratis theme om te gebruiken is het Astra Theme. Laten we beginnen met Brizy...BRIZY REVIEW (Brizy Vs Thrive)

Brizy Pagebuilder review


In dit Brizy review nemen we een kijkje hoe Brizy sinds slechts April 2018 een snelle opkomst had tot een van de betere pagebuilders van dit moment. De Brizy pagebuilder heeft momenteel al meer dan 50.000+ actieve installaties op Wordpress websites. Brizy is zowel gratis als in pro-versie verkrijgbaar en heeft nu al meer dan 400+ professionele layouts die met 1 klik te installeren zijn.


Advertentie

Divi Ad 680px


Brizy Pagebuilder review: Woocommerce

Brizy is sinds een tijdje nu ook perfect voorbereid om er webshops mee te bouwen met de Woocommerce-plug-in. Ik begin met dit thema omdat het voor veel mensen interessant is. Begrijp wel dat u in principe Brizy niet moet vergelijken met een pagebuilder als Divi, daar is het nog te jong voor. Divi is er echter niet als gratis versie, dus als u geen geld uit wilt geven, heeft u een alternatief nodig als Brizy, Elementor of Beaverbuilder. Om Brizy met Woocommerce te gebruiken heeft u echter wel de pro-versie nodig. Bekijk de video hieronder snel om te zien hoe Brizy met Woocommerce omgaat.


Brizy Woocommerce Builder Video


Brizy Review Elements

De elementen zijn uiteraard de bouwstenen naast de rijen en kolommen, en zijn daarmee erg belangrijk voor de bouw van uw website. Het aantal elementen is op dit moment nog niet echt indrukwekkend, maar omdat de pagebuilder nog zo nieuw is, zien we dat door de vingers. In elke nieuwe upgrade zullen meer en meer elementen zitten. Deze pagebuilder heeft toekomst naar mijn mening.


Brizy Pagebuilder Review Elements


Brizy Review Pop-Ups

Voor pop-ups moest men altijd een extra pop-up plug-in aanschaffen. Die tijden zijn een beetje voorbij sinds de top van de pagebuilders standaard pop-ups erin heeft zitten. Brizy behoort meteen tot deze groep, ook al bestaat de pagebuilder net iets meer dan een jaar.


Brizy Pagebuilder Review Pop-Ups


Brizy Pagebuilder review: Headers

Veel themes bieden deze mogelijkheid en bieden vele verschillende out-of-the-box header-designs. Brizy Pagebuilder biedt u deze optie ook, die goed van pas kan komen als u een erg minimalistisch theme gebruikt wat dit niet heeft.


Brizy Pagebuilder review: Headers


Brizy Pagebuilder review: Footers

Wat ik hierboven bij de headers zei, geldt hier ook. Het zou eigenlijk in uw theme moeten zitten. Maar als u een gratis theme gebruikt of een erg minimalistisch theme wat dit niet heeft, dan kunt met Brizy ook uw footer styling razendsnel aanpassen.


Brizy Pagebuilder review: Footers


Brizy Pagebuilder review: Padding

Padding is vaak iets waar men lang mee bezig is om het perfect te krijgen. Met Brizy wordt dit super eenvoudig, aangezien u de kantlijn gewoon opzij kunt slepen en zo padding tot stand komt. Een geweldig feature is dit.


Brizy Pagebuilder review: Padding


Brizy Pagebuilder review: Sliders

Er zit standaard een zeer goede Slider-plug-in in Brizy. De plug-in beschikt over innovatieve functies en het kopen van een Sliderplug-in is daarmee misschien overbodig. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik zelf uitsluitend met Slider Revolution werk als ik een serieuze slider wil bouwen. De Brizy slider heeft ook nog de speciale functie dat u elk bestaand blok in een slider kunt veranderen zoals hieronder te zien is.


Brizy Pagebuilder review: Sliders


Brizy Review Speed

Brizy is werkelijk razendsnel met laadtijden als u een minimalistisch theme erbij gebruikt, zoals bijvoorbeeld Astra. Brizy is voor zo ver ik weet de enige pagebuilder die gebouwd is op React, de Javascript Bibliotheek van Facebook. Dit is splinternieuw en het neusje van de zalm op coding gebied. Dit maakt niet alleen dat uw websites razednsnel laden maar ook de pagebuilder zelf werkt bijzonder snel en soepel.


Brizy Pagebuilder Review Speed


Brizy Marketing apps

Als u graag een van de volgende marketing apps gebruikt die hieronder afgebeeld worden, is het waarschijnlijk prettig te horen dat deze perfect in Brizy geintegreerd kunnen worden. Vereist is wel de pro-versie aan te schaffen.


Brizy Marketing apps


Brizy prijzen

Brizy hanteert zeer fatsoenlijke prijzen. In de eerste plaats is er een gratis versie. Wat meteen opvalt is dat u 1 tot 2 jaar gratis hosting erbij krijgt in de Brizy Cloud voor een onbeperkt aantal websites. Dit is uniek te noemen, een prachtig aanbod en uiteraard spaart u daar flink geld mee uit.


Brizy prijzen


Brizy heeft natuurlijk nog veel meer te bieden want ze hebben aan practisch alles gedacht en dit is een echte top pagebuilder. Een paar functies die we hier niet besproken hebben zijn o.a. Undo/Redo, Auto Save en Shape dividers zoals Divi dat heeft en meer. Mocht uw interesse gewekt zijn, kijk dan even op de eigen site van Brizy via de knop hieronder. Daar wordt alles tot in de puntjes uitgelegd.Naar Brizy


THRIVE ARCHITECT (Brizy Vs Thrive)

In dit Brizy vs Thrive Architect review bespreken we nu de nieuwe aanwinst in de wereld der page builders. Een ding is zeker om te beginnen, Thrive Architect kan zich met Divi en Elementor meten wat kwaliteit betreft. De mateloos populaire Thrive Content Builder plug-in is vervangen door de nieuwe page builder. Deze front-end WYSIWYG drag & drop pagebuilder is dus niet opeens uit de lucht komen vallen al is de page builder nog erg nieuw.


Thrive Architect pagebuilder-in-action


Thrive Architect kan net als Brizy in elk theme geïnstalleerd worden. Thrive Architect biedt zelf 325+ kant-en-klare pagina's als templates die u kunt aanpassen aan uw huisstijl. Zodoende bouwt u razendsnel uw site op. In de animatie hierboven hoe soepel en goed deze pagebuilder werkt. Het aantal settings en elementen zijn overweldigend in het begin. Niet dat he tmoeilijk te snappen is maar men moet er wel even aan wennen.

Thrive Architect tabellen

Thrive Architect tabellen


Meer dan 10 verschillende stijlen voor tabellen out-of-the-box vindt u in de Thrive Architect pagebuilder. Een fluitje van een cent de mooiste en overzichtelijkste tabellen te maken, uiteraard ook allemaal responsive.

Thrive Architect responsiveness checker

Thrive Architect responsiveness


Dit Brizy vs Thrive Architect review gaf bij Brizy al aan dat ook Thrive de mogelijkheid biedt voor alle apparaten de pagina's qua style te fine-tunen. Widgets kunnen getoond of uitgezet worden wat u dat wilt. U kunt ook binnen de editor meteen zien hoe de zaken er op mobiel, pc en tablet uitzien.

Thrive Architect contactformulieren

Thrive Architect contactformulieren


Ook contactformulieren zitten standaard al in de Thrive Architect pagebuilder ingebouwd. In een handomdraai zet u uw formulieren in elkaar. Aan optimalisatie voor conversie is al gedacht. Het wordt aangeraden om alle contactform plug-ins te verwijderen of uit te zetten.

De Thrive Architect gebruikersinterface

Thrive Architect gebruikersinterface


Onze mening in dit Brizy vs Thrive Architect review is dat Thrive wat meer kant-en-klare pagina's of liever nog complete designs aan zou moeten bieden. Ondanks dat moet tevens gezegd worden dat de gebruikersinterface erg prettig werkt, erg precies te werk gaat, en bijzonder overzichtelijk is. Nadat men een klein beetje ervaring ermee opgedaan heeft, stampt men als het ware de ene na de andere pagina uit de grond. De editor beslaat de gehele breedte van uw werkblad, is dus full width en de toolbars kunnen gedocked in de kantlijn of zwevend gebruikt worden, allemaal erg practisch.


Thrive Architect volledige breedte


Vanuit de toolbars kunnen elementen opgepikt worden, en vervolgens op een willekeurige plek in de site geplaatst worden. Niet tevreden? Dan pikt u het element op en versleept het naar een andere plek. Deze drag-en-drop functie werkt geweldig. Ook de teksteditor werkt op die manier, u kunt op een willekeurige plek beginnen met schrijven zonder dat dit in een "box" gebeurd. De teksteditor is inline en zonder meer van grote klasse.

De beste inline teksteditor

Thrive Architect inline tekst-editor


Thrive Architect beschikt dus over de beste teksteditor die er is voor Wordpress. Beter dan de andere pagebuilders bieden. Als u op uw gemak wilt werken en snel geld wilt gaan verdienen is Thrive Architect een van de betere keuzes. Gezegd moet worden dat zowel Divi als Elementor ook geweldige teksteditors aanbieden.

Thrive Architect laatste upgrades

Thrive Suite pagebuilder Video


Ook al is de kwaliteit van Thrive Architect al zo hoog, is het logisch te denken dat ze alleen nog zullenverbeteren bij elke nieuwe upgrade precies zoals dat bij de laatste upgrade het geval was. Bekijk de video om te zien wat dat allemaal was.

