Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Debutify Theme Review voor [2024] 💥

Debutify Theme review


In dit Debutify Theme review nemen we een kijkje naar de belangrijkste features van dit theme. Van alle Shopify themes is Debutify het theme wat verreweg de meeste aandacht trekt en ook het meest gebruikt wordt. Het wordt gepresenteerd als het perfecte theme om shops mee te bouwen en is volledig geoptimaliseerd voor dropshipping. U kunt het Debutify theme trouwens 14-dagen lang gratis testen.


Advertisement

Divi Ad 680px


DEBUTIFY THEME REVIEW: RATING

Debutify theme review rating


Op de afbeelding hierboven kunt u zien dat gebruikers erg tevreden zijn over Debutify. Op het meest bekende platform voor reviews, Trustpilot heeft het een 4.8 uit 5 score. Bij Capterra is dat 4.6 en zelfs een 5 uit 5 als we het over Google-reviews hebben. Waarom zo'n gode rating?

Debutify is erg geschikt voor beginnende shop-owners en het theme zit zo goed in elkaar dat professionals er ook graag mee werken. Daarbij is het theme conversie gericht, wat betekent dat als u uw huidige theme door Debutify vervangt u zeer waarschijnlijk betere verkoopscijfers krijgt.

DEBUTIFY: CONVERSIE

Debutify theme review Conversie


Debutify stelt alles in het werk om een theme te leveren waarmee uw website succesvol wordt want dat is waar het bekend voor is en de reden waarom het zo goed verkoopt. Het Debutify theme is hierin gespecialiseerd en is daarmee een aanrader voor iedereen die wat meer met zijn shop wil verdienen.


DEBUTIFY THEME REVIEW: DEMO'S

Debutify Theme review demos


Het Debutify theme biedt een serie fraaie demo's aan die met 1 klik te installeren zijn. De keuze is erg groot en ongeacht wat voor producten u verkoopt, u zult er zeker een passende demo bij vinden.

Het prettige van demo's is dat u daarmee een snelle start kunt maken. De website staat al maar met de verkeerde foto's en teksten in principe. Plaats dus uw logo erin, pas teksten en foto's aan en u bent al goed op weg een eigen site te hebben.


DEBUTIFY: WEBSHOPS

Aangezien Debutify een echt shoppingtheme is, zijn er alleen maar shopping-demo's. Debutify is om er een shop mee te bouwen en niks anders. Voor blogs en corporatewebsites kunt u het beste met Wordpress werken denk ik wat erg goede themes ervoor heeft.


Debutify Theme review webshops


PRODUCTSLIDER

Dit type slider kan het beste gebruikt worden op de homepage, niet in de header maar ergens in het midden of onderaan. Men kan hiermee in beperkte ruimte veel producten weergeven. Er kunnen ook meerdere van deze productsliders onder elkaar gebruikt, met producten uit verschillende categorieen.


Debutify Productslider


VALUTAWISSELAAR

Voor uw internationale klanten is er de valutawisselaar waarmee eenvoudig de prijs van Dollar naar Euro of andere valuta's omgerekend wordt. Zo rekent iedere klant in zijn eigen valuta af.


Debutify Valutawisselaar


SLIDESHOWS

Gebruik de slideshow functie op de homepage of andere pagina's om speciale aandacht te trekken voor bepaalde producten, nieuws of aanbiedingen. Erg veel websites gebruiken slideshows in de header van de homepage, zoveel dat het meest vertrouwde beeld is voor websites.


Debutify Slideshows


DEBUTIFY: SPEED

Debutify Theme review laadtijden


Het Debutify theme is net als alle topthema's razendsnel wat laadtijden betreft. Op de afbeelding hierboven zijn de resultaten van een speedtest bij GtMetrix te zien. Mensen hebben geen geduld meer en snelle laadtijden zijn belangrijk om bezoekers op de website te houden en goed te scoren en de Google zoekresultaten. Debutify hanteert een wislist voor nieuwe functies in toekomstige upgrades en daar is te zien dat waarschijnlijk in de eerstvolgende upgrade al, het theme nog sneller zal worden.


DEBUTIFY: ELEMENTEN (ADD-ONS)

Debutify Theme review add-ons


Ik denk niet dat ik een theme ken wat zoveel add-ons heeft om in een webshop te gebruiken als Debutify. Het theme biedt maar liefst 54+ webshop-add-ons. Bekijk hier alle add-ons die Debutify te bieden heeft want ik wil deze pagina er niet mee vullen.


DEBUTIFY: LAATSTE NIEUWE FEATURES

NIEUWSBRIEF FORMULIEREN

Het is nu nog makkelijker bezoekers uit te nodigen om zich te abboneren op uw nieuwsbrieven. Zoals ik al eerder zei, deze laatste nieuwe features zijn in principe op speciaal verzoek van huidige gebruikers van het theme. Dat is op zich al een fantastische feature dat men zelf om nieuwe functies kan vragen en Debutify daar gehoor aan geeft.


Debutify Nieuwsbrief formulieren


PRODUCTCAROUSEL

Debutify biedt meerdere mogelijkheden om producten op een fraaie manier weer te geven, en de nieuwste ervan is de productcarousel. Op de afbeelding hieronder is te zien hoe deze zeer goed op de homepage in de header gebruikt kan worden.


Debutify Productcarousel


PRODUCTS TABS

Als men als verkoper veel informatie bij een product kwijt wil, wordt alles soms wat minder overzichtelijk. Dit voorkomt men door tabs te gebruiken zoals hieronder te zien is. Dit type tabs bestaat natuurlijk al 15 jaar maar in Debutify is het nieuw, wat aangeeft hoeveel dit theme nog kan groeien.


Debutify Product Tabs


DEBUTIFY THEME REVIEW: CONCLUSIE

Bedankt dat u mijn Debutify theme review voor [2024] tot het einde aan toe gelezen heeft. Het mag duidelijk zijn dat als men een webshop wil bouwen wat een succes moet worden, Debutify een van de beste theme-keuzes is. Het theme is 100% gericht op de bouw van webshops en als u een blog of corporate-site gaat bouwen raad ik aan om een ander theme te gebruiken. Ik zou dan ook meteen op Wordpress themes overstappen die daarvoor beter zijn. Wat Debutify betreft, het is dus geweldig voor shops, het heeft alle denkbare features die een webshops zich kan wensen, een fantastisch design en alles werkt perfect.Naar DebutifyAdvertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven