Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De 40 beste Shopify-themes [2024] 💥

beste Shopify-themes


Hier is een overzicht van de top Shopify-thema's van [2024]. Het selecteren van het juiste thema voor uw online winkel is cruciaal, zoals zowel retailers als experts aangeven. Een goed gekozen Shopify-thema kan uw winkel een professionele, trendy of juist trage uitstraling geven, wat een directe invloed heeft op het succes van uw online bedrijf. Laten we enkele van de meest populaire Shopify-thema's bekijken.


Top Beste Shopify Themes [2024]

1. Debutify

Debutify Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: free - Rating: 5.00

Debutify staat bovenaan de lijst als een toonaangevend Shopify-thema. Het is speciaal ontworpen om de conversie en leadgeneratie te verbeteren. Het thema is niet alleen visueel aantrekkelijk met zijn verfijnde designs, maar beschikt ook over alle essentiële add-ons om van uw webshop een succes te maken.


2. Ella

Ella Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $89 - Rating: 4.79

Ella is een veelzijdig Shopify-thema dat ondersteuning biedt voor Online Store 2.0. Het biedt verschillende lay-outs en stijlen, waardoor u unieke structuren kunt opbouwen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Het thema komt met een uitgebreide selectie van meer dan 20 homepage- en skinontwerpen, negen productpaginalay-outs en diverse opties voor kopteksten en voetteksten, waarmee het zich als een van de meest populaire Shopify-thema's onderscheidt.


3. Minimog

Minimog Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $88 - Rating: 4.98

Minimog, met zijn moderne en elegante ontwerp, is veelzijdig inzetbaar voor diverse sectoren zoals kleding, mode, voedsel en dranken. Een opmerkelijke toevoeging aan Minimog is de FoxKit-app, een geïntegreerde Shopify-app die diverse e-commerce tools omvat. Deze tools, waaronder Variant Group-afbeeldingen, Countdown Tools en Lucky Wheel, zijn ontworpen om conversies te verhogen en uw winst te optimaliseren.


4. Impulse

Impulse Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $350 (Free trail) - Rating: 4.88

Impulse, een premium Shopify-thema, kenmerkt zich door een minimalistisch ontwerp dat de aandacht op uw producten vestigt. Het thema combineert snelheid met flexibiliteit en omvat de beste kenmerken van Shopify-thema's: menu-opties, geavanceerde filtering en zoekfuncties, promotionele tegels en snelle aankoopmogelijkheden. Impulse is het ideale Shopify-thema voor de groei van uw mode-, beauty-, fitness- of accessoirewinkel.


5. Symmetry

Symmetry Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $320 (Free trail) - Rating: 4.89

Symmetry is een veelgebruikt thema voor een breed scala aan online winkels, vooral geschikt voor grote inventarissen. Dit thema biedt alles wat nodig is om een professionele online winkel op te zetten. In de afbeelding wordt het Symmetry-thema getoond in de "Chantilly" stijl, maar er zijn verschillende andere stijlen beschikbaar. Symmetry is een uitstekend Shopify-thema voor uw online winkel.


6. Empire

Empire Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $340 (Free trail) - Rating: 4.83

Dit thema is ideaal voor het combineren van een strak ontwerp met functionaliteit en een uitgebreid productaanbod. Pixel Union, de ontwikkelaars van het thema, blinken uit in klantondersteuning en innoveren voortdurend met nieuwe functies om de klantervaring te verbeteren. Pixel Union staat bekend als een toonaangevend team op dit gebied en hun Shopify-thema's, met name het Empire-thema, zijn zeker aan te bevelen.


7. Kalles

Kalles Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $89 - Rating: 5.00

Het Kalles-thema is veelzijdig en geschikt voor elk type product, waardoor het het enige Shopify-thema is dat je nodig hebt voor het opzetten van een krachtige online winkel. Het biedt een naadloze winkelervaring voor je klanten. Kalles ondersteunt OS2.0, wat betekent dat je overal secties kunt gebruiken en optimaal gebruik kunt maken van de nieuwste Shopify-technologie. Met de gebruiksvriendelijke demo-importeur kun je elke demo die je ziet in de live preview gemakkelijk importeren.


8. Wokiee

Wokiee Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $79 - Rating: 4.97

Wokiee Shopify 2.0-thema is meer dan een gemiddeld thema. Dit thema is krachtig en gebruiksvriendelijk voor e-commerce, geoptimaliseerd voor Shopify 2.0 CMS. Je hebt de keuze uit diverse voorgedefinieerde lay-outs die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Het biedt ook meer dan 86 verschillende homepage-lay-outs en voorgedefinieerde structuren, waaronder zes productpagina-varianten en zeven collectiepagina-varianten.


9. Shella

Shella Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $69 - Rating: 4.96

Shella is een premium, responsief mode Shopify-thema van het MPIthemes-team. Hoewel het veel gemeenschappelijke functies deelt met andere ThemeForest-thema's, onderscheidt Shella zich met enkele unieke kenmerken zoals een Builder, echte collectiefilters, mode-iconen en meer. Het Shella-thema biedt toegang tot meer dan 99 zorgvuldig ontworpen pagina's, wat een indrukwekkend aantal is.


10. Gecko

Gecko Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $99 - Rating: 4.98

Het Gecko-thema is ontworpen om aan alle eisen te voldoen en biedt klanten een optimale winkelervaring. Gecko's moderne, minimalistische design is veelzijdig inzetbaar voor diverse online retailers. Het thema is rijk aan functies en biedt onbeperkte opties en flexibiliteit, zodat je snel een winkel kunt opzetten die voldoet aan je behoeften, je merkidentiteit versterkt en je verwachtingen overtreft.


11. Fastor

Fastor Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $56 - Rating: 4.87

Fastor, recent bijgewerkt voor Online Store 2.0, verbetert de prestaties van websites met een reeks extra functies. Je kunt secties toevoegen aan elke pagina, inclusief de homepage, wat een breed scala aan personalisatiemogelijkheden biedt. Met 57+ kant-en-klare skins en de mogelijkheid om elk element in je winkel te kleuren uit een palet van meer dan 100 kleuren, biedt Fastor een uitgebreide aanpassingsvrijheid.


12. Porto

Porto Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $99 - Rating: 4.78

Porto is een zeer krachtig pakket, ideaal voor het bouwen van een Shopify-winkel. Dit thema is uitgerust met alle nodige functies en hulpmiddelen voor het creëren van een responsieve, snelle en gebruiksvriendelijke website. Het biedt ook een uitstekende UI- en UX-ervaring. Met meer dan 20 verschillende lay-outs en stijlen, biedt Porto een veelzijdige basis voor het opzetten van uw Shopify-winkel. Bovendien is Porto ook prominent aanwezig in de lijst van beste WordPress-thema's.


13. Paper

Paper Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $240 (Free trail) - Rating: 4.90

Het Paper-thema van Shopify is een prachtig, volledig aanpasbaar thema dat perfect is om uw producten op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier te presenteren. Dit thema is speciaal ontworpen met het oog op conversie-optimalisatie, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke webwinkel. Het bevat diverse promotionele secties die niet alleen de aandacht van klanten trekken, maar hen ook stimuleren om actie te ondernemen en door te klikken op uw site. Paper is ideaal voor winkeliers die hun producten willen benadrukken met een strak en modern ontwerp, terwijl ze tegelijkertijd de gebruikerservaring en conversiepercentages verbeteren.


14. Unsen

Unsen Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $48 - Rating: 5.00

The4, met meer dan 5 jaar ervaring in het creëren van bestverkopende Shopify-thema's zoals Kalles, Gecko en Basel, toont diepgaande expertise. Zij begrijpen klantenbehoeften grondig en hebben veel tijd besteed aan het luisteren naar hun klanten, wat resulteerde in de ontwikkeling van het Unsen-thema. Ze zetten zich niet alleen in voor productkwaliteit, maar bieden ook een uitmuntende after-sales service. Hun topthema Kalles, hoger vermeld in deze lijst van indrukwekkende Shopify-thema's, heeft bijna 1000 vijfsterrenbeoordelingen.


15. Demati

Demati Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $48 - Rating: 5.00

De makers van het Demati-thema positioneren hun Shopify-thema als een veelzijdig ecosysteem. Demati biedt alles wat nodig is om verkoop te stimuleren, cross-selling te vergemakkelijken en de klantervaring te verbeteren, samen met een overvloed aan kant-en-klare pagina's. Dit zorgt ervoor dat uw winkel zich onderscheidt in de competitieve e-commerce markt. Bovendien is Demati verrassend betaalbaar vergeleken met andere populaire Shopify-thema's. Het omvat meer dan 60 aantrekkelijke homepage lay-outs, 12+ categoriepagina lay-outs en 16+ opties voor productpagina's.


16. Avone

Avone Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $79 - Rating: 5.00

Avone introduceert een nieuw soort Shopify-thema dat krachtig en gebruiksvriendelijk is, met eindeloze mogelijkheden. Als een volledig responsief premium Shopify-thema biedt Avone uitgebreide functionaliteit en een stijlvol ontwerp. Met meer dan 1000 thema-opties behoort Avone tot de meest aanpasbare thema's op de markt. Deze krachtige thema-opties bieden de vrijheid om bijna elk gewenst ontwerp te creëren, zonder in te leveren op essentiële e-commerce functies.


17. Storepify

Storepify Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $24 - Rating: 5.00

Storepify presenteert een nieuw Minimal Multipurpose Shopify-thema dat meteen indruk maakt op uw klanten. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat uw online winkel opvalt en een favoriete bestemming wordt in de e-commerce wereld. Storepify is een veelzijdig thema met meer dan 40 indrukwekkende demo's om uw ideale online winkel te creëren. Het biedt een scala aan kant-en-klare sjablonen voor diverse niches zoals mode, schoenen en tassen, hoeden, accessoires, cosmetica, elektronica, sieraden, biologische producten en enkel product winkels.


18. Dawn

Dawn Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: Free - Rating: 5.00

Het eigen thema van Shopify, Dawn, is een uitblinker in hun thema-aanbod. Dawn kenmerkt zich door een minimalistisch en stijlvol ontwerp dat uw producten laat schitteren. Het thema maakt gebruik van grote afbeeldingen, strakke lijnen en eenvoudige lettertypen om de aandacht van de koper te richten op wat echt belangrijk is. Shopify zorgt continu voor updates, dus compatibiliteitsproblemen zijn geen zorg. Opvallend is dat Dawn niet alleen gratis is, maar ook tot de beste Shopify-thema's van dit jaar behoort.


19. Studio

Studio Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: Free - Rating: 4.99

Studio is een thema dat kleurrijke accenten en stijlvolle typografie gebruikt om uw productselecties in de schijnwerpers te zetten. Kenmerkend voor Studio zijn functies zoals navigatie gebaseerd op collecties, filters voor makers en uitgelichte collecties voor galerijen, nieuwkomers en artiestenprofielen. De flexibele ontwerp- en aanpassingsopties van Studio stellen u in staat uw merkvisie tot leven te brengen. Dit gratis Shopify-thema is een uitstekende keuze voor een dynamische en visueel aantrekkelijke online winkel.


20. Alchemy

Alchemy Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $260 - Rating: 4.99

Alchemy is rijk aan SEO-tools, prestatieoptimalisatie en flexibele secties. Met geavanceerde productfilters, een focus op conversie, promotietools en meer is het een gebruiksvriendelijk thema. Alchemy biedt een van de meest uitgebreide themasuites in Shopify, boordevol functies om het potentieel van uw producten te maximaliseren. Enkele opvallende functies zijn headerafbeeldingen over de volledige breedte, retina-klaar afbeeldingen, een diavoorstelling met header op de startpagina en een productlay-out in blokstijl.


21. Optimal

Optimal Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $79 - Rating: 5.00

Optimaal is een van de meest indrukwekkende multifunctionele Shopify-thema's die u ooit zult tegenkomen. Het biedt een elegant ontwerp en unieke functies. Dit thema stelt u in staat om overbodige apps te verwijderen en secties gemakkelijk naar elke pagina te slepen. Optimaal is meer dan alleen een thema; het is een krachtige ontwerptool, voorzien van alle essentiële eigenschappen voor succes in de hedendaagse online markt. Het komt met alles wat u nodig heeft: prestaties, snelheid, flexibiliteit, voorspellend zoeken en SEO, inclusief geavanceerde productfilters.


22. Mojuri

Mojuri Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $69 - Rating: 4.62

Mojuri is een Shopify-thema speciaal gericht op juweliers, perfect voor het verkopen van sieraden. Het thema bevat alle denkbare winkelfuncties zoals een ajax winkelwagen, Sticky Header, Quick Shop, Ajax Layered Navigation, Ajax Live Search, One Click Checkout, Advanced Size Chart, Custom Product Tabs, Ajax Popup voor inloggen en registratie, en meer. Dit, gecombineerd met de stijlvolle lay-outs, maakt Mojuri momenteel een van de top Shopify-thema's voor sieradenverkoop.


23. Retina

Retina Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $220 - Rating: 4.86

Retina onderscheidt zich met prachtige testimonial-secties en opvallende callouts voor uitgelichte producten, waardoor het vertrouwen in uw merk wordt versterkt. De gebruiksvriendelijke bewerkingsinterface en de eenvoudige lay-outopties maken het eenvoudig om een professioneel ogende winkel te creëren. Het mobielvriendelijke en strakke ontwerp van Retina zorgt ervoor dat elk merk er professioneel en aantrekkelijk uitziet.


24. Halo

Halo Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $39 - Rating: 4.74

Het Halo-thema is ontworpen voor het creëren van unieke winkelervaringen met behulp van Drag & Drop-blokken en secties, waardoor u pagina's kunt opbouwen zonder speciale codering. Dit thema stelt u in staat om uw klanten te verrassen met zijn snelheid, flexibiliteit en verhoogde conversiemogelijkheden. De combinatie van SEO met het webontwikkelingsteam maakt Halo een krachtig instrument voor het bereiken van websites met hoge conversiepercentages.


25. Electro

Electro Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $89 - Rating: 4.85

Electro is een modern, responsief en gebruiksvriendelijk Shopify-thema, speciaal ontworpen voor elektronica-winkels op Shopify. Het kenmerkt zich door een responsief en gebruiksvriendelijk verticaal menu. U kunt kiezen uit negen indrukwekkende startpagina-ontwerpen en deze vervolgens aanpassen naar uw voorkeur. Het thema biedt flexibiliteit in het wijzigen van kleuren, herschikken van secties en het toevoegen van nieuwe elementen. Het biedt diverse weergaveopties zoals rasters met meerdere stijlen, zweefeffecten, rij- of carrousellay-out en opvulopties.


26. Kala

Kala Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $69 - Rating: 4.88

Kala is een responsief Shopify-thema met een UI/UX-ontwerp dat geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, ideaal voor winkelen op tablets en smartphones. Het biedt meer dan 70 secties en productsecties, waardoor verkopers deze eenvoudig kunnen combineren en configureren om een unieke winkel te creëren. Kala's mobielvriendelijke UI/UX-ontwerp maakt het een uitstekende keuze voor een moderne, gebruiksvriendelijke e-commerce ervaring.


27. Venedor

Venedor Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $59 - Rating: 5.00

Venedor is geoptimaliseerd voor zowel snelheid als prestaties, met rijke promotiefuncties die helpen bij het verhogen van conversieratio's. Het is speciaal ontworpen voor gebruikers met beperkte programmeervaardigheden, zodat zij hun winkel kunnen opzetten zonder diepgaande kennis van codering. Venedor biedt 11 verschillende skins voor diverse niches zoals elektronica, mode en meubels, met plannen om in de toekomst nog meer toe te voegen.


28. Chromium

Chromium Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $89 - Rating: 4.89

Chromium is een premium Shopify-thema gericht op auto-onderdelen. Het combineert een modern, responsief design met nuttige plug-ins en thema-opties om het aanpassen van de site te vereenvoudigen. Belangrijke kenmerken zijn onder andere een productcarrousel, uitverkooplabels voor producten, hover-opties voor producten en een snelle weergave-functie.


29. Parallax

Parallax Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $240 - Rating: 4.75

Parallax biedt een unieke scroll-ervaring voor Shopify-winkels met zijn parallax-effect. Het thema ondersteunt ook een snelle winkelervaring, waarbij klanten gebruik kunnen maken van functies zoals een uitschuifbare winkelwagen, sticky dropdown-navigatie en promotiebanners, wat bijdraagt aan een efficiëntere en aangenamere winkelervaring.


30. Oworganic

Oworganic Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $59 - Rating: 4.87

Oworganic Responsive Multipurpose Shopify Theme is een uitstekend Shopify-thema dat Bootstrap 4.3.1 gebruikt, met tal van unieke functies en een elegant webdesign dat voldoet aan alle eisen van een eCommerce-website. Dit thema omvat meer dan 8 vooraf ontworpen homepage-demo's met diverse thema's zoals mode, schoonheid, spa, meubels en woonaccessoires, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende soorten online winkels.


31. Ride

Ride Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: Free - Rating: 4.97

Het Ride-thema combineert gedurfde typografie met donkere achtergronden om sportartikelen te laten opvallen. Met zijn unieke paginasjablonen en asymmetrische lay-outs biedt het thema flexibiliteit en innovatie in het presenteren van producten, teams en meer. De aanpasbare designinstellingen maken het eenvoudig om het thema te personaliseren naar uw wensen.


32. Basel

Basel Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $29 - Rating: 4.70

Basel is een AJAX-responsief Shopify-thema dat bekend staat om zijn uitstekende functionaliteit. Met dit thema kunt u een winkel bouwen met behulp van een gebruiksvriendelijke drag-and-drop paginabuilder. Basel biedt diverse koptekstopties, waardoor u de lay-out van uw website kunt personaliseren met een keuze uit verschillende kleuren en achtergronden voor de koptekst.


33. Votto

Votto Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $39 - Rating: 5.00

Votto is een veelzijdig Shopify-thema dat bijzonder geschikt is voor winkels die zich richten op één product of een specifieke niche. Het thema is ideaal voor het presenteren van een breed scala aan producten zoals ontsmettingsmiddelen, schoonheidsproducten, kinderwagens, e-bikes, voedingsproducten, en elektronica zoals e-readers, horloges, smartwatches, parfums, zonnebrillen en oordopjes. Het ontwerp en de functionaliteit van Votto maken het gemakkelijk aanpasbaar voor diverse e-commerce doeleinden.


34. Handy

Handy Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $59 - Rating: 4.79

Het Handy Shopify-thema is perfect voor diegenen die een online winkel of marktplaats willen opzetten voor handgemaakte producten, vergelijkbaar met platforms zoals Etsy en Amazon. Het biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden, waardoor het eenvoudig is om een unieke winkel te creëren. Of u nu kiest voor een van de zes vooraf ontworpen demo-winkellay-outs of helemaal vanaf nul begint, Handy stelt u in staat uw creatieve ideeën effectief tot uitdrukking te brengen.


35. Dukamarket

Dukamarket Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $48 - Rating: 4.77

Dukamarket is een ideale keuze voor e-commerce winkels die op zoek zijn naar een strakke en moderne uitstraling. Met meer dan 50 verschillende homepage-lay-outs en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in het beheerpaneel, is Dukamarket geschikt voor allerlei soorten winkels. Het is een krachtig en premium Shopify-thema dat zowel voor bestaande als toekomstige websites kan worden ingezet. Het thema omvat alle benodigde tools en modules om een responsieve, mobielvriendelijke website te creëren.


36. Aero

Aero Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $56 - Rating: 5.00

Het Aero auto Shopify-thema is speciaal ontworpen voor websites die zich richten op auto-onderdelen en accessoires. Dit thema valt op door zijn op maat gemaakte ontwerp, inclusief grote diavoorstellingen met opvallende auto-afbeeldingen, goed georganiseerde productpagina's en strak vormgegeven kop- en voetteksten. Aero is geoptimaliseerd voor weergave op Retina-schermen en is compatibel met alle soorten apparaten en browsers, van desktops tot smartphones.


37. Woodmart

Woodmart Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $59 - Rating: 4.90

Woodmart Shopify Theme biedt een veelzijdige oplossing voor e-commerce websites. Naast zijn functies als Shopify-thema kan het ook dienen als een compleet pakket met alle benodigde tools voor het bouwen van een snelle en gebruiksvriendelijke website. Het thema biedt een uitstekende gebruikersinterface en gebruikerservaring, met meer dan 10 niche-specifieke demo's en diverse lay-outs en stijlen. Woodmart heeft ook een populair WordPress-thema.


38. Yanka

Yanka Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $48 - Rating: 4.87

Yanka Shopify-thema is een moderne en snelle oplossing voor het creëren van e-commerce websites. Het thema is gebruiksvriendelijk en vereist geen coderingsvaardigheden. Het biedt uitgebreide aanpassingsopties voor elk blok en elke pagina, inclusief 18+ vooraf ontworpen homepage-lay-outs die u kunt aanpassen met verschillende inhoudsblokken en kleuren.


39. Molla

Molla Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $99 - Rating: 5.00

Molla Multipurpose Responsive eCommerce-sjabloon is ideaal voor diverse e-commerce bedrijven. Met 20 niche-demo's en veelzijdige functies voor productdetails en categoriepagina's, kunt u demo's importeren of alleen bepaalde secties daaruit selecteren. Met meer dan 88+ secties, eenvoudige installatie en geen behoefte aan extra programma's, is Molla een van de populairste Shopify-thema's.


40. Corano

Corano Beste Shopify Themes [2024]


Prijs: $59 - Rating: 4.95

Corano, een uniek klassiek juwelierswinkel Shopify-thema, biedt een premium winkelervaring met 08 homepage-variaties, inclusief een RTL-versie. Het thema is recentelijk bijgewerkt naar Shopify Online Store 2.0, wat verbeterde functionaliteit en functies met zich meebrengt.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven