Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De 40+ beste Shopify-themes [2023] 💥

beste Shopify-themes


Hieronder vind je [2023]'s selectie van beste Shopify themes. Zowel retailers als experts vertellen ons dat het kiezen van het juiste thema voor de website van uw winkel het belangrijkste is dat u kunt doen. Er zijn veel mooie e-commerce websites die een blijvende indruk maken. Het Shopify-theme kan het verschil maken of uw winkel er professioneel, trendy of traag uitziet. Het succes of falen van uw online winkel wordt direct beïnvloed door het thema. Laten we deze populaire Shopify themes eens bekijken.


Top Beste Shopify Themes [2023]

1. Debutify

Debutify Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: free - Rating: 5.00

Het Debutify-thema leidt hier de lijst met de beste Shopify themes. Het theme is volledig ingericht om conversie en leads te verhogen. Daarnaast ziet het theme er bijzonder goed uit, heeft het prachtige designs en heeft het alle shopping addons die jouw webshop tot een groot succes kunnen maken.


2. Ella

Ella Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $89 - Rating: 4.79

Ella is een alles-in-één Shopify-theme dat Online Store 2.0 ondersteunt. Het heeft meerdere lay-outs en stijlen, waarmee u unieke structuren kunt creëren en aan specifieke eisen kunt voldoen. Je hebt ook veel themes voor verschillende soorten bedrijven. Het thema bevat meer dan 20 homepage- en skin-ontwerpen, negen productpagina's en een verscheidenheid aan kop- en voetteksten. Geen wonder dat dit een van de meest populaire Shopify themes is.


3. Minimog

Minimog Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $88 - Rating: 4.98

Minimog heeft een modern, verfijnd ontwerp dat geschikt is voor verschillende niches zoals Kleding & Mode of Eten & Drinken. De Minimog-app genaamd FoxKit bevat ook een Shopify-app, die wordt geleverd met veel geïntegreerde e-commercetools, zoals Variant Group-afbeeldingen, Countdown Tools en Lucky Wheel. Met deze tools kunt u meer conversies genereren en uw winst maximaliseren.


4. Impulse

Impulse Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $350 (Free trail) - Rating: 4.88

Dit premium Shopify-theme, Impulse, is een minimalistisch ontwerp dat de focus op uw producten houdt. Impulse is snel en flexibel en heeft de beste eigenschappen van elk Shopify-theme: menulijsten, geavanceerd filteren en zoeken, promotietegels en snel winkelen. Impulse is het ideale Shopify-theme om je winkel voor mode, beauty, fitness of accessoires te laten groeien.


5. Symmetry

Symmetry Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $320 (Free trail) - Rating: 4.89

Symmetrie is een van de meest gebruikte themes voor een uitgebreid aanbod aan webwinkels. Dit thema is perfect voor grote voorraden. Het bevat alles wat nodig is om uw professionele online winkel op te zetten. In de afbeelding hierboven tonen we het Symmetry-thema in zijn "Chantilly" uitvoering. Er zijn verschillende andere stijlen die u kunt kiezen. Dit is een geweldig Shopify-theme.


6. Empire

Empire Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $340 (Free trail) - Rating: 4.83

Dit thema is perfect om een strak design te combineren met functionaliteit en een breed productassortiment. Pixel Union (de bouwers van het thema) is geweldig in klantenondersteuning en innoveert voortdurend nieuwe functies om de klantervaring te verbeteren. Pixel Union is een eersteklas team op dit gebied en ik zou hun Shopify themes aanbevelen, vooral het Empire-thema.


7. Kalles

Kalles Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $89 - Rating: 5.00

Het Kalles-thema, ongeacht wat je verkoopt, is het enige Shopify-theme dat je nodig hebt om een sterke online winkel te creëren die naadloos winkelen voor je klanten biedt. Kalles ondersteunt OS2.0, dus je kunt overal secties gebruiken. Shopify's nieuwste technologie ten volle. U kunt elke demo die u in de live preview ziet, importeren met behulp van de eenvoudige demo-importeur.


8. Wokiee

Wokiee Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $79 - Rating: 4.97

Wokiee Shopify 2.0-thema is meer dan een standaardthema. Dit thema is krachtig en gemakkelijk te gebruiken voor e-commerce. Geoptimaliseerd met Shopify 2.0 CMS. U kunt kiezen uit verschillende voorgedefinieerde lay-outs en lay-outs om aan uw behoeften te voldoen. Er zijn ook 86+ startpaginalay-outs met vooraf gedefinieerde structuren voor uw specifieke behoeften. Deze omvatten zes productpaginavarianten en zeven collectiepaginavarianten.


9. Shella

Shella Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $69 - Rating: 4.96

Shella is een premium responsive fashion Shopify-theme. Het Shella-thema is ontwikkeld door het MPIthemes-team. Je vindt het met dezelfde functies als andere themeforest-themes, maar ook enkele exclusieve functies die je alleen bij Shella-thema kunt krijgen. Builder, echte collectiefilter, mode-iconen, enz. Het Shella-thema biedt meer dan 99+ vooraf ontworpen pagina's, een heel mooi aantal.


10. Gecko

Gecko Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $99 - Rating: 4.98

Het Gecko-thema vinkt alle vakjes aan en geeft uw klanten de beste winkelervaring. Gecko heeft een modern, minimalistisch ontwerp dat door verschillende online retailers kan worden gebruikt. Gecko heeft veel geweldige functies. Met eindeloze opties en ongeëvenaarde flexibiliteit kunt u snel een winkel creëren die aan uw behoeften voldoet, aansluit bij uw merk en al uw verwachtingen overtreft.


11. Fastor

Fastor Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $56 - Rating: 4.87

Fastor, dat ook is bijgewerkt voor Online Store 2.0, zorgt voor verbeterde websiteprestaties met nog meer functies. U kunt secties toevoegen aan elke pagina, inclusief de startpagina. Dit biedt tal van mogelijkheden om elk aspect van uw winkel te personaliseren. Er zijn 57+ vooraf gemaakte skins. Alle skins kunnen worden gebruikt en in het thema worden opgenomen. 100+ kleuren, u kunt de kleur van elk element in uw winkel wijzigen.


12. Porto

Porto Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $99 - Rating: 4.78

Porto is een extreem krachtig pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om een Shopify-winkel te bouwen. Dit thema bevat alle functies en hulpmiddelen die u nodig hebt om een responsieve website te maken die snel en gebruiksvriendelijk is. Het heeft ook een geweldige UI- en UX-ervaring. Er zijn meer dan 20 verschillende lay-outs en stijlen beschikbaar voor dit thema waarmee u uw Shopify-winkel kunt bouwen. Porto heeft ook een thema in de beste WordPress-themes.


13. Paper

Paper Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $240 (Free trail) - Rating: 4.90

Het Paper-thema van Shopify is een prachtig, volledig aanpasbaar Shopify-theme. Dit thema is geweldig om uw producten op een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en echt mooie manier weer te geven. Optimalisatie van het conversiepercentage is een belangrijk kenmerk van het thema. Paper bevat veel promotionele secties waarmee u klanten kunt laten doorklikken naar uw site.


14. Unsen

Unsen Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $48 - Rating: 5.00

The4 heeft meer dan 5 jaar ervaring met het bouwen van bestverkochte Shopify themes zoals Kalles, Gecko en Basel. Ze weten zeker wat ze doen. Ze begrijpen de behoeften van klanten en hebben veel tijd besteed aan het luisteren naar klanten om Unsen te ontwikkelen. Ze zijn niet alleen gericht op productkwaliteit, maar bieden ook de beste after-sales ervaring. Hun beste thema Kalles heeft bijna 1000 5-sterrenrecensies. Kalles staat hoger in deze lijst met geweldige Shopify themes.


15. Demati

Demati Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $48 - Rating: 5.00

De bouwers van het Demati theme noemen hun theme een ecosysteem voor Shopify. Met alle functies die je nodig hebt om de verkoop te verhogen, cross-selling te doen en de klantervaring te verbeteren, evenals tonnen kant-en-klare pagina's van Demati, zal je winkel opvallen in een steeds competitievere eCommerce-markt. De prijs van Demati is veel goedkoper dan de meeste andere populaire Shopify themes. 60+ zeer mooie startpaginalay-outs. 12+ lay-outs voor categoriepagina's. 16+ lay-outopties beschikbaar voor productpagina's.


16. Avone

Avone Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $79 - Rating: 5.00

Avone is een gloednieuw type thema. Het is een krachtig en gebruiksvriendelijk shopify-thema dat eindeloze mogelijkheden biedt. Het is een volledig responsief premium shopify-thema met uitgebreide functionaliteit en een prachtig ontwerp. Avone heeft meer dan 1000 thema-opties, waardoor het een van de meest aanpasbare themes op de markt is. Met de krachtige thema-opties kunt u bijna elk ontwerp maken. Avone mist geen van de beste eCommerce-functies.


17. Storepify

Storepify Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $24 - Rating: 5.00

Storepify heeft een nieuw Minimal Multipurpose Shopify-theme dat vanaf het eerste gezicht indruk zal maken op uw klanten. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat uw online winkel opvalt en een populaire plek wordt in de e-commerce wereld. Storepify is een Minimal Multipurpose Shopify-theme dat meer dan 40 geweldige demo's biedt om u te helpen uw online droomwinkel te creëren. Er zijn veel kant-en-klare sjablonen beschikbaar: mode, schoenen en tassen, hoeden, accessoires. Cosmetisch, Elektronisch, Juwelen, Biologisch, Enkel product.


18. Dawn

Dawn Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: Free - Rating: 5.00

Het eigen theme van Shopify is een topper in hun theme shop. Dawn is een minimalistisch en chique ontwerp dat producten laat stralen. Het bevat grote afbeeldingen, duidelijke lijnen en eenvoudige lettertypen die helpen de aandacht van de koper te houden bij wat er echt toe doet. Shopify wordt voortdurend bijgewerkt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over compatibiliteit. Damn is niet alleen gratis, het is een van de beste Shopify themes voor dit jaar.


19. Studio

Studio Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: Free - Rating: 4.99

Gebruik kleurrijke accenten en stijlvolle typografie om uw curaties te laten zien. Studio-functies omvatten op collecties gebaseerde navigatie, filters voor makers en uitgelichte collecties voor galerijen, nieuwkomers en artiestenprofielen. U kunt uw lay-outs aanpassen met behulp van flexibele ontwerp- en aanpassingsinstellingen. Hiermee kunt u uw merkvisie werkelijkheid maken. Een geweldig gratis Shopify-theme.


20. Alchemy

Alchemy Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $260 - Rating: 4.99

Alchemy zit boordevol SEO-tools, prestaties en flexibele secties. Geavanceerde productfilters, conversiefocus, promotietools en andere tools maken het gebruiksvriendelijk. De mooiste themasuite van Shopify. Deze themasuite zit boordevol functies om het potentieel van uw producten te maximaliseren. U kunt koptekstafbeeldingen over de volledige breedte hebben, inclusief afbeeldingen die klaar zijn voor het netvlies, een diavoorstelling met koptekst op de startpagina en een productlay-out in blokstijl.


21. Optimal

Optimal Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $79 - Rating: 5.00

Een van de beste multifunctionele shopify-themes die je ooit hebt gezien, is Optimaal. Het heeft een stijlvol ontwerp en unieke kenmerken. U kunt al die apps verwijderen en secties eenvoudig naar elke pagina slepen en neerzetten. Met trots kunnen we verkondigen dat Optimaal veel meer is dan een thema. Het is een krachtige ontwerptool die alle tools biedt die je nodig hebt om succesvol te zijn in de huidige online Marketplace. Optimal wordt geleverd met alle tools die je nodig hebt: prestaties, snelheid, flexibiliteit, voorspellend zoeken en SEO. Er zijn ook geavanceerde productfilters beschikbaar.


22. Mojuri

Mojuri Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $69 - Rating: 4.62

Mojuri is een Shopify-theme dat specifiek is gericht op het verkopen van sieraden, dus het is perfect voor juweliers. Het thema heeft alle mogelijke winkelfuncties zoals ajax winkelwagen, Sticky Header, Quick Shop, Ajax Layered Navigation, Ajax Live Search, One Click Checkout, Advanced Size Chart, Custom Product Tabs, Ajax Popup For Login & Registration en nog veel meer. Te veel om allemaal op te noemen. Samen met de mooie lay-outs is dit op dit moment een van de betere themes voor Shopify voor de sieradenverkoop.


23. Retina

Retina Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $220 - Rating: 4.86

Retina heeft prachtige testimonial-secties en uitgelichte product-callouts. Deze functies helpen om vertrouwen in uw merk op te bouwen. Het is gemakkelijk om professioneel ogende winkels te creëren met zijn gebruiksvriendelijke lay-outopties en intuïtieve bewerking. De gebruiksvriendelijke bewerkingsinterface van het thema en de eenvoudige lay-outopties maken het eenvoudig om een professioneel ogende winkel te creëren. Het mobielvriendelijke, strakke ontwerp van Retina laat elk merk er professioneel en professioneel uitzien.


24. Halo

Halo Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $39 - Rating: 4.74

Het Halo-thema kan worden gebruikt met Drag & Drop-blokken en secties om pagina's in uw winkel te maken die niet worden beperkt door speciale codering. Met dit thema kunt u unieke winkelervaringen creëren die uw klanten zullen bekoren. Halo laadt snel en is flexibel, waardoor u de conversie kunt verhogen. Door SEO te combineren met hun webontwikkelingsteam is Halo een krachtige tool om websites met superhoge conversiepercentages te bereiken.


25. Electro

Electro Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $89 - Rating: 4.85

Het Electro-thema is een modern, responsief en gebruiksvriendelijk Shopify-theme dat speciaal is gemaakt voor Shopify Electronics-winkels. Het heeft een verticaal menu dat responsief en gebruiksvriendelijk is. Je kunt kiezen uit negen geweldige startpagina's en vervolgens Electro gebruiken om ze de jouwe te maken. U kunt eenvoudig kleuren wijzigen, secties herschikken en nieuwe elementen toevoegen. Rasters kunnen worden weergegeven met meerdere stijlen, selectie van zweefeffecten, rijlay-out of carrousellay-out en opvulopties.


26. Kala

Kala Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $69 - Rating: 4.88

Kala is een responsief Shopify-theme met UI/UX dat mobielvriendelijk is. Het UI/UX-ontwerp voor mobiel is geoptimaliseerd, waardoor het perfect is om te winkelen op tablets en smartphones. Het Kala Shopify-theme biedt meer dan 70 secties en productsecties. Verkopers kunnen ze eenvoudig combineren en configureren om hun unieke winkel te bouwen.


27. Venedor

Venedor Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $59 - Rating: 5.00

Venedor is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Het biedt ook rijke promoties die de conversieratio's verhogen. Het belangrijkste doel van Venedor is om klanten met beperkte programmeervaardigheden in staat te stellen hun winkel op te zetten zonder enige kennis van codering. Er zijn 11 skins beschikbaar voor elektronica, mode en meubels. In de toekomst zullen er nog meer worden toegevoegd.


28. Chromium

Chromium Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $89 - Rating: 4.89

Chromium is een premium Shopify-theme dat zich richt op auto-onderdelen. Het is ontworpen om uw site er beter uit te laten zien en het leven gemakkelijker te maken. Het thema is responsief, modern en biedt geweldige plug-ins en thema-opties. Al deze functies maken het afstemmen van themes eenvoudiger. Andere geweldige functies zijn productcarrousel, productuitverkooplabel, producthover-opties en snelle weergave.


29. Parallax

Parallax Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $240 - Rating: 4.75

Met Parallax kunt u uw Shopify-theme weergeven en uw gebruikers door uw winkel laten scrollen met een parallax-effect. Het thema biedt ook een snelle winkelervaring waarmee klanten sneller kunnen winkelen door functies te gebruiken zoals een uitschuifbare winkel, plakkerige dropdown-navigatie en promotiebanners.


30. Oworganic

Oworganic Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $59 - Rating: 4.87

Oworganic Responsive Multipurpose Shopify Theme is een prachtig Shopify Theme dat Bootstrap 4.3.1 gebruikt. Het heeft veel unieke functies en een strak webdesign dat aan alle vereisten van uw eCommerce-website zal voldoen. Het oworganic Shopify-theme wordt geleverd met 8+ vooraf ontworpen homepage-demo's die een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen, zoals mode, schoonheid en spa en meubels en woonaccessoires.


31. Ride

Ride Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: Free - Rating: 4.97

Het Ride-thema is een combinatie van gedurfde typografie en donkere achtergronden waardoor uw sportartikelen opvallen. Met unieke paginasjablonen en asymmetrische lay-outs kunt u een flexibele lay-out creëren die zowel innovatief als flexibel is. Hiermee kunt u producten, teams en alles daartussenin laten zien. U kunt het thema eenvoudig aanpassen met behulp van de flexibele ontwerpinstellingen.


32. Basel

Basel Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $29 - Rating: 4.70

Basel is een AJAX-responsief Shopify-theme en een van de betere Shopify themes die ik ken. Hiermee kunt u een winkel maken met behulp van een paginabuilder met slepen en neerzetten. Er zijn veel koptekstopties die u op uw website kunt gebruiken. U kunt de lay-out van de koptekst aanpassen door een keuze te maken uit de beschikbare kleuren en achtergronden.


33. Votto

Votto Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $39 - Rating: 5.00

Votto is een Shopify-theme dat één product, één winkel en elektronisch product ondersteunt. Het kan worden gebruikt om ontsmettingsmiddelen, schoonheidsproducten, kinderwagenwinkels, e-bikes, voedingswinkels, hamburger-shopifys, burger-shopifys, food-shopifys, burger-shopifys, burger-shopifys, burger-shopifys, e-bikes, e-readers, horloges, smartwatches, parfums te presenteren zonnebrillen, oordopjes en zonnebrillen en oordopjes.


34. Handy

Handy Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $59 - Rating: 4.79

Het Handy Shopify-theme is een uitstekende keuze voor iedereen die een kleine handgemaakte online winkel wil openen, of een marktplaats wil opzetten waar handgemaakte goederen zoals Etsy en Amazon worden verkocht. Laat je creativiteit de vrije loop met onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Het maakt niet uit of u helemaal vanaf nul begint of een van de zes vooraf gebouwde demowinkellay-outs kiest. U kunt uw ideeën gemakkelijk tot leven brengen.


35. Dukamarket

Dukamarket Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $48 - Rating: 4.77

Dukamarket is een uitstekende keuze voor een e-commerce winkel die een strakke, moderne lay-out biedt met meer dan 50 homepage-lay-outs en zeer aanpasbare beheerinstellingen. Het is geschikt voor alle soorten winkels. Het is een krachtige ontwerptool. Dukamarket is een premium Shopify-theme. Dit thema zal goed werken voor elke bestaande of toekomstige website. Het bevat alle benodigde tools en modules om een geweldige, responsieve website te maken die geschikt is voor mobiel en responsief is.


36. Aero

Aero Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $56 - Rating: 5.00

Het Aero auto shopify-thema kan worden aangepast aan uw behoeften. Het heeft een ontwerp dat specifiek is afgestemd op websites met auto-onderdelen, inclusief contactgegevens, locatie- en productpagina's. Dit thema schittert met grote diavoorstellingen met mooie auto-afbeeldingen, mooie pagina's en nette kop-, voetteksten, zijbalkstijlen en opties. U kunt uw inhoud weergeven op Retina-schermen en alle browsers: desktops, laptops, tablets, smartphones.


37. Woodmart

Woodmart Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $59 - Rating: 4.90

Woodmart Shopify Theme kan worden gebruikt als een Shopify-theme of als een compleet pakket. Dit thema bevat alle functies en hulpmiddelen die u nodig hebt om een responsieve website te maken die snel en gebruiksvriendelijk is. Het biedt ook geweldige UI- en UX-ervaringen. U kunt uw Shopify-winkel maken met meer dan 10 niche-demo's, lay-outs en stijlen. Woodmart heeft ook een goed gerangschikt Wordpress-thema.


38. Yanka

Yanka Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $48 - Rating: 4.87

Het Yanka Shopify-theme is snel te gebruiken en is zeer modern. Een webshop maken is eenvoudig. Je hebt geen codeervaardigheden nodig. U kunt de controle over uw website overnemen. Er zijn veel opties beschikbaar voor elk blok en elke pagina. Vooraf ontworpen lay-outs, in totaal 18+ homepage-lay-outs. Deze lay-outs kunnen worden aangepast met verschillende inhoudsblokken en kleuren.


39. Molla

Molla Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $99 - Rating: 5.00

De Molla Multipurpose Responsive eCommerce-sjabloon is een ideale sjabloon voor e-commercebedrijven. Molla bevat niche 20-demo's en ultieme functievariaties voor productdetailpagina's en categoriecategorieën. Importeer de demo's, of selecteer alleen secties uit demo's. U hoeft geen extra programma's te installeren. Klik gewoon een paar keer en geniet van de 88+ secties. Molla behoort zeker tot de meest populaire Shopify themes.


40. Corano

Corano Beste Shopify Themes [2023]


Prijs: $59 - Rating: 4.95

Het beste Corano-juwelierswinkel Shopify-theme heeft een uniek klassiek Shopify-theme met 08 homepage-variaties. Dit omvat de RTL-versie en alle benodigde functies. U zult genieten van de bijgewerkte functionaliteit en verbeterde functies van de nieuwe versie, aangezien het thema is gemigreerd naar Shopify Online Store 2.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven