Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste 28+ Premium Woocommerce Themes 💥

Beste premium Woocommerce themes


Ik toon u hier mijn favoriete collectie beste premium Woocommerce themes. Voor premium themes moet altijd betaald worden. Als u geen geld uit wilt geven check dan mijn selectie voor de beste gratis Woocommerce themes. Onder de korte beschrijvingen op deze pagina, treft u een knop aan die naar mijn uitgrbeide review voor dat theme leidt, de andere knop gaat direct naar de site van dat theme.


Advertentie

DiviDe beste premium Woo-themes [2023]1. Astra

Astra PRO Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $59/year, unlimited sites - Waardering: 5.00

Het Astra theme wint gestaag aan populariteit. Niet vreemd want het is niet alleen het snelst ladende theme voor Wordpress, maar zoals u ziet staat het hier ook weer op de eerste plaats. Astra biedt namelijk heel veel en tevens prachtige demo's, waarvan zeer vele voor webshops. Wat Astra vrij uniek maakt is dat het voor alle top pagebuilders demo-designs biedt die met die pagebuilder gemaakt werden. U kunt op die manier zo'n demo installeren en meteen beginnen aanpassingen te maken met uw favoriete pagebuilder. Er zijn redelijk wat goede themes die ditzelfde bieden voor Elementor en/of Bakery pagebuilder, maar niet voor alle pagebuilders.

Astra werd gebouwd voor speed en de bouw van webshops. Dat is niet alleen te zien aan de vele demo's voor shops maar tevens aan de vele features voor shops die het theme biedt zoals wishlist, quick view, pop-up cart, en nog veel meer. Met Astra is het voor iedereen zonder enige technische kennis mogelijk om alle pagina's van de shop aan te passen. Zo bouwt u precies de shop die u in gedachten had. Andere prachtige features van Astra zijn de header- en footerbuilders, het ingebouwde Schema-Markup en natuurlijk de fantastisch prijzen die het theme biedt.

2. Divi

Divi Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $89/year, unlimited sites - Waardering: 5.00

Het Divi Theme blinkt practisch in alles uit en is toevallig ook erg geschikt voor het bouwen van e-commerce websites. Een van de topfeatures van Divi is uiteraard de extreem goede pagebuilder erin, genaamd DiviBuilder. Deze pagebuilder wordt door velen gezien als de beste die er is en hij zit gratis in uw Divi theme en kan zelfs ook in andere themes gebruikt worden. Een opvallende features van Divi zijn de prachtige shapes en speciale effecten die men als achtergrond voor de site zelf of sectie kan gebruiken.

Het Divi Theme komt in de vorm van een lidmaatschap waarmee u gebruik kunt maken van alle Elegant Themes producten. Hiertoe behoren het Divi Theme, het bijzonder populaire magazine-theme genaamd Extra Theme, en nog 86 andere premium themes. Daarnaast heeft u de DiviBuilder zo ook los als plug-in beschikbaar en kunt deze in uw andere themes gebruiken. Verder vindt u nog een aantal premium plug-ins in dit lidmaatschap. Logisch dat het Divi Theme beter verkoopt dan practisch alle andere themes behalve Astra misschien, want u heeft dit alles voor slechts 89 dollar per jaar. Als Divi aanbiedingen heeft lopen tot nog 25% minder zelfs.3. Blocksy

Beste Premium Woocommerce themes Blocksy


Prijs: $ 49/jaar, 1 website - Waardering: 5,00

Blocksy is het meest in het oog springende gratis Wordpress theme dat bijzonder geschikt is voor het bouwen van E-commerce websites. Het is een thema gebouwd met de nieuwste technieken. Wat meteen opvalt is dat Blocksy een vrijwel foutloze beoordeling heeft, iedereen geeft het 5 sterren. We hebben het hier over een topthema.

Het is ontworpen om goed samen te werken met de Gutenberg-editor en bevat veel opties die het uitbreidbaar en aanpasbaar maken. Blocksy is zeer veelzijdig en werkt perfect met alle elite-paginabouwers en kan worden gebruikt om elk type website te bouwen, zoals portfolio's, blogs, winkels, privésites , bedrijfssites en meer.4. Extra

Extra Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $89/year, unlimited sites - Waardering: 5.00

Het Extra Theme is een fantastisch theme voor het bouwen van blogs en nieuwswebsites. Het theme is uitgerust met de beste pagebuilder die er is, de Divi-Builder. Dat is dezelfde pagebuilder die in het Divi Theme zit. Deze beide themes koopt men niet los, maar ze zitten in een Elegant Themes lidmaatschap tezamen met nog 86 andere premium themes. Het Extra Theme beschikt over vele top features voor magazine-sites zoals ratingsystemen en commentaren.

De kolommen, rijen en gebruikte elementen in het theme aanpassen is met de Divibuilder een fluitje van een cent. Het lidmaatschap kost maar een tikje meer dan het gemiddelde losse theme, en u krijgt dus meteen ook het Divi Theme plus vele premium plug-ins. Het Extra Theme biedt trouwens vele verschillende blog- en magazine layouts van waaruit u kunt starten. En in de Divibuilder zitten nog eens 800+ andere layout-secties waarvan u stukken kunt gebruiken in uw blog of webshop.5. Pressmart

Beste Premium Woocommerce themes Pressmart [2023]


Prijs: $39/eenmalig, 1 website - Waardering: 5.00

PressMart WordPress Theme is een moderne en onderscheidende Elementor WooCommerce WordPress-sjabloon. Dit thema bevat kant-en-klare pagina's van hoge kwaliteit (05+) die in elke online winkel passen, zoals een meubelwinkel, elektronicawinkel of modewinkel. Ajax zoeken, Ajax toevoegen aan winkelwagen, snel kopen. Samen gekocht. Mini Cart zijn slechts enkele van de vele functies die PressMart te bieden heeft voor een online winkel.

PressMart is een uitstekende keuze voor elke online winkel zoals een modewinkel, kledingwinkel of meubelzaak, cosmeticawinkel en luxe juwelierszaak. Het is een uiterst professioneel, gebruiksvriendelijk en professioneel thema. U kunt uw koptekststijl, paginalay-outs en typografie beheren met het krachtige admin-paneel. De gebruiker heeft geen programmeerkennis nodig om zijn winkel te bouwen.6. Royal Elementor

Beste premium Woocommerce themes Royal Elementor


Prijs: $59/lifetime, 1 website - Waardering: 4.96

De functies van Royal Elementor omvatten 75+ widgets en 45+ Elementor WooCommerce Builder, Elementor mega menu builder, Elementor popup builder, Elementor template kit, Theme Builder, Elementor WooCommerce Builder. Deze widgets zijn intuïtief en creatief om u te helpen uw WordPress-website naar nieuwe hoogten te tillen. Alle widgets zijn gratis, terwijl de Pro-versie meer geavanceerde functionaliteit biedt.

Praktisch heb je alle voordelen van de pro-versie van Elementor zonder dat je er voor hoeft te betalen. Het Royal Elementor thema is zeer geschikt voor het bouwen van E-commerce websites. Het is een heel nieuw thema dat al veel succes heeft gehad en elke dag populairder wordt.7. Essentials

Beste premium woocommerce themes Essentials


Prijs: $64/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.95

Het Essentials-thema biedt veel. Essentials is uitgebracht in 2020, dus misschien ben je op zoek naar een nieuw thema. Elk thema kan worden gebruikt met de Gutenberg-editor. Essentials heeft veel demo's die gemaakt kunnen worden met WP-Bakery en Elementor. Deze twee paginabuilders zijn uitstekend.

Hoewel ze beweren de grootste bibliotheek met sjablonen te hebben, kan ik je vertellen dat dit niet waar is. Deze sjablonen zijn geen volledige demo's van de site, maar eerder stukjes ontwerp, secties, enz. Het thema bevat ook veel opvallende gadgets, waarvan ik geloof dat ze allemaal kopiëren van Divi. Ik geef ze echter punten.8. Generatepress

Generatepress Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $59/year, 500 sites - Waardering: 4.95

Generatepress is een theme wat nog net even sneller laadt dan Ocean-WP. Net als Ocean-WP biedt het vele demo-lay-outs voor Elementor pagebuilder maar doet er nog een schepje op en heeft ook vele demo's voor de Beaverbuilder. Ongeacht welke pagebuilder uw persoonlijke favoriet is kunt u er dus meteen mee aan de slag. Ik moet eerlijk zeggen dat al deze themes indrukwekkend zijn en erg veel waar voor hun geld bieden.

De basis-code van Generatepress is slechts 19 kb en dat is de zelfs een nog kleinere code dan het razendsnelle Astra-Theme heeft (de nummer 1 hier in de lijst). Generatepress is ook zeer scherp geprijsd, voor 59 dollar kunt u het op 500 website installeren. Zelfs de gratis versie van Generatepress is bijzonder populair en heeft meer dan 400.000+ actieve installaties en een practisch 100% 5-star rating. U kunt zich voorstellen dat de pro-versie ook niets te wensen overlaat.9. Woodmart

Woodmart Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.95

Woodmart is bij uitstek een Woocommerce theme. Men kan er blogwebsites en corporate sites mee maken maar het theme is pas echt goed in zijn sas als u aan een E-commerce-website gaat beginnen. Het beschikt werkelijk over alle mogelijk opties om een webshop goed te laten werken en vooral goed uit de verf te laten komen. Woodmart komt standaard met de Bakery Pagebuilder, maar sinds versie 5.0 is het theme compleet compatible met Elementor. Dit is een enorme verbetering, Elementor is een van de beste pagebuilders die er zijn en zeker als we het over de pro-versie hebben.

Woodmart komt met 60 shopping demo-lay-outs die met 1 klik te installeren zijn. Het is zeker aan te raden een van deze vele ready-to-go designs te installeren. De demo's zijn er in alle niches dus voor meubelen, gereedschappen, kleding, etcetera. Dit theme heeft een van de beste ratings op Themeforest.net namelijk 4.95 uit 5, dit wordt practisch door geen ander theme overtroffen.10. Minimog (WP)

beste premium Woocommerce themes Minimog


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.94

Minimog is de volgende generatie in hoogconverterende en uitbreidbare WordPress-thema's. Met dit thema kun je in een mum van tijd aan de slag. Minimog wordt geleverd met een scala aan eCommerce-functies die het ware potentieel van uw winkel kunnen ontsluiten. Deze functie is zonder extra kosten inbegrepen in het Minimog-thema. Dit thema is geweldig voor het bouwen van webshops.
Vandaag de dag lijkt het absurd om een nieuwe website of winkel te beginnen. U kunt direct een demosite maken en deze aanpassen aan uw huis. Minimog Theme bevat meer dan 60 van deze demo's. Deze demo's zijn alleen beschikbaar voor webshops. Deze collectie is geweldig.11. Botiga

Beste Premium Woocommerce themes Botiga


Prijs: $ 99/jaar, 5 sites - Beoordeling: 4,93

Botiga is het perfecte thema om uw winkel aan te kondigen. Dit thema is klaar voor Gutenberg. Botiga is een schoon en modern thema dat uw merk te boven gaat. Een heel nieuw thema, maar gespecialiseerd in het bouwen van Woocommerce-websites. Botiga gebaseerd op de grond met schone code om optimaal van te vertrekken.

Botiga is een mobiel thema dat er geweldig uitziet op alle apparaten en veel aanpassingsmogelijkheden heeft. Is dit het juiste thema voor uw online winkel? Botiga is slechts een gloednieuw WooCommerce-thema voor uw online bedrijf. Uw producten worden weergegeven in een eenvoudig, strak ontwerp dat zeer aanpasbaar is.12. Porto

Porto Beste premium Woocommerce themes [2023]


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.93

Het Porto Theme is een snel thema dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Het heeft geavanceerde functies en wordt meestal gebruikt voor zakelijke en woocommerce-websites. Porto biedt veel elementen en krachtige functies waarmee u de website kunt configureren volgens uw vereisten en behoeften.

Porto Studio is bijgewerkt met meer dan 30 nieuwe demo's. Vanwege zijn snelheid is het van levensbelang voor elk bedrijf. Porto heeft trouwens ook een HTML-versie die verbazingwekkend populair is. Ik denk dat dit op dit moment het best verkochte HTML5-thema is.13. OceanWP

Beste premium Woocommerce themes OceanWP


Prijs: $54/year, 3 sites - Waardering: 4.90

Niet alleen een van de beste maar ook een van de snelste themes voor Wordpress is OceanWP. Okay, er zijn nog snellere themes maar niet veel en Ocean-WP blinkt tevens uit in e-xommerce design. Oftewel, men bouwt er de beste webshops mee. Het theme biedt maar liefst 50+ demo's die met de Elementor pagebuilder gebouwd zijn. Deze zijn met 1 klik door u te installeren, en daarna kunt het theme met Elementor verder aanpassen. Dit theme werkt perfect met Elementor samen dus en is er al volledig op ingericht.

Dit is ook weer te zien aan de meer dan 45 extra elementen die Ocean-WP aan uw Elementor toevoegt zodat u eenvoudig geen pro-versie van Elementor nodig heeft. Elementor Pro biedt natuurlijk nog veel meer dan alleen wat elementen, zoals prachtige demo's en extra features maar u heeft in totaal al 150+ demo's in Ocean-WP zitten en een slordige 20 plug-ins (extensions) zoals onder andere Stick Anything, Full Screen, Popup Login, Instagram, en Whitelabel opties.14. Kadence

Beste premium Woocommerce themes Kadence


Prijs: $129/year, unlimited sites - Waardering: 4.90

Zoals alle themes in de top 10 een nagenoeg perfecte rating op Wordpress.org en momenteel op 200.000+ website geïnstalleerd. De reden daarvoor? Kadence biedt een drag & drop header- en footerbuilder en heeft zeer snelle laadtijden. Het theme biedt een flinke bibliotheek met fraaie start templates (demo's) met een stuk of 6 daarvan speciaal voor de bouw van webshops. Daarnaast is het theme zeer geschikt om erin te werken met de Elementor pagebuilder en de Beaverbuilder.

Andere makkelijke features zijn de Color Manager die u de keuze geeft uit 10 verschillende kleurencombinaties die met 1 klik te installeren zijn. Daarna zijn extra persoonlijke aanpassingen mogelijk en kunt u de nieuwe stijl opslaan. De toevoeging van Kadence Blocks zorgt ervoor dat Kadence zelfs prettig werkt in combinatie met Gutenberg, de standaard Wordpress editor. Ook geweldige features zijn de Transparante achtergronden, een erg goed SEO met Schema MarkUp, 100% Responsive op alle apparaten, Sticky Header, en CSS Pre-loading in de header. Al met al een fantastisch theme.15. Zakra

Beste premium Woocommerce themes Zakra


Prijs: $ 89/jaar, 3 locaties - Waardering: 4,89

Zakra is een flexibel, lichtgewicht, modern, multifunctioneel thema. Het wordt geleverd met veel starterssites (momenteel 10+ starterssites, er zullen er in de toekomst meer worden toegevoegd) die kunnen worden gebruikt om prachtige sites te maken. Bekijk alle starterssites op https://zakratheme.com/demos. Dit thema is geschikt voor portfolio's, persoonlijke blogs, WooCommerce webshops, corporate websites en niche-gebaseerde websites.

Denk aan Spa-, Onderwijs-, Sport- of Goede doelenwebsites. Je kunt elke gewenste lay-out maken met Elementor en andere grote paginabuilders. Dit thema is responsief, Gutenberg-compatibel en SEO-vriendelijk. Het ondersteunt ook vertalingen. Zakra heeft een zeer hoge rating en heeft momenteel 60.000 actieve installaties.16. Uncode

beste premium wordpress themes Uncode


Prijs: $ 59/eenmalig, 1 website - Beoordeling: 4,89

Uncode is een van de meest populaire thema's op ThemeForest met meer dan 100.000+ verkopen. Er zijn meer dan 70 professioneel ontworpen demolay-outs beschikbaar om te importeren en aan te passen. Met de plug-in Uncode Wireframes kunt u ook meer dan 550 secties importeren. Deze sjablonen kunnen worden gecombineerd om een website of aparte landingspagina's te maken.

Uncode is een uniek WordPress-thema dat er geweldig uitziet op elke soort website. Het kan worden gebruikt als een portfolio-, bureau- of winkelsite. Uncode bevat ook een verbeterde versie van de WPBakery Page Building-tool. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen de oudere Backend Editor en de nieuwe Frontend editor. Hiermee kunt u de frontend-pagina's van uw website bewerken. Dit is een geweldige ervaring waarmee je sneller kunt ontwerpen.17. Hub

beste premium wordpress themes Hub


Prijs: $ 59/eenmalig, 1 website - Beoordeling: 4,89

Hub is een alles-in-één webbouwer. Het biedt intuïtieve bewerking, hoge prestaties en bekroonde ontwerpcollecties. Het bevat meer dan 700 secties en meer dan 80 vooraf gebouwde websites. Je krijgt ook 100+ binnenpagina's. Dit zijn geweldige cijfers voor een nieuwe themeHub. Envato, waar het wordt verkocht, heeft het WordPress-thema van het jaar genoemd. Ze zullen niet verwijzen naar snelst stijgende thema's, aangezien dit niet het topthema is.

Hub werkt, net als veel andere topthema's, goed met Gutenberg en Elementor. Hoewel deze twee geweldige paginabuilders zijn, geef ik de voorkeur aan Gutenberg omdat het geen goede editor is. Hoewel het nog relatief nieuw is, heeft het Hub-thema veel functies en hoogwaardige elementen. Dit thema is absoluut een van de beste. Het is medio 2021 uitgebracht.18. X-Store

Beste premium Woocommerce themes Flatsome


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.86

X-Store Theme, een premium WooCommerce WordPress-thema, is multifunctioneel. Het is ongetwijfeld een van de meest aanpasbare WooCommerce-thema's om uw e-commerce winkel precies zo te maken als u wilt. Het X-Store WooCommerce WordPress-thema is het beste voor eigenaren van e-commercewinkels die zich willen onderscheiden van de rest.

Dit thema heeft veel geweldige functies en elementen die 100% reageren op alle apparaten. X-Store Theme maakt het gemakkelijk om een online winkel te lanceren. Dit thema bevat meer dan 300 secties die kunnen worden gebruikt om snel boeiende websites en winkels te bouwen.19. Neve

Beste premium Woocommerce themes Neve


Prijs: $99/year, unlimited sites - Waardering: 4.85

Het Neve theme is een ander bijzonder theme wat in de eerste plaats super snel laadt. Tegenwoordig is een snel ladend theme belangrijk want Google-ranking worden mede hierdoor bepaald. Zeker als mensen te lang moeten wachten en er een hoge bouncerate onstaat, ziet Google dat en daalt uw website in de zoekresultaten. Neve biedt een perefecte integratie met alle top pagebuilders zoals Divi, Beaverbuilder, Elementor, en Brizy. Er moet wel gezegd worden dat het theme zich hoofdzakelijk op elementor concentreert wat een positief iets is want Elementor is zeker een van de allerbeste en populairste pagebuilders.

Elk goed theme biedt tegenwoordig een flink aantal met 1 klik te installeren demo's, en dat is met Neve ook het geval. Meer dan 80 verschillende demo's waaronder vele speciaal met Elementor gebouwd. Neve is vanwege al zijn opties voor Woocommerce een van de beste themes voor de bouw van shops. Tevens is het theme goed aanpasbaar wat betreft de shopping-pagina's dus cart, product-page etcetera. De combinatie van alle positieve features maakt dat Neve plaats 6 in deze lijst verdient.20. BeTheme

BeTheme Beste Premium Wordpress Themes


Prijs: $ 59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4,83

Het thema Wordpress thema is een van de meest veelzijdige WP-thema's. Het kan snel worden gebruikt om de juiste demo voor elke branche te vinden. Het is zeer flexibel, dus het kan snel en zonder tijdverlies worden gebruikt. Tijd is geld, dus je moet slim zijn in hoe je het uitgeeft. Dit thema is Themeforest en staat altijd in de top vijf van WordPress-thema's.

Dit thema is enorm populair en ik heb er talloze sites mee gebouwd. Het Be-thema is erg licht en eenvoudig te gebruiken. Dit thema is ook geweldig voor ontwerpers die snel websites voor klanten willen maken. Voor het maken van een A1-website is een ander thema zoals Divi beter.21. Ohio

Ohio Beste Premium Wordpress Themes


Prijs: $ 59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4,83

Het Ohio-thema, een prachtig ontworpen multifunctioneel thema dat minimalistisch, mooi, veelzijdig en creatief is, heeft alles wat je nodig hebt om een functionele website te bouwen en je producten te verkopen.

Het wordt geleverd met WPBakery PageBuilder (voorheen Visual Composer) plug-in en ACF Pro-thema-instellingen. Het is gemakkelijk om moderne, snelle WooCommerce-, winkel- en portfoliowebsites te maken. Met zowel WPBakery Page Maker als Elementor-compatibiliteit, kunt u uw website bouwen op de manier die het beste bij u past.22. Flatsome

Beste premium Woocommerce themes Flatsome


Prijs: $59/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.82

Natuurlijk mag Flatsome niet ontbreken in deze selectie van beste Woocommerce themes. De shop-features die Flatsome biedt zijn meer dan indrukwekkend. Denk aan wishlist, sticky header, live product-search, unlimited forms, pop up cart, quickview en meer. Het heeft gewoon alles wat een goede shop zich wensen kan. Dit samen met de prachtige demo's die het theme biedt maken dat het perfect is voor maken van e-commerce sites.

Dit is weer een theme wat zich op shops gespecialiseerd heeft, en dat is dus goed gelukt. Flatsome heeft zijn eigen UX Builder, een goede pagebuilder en heeft een drag & drop header builder. Uw header zal precies zo worden als u graag wilt zonder dat u hiervoor coding kennis nodig heeft.23. Hestia

Beste premium Woocommerce themes Hestia


Prijs: $99/year, 3 sites - Waardering: 4.82

Hestia staat bekend om haar gebruiksgemak. Het kan worden gebruikt voor bedrijven, startups en online bureaus, portfolio's, e-commerce en freelancers. Hestia is opgericht door Themeisle, een Roemeens bedrijf. Hetzelfde bedrijf dat het Neve Theme heeft gemaakt.

Het is een multifunctioneel thema dat gemakkelijk kan worden aangepast. WooCommerce-compatibiliteit en Gutenberg-compatibiliteit zijn twee andere belangrijke functies. Dit thema is compatibel met de meeste pagebuilders, dus als u bekend bent met het bouwen van websites, kan dit een geweldig theme voor u zijn.24. Genesis Framework

Beste premium Woocommerce themes Genesis


Prijs: $360/year, 42 themes bundle - Waardering: 4.79

Het Genesis theme heeft zo'n beetje de perfecte code, wat zorgt voor een razendsnel ladende website en nooit fouten bij upgrades van plug-ins en Wordpress upgrades. Dat is dan ook de reden dat Matt Cutts van Google en de oprichter van Wordpress zelf, genaamd Matt Mullenweg het Genesis Framework als beste theme uitgeroepen hebben. We hebben het hier zeker niet over de goedkoopste oplossing omdat het Genesis Framework behoorlijke prijzen vraagt voor zijn prachtige child-themes.

Echter moet men als bedrijf niet altijd voor de goedkoopste oplossing kiezen. De beste en snelste oplssing is WP-Engine voor 30 dollar per maand te nemen. WP-Engine en Genesis zijn een en hetzelfde bedrijf. De WP-Engine hosting is de beste, snelste full service hosting service die er voor Wordpress is en inbegrepen is het volledige Genesis-pakket. WP-Engine gebruikt de razendsnelle Google-Cloudservers, de VM C2 en u zult versteld staan van de laadtijden die dat teweeg brengt. Die 30 dollar per maand is natuurlijk snel terugverdiend met wat extra leads en conversie.25. Vault

Best premium woocommerce themes Vault


Prijs: $ 29/eenmalig, 1 website - Beoordeling: 4,79

Met Vault kunt u uw droomwebsite bouwen met meer dan 500 vooraf ontworpen secties. Kies gewoon de blokken waar je van houdt en combineer ze. Het ziet er geweldig uit, wat er ook gebeurt. Kluis is gratis! Ja, je kunt zelfs de pro-versie krijgen. Met de extra elementen van Vault kunt u een hoofdgebruiker worden en uw website naar een hoger niveau tillen.

Vault heeft meer dan 200 elementen waarmee u bijna elke gewenste lay-out kunt maken. Ze zijn allemaal beschikbaar in de Elementor-paginabuilders. Vault biedt u tal van aanpassingsmogelijkheden om bijna elk deel van uw website aan te passen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken: responsieve bedieningselementen, globale kleuren, globale lettertypen en geavanceerde achtergronden.26. Jupiter

beste premium woocommerce themes Jupiter


Prijs: $ 59/eenmalig, 1 website - Beoordeling: 4,72

Jupiter is de laatste tijd nog beter geworden. Het laadt snel en heeft moderne thema's. Het heeft veel van de "Builders" -functies. De serie omvat een Header-builder (Footer-builder), Mega Menu-builder (Mega Menu-builder), een Blog-aanpasser en een Portfolio-aanpasser. Er is ook een pop-upbouwer en een tijdschriftenbouwer. Met deze bouwers kun je je thema eenvoudig naar wens aanpassen zonder dat je enige technische kennis nodig hebt.

Het Jupiter-thema wordt geleverd met drie paginabuilders: Gutenberg, Elementor en WP-Bakery. Dit thema is gericht op webshop design en bevat veel opties om je website er professioneel uit te laten zien. Een van de meest opvallende kenmerken zijn de Smart Coupons, Smart Coupons, Smart checkout-meldingen en geavanceerde winkelanalyses. U kunt zelfs verkooptrechters maken met dit thema.27. Kallyas

Kallyas Beste premium Woocommerce themes


Prijs: $69/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.71

Ik heb persoonlijk meer dan 20 websites en shops gebouwd met het Kallyas Theme. Een van de features die me bijzonder goed bevielen was de pagebuilder die erin zit, Zion Pagebuilder. Na zoveel jaren ermee gewekrt te hebben is deze pagebuilder nu sinds kort los verkrijgbaar via de link hierboven. Kennelijk waren meer mensen gecharmeerd van deze pagebuilder. Een ander opvallend aspect van Kallyas zijn de oogstralende demo's die met 1 klik te installeren zijn. Een veel professionelere webshops kan men zich niet voorstellen. Er zitten maar liefst 70 van dit soort demo's in.

Kallyas is perfect responsive op alle apparaten en wordt bijzonder hoog gewaardeerd door gebruikers. Naast de fijne pagebuilder komt Kallyas met meerdere 3rd-party plug-ins waaronder mijn favoriete slider-plug-in genaamd Revolution Slider. Het is ook erg eenvoudig eigen fonts in te voeren in het theme, naast de overschat aan standaard fonts die Kallyas biedt. Het enige punt wat wat minder is, is het feit dat per website een licentie gekocht moet worden. Andere themes laten u hun theme op zoveel sites gebruiken als u wilt, maar bij alle themes die via Themeforest-marktplaats verkocht worden is het 1 licentie per site wat de themes erg duur maakt.28. Phlox

Phlox Beste premium Woocommerce themes


Prijs: $39/eenmalig, 1 website - Waardering: 4.66

Phlox is een modern WordPress-thema met krachtige functies die zowel in een betaalde als gratis versie kunnen worden gedownload. Het bestaat al sinds 2013. Dit thema is geweldig voor elk type website: websites voor kleine bedrijven, eCommerce-websites, portfoliowebsites, reiswebsites en alle andere soorten die u zich maar kunt voorstellen. Phlox heeft echt geweldige demo-lay-outs die met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd. Er zijn ook weinig thema's die zo goed werken met Elementor als het Phlox-thema. Dit thema kan natuurlijk nog veel meer, dus lees via onderstaande buttons verder als je interesse is gewekt.DiviScroll naar boven