Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress cache plugins [2024] 💥

Beste Wordpress cache plugins [2024]


De WordPress cache plug-ins in deze vergelijking staan op volgorde van goed naar minder goed. We kwalificeren de cache plug-ins op hun gebruiksgemak, laadtijd verkleinen, en extra functies als database opschonen. Veel van deze plug-ins zijn op miljoenen websites geïnstalleerd en zijn dus super populair.


Advertisement

Divi Ad 680px


Bij elke plug-in vindt u in de tekst een link naar de site ervan en onder de tekst een knop die linkt naar een uitgebreide review van me voor die bewuste plug-in.

De beste Wordpress cache plugins

1. WP-Rocket

WP-Rocket beste Wordpress cache plug-in


Ik wil in dit WP-Rocket review voor [2024] beginnen te zeggen dat er erg veel fatsoenlijke cache plug-ins beschikbaar zijn die in principe allemaal hun werk goed doen. Een aantal zoals W3 Total Cache zijn erg omslachtig in hun settings, men is daar dan een flinke tijd mee bezig. WP-Rocket laat zien dat om de snelste plug-in aan te bieden helemaal geen omslachtige settings nodig zijn.

Deze plug-in is sneller dan alle andere en heeft bovendien instellingen die een complete leek goed begrijpt. De meeste cache plug-ins hebben zowel een gratis als een premium versie. Wp-Rocket heeft alleen een premium versie, er moet dus in elk geval voor betaald worden. WP-Rocket werd ondertussen op 1.2 miljoen websites geïnstalleerd.


WP-Rocket review 20202. WP-Optimize

WP-Rocket beste cache plug-in


De specialisatie van WP-Optimize is om de Wordpress database te optimaliseren, daarnaast is het een van de beste cache plug-ins. In principe het omgekeerde van WP-Rocket wat in de eerste plaats een cache plug-in is die ook uw database optimaliseert.

Deze plug-in is zijn geld meer dan waard en biedt op het gebied van cache en database opschonen alles waarvan men kan dromen. Alles is erg overzichtelijk en kan door onervaren websitebouwers zonder problemen gebruikt worden. Mocht iets niet duidelijk zijn dan lost u dit snel op via hun geweldige support medewerkers.


WP-Optimize review 20203. WP Fastest Cache

WP Fastest Cache review


In dit WP Fastest Cache review moeten we zeker beginnen met de fantastisch rating die het op Wordpress.org heeft en de 1.7 miljoen downloads van hun gratis plug-in. Het is ook niet voor niets dat de score zo hoog ligt, Ik heb sinds jaren ervaring met deze plug-in en is voor gratis cache plug-ins nog altijd mijn favoriet.

We moeten ook zeker de aandacht vestigen op het feit dat na de plug-in geïnstalleerd te hebben, meteen alles werkzaam is en uw site veel sneller geworden is. Hierboven zag u al wat er zoal geactiveerd is zonder dat u hier iets aan hoefde te doen. Het installatie-gemak is hetzelfde als bij de professionele en hoogste gewaardeerde cache-plug-in WP-Rocket.


WP Fastest Cache review 20204. W3 Total Cache

W3 Total Cache beste cache plug-in


Met meer dan een miljoen actieve installatie is W3 Total Cache een van de populairste en bekendste cache plug-ins voor Wordpress. Ook de gemiddelde rating op Wordpress.org waar de plug-in gratis gedownload kan worden is behoorlijk goed te noemen.

W3 Total Cache is een van de snelste en meest complete gratis plug-ins voor optimalisatie van WordPress-prestaties. W3 Total Cache verbetert de gebruikerservaring van uw site door de serverprestaties te verbeteren, elk aspect van uw site te cachen, de downloadtijden te verkorten en een content delivery network (CDN) te bieden.


W3 Total Cache review 20205. WP Super Cache

WP Super Cache beste cache plug-in


In dit WP Super Cache review valt als eerst op dat deze plug-in maar liefst op meer dan 2 miljoen websites actief is. Bovendien is WP Super Cache bijzonder geliefd met erg veel gebruikers die er 5 sterren aan gaven. Wat wel opvalt is dat er ook redelijk wat met slechts 1 ster rating zijn.

WP Super Cache werkt goed samen met CDN Netwerken als u dit wilt. Met een CDN wordt uw website op meerdere servers wereldwijd opgeslagen om uit cache door bezoekers gedownload te worden. Dit maakt uw webite veel sneller, zeker naarmate bezoekers verder van uw origin-server verwijderd zijn. Maar ook hier is het met WP-Rocket weer veel makkelijker een CDN in te stellen.


WP Super Cache review 2020Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven