Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De snelste Wordpress hosting (managed) [2023] 💥

snelste Wordpress hosting


Ik toon u hier een lijst met de absoluut snelste Wordpress hosting-aanbieders. Een willekeurige hoster kan nooit op deze lijst komen, we hebben het hier over managed hosting met auto-CDN, geavanceerde cache-systemen en nog veel meer. Logisch dat de prijzen ook wat hoger liggen, maar dat geld verdient u snel terug als uw websites en shops een paar seconden sneller laden.


Advertentie

Divi


Voor 1 website betaalt men gemiddeld 20a 25 dollar per maand. Zoals bekend hebben website-bezoekers weinig geduld vandaag de dag en een website die 1 seconde sneller laadt draait meteen zoveel meer omzet. Afhankelijk van de grote van uw bedrijf hebben we het over honderden of honderdduizenden dollars extra omzet. De meeste van deze managed hosters laten u hun hosting testen en geven een niet goed geld terug garantie. Mijn lijst beperkt zich tot de 5 snelste hosters die er zijn. Nummer 1 is naar mijn mening een stuk beter dan nummer 5 dus verder hoeven we niet te gaan zou ik zeggen.1. WP-Engine

WP-Engine - snelste Wordpress hosting


Laten we beginnen met de snelste van allemaal, die tevens als enige door prominente bedrijven als Wordpress zelf en Google aanbevolen wordt. Met referenties als die van Matt Cutts van Google en Matt Mullenweg, de grondlegger van Wordpress is het natuurlijk duidelijk dat WP-Engine een topper is. Hun razendsnelle hosting is niet alleen snel maar totaal toegelegd op het comfort van de klant. U hoeft zich werkelijk om niets zorgen te maken. Nog iets wat de andere hosters niet hebben is dat u met WP-Engine ook meteen Genesis Framework tot uw beschikking heeft. Premium themes waar anderen honderden dollars per jaar voor betalen. Themes of plug-ins kopen is dus niet meer nodig.

Speed

WP-Engine is de snelste managed Wordpress hosting die u gaat vinden al komen de hosters hieronder in de buurt. WP-Engine maakt gebruik van zeer geavanceerde cache-technieken waar geen cache plug-in tegen op kan. Die zijn dus ook compleet overbodig als uw websites bij WP-Engine ondergebracht zijn. U kommert zich om uw business en zij regelen alls omtrent uw websites dat die optimaal lopen.

Veiligheid

Uw websites staan onder 24/7 surveilance om te garanderen dat ze perfect online staan. Inlog-hardering op al uw Wordpress-sites en bedieningspanelen maakt het bots nagenoeg onmogelijk om hier in te breken. Andere types hackers worden buiten gesloten door middel van DDoS Detection en Fire-Walls. Alleen de laatste techniek en serverprogramma's worden gebruikt. SSL-certifikaten zorgen voor de nodige Traffic Encryption.

Gemak

Gehackte website worden gratis en onmiddelijk hersteld, maar de kans dat een van uw website gehackt wordt met de beveiliging die WP-Engine heeft is practisch nul. WP-Engine heeft auto-CDN dus uw bezoekers kunnen uw websites van plaatselijke servers downloaden in hun browser. Ook worden uw sites gratis van SSL-certificaten voorzien. Er worden automatische back-up's van uw websites gemaakt, die u zelf kunt herstellen. Ook belangrijk, WP-Engine wint continu awards voor hun service.


Naar WP-Engine2. Kinsta

Kinsta - snelste Wordpress hosting


Met lagere prijzen dan vroeger heeft Kinsta snel opmars gemaakt en ik heb ze hier nu zelfs al op plaats 2 staan. Vroeger waren ze ook al geweldig maar te duur. Nu hebben ze dus gemiddelde prijzen. Over snelste Wordpress hosting gesproken, Kinsta stelt alles in het werk om met hun geavanceerde systemen uw websites bloedsnel te laten laden. Uiteraard wordt er ook veel aandacht besteed aan de veiligheid en ze nemen u al het werk uit handen.

Speed

Er is practisch geen sneller netwerk dan dat van Google genaamd het Google Cloud Platform. Kinsta maakt gebruik van de Google servers en uw sites zijn hier dus in zeer goede handen. Kinsta heeft gratis CDN om uw websites overal ter wereld nog sneller aan uw bezoekers aan te bieden. Allen de laatste techniek is goed genoeg bij Kinsta, denk aan PHP 7+, HTTP/2, en NGINX. Cache plug-ins zijn ook hier niet nodig, cache wordt automatisch verzorgd door hoogwaardige cache-technieken.

Veiligheid

DDoS Detection, Login Hardening en Firewalls staan bereid om mogelijke hackers te weren. U website worden evengoed 24/7 in de gaten gehouden met Uptime Monitoring en zodra dat nodig mocht zijn wordt er automatisch ingegrepen. De kans is klein, maar mocht er ooit een website worden gehackt dan herstelt Kinsta dit zo snel mogelijk voor u en wel zonder kosten natuurlijk.

Gemak

Bij Kinsta heeft u toegang tot een Sandbox. Dit is een test-omgeving voor u om uw plug-ins, themes, en andere zaken te testen. Vanuit de testomgeving kunt u dingen direct online zetten zodra u ermee klaar bent. Kinsta verhuist al uw websites naar hun servers. Er worden back-up's gemaakt van al uw websites voor het geval er iets verkeerd zou gaan tijdens uw werk. U kunt websites zo naar een vroeger tijdpunt terugzetten.


Naar Kinsta3. Cloudways

Cloudways - snelste Wordpress hosting


Cloudways biedt erg veel features. Dit maakt deze hoster minder geschikt voor beginners, maar geschikter voor gevorderden. Bij Cloudways kunt u bijvoorbeeld uw WP-websites weergeven vanaf andere clouds zoals die van Amazon Web of Digital Ocean. Cloudways is een van de beste en snelste Wordpress hosters voor grote bedrijven met webmasters in dienst of mensen die grote eisen stellen en speciale features nodig hebben.

Speed

Uw websites krijgen bij deze snelle hosting-provider een eigen dedicated bandbreedte en Ram-memory. Cloudways gebruikt de beste cache-programma's die er zijn zoals Varnish, Redis, Nginx en Memcached. Alle programma's bij Cloudways zijn altijd up-to-date en hun servers hebben geavanceerde Auto-Healing wat problemen repareert zonder menselijke tussenkomst.

Veiligheid

Om te beginnen heeft u Two-Factor Authentication ter beschikking om uw login voor sites en panelen te beschermen. Verder heeft u gratis SSL-certificaten voor al uw websites en worden er OS-level dedicated firewalls gebruikt bij Cloudways. De speciale Bot Protection die wordt verzorgd door hun partner Malcare beschermt u tegen alle vormen van Brute Force attacks.

Gemak

Cloudways biedt vele aparte functies zoals bijvoorbeeld Supervisord, de 1-Click Stop App en WP-CLI, maar als u via de knop hieronder even op hun site kijkt treft u er nog veel meer aan. U website worden 24/7 in de gaten gehouden d.m.v. Monitoring en net als op alle goede servers worden er elke dag back-up's van uw website gemaakt.


Naar Cloudways4. WPX-Hosting

WPX-Hosting - snelste Wordpress hosting


WPX-Hosting staat bekend als een van de snelste Wordpress hostingbedrijven voor webshops. Vroeger was hun naam Traffic Planet Hosting, in 2016 werd dat WPX-Hosting zonder dat er verder ook maar iets aan het bedrijf veranderde. WPX-Hosting sponsort de opvang en herhuisvesting van straathonden en andere honden in nood. Een duizendtal worden er per jaar geholpen. Door hosting bij hen te kopen, steunt u hun project.

Speed

Volgens WPX-Hosting zelf zijn ze de snelste Wordpress hosting die er is, ik heb daar mijn twijfels over en heb ze hier op plaats 4. Ze geven op hun website weliswaar de resultaten van een Pingdom-speedtest weer waarbij zijn bovenaan staan maar hoe betrowubaar is die test geweest. Uiteraard is plaats 4 in de wereld voor snelle webhosters evengoed een brilliant resultaat. Om hun servers zo snel te maken gebruiken ze Optimized Caching, CDN, en high-spec SSD servers.

Veiligheid

WPX-Hosting heeft op het gebied van beveiliging hetzelfde te bieden als de andere hosters op de pagina hier. De onmisbare DDoS Detection en Firewalls zorgen voor beschermen tegen Brute-Force en directe aanvallen. Verder natuurlijk SSL-certifikaten voor versleuteling van uw pagina's. Hackers komen niet door deze beveiliging, maar het is altijd mogelijk dat u via uw gehackte PC inlogt op uw account. Als hackers een keylogger op uw PC geïnstalleerd zouden hebben, hebben ze nu ook de inlogcodes van uw website(s) en kunnen daar onheil aanrichten. Maar zelfs in zulke gevallen verwijdert WPX-Hosting gratis alle hacks voor u en geeft u nieuwe paswoorden.

Gemak

Afhankelijk van het hostingpakket wat u afneemt, verhuist WPX-Hosting gratis uw websites naar hun servers. Dit is iets wat in principe alle tophosters bieden. Verder is de service bij WPX-Hosting 24/7 en zonder meer geweldig te noemen. Van uw websites worden dagelijks back-up's gemaakt, die extern worden opgeslagen en een maand lang bewaard blijven. Zodoende kunt u als er met uw werk of Wordpress-upgrades iets mis ging, uw website naar een vroeger tijdstip herstellen.


Naar WPX-Hosting5. Templ

Templ - snelste Wordpress hosting


Templ is ondanks hun 5e plaats hier absoluut op snelle laadtijden gespecialiseerden heeft ook een aantal features die men bij andere hosters niet vindt, althans misschien alleen op speciaal verzoek. Kijk onder het hoofdstuk "Speed" voor verdere uitleg. Templ is nog een jong bedrijf, pas opgericht in 2017 maar vanwege hun geweldige product heeft het al een groot klantenbestand wat zich snel uitbreidt.

Speed

Om te beginnen gebruikt Templ standaard geen Apache maar Nginx. De beste cache-programma's als Redis, Brotli, en Quic worden gebruikt om uw website te versnellen. Uw sites worden automatisch in een CDN-netwerk opgenomen die ze overal ter wereld op plaatselijke servers opslaat. Templ geeft u de keuze SQL of MariaDB databases te gebruiken, de laatste is sneller. U kunt het beste op hun site verder lezen wat ze allemaal bieden, klik daarvoor op de knop hieronder die naar hun site leidt.

Veiligheid

Voor de beveiliging van uw websites bent u in goede handen. Templ gebruikt de Google Cloud wat inhoudt dat uw sites dezelfde beveiliging genieten als bijvoorbeeld Youtube, Google Search, of Gmail. Op deze pagina van google kunt u nalezen hoe Google precies zijn servers beschermt.

Gemak

Templ houdt gedurende een maand back-up's voor uw websites bij voordat deze overschreven worden. De back-up's worden op externe servers opgeslagen wat zekerder is dan op dezelfde server. Templ net als een aantal andere top hostingproviders hier op de pagina geeft u de bschikking over een Sandbox waarin u plug-ins en themes kunt testen. Op elk gewenst moment kunnen deze test "live" gezet worden. Bij Templ kan trouwenes ook met WP-CLI gewerkt worden.


Naar TemplJa mensen, dit waren de 5 snelste Wordpress-hosters die er zijn. Het heeft weinig zin om een lijst te tonen van 15 andere hosters die langzamer zijn, dus ga hier niet verder. Het kan voor u interessant zijn wat de beste Wordpress hostingbedrijven zijn en mogelijk ook de beste Woocommerce-hosters een>. Veel succes met je keuze!DiviScroll naar boven