Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Goedkope website

Goedkope website

Het gaat helaas niet zo goed met onze economie, en het is vaak noodzaak dat veel mensen proberen te besparen op van alles en nog wat. Dit geldt ook voor websites, en daarom bieden we u aan op verschillende manieren aan een goedkope website te helpen.

Website Set-up

De goedkoopste manier is gebruik te maken van ons budget pakket. Dit type goedkope website houdt in dat we een domeinnaam voor u kopen die u uitkiest, vervolgens een SSD 1.5GB hosting installeren t.w.v. 30 euro per jaar. Hierop installeren we Wordpress CMS. Daarna installeren we een premium theme naar keuze t.w.v. 50 euro. Dit theme bevatten alles wat u zich kunt wensen, contactformulieren, layersliders, portfolio plugins, et cetera. Er is practisch geen ervaring nodig om zelf alles aan te passen en zodoende zelf de laatste stap te zetten in de bouw van uw goedkope website. We leggen u een uur telefonisch uit hoe u te werk gaat en geven u in overvloed tutorial materiaal met betrekking tot het Wordpress CMS. Prijs 99 euro.

Voor een goedkope webshop kunnen we precies hetzelfde voor u doen, we laten de betaalsystemen iDeal en Paypal ook perfect voor u werken in de shop, we hebben hier iets meer werk aan, vandaar de iets minder goedkope prijs van 149 euro.

Budget website

Het tweede type goedkope website is de volgende: U laat ons uw website opbouwen zoals we dit bij alle andere website ook doen, maar met een beperkt aantal pagina’s en/of producten. Zodoende staat de website al, en hoeven later alleen de producten en pagina’s uitgebreid te worden als u meer inhoud zou hebben, wat nog veel eenvoudiger is dan in onze eerste aanbod. Via dit aanbod kunnen we u een fikse korting geven op uw website omdat er minder werk in zit. We kunnen in principe zakken tot 199 euro voor een responsive website en 299 voor een responsive webshop.

Wij garanderen u dat u zo een goede start maakt en van alles het beste heeft wat er op de markt is:

  1. Hosting: SSD Hosting op onze server met 24 processoren en 128 GB REG ECC RAM en de snelste uplink die er is.
  2. Hostingpaneel: Cpanel, het duurste en veelzijdigste systeem en tevens het makkelijkst in gebruik.
  3. CMS: Wordpress, met afstand het meest gevraagde CMS systeem op de markt.
  4. Themes/templates: Wij werken uitsluitend met Premium themes en templates met doorlopende upgrades en support.
  5. Ons support: Altijd beschikbaar en daar om uw problemen op te lossen. Wij reageren altijd binnen 8 uur maar meestal binnen een half uur op e-mails.

Uit ervaring weet ik dat veel mensen die naar een goedkope website op zoek zijn in verkeerde handen vallen waar ze niet over hun eigen domein, hosting en soms zelfs website kunnen beslissen en compleet gevangen zitten bij een van de vele websites die tegenwoordig dit soort dingen aanbieden als bijvoorbeeld wix.com. Het systeem wat ik u net aanbood is volledig democratisch en vrij, u kunt zowel uw domein,website als hosting op ieder gewenst moment verplaatsen naar een andere locatie en u heeft de volledige controle over uw hosting en website wat instellingen betreft en de beste hosting- en CMS systemen op de markt ter beschikking.