Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste managed Woocommerce hosting [2023] 💥

beste managed Woocommerce hosting


Op zoek naar de beste managed Woocommerce hosting? We tonen u hier een lijstje met de best-of-the-best wat Woocommerce hosting betreft. Bij deze hosters krijgt u vele extra's die uw websites razendsnel maken en bijzonder veilig. Logisch dat men bij deze hosting-providers ook wat meer betaalt dan bij doorsnee hosters.


Advertentie

Divi


De prijzen liggen rond de 20 dollar per website per maand. Ik zou zeggen, schrik hier niet van terug want als uw website maar 1 of 2 seconden sneller laadt, levert dat al snel honderden dollars extra op. Bij midden- of grote bedrijven stijgt de omzet al snel duizenden tot tienduizenden dollars of nog veel meer als het om mega-bedrijven als bijvoorbeeld Mc Donalds gaat. U krijgt bij practisch al deze providers een niet-goed-geld-terug garantie van een maand en vele bieden ook de mogelijkheid om te testen voordat u een pakket zou afnemen.1. WP-Engine

WP-Engine - beste managed Woocommerce hosting


Onze eerste managed Woocommerce hosting provider wordt door Matt Cutts van Google en Matt Mullenweg, de uitvinder van Wordpress aanbevolen. Betere referenties zijn in principe niet mogelijk, deze mensen weten waar ze over praten. Bij WP-Engine bent u verzekerd van een zeer goede service, supersneller laadtijden, en een website die niet gehackt kan worden. Als enige van de hosters op deze pagina's krijgt u gratis het Genesis Framework erbij. Een pakket van ronde de 40 prachtige child themes voor Wordpress. Genesis geldt als een van de snelst ladende themes voor Wordpress met een geweldige code en geniet dezelfde referenties als WP-Engine. Als totaal pakket is dit een geweldig systeem, erg geschikt voor grote bedrijven die meerdere websites bezitten.

Speed

Aan te raden is WP-Engine E-commerce Toolkit te installeren voor optimale prestaties voor webshops. Met WP-Engine heeft u het neusje van de zalm op het gebied van managed Woocommerce hosting. Als u gebruik maakt van het Genesis Framework voor uw themes dan werkt alles feilloos samen met elkaar aangezien het allemaal van dezelfde ontwikkelaars is. Geen enkele andere hosting biedt een dergelijk iets. WP-Engine is mede razendsnel door hun speciale Cache Technologie waarmee Cache-plug-ins niet meer nodig zijn. Natuurlijk draagt ook het CDN-netwerk zijn steentje bij aan de speed.

Veiligheid

WP-Engine geeft u gratis SSL-certificaten die zorgen voor Traffic Encryption. Daarnaast hebben hun servers DDoS Detection en fire-walls om hackers tegen te gaan. Alle serverprogramma's zijn altijd up-to-date, ook een belangrijk iets voor de veiligheid. Ook website worden 24/7 in de gaten gehouden met Monitoring en bedieningspanele en websites zijn van inlog-hardening voorzien.

Gemak

Gehackte websites worden meteen en gratis hersteld, maar de kans op een gehackte website is op hun servers erg klein. Men heeft gratis back-up's zodat u websites naar een vroeger tijdstip kunt terug zetten als er bijvoorbeeld een upgrade verkeerd gaat. Verder biedt WP-Engine gratis SSL-certificaten en gratis CDN zodat uw websites van servers overal ter wereld aan uw bezoekers aangeboden worden.


Naar WP-Engine2. Kinsta

Kinsta - beste managed Woocommerce hosting


Kinsta was vroeger een stuk duurder maar bood altijd al een fantastische service. Nu ze veel goedkoper zijn hebben ze heel snel vele nieuwe klanten gewonnen. Net als bij WP-Engine biedt Kinsta een complete service waarbij u echt alles aan hen over kunt laten. Uw websites zullen zich op hin servers in hun nopjes voelen que snelheid (laadtijd) en veiligheid.

Speed

Kinsta gebruikt het razendsnelle en veilige Google Cloud Platform, uw websites hebben de daarbij dezelfde bescherming en resources als bijvoorbeeld Youtube of Google Search. Uitsluitend de laatste versies van serverprogramma's worden gebruikt van bijvoorbeeld PHP 7+, HTTP/2, en NGINX. Kinsta heeft een perfect cache-systeem enafbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd. Bij Kinsta bouwt u uw webshop en zij doen de rest.

Veiligheid

Door middel van DDoS Detection, Login Hardening en Firewalls wordt het hackers practisch onmogelijk gemaakt om op hun servers in te breken. Uw website hebben 24/7 Uptime Monitoring en alle paar minuten wordt gechecked of uw website perfect lopen. Ook deze provider herstelt kostenloos alle websites waar wat mee aan de hand zou zijn, wat ook geldt voor gehackte websites als dat al zou gebeuren.

Gemak

Kinsta zal indien gewenst gratis al uw website over zetten van uw huidige hosting naar die van hen. Er worden automatisch back-up's gemaakt. Deze zijn door u met een paar klikken terug te zetten. Bij Kinsta heeft u een speciale test-omgeving die u kunt gebruiken om website, themes en plug-ins te testen. Als u tevreden bent over de test hoeft u niet opnieuw te beginnen in de "live"omgeving maar kunt u uw peoject vanuit de Sandbox in een keer live zetten.


Naar Kinsta3. Cloudways

Cloudways - beste managed Woocommerce hosting


Bij Cloudways is het mogelijk om Woocommerce-webshops vanaf andere clouds te tonen zoals bijvoorbeeld Amazon Web of Digital Ocean. We kunnen zeggen dat Cloudways Managed Woocommerce Hosting geweldig is voor gevorderde webmasters en bedrijven met hoge eisen maar wat minder voor beginners. Heeft u bijzondere features nodig dan is de kans het grootst die bij Cloudways te vinden.

Speed

Uw webshops beschikken bij Cloudways over dedicated resources voor geheugen (RAM) en bandbreedte. Bij Cloudways kan men een keuze maken uit geavanceerde systemen voor caching waaronder Nginx, Memcached, Varnisg en Redis. Alle providers op deze pagina werken alleen met de allernieuwste technologie en dat geldt dus ook voor Cloudways. Uw complete account beschikt over auto-healing wat automatisch de meeste problemen met uw webshops voor u oplost mochten deze zich voordoen.

Veiligheid

Uw webshops worden bij Cloudways beschermd door dedicated firewalls (OS-level). U krijgt er gratis SSL-certificaten en er worden regelmatig OS patches uitgevoerd om mogelijke problemen op te sporen. Indien gewenst kunt u uw account en webshops beveiligen met TFA (2-Factor Authentication). Er zijn bots die Brute Force op uw accounts loslaten, Cloudways heeft een partner met een speciaal Bot Protection programma wat deze attacks voorkomt.

Gemak

Monitoring 24/7, automatische back-up's, A1-support, het zijn allemaal dingen die bij Cloudways vanzelfsprekend zijn. De extra add-ons en integraties zijn er teveel om op te noemen maar een aantal opvallende zijn: 1-Click Stop, WP-CLI en Supervisord. Kijk zelf op hun site als u meer hierover wilt weten. De knop hieronder linkt naar de Cloudways website.


Naar Cloudways4. WPX-Hosting

WPX-Hosting - beste managed Woocommerce hosting


WPX Hosting was vroeger Traffic Planet Hosting. Gebruikmakend van pieken/dalen in het internet is deze managed hosting provider perfect voor woocommerce-websites. WPX Hosting helpt per jaar meer dan 1000 straathonden uit de goot en geeft ze een nieuw leven. Als u bij hen hosting bestelt steunt u hun projekt.

Speed

Volgens eigen zeggen is WPX-Hosting de snelste Woocommerce die er te vinden is. Dat zou moeten blijken uit een Pingdom-test die op hun site getoond wordt waar ze inderdaad bovenaan staan. Laten we er maar vanuit gaan dat de andere hostingproviders hier op de pagina daar wat anders over te zeggen hebben. Uiteraard valt niet te ontkennen dat WPX-Hosting razendsnelle servers heeft met gratis CDN, Optimized Caching, en splinternieuwe high-spec SSD servers.

Veiligheid

De gebruikelijke DDoS Detection en Firewalls zijn aanwezig om alle soorten van hackers het leven zuur te maken. Net als practische alle managed hosting providers in mijn lijst heeft u hack-garantie bij WPX, mocht een site ondanks de zware beveiliging toch gehackt worden, dan wordt dit meteen en gratis gerepareerd.

Gemak

Wilt u graag met uw websites naar WPX-Hosting verhuizen, maar u maakt zich zorgen over de vele websites die u heeft? Geen probleem, want ze verhuizen graag gratis al die websites voor u. U moet wel een pakket bij ze afnemen waar deze websites op kunnen staan uiteraard, dus er is een limiet in het aantal sites voor kleinere pakketten. Ook heeft u hier gratis dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-up's die u zelf eenvoudig terug kunt zetten indien nodig.


Naar WPX-Hosting5. Templ

Templ - beste managed Woocommerce hosting


Een van de beste managed Woocommerce hostings is natuurlijk ook Templ. Templ werd gegrond in 2017 en heeft een razendsnelle opmars gemaakt in de hostingwereld. Dat hebben ze uiteraard te danken aan hun uitstekende product en service. Templ is gespecialiseerd in supersnelle servers wat ik u verder hieronder in het hoofdstuk "Speed" uit zal leggen.

Speed

Bij Temple wordt Nginx gebruikt in plaats van het gebruikelijke Apache. De beste cache-programma's worden bij Templ gebruikt zoals onder andere Quic, Redis, en Brotli. Uw websites worden via hun CDN-netwerk overal ter wereld opgeslagen zodat bezoekers uw websites van plaatselijke servers snel kunnen downloaden. Ook apart is dat er met MariaDB databases wordt gewerkt in plaats van de langzamere meer gangbare SQL. Kortom ook bij Templ is aan alles gedacht wat speed betreft.

Veiligheid

Aangezien Templ de servers van Google gebruikt, de zogenaamde Google Cloud krijgen uw website hun beveiliging van Google. Dat houdt in u wordt evengoed beschermt als Youtube of Gmail. Hoe Google precies zijn servers beschermt is vrij uitgebreid en kunt u hier op de volgende pagina van Google nalezen.

Gemak

Met Wordpress en Woocommerce werken via WP-CLI is bij Templ ook mogelijk. U kunt SSH gebruiken om de verbinding met Templ op te bouwen. Gedurende een maand worden voor u gratis back-up's bewaard. U kunt deze zelf terug zetten wanneer dat nodig zo zijn. De back-up's worden op externe servers bewaard voor de zekerheid. En ook bij Templ heeft u de beschkking over een "Sandbox" waarin u alle mogelijke testen kunt uitvoeren voor plug-ins, templates et cetera. Deze kunnen als u er klaar voor bent meteen overgezet worden op uw "live" websites.


Naar TemplJa mensen, dit waren de 5 beste Woocommerce-hosters die er zijn. Het heeft weinig zin om een lijst te tonen van nog 15 andere hosters die slechter zijn, dus we gaan hier niet verder. Het kan voor u interessant zijn welke de snelste Wordpress-hostingbedrijven zijn en mogelijk ook de beste Wordpress-hosters zijn. Veel succes met je keuze!DiviScroll naar boven