Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Wat is een slogan in WordPress? [2024] 💥

Wat is een slogan in WordPress


Waar vind je de slogan?

Wat is de slogan in WordPress en waar is deze te vinden? Het is gewoon een ander woord voor de metabeschrijving. Probleem met de slogan is dat deze helemaal niet flexibel is. De slogan kan worden bewerkt in uw WP-backend door naar "Instellingen" >> "Algemeen" te gaan, zoals hieronder weergegeven.


Tagline bewerken in WordPressAdvertisement

Divi Ad 680px


Dezelfde Wordpress-tagline kan ook worden gevonden met behulp van de Wordpress Customizer. Ga naar "Appearance" >> "Customize" >> "Site Identity". Dit is dezelfde slogan, dus als u deze hier bewerkt, wordt deze ook bewerkt in de "Instellingen".


Tagline bewerken in WordPress Customizer


Waar wordt de slogan gebruikt door WP?

De slogan wordt weergegeven wanneer u de muisaanwijzer op het browsertabblad plaatst. Ga naar uw site en beweeg met uw cursor over het browsertabblad en de slogan wordt weergegeven als een pop-up zoals hieronder in de schermafbeelding te zien is.


What is a tagline WordPress Show


Hebben we de slogan nodig?

De slogan is niet meer dan uw metabeschrijving voor de pagina of het bericht. Voor een goede SEO-praktijk willen we een unieke metabeschrijving op elke afzonderlijke pagina. Het is daarom aan te raden om de tagline en de titel leeg te laten op de plekken waar we de tagline eerder hebben gevonden (Instellingen en Aanpassen). Om metabeschrijvingen te kunnen gebruiken, installeren we de gratis Yoast SEO-plug-in.

Yoast SEO-plug-in (gratis)

De Yoast SEO-plug-in is volledig gratis en perfect om meta titels en metabeschrijvingen voor al je pagina's en berichten. Download het via de link aan het begin van deze frase en installeer en activeer, of installeer de plug-in rechtstreeks vanaf uw WP-backend op "Plugins" >> "Add new".


Wat is een slogan WordPress metabeschrijving


Als je een bericht of pagina opent, scrol je gewoon naar beneden naar het Yoast-gedeelte en voer je een titel en metabeschrijving voor de pagina in. De plug-in helpt u het beste aantal tekens in te voeren. De plug-in toont trouwens groene stippen voor alle SEO-aspecten die correct zijn op de pagina, en oranje of rode stippen waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven