Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste PREMIUM Woocommerce themes [2022] 💥

Beste premium Woocommerce themes


Ik toon u hier mijn favoriete collectie beste premium Woocommerce themes. Voor premium themes moet altijd betaald worden. Als u geen geld uit wilt geven check dan mijn selectie voor de beste gratis Woocommerce themes. Onder de korte beschrijvingen op deze pagina, treft u een knop aan die naar mijn uitgrbeide review voor dat theme leidt, de andere knop gaat direct naar de site van dat theme.
Mijn beste 8 premium Woo-themes [2022]1. Astra PRO

Astra PRO Beste premium Woocommerce themes [2022]


Het Astra theme wint gestaag aan populariteit. Niet vreemd want het is niet alleen het snelst ladende theme voor Wordpress, maar zoals u ziet staat het hier ook weer op de eerste plaats. Astra biedt namelijk heel veel en tevens prachtige demo's, waarvan zeer vele voor webshops. Wat Astra vrij uniek maakt is dat het voor alle top pagebuilders demo-designs biedt die met die pagebuilder gemaakt werden. U kunt op die manier zo'n demo installeren en meteen beginnen aanpassingen te maken met uw favoriete pagebuilder. Er zijn redelijk wat goede themes die ditzelfde bieden voor Elementor en/of Bakery pagebuilder, maar niet voor alle pagebuilders.

Astra werd gebouwd voor speed en de bouw van webshops. Dat is niet alleen te zien aan de vele demo's voor shops maar tevens aan de vele features voor shops die het theme biedt zoals wishlist, quick view, pop-up cart, en nog veel meer. Met Astra is het voor iedereen zonder enige technische kennis mogelijk om alle pagina's van de shop aan te passen. Zo bouwt u precies de shop die u in gedachten had. Andere prachtige features van Astra zijn de header- en footerbuilders, het ingebouwde Schema-Markup en natuurlijk de fantastisch prijzen die het theme biedt.

2. Divi

Divi Beste premium Woocommerce themes [2022]


Het Divi Theme blinkt practisch in alles uit en is toevallig ook erg geschikt voor het bouwen van e-commerce websites. Een van de topfeatures van Divi is uiteraard de extreem goede pagebuilder erin, genaamd DiviBuilder. Deze pagebuilder wordt door velen gezien als de beste die er is en hij zit gratis in uw Divi theme en kan zelfs ook in andere themes gebruikt worden. Een opvallende features van Divi zijn de prachtige shapes en speciale effecten die men als achtergrond voor de site zelf of sectie kan gebruiken.

Het Divi Theme komt in de vorm van een lidmaatschap waarmee u gebruik kunt maken van alle Elegant Themes producten. Hiertoe behoren het Divi Theme, het bijzonder populaire magazine-theme genaamd Extra Theme, en nog 86 andere premium themes. Daarnaast heeft u de DiviBuilder zo ook los als plug-in beschikbaar en kunt deze in uw andere themes gebruiken. Verder vindt u nog een aantal premium plug-ins in dit lidmaatschap. Logisch dat het Divi Theme beter verkoopt dan practisch alle andere themes behalve Astra misschien, want u heeft dit alles voor slechts 89 dollar per jaar. Als Divi aanbiedingen heeft lopen tot nog 25% minder zelfs.3. Genesis Framework

Beste premium Woocommerce themes Genesis


Het Genesis theme heeft zo'n beetje de perfecte code, wat zorgt voor een razendsnel ladende website en nooit fouten bij upgrades van plug-ins en Wordpress upgrades. Dat is dan ook de reden dat Matt Cutts van Google en de oprichter van Wordpress zelf, genaamd Matt Mullenweg het Genesis Framework als beste theme uitgeroepen hebben. We hebben het hier zeker niet over de goedkoopste oplossing omdat het Genesis Framework behoorlijke prijzen vraagt voor zijn prachtige child-themes.

Echter moet men als bedrijf niet altijd voor de goedkoopste oplossing kiezen. De beste en snelste oplssing is WP-Engine voor 30 dollar per maand te nemen. WP-Engine en Genesis zijn een en hetzelfde bedrijf. De WP-Engine hosting is de beste, snelste full service hosting service die er voor Wordpress is en inbegrepen is het volledige Genesis-pakket. WP-Engine gebruikt de razendsnelle Google-Cloudservers, de VM C2 en u zult versteld staan van de laadtijden die dat teweeg brengt. Die 30 dollar per maand is natuurlijk snel terugverdiend met wat extra leads en conversie.4. OceanWP

Beste premium Woocommerce themes OceanWP


Niet alleen een van de beste maar ook een van de snelste themes voor Wordpress is OceanWP. Okay, er zijn nog snellere themes maar niet veel en Ocean-WP blinkt tevens uit in e-xommerce design. Oftewel, men bouwt er de beste webshops mee. Het theme biedt maar liefst 50+ demo's die met de Elementor pagebuilder gebouwd zijn. Deze zijn met 1 klik door u te installeren, en daarna kunt het theme met Elementor verder aanpassen. Dit theme werkt perfect met Elementor samen dus en is er al volledig op ingericht.

Dit is ook weer te zien aan de meer dan 45 extra elementen die Ocean-WP aan uw Elementor toevoegt zodat u eenvoudig geen pro-versie van Elementor nodig heeft. Elementor Pro biedt natuurlijk nog veel meer dan alleen wat elementen, zoals prachtige demo's en extra features maar u heeft in totaal al 150+ demo's in Ocean-WP zitten en een slordige 20 plug-ins (extensions) zoals onder andere Stick Anything, Full Screen, Popup Login, Instagram, en Whitelabel opties.5. Generatepress Premium

Generatepress Beste premium Woocommerce themes [2022]


Generatepress is een theme wat nog net even sneller laadt dan Ocean-WP. Net als Ocean-WP biedt het vele demo-lay-outs voor Elementor pagebuilder maar doet er nog een schepje op en heeft ook vele demo's voor de Beaverbuilder. Ongeacht welke pagebuilder uw persoonlijke favoriet is kunt u er dus meteen mee aan de slag. Ik moet eerlijk zeggen dat al deze themes indrukwekkend zijn en erg veel waar voor hun geld bieden.

De basis-code van Generatepress is slechts 19 kb en dat is de zelfs een nog kleinere code dan het razendsnelle Astra-Theme heeft (de nummer 1 hier in de lijst). Generatepress is ook zeer scherp geprijsd, voor 59 dollar kunt u het op 500 website installeren. Zelfs de gratis versie van Generatepress is bijzonder populair en heeft meer dan 400.000+ actieve installaties en een practisch 100% 5-star rating. U kunt zich voorstellen dat de pro-versie ook niets te wensen overlaat.6. Neve

Beste premium Woocommerce themes Neve


Het Neve theme is een ander bijzonder theme wat in de eerste plaats super snel laadt. Tegenwoordig is een snel ladend theme belangrijk want Google-ranking worden mede hierdoor bepaald. Zeker als mensen te lang moeten wachten en er een hoge bouncerate onstaat, ziet Google dat en daalt uw website in de zoekresultaten. Neve biedt een perefecte integratie met alle top pagebuilders zoals Divi, Beaverbuilder, Elementor, en Brizy. Er moet wel gezegd worden dat het theme zich hoofdzakelijk op elementor concentreert wat een positief iets is want Elementor is zeker een van de allerbeste en populairste pagebuilders.

Elk goed theme biedt tegenwoordig een flink aantal met 1 klik te installeren demo's, en dat is met Neve ook het geval. Meer dan 80 verschillende demo's waaronder vele speciaal met Elementor gebouwd. Neve is vanwege al zijn opties voor Woocommerce een van de beste themes voor de bouw van shops. Tevens is het theme goed aanpasbaar wat betreft de shopping-pagina's dus cart, product-page etcetera. De combinatie van alle positieve features maakt dat Neve plaats 6 in deze lijst verdient.7. Extra Theme

Extra Beste premium Woocommerce themes [2022]


Het Extra Theme is een fantastisch theme voor het bouwen van blogs en nieuwswebsites. Het theme is uitgerust met de beste pagebuilder die er is, de Divi-Builder. Dat is dezelfde pagebuilder die in het Divi Theme zit. Deze beide themes koopt men niet los, maar ze zitten in een Elegant Themes lidmaatschap tezamen met nog 86 andere premium themes. Het Extra Theme beschikt over vele top features voor magazine-sites zoals ratingsystemen en commentaren.

De kolommen, rijen en gebruikte elementen in het theme aanpassen is met de Divibuilder een fluitje van een cent. Het lidmaatschap kost maar een tikje meer dan het gemiddelde losse theme, en u krijgt dus meteen ook het Divi Theme plus vele premium plug-ins. Het Extra Theme biedt trouwens vele verschillende blog- en magazine layouts van waaruit u kunt starten. En in de Divibuilder zitten nog eens 800+ andere layout-secties waarvan u stukken kunt gebruiken in uw blog of webshop.8. Kallyas

Kallyas Beste premium Woocommerce themes


Ik heb persoonlijk meer dan 20 websites en shops gebouwd met het Kallyas Theme. Een van de features die me bijzonder goed bevielen was de pagebuilder die erin zit, Zion Pagebuilder. Na zoveel jaren ermee gewekrt te hebben is deze pagebuilder nu sinds kort los verkrijgbaar via de link hierboven. Kennelijk waren meer mensen gecharmeerd van deze pagebuilder. Een ander opvallend aspect van Kallyas zijn de oogstralende demo's die met 1 klik te installeren zijn. Een veel professionelere webshops kan men zich niet voorstellen. Er zitten maar liefst 70 van dit soort demo's in.

Kallyas is perfect responsive op alle apparaten en wordt bijzonder hoog gewaardeerd door gebruikers. Naast de fijne pagebuilder komt Kallyas met meerdere 3rd-party plug-ins waaronder mijn favoriete slider-plug-in genaamd Revolution Slider. Het is ook erg eenvoudig eigen fonts in te voeren in het theme, naast de overschat aan standaard fonts die Kallyas biedt. Het enige punt wat wat minder is, is het feit dat per website een licentie gekocht moet worden. Andere themes laten u hun theme op zoveel sites gebruiken als u wilt, maar bij alle themes die via Themeforest-marktplaats verkocht worden is het 1 licentie per site wat de themes erg duur maakt.Deze link geeft u vandaag 20% korting op het Divi-theme!

DiviScroll naar boven