Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

WP Fastest Cache Review voor [2023] 💥

WP Fastest Cache review


WP FASTEST CACHE REVIEW

In dit WP Fastest Cache review moeten we zeker beginnen met de fantastisch rating die het op Wordpress.org heeft en de 1.7 miljoen downloads van hun gratis plug-in. Het is ook niet voor niets dat de score zo hoog ligt, Ik heb sinds jaren ervaring met deze plug-in en is voor gratis cache plug-ins nog altijd mijn favoriet.

WP FASTEST CACHE RATINGS


WP Fastest Cache ratings


Zie hierboven de ratings en downloads voor WP Fastest Cache.


Advertentie


WP FASTEST CACHE SPEEDTEST

Ik heb een clean Wordpress install met en zonder de plug-in getest op GT-Metrix, een van de gerennomeerdste speedtest die er zijn en hieronder ziet u de resultaten. In secondes is de laadtijd gehalveerd en de totale score is van 78 naar 99 punten. Dit is een prachtig resultaat voor een cache plug-in.


Zonder WP Fastest Cache

WP Fastest Cache speedtest

Met WP Fastest Cache

WP Fastest Cache speedtest


WP FASTEST CACHE STANDAARD INSTELLINGEN

WP Fastest Cache standaard instellingen


We moeten in dit WP Fastest Cache review zeker de aandacht vestigen op het feit dat na de plug-in geïnstalleerd te hebben, meteen alles werkzaam is en uw site veel sneller geworden is. Hierboven zag u al wat er zoal geactiveerd is zonder dat u hier iets aan hoefde te doen. Het installatie-gemak is hetzelfde als bij de professionele en hoogste gewaarde cache-plug-in WP-Rocket.


WP FASTEST CACHE PREMIUM VERSIE

Hieronder ziet u een lijstje met alles wat de premium versie biedt. In het kort gezegd, alles wat andere top plug-ins ook bieden. Er ontbreekt niks, de premium versie is een stuk beter nog dan de gratis versie die al erg goed is zoals we in de speedtest zagen.


WP Fastest Cache premium versie


De belangrijkste zaken zijn wel minifying voor al uw css en js en het combineren van de bestanden. Ook afbeeldingen moeten uiteraard geoptimaliseerd worden. Deze features zouden eigenlijk gewoon ook in de gratis versie moeten zitten vind ik. Ook erg belangrijk is Render-Blocking JS zodat niet al het javascript al geladen wordt als dat nog niet nodig is. En Lazy Load is ook een erg bruikbare feature waarvoor tig gratis plug-ins zijn dus waarom zit het niet gewoon in de gratis versie van WP Fastest cache.

WP FASTEST CACHE REVIEW: DE PRIJS

Bedankt dat u mijn WP fastest cache review tot het einde gelezen heeft. De prijs van de premium versie is 49 dollar per site, er zijn kortingen voor meerdere sites. WP Fastest Cache is compleet en een zeer goede plug-in en toch zou ik voor hetzelfde geld liever WP-Rocket aanschaffen, de nummer 1 in mijn collectie beste cache plug-ins. WP-Rocket is nog wat sneller en het dashboard ervan oogt veel beter. Al met al een professionelere plug-in voor hetzelfde geld.

Scroll naar boven