Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Brainstorm Force vs Avada [2024] 💥

Brainstorm Force vs AvadaBRAINSTORM FORCE (Brainstorm Force vs Avada)

Brainstorm Force is de bouwer van het bekende Astra Theme...

Brainstorm Force review


De naam Brainstorm Force zegt niet iedereen wat, maar het is het bedrijf achter het Astra Theme. Het bedrijf werd in 2009 al opgericht, maar het eerste product wat in 2013 pas op de markt kwam was hun Schema Plug-in. Ik zal hier één voor één hun top producten bespreken.


Advertentie

Divi Ad 680px


Brainstorm Force review: Rating

Maar nog voor we met de producten beginnen, checken we even wat gebruikers van de Brainstorm Force producten vinden. De beste manier om dit te doen, is het bedrijf even te checken op een onafhankelijke rating-website als Trustpilot (zie foto hieronder). De score kan niet veel beter zou ik zeggen, dus we hebben het hier met top webdesign producten te doen en het bedrjf geeft een erg goede service en is betrouwbaar.


Brainstorm Force review: Rating


Het Astra Theme

Astra Theme


Hun bekendste product is met afstand het Astra Theme wat op meer dan 1 mijoen websites is geinstalleerd. Het theme blinkt uit in laadsnelheid, maar ondanks dat het behoorlijk minimalistisch en snel is, heeft het evengoed prachtige functies. Niet voor niets heeft het theme een erg hoge rating en is op zoveel sites geinstalleerd. Daarnaast is het theme uitermate geschikt voor de bouw van shops en biedt zogenaamde starter sites voor alle elite pagebuilders. Astra vormt een geweldige combinatie met de Elementor pagebuilder.

Brainstorm Force: Starter Templates

Brainstorm Force review starter templates


Brainstorm Force biedt voor een kleine meerprijs een fantastisch pakket met 180+ Starter Sites. Het gaat hier om fraai gestylde demos die met 1 klik te installeren zijn. Er zijn demos voor alle niches en practisch alle bekende pagebuilders. Dit is een geweldige collectie en een must voor professionele webdesigners om zeeen van tijd uit te sparen. Lees hier meer over de Starter Templates.

Brainstorm Force: Schema Pro

Brainstorm Force Schema Pro


Schema Pro was Brainstorm Force's eerste product in 2013. Schema Pro viel zo goed in de smaak bij het publiek dat dit product het bedrijf eigenhandig bekend liet worden. Schema Pro geeft op auto pilot al uw pagina's en posts Rich Snippets zodat u beter gevonden wordt in Google en ook meer door Google gepromoot wordt. Google loves rich snippets! Schema Pro geldt ook vandaag de dag nog altijd als de top plugin voor rich snippets. Lees hier meer over Schema Pro.

Brainstorm Force: Convert Pro

Brainstorm Force Convert Pro


In dit Brainstorm Force review moeten we het zeker ook even over Convert Pro hebben. Ook deze plugin is de beste in zijn soort. Als u op zoek bent naar meer conversie en/of subscribers dan is deze plugin precies voor u. Razendsnel overal call-to-actions op uw site in de vorm van pop-ups, formulieren, en info bars. Lees hier meer over Convert Pro.

Brainstorm Force: Ultimate Elementor Addons

Brainstorm Force Ultimate Elementor Addons


Met Ultimate Elementor Addons heeft u op slag 2x zoveel widgets in uw Elementor pagebuilder. Dit is een van de betere plugins om Elementor aan te vullen. Ernaast krijgt u ook de bschikking over 90+ van de Brainstorm Force Starter Templates. Lees hier meer over Ultimate Elementor Addons.

Brainstorm Force: Ultimate BeaverBuilder Addons

Brainstorm Force Ultimate BeaverBuilder Addons


Is de BeaverBuilder uw favoriete pagebuilder? Deze plugin levert u 70+ extra widgets op in uw pagebuilder. Daarnaast honderden row templates, page templates en meer. De plugin mag op zoveel sites gebruikt worden als u wilt. Lees hier meer over Ultimate BeaverBuilder Addons.

Brainstorm Force: WP Portfolio

Brainstorm Force WP Portfolio


De Brainstorm Forece Portfolio plugin is ook weer het neusje van de zalm in zijn klasse. Het lijkt of alles wat dit bedrijf produceert de top bereikt. De plugin komt met tientallen demos die u zo in uw website kunt importeren, maar ook met complete demo websites voor tientallen niches. De keuze is aan u. Lees hier meer over WP Portfolio.

Brainstorm Force Review: Conclusie

Dit is mijn afsluitende mening van dit Brainstorm Force Review. U zult mijn enthousiasme al gevoeld hebben tijdens het lezen. Elk van deze 7 plugins is geweldig, zonder uitzondering. Alle zijn ze los te koop, maar dat zou onverstandig zijn denk ik. Brainstorm Force biedt zeer voordelige samenstellingen waar alles of een aantal van deze plugins gebundeld komen tegen zeer aanlokkelijke prijzen.Naar Brainstorm Force
AVADA (Brainstorm Force vs Avada)

Avada is de #1 seller op de Themeforest marktplaats...

Avada Theme review


We vervolgen dit Divi vs Avada review met het punt voor punt bekijken wat er met de nieuwe Avada 7.3 versie allemaal mogelijk is. Zoals u misschien weet is dit theme net als Divi sinds 6 jaar een bestseller en werd volgens eigen zeggen meer dan 858.338+ keer verkocht. Dit theme heeft als nadeel dat het via de Themeforest marktplaats verkocht wordt waar geen kortingen gelden om themes op meerdere sites te gebruiken maar voor elke site een aparte licentie gekocht moet worden. Dit heeft niets met de kwaliteit van het theme te maken maar alleen met de prijs dus.

Afgezien van de vele verkopen geniet het Avada Theme uiterst goede ratings van gebruikers. Van 37.370 gebruikers gaven ze gemiddeld 4.78 uit 5, geen topscore maar zeker een erg goede score. Avada is een multipurpose theme en is dus geschikt voor het bouwen van elk type website of webshop. Denk aan blogs, bedrijfswebsites, online winkels, presentatiewebsites en gallerijen.

AVADA WEBSHOPS

Het snelstijgende aantal webshops die online staan, geven duidelijk aan hoe populair e-commerce aan het worden is. Dit werd de laatste tijd nog versterkt door de zogenaamde covid-pandemie natuurlijk. De meeste top-themes zijn 100% compatible met de populairste shop-plugin voor Wordpress, genaamd Wocommerce. Datzelfde geldt uiteraard voor Avada. Men heeft absoluut geen technische kennis nodig om met Avada prachtige professionele webshops te bouwen.


Avada Theme Review Webshops


Een opvallend detail aan Avada webshops is dat men tot 6 kolommen met producten weer kan geven in de categoriepagina's. Het theme biedt nog veel meer features die zorgt voor uiterst professionele webshops zoals quickview, wishlist, carousels voor producten, sliders voor producten, en speciale zoekopties. Avada is een geweldig theme voor E-commerce websites.

AVADA'S FUSION BUILDER

Avada's Fusion Builder is een erg goede pagebuilder maar kan in geen geval vergeleken worden met de beste pagebuilders die er zijn, waaronder Elementor maar ook zeker de Divibuilder valt. In de vergelijking Divi vs Avada is dit een opvallend verschil, Divi's pagebuilder is veel beter.

Hieronder vindt u een korte video die u toont hoe de Fusion Builder werkt. Zoals gezegd een goede pagebuilder met een 60-tal verschillende hoogwaardige elementen die makkelijk voor iedereen te gebruiken zijn. Sliders, knoppen, headers, afbeeldingen, counters, team (profiles), video, alles wat men kan bedenken is practisch voor handen.

AVADA'S HEADER/FOOTER BUILDER

Avada laat u 404 pagina's, zoekpagina's en complete footers en headers met volledige vrijheid ontwerpen en hergebruiken op willekeurige pagina's naar uw smaak. Avada heeft deze functies op een hoog niveau vergeleken met de meeste themes, maar uiteraard overtreft Divi dit toch weer.


Avada Theme review footers


AVADA'S DEMO IMPORTER

Avada's demo-importer laat u met een simpele klik complete demo-websites installeren van waaruit u uw nieuwe project kunt starten. U past het logo, de afbeeldingen en de teksten aan en u bent al goed op weg naar een eigen website zo eenvoudig werkt het. Echter, natuurlijk beschikken alle top-themes over deze functie. Het totale aantal demo-website is 66, niet te verwarren met demo-pagina's waarvan sommige themes er 600 aanbieden. Het gaat bij Avada om complete website-demo's, 66 is een hoog aantal maar Divi heeft er meer dan 120. De kwaliteit van de demo's is in beide themes hoog.


Avada Theme review demo import


AVADA: INSTELLINGEN

Instellingen voor pagina's en de website als een geheel zijn gescheiden van elkaar. Op die manier is alles er goverzichtelijk en ook duidelijk voor beginners. Avada's instellingen zijn erg compleet. Na zoveel jaren met een groot team het thema verbeterd te hebben, is het niet vreemd dat alles tot in de puntjes goed werkt. Instellingen zijn makkelijk te vinden en pro webdesigner of leek, het theme werkt erg prettig.


Avada Theme review instellingen


AVADA'S MEGAMENU

Met Avada hoeft u geen aparte plug-in aan te schaffen om een mega-menu te hebben. Avada heeft standaard een van de beste mega-menu's ingebouwd die er zijn voor Wordpress. Het mega-menu is erg flexibel en laat hoogte en breedte in pixels aanpassen, evenals het aantal rijen en kolommen en de breedte ervan, of kies volledige breedte. Bij de menu items kunnen pictogrammen of afbeeldingen geplaatst worden. Het maximum aantal kolommen is 6.


Avada Theme review megamenu


AVADA'S SUPPORT

Avada heeft een indrukwekkend team van 20 man sterk, volledig gewijd aan het bieden van support. Stel je een team van superhelden voor, maar dan in de wereld van WordPress support. Deze professionals hebben jarenlange ervaring en staan altijd klaar om te helpen. Dus als je hulp nodig hebt, hoef je nooit lang te wachten op een deskundig antwoord en ondersteuning. Het is alsof je een helpdesk hebt met je eigen persoonlijke website-wizards, altijd klaar om te toveren met oplossingen!


Avada Theme review support


AVADA: MIJN MENING

Mijn conclusie is dat Avada een geweldig theme is. Men kan er echt elk type website mee maken, veel multifunctioneler kan niet. De themebuilder werkt prettig en snel. Alles is erg overzichtelijk en spreekt min of meer voor zich. Dit theme is zeer geschikt voor mensen zonder ervaring maar kan ook door professionals gebruikt worden. Ik ben weinig tegen gekomen wat als een tekortkoming gezien kan worden. Een A-B-testtool zou best toegevoegd kunnen worden en pop-ups zoals een paar andere top themes als Divi hebben. Dat zijn echter zeker geen noodzakelijke functies.

Brainstorm Force vs Avada Conclusie

U bent aan het einde gekomen van mijn Brainstorm Force vs Avada vergelijking. De vergelijking hier is practisch gezien Astra vs Avada. Beide zijn dus geweldige themes maar Brainstorm Force (Astra) mag op zoveel site gebruikt worden als u wilt en Avada maar op 1. Avada verlangt voor elk van uw websites een aparte dure licentie. Brainstorm Force is verreweg het betere pakket en heeft ook een betere service.

Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven