Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

WP-Optimize Review voor [11-2023] 💥

WP-Optimize review


WP-OPTIMIZE REVIEW

We gaan vandaag in dit WP-Optimize review eens kijken wat de plug-in allemaal te bieden heeft. De specialisatie van de plug-in is om de Wordpress database te optimaliseren, daarnaast is het een van de beste cache plug-ins. In principe het omgekeerde van WP-Rocket wat in de eerste plaats een cache plug-in is die ook uw database optimaliseert.


Advertentie

Divi Ad 680px


WP-OPTIMIZE DATABASE OPSCHONEN

De overtollige content in de website die de plug-in verwijderd is precies dezelfde als bij WP-Rocket, namelijk revisions, transients, onnodige drafts en onnodige commentaren. Het feit dat trackbacks en pingbacks verwijderd worden is wel uniek.


WP-Optimize clean database


Het is uiteraard aan te raden altijd ergens een vrij recente back-up van uw database te hebben. Dit is alleennodig als uw server geen back-ups maakt van uw complete account.


AFBEELDINGEN COMPRIMEREN

U kunt instellen in welke mate uw afbeeldingen gecomprimeerd worden. Beter nog is een programma als Imagify te gebruiken wat daadwerkelijk de afbeeldingen aanpast en bezoekers WebP-images aanbiedt.


WP-Optimize afbeeldingen comprimeren


LAZY LOAD

Afgezien van het comprimeren is het zeker aan te raden Lazy Load aan te zetten (PRO-versie). De Premium-versie biedt meerdere extra's die het een top plug-in maken al is de gratis versie zeker okay te noemen.


WP-Optimize lazy load


PAGE CACHE

WP-Optimize Review page cache


Ook hier biedt WP-Optimize hetzelfde als WP-Rocket. Men kan aparte bestanden voor mobiel genereren, er is een aparte cache voor ingelogde bezoekers, de cache levensduur kan ingesteld worden. Ons WP-Rocket review vindt u hier.


WP-OPTIMIZE GRATIS VERSIE


WP-Optimize gratis versie


U kunt de gratis versie hier downloaden. Al is de premium versie natuurlijk nog een stuk beter en geeft u de mogelijkheid om alle acties van WP-Optimize op tijd en datum in te stellen en geeft full support, de gratis versie moet zeker niet onderschat worden. Zie in de afbeelding hierboven hoe 1.000.000+ mensen deze plug-in gedownload hebben en het een asociaal goede rating heeft.

WP-OPTIMIZE PREMIUM PRIJZEN


WP-Optimize Premium prijzen


Zeker voor mensen met 2 websites is deze top cache en database clean-up plug-in goedkoop te noemen. De prijzen zijn over het algemeen schappelijk te noemen.


WP-OPTIMIZE REVIEW CONCLUSIE

In de eerste plaats hartelijk bedankt dat u mijn WP-Optimize review tot het einde gelezen heeft. Deze plug-in is zijn geld meer dan waard en biedt op het gebied van cache en database opschonen alles waarvan men kan dromen. Alles is erg overzichtelijk en kan door onervaren websitebouwers zonder problemen gebruikt worden. Mocht iets niet duidelijk zijn dan lost u dit snel op via hun geweldige support medewerkers.WP-Optimize Premium


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven