Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste managed Woocommerce hosting [2024] πŸ’₯

beste managed Woocommerce hosting


Bent u op zoek naar topkwaliteit managed WooCommerce hosting? Deze lijst presenteert de crème de la crème op het gebied van WooCommerce hosting. Deze hostingproviders bieden tal van extra's die uw websites niet alleen razendsnel maken, maar ook bijzonder veilig. Het is dan ook logisch dat de prijzen bij deze premium hosters hoger liggen dan bij gemiddelde hostingproviders.


Advertentie

Divi Ad 680px


De kosten voor deze topkwaliteit hosting liggen gemiddeld rond de 20 dollar per website per maand. Laat u hierdoor niet afschrikken. Een website die slechts 1 of 2 seconden sneller laadt, kan al een aanzienlijke toename in inkomsten genereren. Voor middelgrote tot grote bedrijven kan deze snelheidsverbetering zelfs leiden tot een omzetstijging van duizenden tot tienduizenden dollars, en bij grote ondernemingen zoals bijvoorbeeld McDonald's, kan dit zelfs nog meer zijn. Bijna alle genoemde providers bieden een 'niet-goed-geld-terug'-garantie van een maand, en velen bieden tevens de mogelijkheid om hun diensten te testen voordat u zich committeert aan een abonnement.1. WP-Engine

WP-Engine - beste managed Woocommerce hosting


Onze topkeuze voor managed WooCommerce hosting is een provider die aanbevolen wordt door Matt Cutts van Google en Matt Mullenweg, de oprichter van WordPress. Met WP-Engine bent u verzekerd van uitmuntende service, supersnelle laadtijden en een ijzersterke beveiliging. Als enige in deze lijst biedt WP-Engine het Genesis Framework gratis aan, inclusief een pakket van ongeveer 40 prachtige child themes voor WordPress. Genesis staat bekend als een van de snelst ladende themes met uitstekende codekwaliteit. Voor grote bedrijven met meerdere websites is dit een ideale keuze.

Snelheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Voor optimale webshopprestaties wordt de WP-Engine E-commerce Toolkit aanbevolen. WP-Engine biedt toonaangevende managed WooCommerce hosting, vooral in combinatie met het Genesis Framework. Hun speciale Cache Technologie elimineert de noodzaak voor aparte cache-plugins. Het CDN-netwerk draagt ook aanzienlijk bij aan de snelheid van uw website.

Veiligheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

WP-Engine biedt gratis SSL-certificaten voor Traffic Encryption, geavanceerde DDoS-detectie en firewalls tegen hackers. Serverprogramma's zijn altijd up-to-date voor maximale veiligheid. Met continue monitoring en inlog-hardening zijn uw websites en servers goed beveiligd.

Gemak: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Bij WP-Engine worden gehackte websites direct en kosteloos hersteld, hoewel de kans op hacking zeer klein is. Gratis back-ups stellen u in staat uw website naar een eerdere staat te herstellen indien nodig. Bovendien zijn SSL-certificaten en CDN, die de wereldwijde bereikbaarheid van uw website verbeteren, gratis inbegrepen.


Naar WP-Engine2. Kinsta

Kinsta - beste managed Woocommerce hosting


Kinsta, ooit een duurdere optie, biedt al lang een fantastische service. Met recente prijsverlagingen heeft Kinsta snel nieuwe klanten aangetrokken. Net als WP-Engine biedt Kinsta een complete service waarbij u volledig op hen kunt vertrouwen voor zowel snelheid als veiligheid van uw websites.

Snelheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Kinsta gebruikt het razendsnelle en veilige Google Cloud Platform, waardoor uw websites dezelfde bescherming en resources genieten als grote namen zoals YouTube of Google Search. Alleen de nieuwste serverprogramma's worden gebruikt, waaronder PHP 7+, HTTP/2, en NGINX. Kinsta heeft een geavanceerd cachesysteem en optimaliseert automatisch afbeeldingen. Bij Kinsta bouwt u uw webshop, en zij regelen de rest.

Veiligheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Met DDoS-detectie, inlog-beveiliging en firewalls maakt Kinsta het hackers bijna onmogelijk om hun servers binnen te dringen. Uw websites worden 24/7 gemonitord en regelmatig gecontroleerd op optimale werking. Kinsta herstelt kosteloos alle websites met problemen, inclusief gehackte websites, mocht dat onverhoopt gebeuren.

Gemak: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Kinsta biedt aan om gratis al uw websites over te zetten van uw huidige hosting. Automatische back-ups worden gemaakt en zijn eenvoudig door u terug te zetten. Ook biedt Kinsta een speciale testomgeving om websites, thema's en plug-ins te testen. Bent u tevreden over de test, dan kunt u uw project eenvoudig vanuit de Sandbox naar de live omgeving verplaatsen.


Naar Kinsta3. Cloudways

Cloudways - beste managed Woocommerce hosting


Bij Cloudways is het mogelijk om WooCommerce-webshops te hosten via verschillende cloudplatforms, zoals Amazon Web Services of Digital Ocean. Cloudways Managed WooCommerce Hosting is vooral geschikt voor gevorderde webmasters en bedrijven met hoge eisen, en wellicht minder voor beginners. Voor unieke features en hoge flexibiliteit is Cloudways een uitstekende keuze.

Snelheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Webshops gehost bij Cloudways profiteren van toegewijde bronnen zoals RAM en bandbreedte. Cloudways biedt geavanceerde caching-opties, waaronder Nginx, Memcached, Varnish en Redis. Ze gebruiken alleen de nieuwste technologieΓ«n, wat zorgt voor optimale prestaties. Bovendien beschikt uw gehele account over auto-healing, wat de meeste problemen met uw webshops automatisch oplost mochten deze zich voordoen.

Veiligheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Bij Cloudways worden uw webshops beschermd door speciale firewalls op OS-niveau. U ontvangt gratis SSL-certificaten en regelmatig worden OS-updates uitgevoerd om potentiΓ«le kwetsbaarheden te verhelpen. Voor extra beveiliging kunt u gebruikmaken van Twee-Factor Authenticatie (TFA). Dankzij een partnership met een gespecialiseerd Bot Protection-programma worden brute force-aanvallen effectief tegengegaan.

Gemak: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Cloudways staat bekend om zijn 24/7 monitoring, automatische back-ups en uitstekende ondersteuning. De talrijke add-ons en integraties zijn te uitgebreid om hier op te noemen, maar enkele opvallende zijn: 1-Click Stop, WP-CLI en Supervisord. Voor meer informatie over hun diensten kunt u hun website bezoeken via de knop hieronder.


Naar Cloudways4. WPX-Hosting

WPX-Hosting - beste managed Woocommerce hosting


WPX Hosting, voorheen bekend als Traffic Planet Hosting, is een managed hostingprovider die optimaal gebruikmaakt van internetpieken en -dalen, perfect voor WooCommerce-websites. Door te kiezen voor WPX Hosting steunt u bovendien hun jaarlijkse project om meer dan 1000 straathonden een nieuw leven te geven.

Snelheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

WPX Hosting claimt de snelste WooCommerce hosting te zijn, wat ondersteund wordt door Pingdom-testresultaten op hun website. Ze staan bekend om hun razendsnelle servers, gratis CDN, geoptimaliseerde caching, en geavanceerde SSD-servers van de nieuwste generatie.

Veiligheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Met standaard DDoS-detectie en firewalls biedt WPX Hosting robuuste bescherming tegen diverse soorten cyberaanvallen. Net als veel andere managed hostingproviders, biedt WPX een hack-garantie: mocht uw site onverhoopt gehackt worden, dan repareren zij dit kosteloos en onmiddellijk.

Gemak: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Bent u van plan om met uw websites over te stappen naar WPX Hosting, maar zorgen de vele sites voor hoofdbrekens? WPX Hosting verhuist gratis al uw websites, met een maximum gebaseerd op het door u gekozen pakket. U profiteert ook van gratis dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups, die u eenvoudig zelf kunt terugzetten indien nodig.


Naar WPX-Hosting5. Templ

Templ - beste managed Woocommerce hosting


Templ, opgericht in 2017, heeft zich snel gevestigd als een van de toonaangevende managed WooCommerce hostingproviders, dankzij hun uitmuntende producten en diensten. Templ onderscheidt zich door gespecialiseerd te zijn in supersnelle hostingdiensten, zoals ik hieronder zal uitleggen.

Snelheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

In plaats van de standaard Apache, gebruikt Templ Nginx voor betere prestaties. Ze integreren top cache-programma's zoals Quic, Redis, en Brotli. Met een wereldwijd CDN-netwerk worden uw websites snel geleverd vanaf lokale servers. Templ werkt met MariaDB voor databasebeheer, wat efficiΓ«nter is dan de traditionele SQL-databases, waardoor Templ's hostingoplossingen optimaal zijn voor snelheid.

Veiligheid: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Templ maakt gebruik van Google Cloud-servers, waardoor uw websites dezelfde beveiligingsniveaus genieten als diensten als YouTube en Gmail. Voor een diepgaande uitleg over hoe Google zijn servers beveiligt, kunt u terecht op hun beveiligingspagina.

Gemak: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Templ biedt ook de mogelijkheid om via WP-CLI met WordPress en WooCommerce te werken, en ondersteunt SSH-verbindingen. Dagelijkse back-ups worden een maand lang bewaard op externe servers, zodat u altijd kunt terugkeren naar een eerdere staat van uw website. Templ biedt ook een 'Sandbox'-omgeving voor het testen van plug-ins, thema's en meer, die eenvoudig naar uw live website overgezet kunnen worden.


Naar TemplJa mensen, dit waren de 5 beste WooCommerce-hosters die er beschikbaar zijn. Het heeft weinig toegevoegde waarde om een langere lijst te bieden met hosters van lagere kwaliteit, dus daar laten we het bij. Mocht u geΓ―nteresseerd zijn in andere hostingopties, dan kunt u ook kijken naar de snelste WordPress-hostingbedrijven of de beste WordPress-hosters. Veel succes met het maken van uw keuze!Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven