Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste managed Wordpress hosting [2023] 💥

beste managed Wordpress hosting


Op zoek naar de beste managed Wordpress hosting? We hebben het hier over het neusje van de zalm wat betreft Wordpress hosting wat komt met vele speciale services die uw websites razendsnel en veilig maken. Deze services krijgt u bij een normale hosting niet. Schrik dus niet van de prijzen, u krijgt meer dan waar voor uw geld.


Advertentie


Prijzen beginnen vanaf rond de 20 dollar per maand voor 1 website. Echter als uw website 1 of 2 seconden sneller geladen is, levert dit voor kleine bedrijven snel honderden dollars extra omzet op, voor grotere bedrijven hebben we het over duizenden of tienduizenden dollars extra omzet. De meeste van deze providers laten u gratis testen en ze hebben niet goed geld terug garanties. Ik beknop mijn lijst hier tot de 5 beste die er zijn. Het heeft tenslotte weinig nut een lijst van 25 hosters te maken waarvan de laatste 20 zwaar inferieur zijn aan de eerste 5. Deze hostingbedrijven hebben overal ter wereld data center, u kunt dus een stad en land uitkiezen waar uw sites gehost worden.1. WP-Engine

WP-Engine - beste managed Wordpress hosting


We beginnen met de enige managed Wordpress hosting provider die door zowel Matt Cutts van Google als ook Matt Mullenweg, de grondlegger van Wordpress aanbevolen wordt. Met zulke referenties is het duidelijk dat WP-Engine een topproduct is. Deze hostingprovider is compleet toegelegd op comfort voor de klant, razendsnelle laadtijden en met WP-Engine heeft u automatisch de beschikking over een ander topproduct, namelijk het Genesis Framework. U hoeft nooit meer themes of plug-ins te kopen daarmee en heeft een 1x een compleet pakket.

Speed

WP-Engine is qua laadtijden zeker de beste managed Wordpress hosting van allemaal en al helemaal in combinatie met het hierboven genoemde Genesis. Hun geavanceerde Cache Technologie maakt het gebruik van Cache plug-ins compleet overbodig. U bouwt alleen sites, WP-Engine zorgt voor volledige optimalisatie ervan.

Veiligheid

Uw websites worden 24/7 in de gaten gehouden of alles optimaal loopt. WP-Engine forceert inlog-hardening voor uw panelen en websites. Hackers worden met DDoS Detection en fire-walls buiten gehouden. Alleen de laatste techniek wordt gebruikt voor zowel servers als websites. Gratis SSL-certifikaten zorgen voor de nodige Traffic Encryption.

Gemak

Als uw website gehackt zou worden, repareert WP-Engine dat kostenloos voor u maar de kans dat een hacker door de zware beveiliging komt is nihil. Bij deze hosting heeft u gratis CDN en SSL certifikaten natuurlijk automatische back-up's met vele "restore points". WP-Engine wint sinds jaren awards voor kwaliteit en snelheid van hun service als u ze ergens voor nodig heeft.


Naar WP-Engine2. Kinsta

Kinsta - beste managed Wordpress hosting


Sinds Kinsta zijn prijzen verlaagd heeft is het een van de populairste managed Wordpress hosting providers geworden. Hun service was altijd al waanzinnig goed maar ze waren wat aan de dure kant. Bij Kinsta is aan alles gedacht om u al het werk uit handen te halen, uw websites supersnel te laten laden en u een grote veiligheid te garanderen.

Speed

Kinsta maakt gebruik van het razendsnelle Google Cloud Platform. Via CDN wordt uw website overal ter wereld vanaf plaatselijke servers aan uw publiek aangeboden om laadtijden nog verder terug te brengen. Kinsta maakt uitsluitend gebruik van de laatste techniek dus PHP 7+, HTTP/2, en NGINX. Ook zorgt Kinsta voor optimale cache en image-optimalisatie voor uw websites. Hands-free, u hoeft zelf niets te doen.

Veiligheid

Om hackers tegen te gaan wordt gebruik gemaakt van DDoS Detection, Login Hardening en Firewalls. Daarnaast wordt uw website 24/7 bewaakt via Uptime Monitoring en wordt er meteen ingegrepen mocht uw site uit de lucht raken. Mocht een website gehackt worden dan zorgt Kinsta er zonder kosten voor dat uw site weer in 100% perfecte staat terug gebracht wordt.

Gemak

Gratis verhuizing van al uw websites ongeacht hoeveel. Er worden automatischa backups van uw websites gemaakt die door u zelf met 1 klik terug te zetten zijn. U heeft de beschikking over een "Sandbox" waarin u websites, plug-ins en themes kunt testen zonder dat deze online staan. Eenmaal 100% in orde kunt u deze in 1x online zetten via 1 klik ook weer.


Naar Kinsta3. Cloudways

Cloudways - beste managed Wordpress hosting


Cloudways heeft een aantal advanced features zoals het Wordpress-websites te tonen vanaf andere clouds zoals Digital Ocean of Amazon Web Service. Om deze reden is Cloudways misschien minder geschikt voor beginners. Daarentegen is Cloudways een van de beste managed Wordpress hostings voor ervaren webmasters en grote bedrijven die speciale eisen stellen.

Speed

Uw websites hebben eigen resources ter beschikking, dus RAM-geheugen en bandwidth. Cloudways gebruikt geavanceerde cache-systemen zoals Memcached, Varnish, Nginx, en Redis. Alleen de laatste technologie wordt gebruikt en uw website-omgeving beschikt over Auto-Healing. Dit houdt in dat zodra er zich een probleem voordoet dit automatisch opgelost wordt.

Veiligheid

Cloudways gebruikt OS-level dedicated firewalls, u heeft de beschikking over gratis SSL-certifikaten en er worden regelmatig OS Patches op uw server uitgevoerd. Two-Factor Authentication kan ingeschakeld worden en biedt extra veiligheid. Hun partner Malcare zorgt voor Bot Protection tegen bots die Brute Force attacks proberen uit te voeren.

Gemak

Bij Cloudways worden automatisch back-up's gemaakt, 24/7 monitoring, en een geweldige support staat u ter beschikking. Er zijn talloze integraties en add-ons beschikbaar zoals WP-CLI, Supervisord, 1-Click Stop App en nog veel meer. Als u precies wilt weten wat allemaal, bekijk dit dan even op hun site zelf via de knop hieronder.


Naar Cloudways4. WPX-Hosting

WPX-Hosting - beste managed Wordpress hosting


WPX-Hosting heette vroeger Traffic Planet Hosting. Bekend als een uitstekende hostingprovider voor het huisvesten van e-commerce websites omdat ze perfect gebruik maken van internetpieken. Als u bij WPX uw Wordpress hosting bestelt, sponsort u automatisch in de steek gelaten honden. WPX zorgt per jaar ongeveer voor 1000 honden dat die weer goed terecht komen ergens.

Speed

WPX-Hosting is naar eigen zeggen de snelste Wordpress hosting. Ze adverteren op hun site met statistieken van een Pingdom speedtest waarbij zij sneller uit de bus komen dan andere providers in dit artikel. Wat hier allemaal van waar is weet ik niet maar dat ze snelle servers hebben is een ding wat zeker is. Wat hun servers snel maakt is de Optimized Caching, gratis CDN, er worden alleen high-spec SSD servers gebruikt en wel splinternieuwe.

Veiligheid

WPX-Hosting heeft natuurlijk de nodige DDoS Detection en Firewalls om ervoor te zorgen dat hackers geen kans maken. Een opvallende service die WPX biedt zijn het gratis herstellen van gehackte sites. De kans gehackt te worden is bij WPX-Hosting door het hoge niveau van veiligheid uiteraard nihil.

Gemak

Iets wat vele van de providers in de top bieden is het gratis verhuizen van uw websites naar WPX-Hosting in dit geval. Het aantal website dat ze voor u verhuizen is wel gelimiteerd aan het afgenomen hosting-pakket. De support van dit bedrijf is overigens meer dan uitstekend te noemen. Net als alle zichzelf respecterende hosters zorgen ze voor gratis automatische back-up's met vele Restore Points.


Naar WPX-Hosting5. Templ

Templ - beste managed Wordpress hosting


Ook Templ biedt alles wat men van een van de beste managed Wordpress hostings verwachten kan. Gespecialiseerd in snelle laadtijden zoals hieronder bij "speed" uitgelegd wordt. Templ bestaat pas sinds 2017 maar heeft al een flnke klantenkring opgebouwd wat niet gek is want ze leveren gewoon een topproduct af.

Speed

In plaats van Apache kan Nginx gebruikt worden. Cache kunt u overlaten aan geavanceerde programma's als Redis, Quic, Brotli en meer, beter gaat niet. Uiteraard heeft u gratis CDN bij Templ wat uw websites op plaatselijke servers opslaat, zodat bezoekers deze veel sneller kunnen downloaden. In plaats van SQL kunt u MariaDB databases gebruiken, dit levert ook weer zoveel procent extra speed op. Kortom aan alles is gedacht, lees de details op hun eigen site via de knop hieronder.

Veiligheid

Wat de veiligheid betreft is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Uw website komen in de Google Cloud te staan en hebben daarmee exact dezelfde beveiliging als Google Search, Gmail of Youtube. Als u geinteresseerd bent in hoe Google zijn servers beveiligt, kunt u de volgende pagina eens lezen.

Gemak

Er kan eenvoudig met Wordpress gewerkt worden via WP-CLI, u kunt SSH gebruiken om de verbinding met Templ tot stand te brengen. Templ houdt gratis een maand lang back-up's voor uw website bij voordat ze overschreven worden. De back-up's worden voor de zekerheid op een exterme server opgeslagen. U heeft de beschikking over een testomgeving, hier kunt u sites opbouwen zonder dat deze al online staan maar op elk gewenst moment kunt u ze met 1 klik online zetten.


Naar TemplJa mensen, dit waren de 5 beste Wordpress-hosters die er zijn. Het heeft weinig zin om een lijst te tonen van 15 andere hosters die minder goed zijn, dus ik ga hier niet verder. Het kan voor u interessant zijn welke de snelste Wordpress hostingbedrijven zijn en mogelijk ook de beste Woocommerce-hosters. Succes met je keuze!

Scroll naar boven