Thrive Architect Revisie manager

Brizy vs Thrive Architect Review Revisie manager


Thrive Architect heeft zijn eigen revisie-manager. U kunt te allen tijden terug gaan naar een vroeger tijdstip. Zo maakt u fouten ongedaan in uw werk. WAt vrij uniek is bij Thrive Architect, is dat u ook kleine handelingen ongedaan kunt maken via de buttons op uw laptop/pc, zeg maar het bekende undo & redo.


De Thrive Architect opties & settings

Thrive Architect  Opties-menu


In Thrive Architect heeft men een opties-menu wat gegroepeerd is, soortgelijke functie komen op als u voor een bepaalde groep kiest. Ondanks de enorme veelzijdigheid aan opties in Thrive blijft alles op deze manier toch overzichtelijk.


Zijmenu advanced opties

Thrive Architect Review sidebar instellingen


In het sidemenu kunt u onderaan kiezen voor "advanced", zodoende verschijnen extra opties. De meeste elementen hebben verborgen advanced options. Het verschilt per element maar u kunt hier bijvoorbeeld marge- en opvullingseigenschappen instellen, instellingen voor verschillende apparaten en animatie effecten.

Thrive Tekstanimaties

Thrive Architect Review Tekstanimaties


Thrive Architect Tekstanimaties 2


Er is niks eenvoudiger dan met Thrive Architect tekstanimaties toe te voegen. Thrive houdt alles zo simpel dat echt iedereen nu met zijn animaties zal gaan spelen.

De Thrive Architect pagina-elementen

Thrive Architect pagina-elementen


Thrive Architect heeft voor alles een element, net als Brizy. U zult nauwelijks gebruik hoeven maken van plug-ins van een derde partij omdat alles al in uw Thrive Architect zit. Bij Thrive Architect staat altijd voorop om geld te verdienen met uw website. Conversie en leads hebben altijd prioriteit. Dit is uniek, andere pagebuilders hebben dit niet zo sterk.

Kant-en-klare demo pagina's

Thrive Architect Kant-en-klare demo pagina's


In de bibliotheek van Thrive Architect zitten 325+ 1-click te installeren demo-pagina's. Deze hebben net als de elementen de focus op call-2-action en conversie. We laten u hieronder een paar voorbeelden ervan zien.


Thrive Architect demo pagina conversie


Thrive Architect demo pagina conversie 2


Thrive Architect demo pagina conversie 3


Thrive Architect biedt ook normale landingspagina's en standaard bedrijfspagina's naast al het conversiemateriaal maar zou er goed aan doen om dit flink uit te breiden wat ze ook zeker zullen doen. Ik verwacht bij elke upgrade zoveel nieuwe demo's erbij, dat is wat alle top themes doen.

Thrive Architect prijzen

Thrive Architect prijzen


Dit Thrive Architect review komt hierbij op zijn einde, laten we de kosten ervan bespreken. Voor 1 website betaalt u 67 dollar, de gemiddelde prijs voor een goed theme is 60 dollar. Ik zie Thrive als meer dan alleen een goed theme en de 67 dollar zijn dus okay. Als u meerdere sites heeft, kunt u voor 97 dollar per jaar deze met de Architect bedienen, dat is gemiddeld opeens erg goedkoop, een goede deal dus.

Een lidmaatschap kost u 228 per jaar ook al staat er een maandbedrag, men kan niet per maand betalen. U krijgt hiervoor veel meer dan alleen de Architect, veel plug-ins van hoge kwaliteit die we hier niet besproken hebben. Ik denk dat de deal zeker okay is, en interessant voor webdesigners die hiermee 25 sites van klanten van Thrive kunnen voorzien.

Thrive Architect review conclusie

In dit Brizy vs Thrive Architect review komt uit de bus dat Thrive zich met de besten kan meten op het gebied van themes en pagebuilders en op sommige fronten zelfs de leiding neemt. Het is zijn geld meer dan waard en een genot om mee te werken, zeker de inline teksteditor. Ik kijk uit naar toekomstige upgrades, het zal allemaal nog beter worden...

Brizy vs Thrive conclusie

Allereerst bedankt voor het lezen van deze Brizy vs Thrive-vergelijking tot het einde. Dit zijn beide fantastisch pagebuilders. Ik zou zeggen het sterke punt van Thrive is de conversie-gerichtheid. Als u op leads en conversie uit bent, zou ik zeker met Thrive gaan werken. Als u dat niet bent, en u wilt gewoon een coole website bouwen, dan is Brizy geschikter daarvoor. Brizy is nog erg nieuw maar voor zijn leeftijd erg compleet. In elke nieuwe upgrade zal hij steeds beter en beter worden nog de komende jaren. Brizy werkt doordat het zo nieuw is met React-Javascript wat waarschijnlijk de toekomst is.

Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven