Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Yahoo verstuurt geen e-mails [2024] 💥

Yahoo verstuurt geen e-mails


Yahoo wordt wereldwijd elke dag door miljoenen mensen gebruikt. Maar het is geen e-mailapp die perfect is. Soms ontvangen de ontvangers de e-mails niet. Yahoo-serverproblemen kunnen dit veroorzaken. Yahoo hervat het verzenden van de e-mails zodra de server actief is. Soms ligt het probleem bij uw internetverbinding of bij de toepassing. Laten we dit probleem oplossen!


Advertisement

Divi Ad 680px


1. CONTROLEER DE YAHOO-SERVERS

Is de Yahoo mailserver down? De makkelijkste manier om hier achter te komen is door snel deze link te volgen. U wordt rechtstreeks naar een pagina geleid die de pingtijd en downtime van mail.yahoo.com weergeeft. Yahoo! zal waarschijnlijk niet down zijn, maar je weet maar nooit.

2. OUDE VERSIE VAN DE YAHOO-APP

Heb je je Yahoo-app gecontroleerd om te zien of er updates zijn? U moet uw Yahoo-app controleren op updates. Soms kunnen oudere apps veel problemen veroorzaken. Volg de link voor de laatste versie.

3. DUBBELE CONTROLE ONTVANGER

Verifieer het adres voordat u een e-mail verstuurt. Als het e-mailadres onjuist is, wordt het naar u teruggestuurd. Het is gemakkelijk om kleine fouten te maken bij het schrijven naar de ontvanger. Dubbelcheck je werk altijd. Het is gemakkelijk om fouten te maken met de TLD (het deel na de coma). De e-mail wordt niet verzonden naar een ontvanger wiens adres eindigt op.net als u hebt geschreven.com.

4. INTERNETVERBINDING

Yahoo verzendt mogelijk uw e-mails niet vanwege problemen met uw internetverbinding. Trage internetverbindingen kunnen het vermogen van Yahoo om e-mails te verzenden vertragen. Om te bepalen of er een probleem is met uw internetverbinding, moet u dit onderzoeken.

5. UPDATE JE BROWSER

Yahoo kan worden gebruikt in combinatie met elke browser zoals Firefox, Safari of Google Chrome. U moet altijd controleren op de meest recente updates. Een verouderde browser kan het probleem zijn.

6. WISSEN BROWSCACHE

Het wissen van de cache van uw browser is een uitstekend idee. Het is mogelijk dat de browsercachegegevens na verloop van tijd vol raken en problemen veroorzaken.

Cache wissen in Google Chrome: Open Google-Chrome en klik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek. Klik op "Instellingen". Ga verder naar "Privacy & Beveiliging". Klik op "Browsegegevens wissen" en klik vervolgens op "Gegevens wissen".

Cache wissen in Mozilla Firefox: Open Firefox en klik op de 3 lijnen onderaan (rechterhoek). Klik op "Instellingen". Ga verder naar "Privacy & Instellingen". Ga naar beneden en klik op "Browsegegevens verwijderen". Klik nog een keer op "Verwijderen". Klik op "sitegegevens en cookies verwijderen wanneer Firefox is gesloten" om uw cachegegevens te wissen. U kunt het vakje aan de rechterkant selecteren om uw cachegegevens handmatig te wissen.

7. INSTELLINGEN UITGAANDE MAILSERVER

Controleer natuurlijk of je de juiste uitgaande mailserver gebruikt met de juiste poortnummers.

IMAP: Server - smtp.mail.yahoo.com, Poort - 465 of 587, Vereist SSL - Ja, Vereist authenticatie - Ja

POP3: Server - smtp.mail.yahoo.com, Poort - 465 of 587, Vereist SSL - Ja, Vereist TLS - Ja (indien beschikbaar), Vereist authenticatie - Ja

8. POST TE GROOT?

Als u meerdere afbeeldingen wilt verzenden, is uw maximale bestandsgrootte 25 MB. Yahoo comprimeert geen afbeeldingen. Dit is goed voor de beeldresolutie, maar kan leiden tot een te grote bestandsgrootte als er te veel afbeeldingen moeten worden verzonden. Yahoo zip-bestanden zijn beter omdat ze minder opslagruimte innemen.

9. RUIM OPSLAG

Yahoo heeft een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig om e-mails te verzenden. Je telefoon moet voldoende ruimte hebben. Het wissen van concepten, het wissen van browsegegevens, het optimaliseren van foto's en video's en het verwijderen van verouderde bestanden zijn enkele manieren om ruimte vrij te maken.

10. VRAAG HET AAN YAHOO

Als uw probleem zich nog steeds voordoet en u vandaag [2024] nog steeds problemen ondervindt met Yahoo Mail, neem dan contact op met Yahoo Help. Klik op de betreffende pagina op het tabblad "Mail" in het hoofdmenu. U wordt verder door een vragenlijst geleid waarna u een e-mail stuurt.

Merk op dat de juiste URL voor Yahoo Help degene is die ik u zojuist heb gegeven. Pas op dat u niet in Google zoekt naar "Yahoo helpline" of iets dergelijks en niet op een oplichterssite van callcenters in India terechtkomt die uw geld proberen te stelen.

Lees dit artikel als uw Yahoo geen e-mails ontvangt.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven