Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Snelste gratis Woocommerce themes [2023] 💥

Snelste gratis Woocommerce themes


Al deze themes zijn gratis en produceren waanzinnig snelle laadtijden. Een aantal van deze themes, meestal de betere, hebben ook een pro-versie. Via de knoppen onder de korte beschrijvingen op deze pagina gaat u naar imjn uitgebreide reviews voor deze themes. In hetgeval ze over een pro-versie beschikken wordt ook deze daarin besproken.


Advertentie


Deze snelle themes zijn zo populair dat ze honderdduizenden keren verkocht werden.

De Snelste gratis Woocommerce themes (top 6)1. Astra PRO

Snelste gratis Woocommerce themes Astra


Het Astra Theme is een van de themes die de laatste tijd erg in het oog springen. Het is een alles-kunner en het theme is ongelooflijk snel, maar heeft daarbij ook erg veel te bieden. Zo biedt het voorbewerkte demo-layouts voor alle toppagebuilders. U kunt met Astra dus uw favoriete pagebuilder gebruiken en u beschikt altijd over een flink aantal demo's die u met 1 klik kunt installeren.

Het Astra theme heeft speciale aandacht besteed om u deze beste opties te bieden voor webshops en dat is ze meer dan goed gelukt. Astra komt in practisch alle ranglijsten voor en staat vaak zoals hier op plek 1, het is een fantastisch theme.2. Generatepress Premium

Snelste gratis Woocommerce themes Generatepress


Generatepress is een van de naaste concurrenten van Astra en werd tevens gebouwd voor speed en webshops. Het theme heeft ook prachtige lay-outs die eveneens met 1 klik te installeren zijn, maar helaas niet zoals bij Astra voor elk type pagebuilder apart. Generatepress heeft dit alleen voor de Elementor pagebuilder, wat al geweldig is op zich, er is practisch geen betere pagebuilder namelijk.

U kunt kiezen uit Elementor Free of -Pro. Ondanks dat is het theme ook perfect compatible met alle andere top pagebuilders. Generatepress is een minimalistisch theme maar alles werkt als een zonnetje. Het heeft veel speciale features voor webshops waardor het een fluitje van een cent is om er een echte professionele shop te bouwen.3. OceanWP

Snelste gratis Woocommerce themes OceanWP


Het OceanWP Theme voldoet ook weer aan alle eisen om in deze ranglijst voor snelle gratis Woocommerce themes te komen. Het theme is het beste te gebruiken met Elementor en biedt hiervoor zelf extra extensies om het aantal widgets flink uit te breiden.

Ondanks dat men met de gratis versie zeer goed uit de voeten kan, is het bij Ocean-WP zeker aan te raden op de pro-verise over te stappen aangezien de hoeveelheid demo's en extensies die u erbij krijgt ongelooflijk groot is. Niet voor niets wordt de gratis versie echter duizenden keren per dag gedownload op Wordpress.org, dit theme is een topper.4. Neve

Snelste gratis Woocommerce themes Neve


Het Neve theme biedt net als dat bij Generatepress het geval was speciale lay-outs die met Elementor gebouwd werden. De gratis versie biedt ongeveer 10 van deze demo's de pro-versie 50+, maar de gratis versie voldoet zeker voor het bouwen van een prachtige shop. Ook Neve heeft razendsnelle laadtijden, wat uiteraard een must is om in deze lijst voor te komen.

De bouwers van Neve hebben nog een vergelijkbaar theme genaamd Hestia wat ook super snel is maar minder demo's biedt. Neve gratis is mateloos populair op Wordpress.org en wordt zowel door anateurs als professionals gebruikt.5. Hello Elementor

Hello Snelste gratis Woocommerce themes [2023]


Het Hello Elementor theme is alleen te gebruiken samen met de Elementor pagebuilder. Het theme is zo minimalistisch dat men er weinig mee kan. Elementor bracht het speciaal op de markt als het perfecte theme als ondersteuning voor hun pagebuilder. Dit theme aangezien er vrij weinig in zit, laadt daardoor uiteraard razendsnel.

Het perfecte theme voor mij persoonlijk is echter het hierboven genoemde Astra Theme wat net zo perfect met Elementor samenwerkt als Hello, maar een zee van extra opties biedt. Hoe men het ook wendt of keert, het Hello Theme voldoet aan alle eisen voor een rangschiking in deze lijst met snelle gratis Woo-commerce themes.6. Storefront

Storefront Snelste gratis Woocommerce themes [2023]


Het Storefront theme heeft erg veel weg van Hello Elementor. In dit geval werd het theme speciaal uitgebracht om samen te werken met Woocommerce. Het is ook weer een erg minimalistisch theme, wat ook de bedoeling is. Storefront is supersnel ladend en gratis. Hiermee verdient het zijn plek in de lijst maar is zoals u ziet laatste keuze.

U bent verreweg het beste af om voor de nummer 1, het Astra Theme te kiezen. Het Astra Theme in combinatie met de Elementor pagebuilder is de perfecte combinatie om geweldige webshops uit de grond te stampen. U zult er geen spijt van krijgen.

Scroll naar boven