Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hosting en domein kopen in [2023] 💥

Hosting en domein kopen | Goedkoopste hosting


U wilt snel een goede hosting kopen met een domein? Dit artikel is bedoeld voor de leek die snel wat instructies zoekt om aan de slag te gaan. We gaan hier daarom geen hosters vergelijken. Er zijn zeker meer goede hostingbedrijven maar we bevelen u hier de naar onze mening beste aan, en dat is Hostinger.


Advertentie

Divi Ad 680px


Ga naar Hostinger.nl en begin met het uitzoeken van een goede domeinnaam. Waarschijnlijk had u dit zelf al voorbereid en weet u wat voor naam u ongeveer wilt. Kijk dus of deze beschikbaar is.
Na het domein te hebben uitgezocht, zoeken we een hostingpakket uit. Kies het pakket wat het beste bij u past. U kunt ook met de hosting beginnen door op de homepage Hostinger.nl naar beneden te scrollen tot u onderstaande afbeelding ziet. LET OP - dat u erna nog uw domein bestelt alvorens u overgaat tot betaling.


Hostingpakket uitkiezen


Klik "Toevoegen aan winkelwagen".

Volgende scherm kies voor de 12 maanden optie, zo heeft u hosting voor slechts 2,34 euro per maand en de beste hosting die er te vinden is. Wilt u meer voordeel neem dan voor 2 of 4 jaar en klik "Naar de kassa". Zie afbeelding hieronder.


Hostingpakket 12 maanden Hostinger


Volgende scherm: Vul uw naam,e-mailadres en paswoord in. Klik "Account maken en betalen". Bevestig de e-mail die u krijgt en per mail zult u uw inlogdata krijgen.


Hostinger registreren en kopen
De volgende stap is Wordpress installeren. Klik hiervoor op de knop hieronder, we behandelen dat in een ander artikel.
Advertisement

Divi Ad 680px