Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress Nieuws theme, voor Blogs, Nieuws-websites (Review)

Beste Wordpress Nieuws theme

Newspaper is het beste Wordpress Nieuws theme gemaakt door tagDiv, een Envato Power Elite-auteur, met de uitgeverswereld in gedachten. Newspaper is gemaakt om grote hoeveelheden inhoud te verwerken en heeft een gedurfd en elegant ontwerp gecombineerd met de kracht van veelzijdigheid. Bovendien is Newspaper perfect om de website er professioneel uit te laten zien. Newspaper is een onmisbaar theme voor zowel beginners als gevorderde WordPress-gebruikers in 2020.

Het design

Men vraagt zich af waarom Newspaper het best verkopende WordPress-nieuws theme aller tijden op de Envato ThemeForest Market is. Het antwoord is eenvoudig. Omdat je geen webdesigner hoeft te zijn om er een mooie nieuwswebsite mee te maken. Met een schone en stijlvolle opbouw is Newspaper een indrukwekkend en uniek theme voor tijdschriften-, blog-, en nieuws-websites. Ontworpen met uw doelgroep in gedachten, biedt dit responsieve & retina-ready theme u een veelvoud aan opties voor apparaten met een klein scherm. Met Newspaper kunt u kiezen hoe uw inhoud wordt weergegeven op desktop, laptop, mobiel en tablet.

Beste Wordpress Nieuws theme op de markt

Of u nu de tijd wilt nemen om te genieten van het bouwen van uw nieuwe site of de website opnieuw wilt ontwerpen met de snelheid van het licht, het beste Wordpress Nieuws theme Newspaper is altijd een uitstekende keuze. Het wordt geleverd met meer dan 67 geweldige vooraf gemaakte demo-ontwerpen en een galerij van 620+ reeds gebouwde ontwerp templates, genaamd tagDiv Cloud Library.

Met een klik volledig ontworpen websites importeren

Met het WordPress theme Newspaper hoeft u niet meer te zoeken en te testen om het juiste ontwerp te vinden. Het wordt geleverd met tientallen vooraf gebouwde sites waaruit u kunt kiezen. Newspaper biedt u een aangepast importsysteem, zodat u een voorbeeld van een demo kunt bekijken en deze met een eenvoudige klik kunt installeren. Je kunt de demo ook laden met inhoud of alleen met het ontwerp. Als u besluit de installatie ongedaan te maken, wist het importsysteem de website van alle democomponenten, waardoor uw pagina's net zo worden achtergelaten als ze voorheen waren.

Pas alles aan via het frontend

Newspaper geeft je de perfecte balans tussen de elementen die op een pagina worden gebruikt. Het brengt je een frontend pagebuilder, genaamd tagDiv Composer. Licht en snel, deze tool helpt je je pagina's te bewerken door elementen te slepen en neer te zetten waar je hartje zin in heeft. Om alles nog eenvoudiger te maken, kunt u complexe CSS-aanpassingen maken met slechts een paar klikken.

Het rangschikken en stylen van elk element is nu een fluitje van een cent. Je hebt geen codeervaardigheden nodig om je droom waar te maken. Met deze krachtige tool kunt u verbazingwekkende pagina's maken. Newspaper wordt geleverd met 22 multifunctionele shortcodes die u kunt gebruiken om bestemmingspagina's, presentatie- en zakelijke websites te maken. tagDiv Composer maakt van uw site een oneindige speeltuin waar u uw ideeën kunt testen en uw creativiteit kunt testen.

tagDiv composer

Maak lay-outs die bij uw inhoud passen

De nieuwste versie van het Newspaper-thema biedt u een nieuwe manier om artikelen via het frontend te maken met de paginabuilder van tagDiv Composer. De ontwikkelaars van tagDiv bieden je ook een snelle manier om content te creëren met elementen die zijn ontworpen door professionals.

Meer dan 620 elementen, lay-outs, secties, kopteksten, voetteksten en startpagina's wachten op u in de tagDiv Cloud Library. Klik gewoon op een enkel bericht, 404, auteur, categorie, mooie voettekst of zoekpagina en importeer de pagina's die u leuk vindt van de tagDiv-servers. Om toegang te krijgen tot deze sectie, moet u eerst uw themelicentie registreren.

Ik heb aan het begin van deze WordPress-theme recensie van Newspaper geschreven dat deze is ontworpen met de uitgeverswereld in gedachten. Wat ik daarmee bedoelde is dat je met Newspaper geen beperkingen hebt bij het maken van je inhoud. In de tagDiv Cloud Library beschikt u over 56 afzonderlijke templates. Voor degenen die niet weten, een enkel template verwijst naar de postlay-outs. Dus, je hebt 56 ontwerpen die gemaakt zijn door professionals ter beschikking en een extra lege die je kunt gebruiken om je eigen template van de grond af op te bouwen. Elk template is volledig aanpasbaar, omdat u deze kunt bewerken met de opbouwfunctie van tagDiv Composer om elementen toe te voegen of te verwijderen. Verder biedt de paginabuilder je 10 shortcodes die je alleen op posts kunt gebruiken om alles aan te passen.

Het beste Wordpress Nieuws theme: Pagina's en categorieën

Het theme biedt een groot aantal elementen en shortcodes, talloze grote rasterstijlcombinaties, kant-en-klare categoriepagina templates en 25 voorgedefinieerde blokken. Er zijn ook vijf Flex Block-elementen die extra flexibiliteit bieden en waarmee u artikelen zonder beperkingen kunt publiceren en sterk kunt aanpassen. U kunt het gedeelte Boven de vouw benadrukken door grote rasters te gebruiken die in de volledige breedte worden weergegeven. Op maat gemaakte functies zoals de afbeeldingslidergalerij, het lightbox-effect van afbeeldingen, sociale teller, nieuws ticker, video-afspeellijsten, weer- en uitwisselingswidgets, geven uw website een professionele uitstraling.

Sociaal vriendelijk theme

Het Newspaper theme is sociaalvriendelijk. Met name kunt u ervoor zorgen dat bezoekers via verschillende netwerken betrokken blijven bij uw website. U kunt kiezen uit een lijst met 37 sociale netwerken, zoals Instagram, Pinterest, Twitter, Facebook, Vimeo, VKontakte, YouTube, enzovoort. Een geweldige manier om bezoekers te trekken, is om de kracht van typografie op uw pagina's te gebruiken. Newspaper opent nieuwe perspectieven met Google, Adobe Typekit of aangepaste lettertypen en biedt u de tools om de aandacht van de bezoeker te betoveren.

De tagDiv Composer heeft onlangs een tabblad Fonts Style geïntroduceerd waarmee u aangepaste typografie kunt maken voor elk aanwezig blok of element. U kunt mooie lettertypen, grootte of lijnhoogte combineren. Het proces is dus natuurlijk, zonder code-kennis te impliceren, of extra plug-ins voor het aanpassen van lettertypen om de prestaties van uw website te vertragen. Een andere handige tool is het Translation Panel, dat u helpt een van de tientallen beschikbare vertalingen te laden en automatisch een lijst met strings te converteren. Practisch elk ander theme heeft hiervoor extra plugin's nodig.

Verdien geld met intelligente advertenties

tagDiv heeft ook een modern advertentiesysteem geïmplementeerd waarmee u inkomsten uit advertenties kunt genereren zonder de ervaring van de lezer te verlagen. U kunt eenvoudig geld verdienen met uw website met 18 advertentieruimten, klaar om te worden gebruikt in de kop-, voettekst-, artikel-, slimme lijst- en zijbalkgebieden. Bovendien wordt het Newspaper thema geleverd met een optie om advertenties op individuele berichten of pagina's weer te geven, met behulp van de opbouwfunctie voor paginabewerkers van TagDiv Composer en de elementen Single Post-inhoud of Ad Box. U kunt AdSense- of HTML-code gebruiken.

Beste Wordpress Nieuws theme aller tijden

Beste Wordpress Nieuws theme Recensie: Functionaliteit

Bovenal zijn de opties, instellingen, plug-ins, demo's en website-monitoringsystemen verzameld op één plaats, het Themepanel van Newspaper netjes, duidelijk en intuïtief georganiseerd, alle opties van het theme zijn eenvoudig te gebruiken. Met dit in gedachten, zal ik een paar gedachten schrijven over de tagDiv's pagebuilder - tagDiv Composer genaamd. Hij is gemaakt voor blogs, nieuws en tijdschriftenwebsites, waardoor je een unieke manier hebt om pagina's, berichten en headers te maken. Bovendien kunt u de resultaten in realtime bekijken, en dat maakt het een krachtig hulpmiddel. De tagDiv Composer is een sterk geoptimaliseerde plug-in die u prestaties en betrouwbaarheid biedt.

Gratis premium plug-ins en widgets

Het theme biedt acht premium plug-ins: tagDiv Composer, tagDiv Cloud Library, Social Counter, tagDiv Mobile Theme en tagDiv Newsletter. Het theme is ook gebundeld met de plug-ins Revolution Slider en Bakery Pagebuilder. Met de nieuwsbriefplugin kunt u uw publiek op de hoogte houden. Het wordt geleverd met meer dan acht prachtige ontwerpen, zodat u het kunt aanpassen aan het uiterlijk van uw website. De plug-in voor tagDiv Nieuwsbrief is compatibel met campagneleveranciers van MailChimp, Mailerlite en Feedburner.

Verder is het theme getest met de WP Super Cache, Contact Form 7, bbPress, BuddyPress, Font Awesome 4 Menus, Jetpack, WooCommerce, SEO door Yoast en WP Avatar-plug-ins. Newspaper wordt ook geleverd met een aangepaste plug-in om u te helpen pronken met uw sociale netwerken statistieken - de tagDiv Social Counter plug-in. Je hebt ook twee unieke social media widgets (Instagram en Pinterest). Daarnaast heeft de tagDiv-auteur 35 aangepaste widgets gemaakt, die je gemakkelijk naar je website kunt slepen.

Newspaper is gereed voor AMP. De functionaliteit is al geïntegreerd in de mobiele thema-plug-in voor snellere resultaten, zodat u kunt profiteren van alle mobiele themafunctionaliteit op uw AMP-pagina's. Daarnaast verhoogt het thema de normen voor het laden van pagina's en mobiele optimalisatie.

Laadtijd

We hebben de Newspaper standaard demo getest op verschillende pagina snelheidstests en het laadt de inhoud op hoge snelheid. Verder heeft dit thema uitgebreide documentatie met een zoekoptie en videozelfstudies. Het helpt u prestaties te bereiken en uw website te optimaliseren.

Newspaper laadtijd

Voorbeelden van met Newspaper gemaakte sites:

demo recepten

demo wijn

demo fast news

demo business

demo gossip

demo travel

Klaar voor vertaling met WPML waarmee u meertalige websites kunt maken.Naar de site van Newspaper theme


Tip: Maak je website met Wordpress DIVI theme met de wereldwijd beste pagebuilder, 650.000x verkocht!

DiviScroll naar boven