Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Zelf goedkope website maken - De beste tools 💥

Goedkope website


Een goedkope website kunt u aan de hand van dit tutorial vrij snel zelf maken. Uiteraard zijn er wat kosten, want u wilt waarschijnlijk ook een goede professionele website en gratis kan dat helaas niet. Wat u nodig heeft zijn een domein en hosting (kosten vanaf 40 euro per jaar), Wordpress CMS (gratis), en een goed theme met een net zo goede pagebuilder waarmee u razendsnel een top design in elkaar zet (kosten rond de 60 euro).


Advertisement

Divi Ad 680px


Let op: Dit artikel lijkt erg kort maar krachtig maar linkt naar verschillende andere artikelen op deze website die heel uitgebreide informatie leveren. Lees daar niet overheen!

1. Goedkope website: Hosting en Domein

Bij een goedkope website hoort een goedkope hosting en deze vind u makkelijk door op deze keywords in Google te zoeken.


Goedkope website Hosting


Een andere goedkope hosting waar we een kant en klare gebruiksaanwijzing in de vorm van een artikel voor hebben is Hostinger. Lees dit artikel om snel van start te kunnen gaan.


Eigen website maken Cp

2. Goedkope website: CMS-systeem

Er zijn behoorlijk wat verschillende CMS-systemen. De keuze welk systeem u het beste kunt gebruiken voor uw goedkope website is echter eenvoudig. Verreweg het beste en ook nog eens gratis is Wordpress. U zult er zeker van gehoord hebben. Lees dit artikel, het is een handleiding om Wordpress te installeren op de door u voorbereide hosting: Wordpress installeren. In het Cpanel van uw hosting vind u hoogstwaarschijnlijk een "Wordpress manager". Hiermee kunt u practisch automatisch Wordpress installeren, het spreekt voor zich hoe.


Goedkope website Quick install

3. Goedkope website: Theme met page builder

U kunt hier practisch een willekeurig top theme uitzoeken en u zit altijd goed. Het is een door mij geschreven artikel voor de beste Wordpress themes voor dit jaar. Ik raad u echter aan om meteen het beste theme te nemen uit deze collectie. U kunt het Divi Theme een maand gratis proberen door middel van hun niet goed geld terug garantie. Het theme werd niet voor niets 974,872+ keer verkocht en beschikt over de allerbeste pagebuilder die u zich voor kunt stellen.

Goedkope website met Divi


U kunt mijn Divi handleiding lezen om het theme 1-2-3 te kunnen installeren. Scroll iets naar beneden in het artikel tot daar waar het installeren van Divi begint.

Succes met het maken van uw eigen website!Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven