Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn YouTube speelt geen video's af [2023] 💥

Mijn YouTube speelt geen video's af


YouTube-video's die niet op je apparaat of computer kunnen worden afgespeeld, kunnen verschillende oorzaken hebben. YouTube-video's worden mogelijk niet afgespeeld, ook al laadt de YouTube-website perfect. Dit kan zijn omdat ze te groot zijn om via uw internetverbinding te streamen. Andere keren wordt de pagina mogelijk niet correct geladen. Verversen lost het probleem op. YouTube-video's kunnen niet worden afgespeeld vanwege problemen met je browser of computer.


Advertentie

Divi Ad 680px


1. HTML5 wordt niet ondersteund

Als je YouTube op een laptop of desktop gebruikt. Voordat u iets anders doet, moet u ervoor zorgen dat uw webbrowser HTML5 ondersteunt. YouTube-video's worden niet afgespeeld als uw browser of apparaat HTML5 niet ondersteunt. ga hierheen en u krijgt ja of nee te horen.

2. Vernieuw de pagina

YouTube-video's stoppen soms plotseling met afspelen nadat je ze een tijdje hebt bekeken. Dit wordt meestal veroorzaakt door een storing. Soms kunt u dit oplossen door de pagina te vernieuwen of uw webbrowser te sluiten en opnieuw te openen.

3. Controleer internetverbinding

Probeer een andere website te laden om te controleren of uw internetverbinding werkt. Controleer ook of YouTube op een ander apparaat of computer werkt om uit te sluiten dat jouw verbinding problemen veroorzaakt. Je kunt ook proberen dichter bij wifi te komen of een ander netwerk kiezen. Als je merkt dat je internetverbinding niet werkt, haal dan de stekker van de router en modem ongeveer 20 seconden uit het stopcontact. Sluit ze weer aan en controleer YouTube.

4. Pas de videokwaliteit aan

Je kunt de videokwaliteit aanpassen door op het tandwielpictogram onder aan je video te klikken. Het kleinste aantal dat beschikbaar is, is 480, kies dat nummer en controleer of de video start. Als de video nu begint, betekent dit dat je gewoon een erg traag internet hebt.

5. Privévenster

Navigeer naar de YouTube-video die u wilt bekijken in een privé-browsersessie. YouTube werkt als je een probleem met een extensie, plug-in of Google-account hebt. Browsers verwijzen op verschillende manieren naar privé browsen. Het wordt door Chrome de incognitomodus genoemd. Het wordt ook wel InPrivate-modus genoemd op Microsoft Edge. Opera en Firefox noemen het Privénavigatie. U kunt proberen extensies en/of plug-ins uit te schakelen als YouTube niet werkt in privé browsen.

6. Wis browsercache

Wis je browsercookies en cache en laad YouTube opnieuw. Deze handleiding helpt u bij het wissen van de cache en cookies van alle grote browsers. Als je YouTube helemaal niet werkt, lees dan deze handleiding.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven