Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De beste Wordpress themes vinden 2020 (Theme websites)

De beste Wordpress themes vinden 2020 (Theme websites)

De beste sites om WP-thema's te vinden

Bent u op zoek naar een geweldig theme voor uw nieuwe website? Als professionele webdesigner geef ik u mijn mening waar u de beste Wordpress themes kunt vinden. Ik toon u hier de absolute 5 toppers, dit zijn premium themes die gemiddeld 60 dollar kosten. Gratis themes vindt u eenvoudig op Wordpress.org

Elegant Themes

Divi Wordpress theme

Divi Wordpress themes


Elegant Themes is wereldberoemd voor zijn Divi Theme, met de net zo beroemde Divibuilder. Meer dan 683.000 mensen kochten dit themes, waarvan velen de versie die levenslang geldig is. Naast het Divi Theme krijgt u meteen toegang tot 86 andere premium themes en vele top plug-ins. De beste Wordpress themes vinden is hier niet moeilijk, de meeste mensen die zich even verdiepen in wat Divi is, willen het meteen hebben. Ook inbegrepen is het Extra Theme waarmee men de beste magazine-websites bouwt.


Lees: Divi Theme recensie

Themeforest

Themeforest

Themeforest beste Wordpress themes


Themeforest heeft de grootste collectie Wordpress themes van alle verschillende aanbieders. Tevens zijn de Wordpress themes die u hier aantreft in de top van absolute elite kwaliteit. Als we het hebben over de beste Wordpress themes, bent u hier aan het juiste adres. Onder andere wordt hier ook het toptheme Avada verkocht, dit theme werd meer dan 565.000 keer verkocht.

In ons artikel voor beste themes in 2020 zult u zien meer dan de helft van de themes die we daar promoten op Themeforest verkocht worden.


Naar Themeforest

Templatemonster

Beste Wordpress themes verkoop

Beste Wordpress themes Templatemonster


Ook Templatemonster is een kandidaat voor de beste Wordpress themes in 2020. U kunt op deze site kiezen om losse themes te kopen of lid te worden voor 199 dollar (17 dollar per maand) en toegang te krijgen tot practisch alle themes en plug-ins (+10.000 items) waaronder het toptheme Monstroid-2.

De keuze uit themes die voor een specifieke branche gemaakt zijn is hier ongekend groot (2300 Wordpress themes) en u vindt 100% zeker wat u zoekt. Een aantal top themes zijn niet inbegrepen maar deze kunt u als lid voor de helft van de prijs kopen. De themes kunnen onbeperkt gebruikt worden en komen met onbeperkt support voor een jaar en een jaar gratis hosting.


Naar Templatemonster

Creative Market

Beste Wordpress themes 2020

Beste Wordpress themes Creative Market


Op de website van Creative Market vindt u vele themes die vallen in de categorie beste Wordpress themes voor 2020. Veel themes met fraaie lettertypes en een vrouwelijke uitstraling. Anders dan u bij de andere bouwers aan themes aan zult treffen. U heeft hier keuze uit een slordige 4000 premium Wordpress themes die overal voor te gebruiken zijn. De site kent geen speciaal lidmaatschap waarmee u tot alles toegang heeft, prijzen liggen tussen de 35-89 dollar.


Naar Creative Market

Themify.me

Beste premium Wordpress themes 2020

Beste premium Wordpress themes Themeforest


Themify verkoopt een zeer aantrekkelijk pakket met 42 premium themes, 25 add-ons, 12 premium plug-ins en vele Photoshop bestanden. Dit alles heeft u voor slechts 89 dollar, een compleet pakket waarvan u ongelimiteerd gebruik kunt maken op zoveel websites als u wilt. Themify biedt een maand lang niet-goed-geld-terug garantie, dus u kunt het risicovrij allemaal uit gaan proberen. De beste Wordpress themes vindt u hier zeker, denk vooral aan themes zoals Ultra en Shoppe Theme.


Naar Themify

Slot

Zoals de titel van dit artikel laat weten zijn deze 4 websites de absolute top voor de verkoop van de beste premium Wordpress themes voor 2020. Als u een theme koopt voor uw website houdt er dan altijd rekening mee dat u uw theme in de toekomst zult moeten upgraden. U wilt geen theme kopen dus wat ooit uit de handel genomen zou worden, dan heeft u geen upgrades meer. Let daarom altijd op het aantal sterren bij de beoordeling en het aantal keren dat een theme werd verkocht. Hoe hoger hoe beter.DiviScroll naar boven