Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Outlook ontvangt geen emails [2023] 💥

Outlook ontvangt geen emails [2023]


Dat Outlook geen e-mails ontvangt, kan te wijten zijn aan verschillende problemen. Hieronder zetten we de meest voorkomende problemen op een rij. Probeer uw mailproblemen altijd zo snel mogelijk op te lossen. Outlook-mailproblemen vandaag [2023].


Advertentie

Divi Ad 680px


1. OUTLOOK HERSTARTEN

Laten we beginnen met de meest eenvoudige oplossing. Outlook opnieuw opstarten. Outlook (of welke applicatie dan ook) kan soms vastlopen of helemaal niet meer werken. Outlook kan worden gesloten en opnieuw geopend om eventuele problemen op te lossen waardoor u geen e-mails kunt ontvangen.

2. INTERNETPROBLEMEN

U dient uw internetverbinding te controleren. Mogelijk ziet u de statusbalk van Outlook met Verbinding verbroken, Offline werken en Proberen verbinding te maken. Dit geeft aan dat Outlook offline is of verbindingsproblemen heeft.

3. OUTLOOK INGESTELD OP OFFLINE

Controleer de offline instellingen. Als u problemen ondervindt met een Mac en u Offline werken hebt uitgeschakeld, moet u mogelijk inloggen op uw e-mailaccount en uw instellingen wijzigen.

4. CONTROLEER ANDERE APPARATEN

Bekijk je andere apparaten. Mogelijk hebt u het bericht op een ander apparaat opgeslagen, zoals een telefoon, tablet of computer op het werk. De POP-e-mailinstellingen van Outlook staan u mogelijk niet toe een kopie van de e-mail op de server op te slaan. Dit kan betekenen dat uw ontbrekende e-mail zich op hetzelfde apparaat bevindt als waarop deze voor het eerst is ontvangen.

5. CONTROLEER ANDERE MAPPEN

Misschien wilt u ook andere Outlook-mappen controleren op berichten. Mogelijk ziet u geen nieuwe berichten in uw Postvak IN. Deze berichten kunnen in de map Ongewenste e-mail terechtkomen. Gebruikers van Outlook.com hebben deze berichten mogelijk in het gedeelte 'Overig'.

6. NIEUW OUTLOOK-PROFIEL

Een nieuw Outlook-profiel. Outlook gebruikt een zogenaamd profiel voor informatie over de e-mailaccounts die u hebt ingesteld. Het slaat ook de configuratie-instellingen op die u kiest om te bepalen waar uw berichten worden afgeleverd. Outlook-profielen die beschadigd zijn, kunnen ervoor zorgen dat het ontvangen van e-mails niet meer voor u werkt.

7. E-MAIL INSTELLINGEN

Controleer uw Outlook-e-mail instellingen. Mogelijk hebt u regels gemaakt die ertoe kunnen leiden dat uw e-mails vanuit uw Postvak IN worden doorgestuurd naar een ander account of worden verwijderd.

8. VERWIJDER OUTLOOK-CACHE

Wis de cache van Outlook. Soms kunnen e-mails vastlopen in de inkomende verwerking van Outlook. Outlook slaat deze e-mails soms op in een verborgen ItemProcSearch-map. De ontbrekende e-mail kan worden gevonden door de cache wissen.

9. ZWARTE LIJST

Outlook is net als Hotmail eigendom van Microsoft. Daarom kan het dezelfde problemen hebben als Hotmail, wat praktisch sabotage is, omdat ze in staat zijn om het IP-adres van uw server bijna zonder reden op de zwarte lijst te zetten. Het resultaat is dat je geen mails ontvangt. U moet zeker mijn artikel over Hotmail-problemen lezen om na te gaan of dit uw problemen veroorzaakt.

10. OUTLOOK-HULP

Als uw Outlook-problemen aanhouden, neem dan contact op met hun e-mail ondersteuningsteam. Wees voorzichtig met googelen naar "Outlook-hulp", aangezien Indiase fraudebedrijven ondersteuningswebsites kopiëren van bekende merken als Microsoft om mensen op te lichten. Hierboven vindt u de juiste URL voor hun ondersteuning.

Ook problemen met mail van AOL, Gmail , of Yahoo, volg dan deze links.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven