Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Yahoo Mail komt niet aan [2024] 💥

Yahoo Mail komt niet aan


Als er geen mail bij Yahoo aankomt, is dat in ieder geval geen sabotage zoals vaak het geval is bij mail naar Outlook. Maar ook bij Gmail of Yahoo kunnen er zeker een aantal dingen mis gaan. Een server kan tijdelijk niet werken, er kan iets mis zijn met uw persoonlijke account, u kunt filters hebben ingesteld, er kan iets mis zijn met uw browser of het doorsturen van e-mail kan per ongeluk zijn ingeschakeld. Laten we deze punten één voor één zorgvuldiger doornemen.


Advertisement

Divi Ad 680px


1. HEEFT YAHOO SERVERPROBLEMEN?

De snelste manier om erachter te komen is door snel deze link te volgen . U wordt naar een pagina geleid waar mail.yahoo.com ping-tijden en downtime worden weergegeven. Het is echter onwaarschijnlijk dat Yahoo! server is echt down en als dat zo is, ga dan verder met punt 2.

2. UW BROWSER CACHE

Reset uw browser. Mogelijk hebt u tijdens het browsen gegevens en cookies verzameld die van invloed kunnen zijn op het gedrag van websites zoals Yahoo! Het is mogelijk om uw browser te sluiten en opnieuw te beginnen. Als het niet werkt, kunt u Chrome, Internet Explorer, Safari of Firefox resetten.

3. CHECK SPAM

Controleer uw spam-map in uw Yahoo-e-mailadres. Hoewel Yahoo's bulk-mailfilter goed is in het voorkomen dat ongewenste e-mail uw inbox bereikt, kan het soms fouten maken. Om te bepalen of een e-mail die u verwacht in de spammap is beland, is het de moeite waard om te controleren.

4. FILTERS

Yahoo Mail heeft een functie die berichten automatisch sorteert wanneer ze binnenkomen. Hoewel het een handige functie is, is het mogelijk om een filter in te stellen dat e-mails kan vastleggen die u niet wilt. Controleer voordat u door uw mappen gaat het gedeelte Filters in uw Yahoo Mail-instellingen. Hiermee kunt u eventuele problemen met de regels die u heeft ingesteld, identificeren en oplossen. Om je zoekopdracht te verfijnen, kun je ook je filters bekijken om te bepalen welke mappen ze gebruiken.

5. ANTWOORD-AAN

Controleer uw "Antwoord-aan" adressen. Met Yahoo Mail kunt u een e-mailadres opgeven waarop uw ontvangers kunnen antwoorden. U kunt er een instellen om te voorkomen dat uw antwoorden naar uw Yahoo Mail-inbox gaan. Om ervoor te zorgen dat al uw berichten gaan waar u ze wilt hebben, vinkt u het gedeelte Mailboxen in uw instellingen aan. Uw e-mail is mogelijk in plaats daarvan naar het antwoordadres gegaan, controleer die mailbox.

6. BLOCK LIJST

U doet er goed aan uw lijst met geblokkeerde adressen even te controleren. Mogelijk hebt u een adres geblokkeerd om te voorkomen dat u e-mail van die ontvanger ontvangt. Ga naar Instellingen > Beveiliging en privacy om te controleren op geblokkeerde e-mailadressen.

7. HANDMATIGE TEST

Stuur een e-mail naar jezelf. Mogelijk hebt u geen toegang tot uw Yahoo Mail-account. Dit betekent echter niet dat de dienst naar behoren functioneert. Door een e-mail naar uw Yahoo Mail-account te sturen, kunt u bepalen of het bezorgsysteem werkt. Mogelijk krijgt u een foutmelding als er iets mis is op het platform. Deze code kan worden gebruikt om u te helpen begrijpen wat er gebeurt.

8. ANDER PLATFORM

U kunt een ander Yahoo Mail-platform proberen. Probeer een ander Yahoo Mail-platform als u geen e-mails van de site ontvangt. Een goed idee is via je mobiele telefoon, omdat deze een heel ander netwerk gebruikt.

9. OPNIEUW VERBINDEN

Meld u af en meld u vervolgens weer aan. Mogelijk verliest u de verbinding met uw account als u de mobiele Yahoo Mail-app op iPhone en de Yahoo-app voor Android gebruikt. Door uit te loggen en weer in te loggen kunt u de verbinding herstellen. Deze techniek kan nog steeds nuttig zijn, zelfs als u Yahoo benadert via normale ADSL.

10. VRAAG YAHOO

Als het probleem zich nog steeds voordoet, neem dan contact op met Yahoo Help. Klik op de betreffende pagina op het tabblad "Mail" in het hoofdmenu. U wordt verder door een vragenlijst geleid waarna u een e-mail stuurt.

Let op dat de juiste URL voor Yahoo Help degene is die ik je zojuist heb gegeven. Pas op dat u niet in Google zoekt naar "Yahoo-hulplijn" of iets dergelijks en dat u niet op een oplichterssite van callcenters in India terechtkomt die proberen uw geld te stelen.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven