Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hoe lang de meta omschrijving & titel in [2024]? 💥

Karakters meta omschrijving en titel [2024]


Advertentie

Divi Ad 680px


Aantal karakters voor meta omschrijving in [2024]

Antwoord: De meta omschrijving (meta description) voor pagina’s kan het beste tussen de 50–160 karakters lang zijn. De pagina titel (meta title) 50-66 karakters. Klopt dit? Controleer de datum van dit artikel en je weet wanneer we onze informatie voor het laatst op deze pagina hebben bewerkt. We gebruiken altijd de gegevens van Yoast toonaangevende SEO-expertbedrijf om het aantal tekens bij te werken.

lange meta omschrijving

Zorg dat de meta beschrijving niet leeg blijft

Als u de Wordpress SEO plugin Yoast gebruikt en deze up-to-date is zal deze u automatisch op het beste aantal karakters voor zowel meta titel als meta omschrijving wijzen. Als u zelf niets opgeeft, zal Google zelf bepalen wat er in de snippets komt te staan als ze u weergeven. Het is echter verstanding om zelf de touwtjes in handen te houden en zorgen dat potentiele bezoekers van uw website een prachtig geoptimaliseerd snippet van u te zien krijgen.

Extra SEO tips

Extra SEO tips (120)

Meta tags is 1 van de voornaamste SEO factoren, de titel en omschrijving zijn namelijk samen met een goede content erg belangrijk. Als u meer Google SEO tips voor [2024] wilt hebben, lees dan ons veel gelezen artikel met meer dan 120 zoekmachine optimalisatie tips. Geschreven door SEO specialist.

Linkbuilding tip

Na top content en goed verzorgde meta tags zijn backlinks erg belangrijk. Test gratis een maand lang gratis Nederlandse backlinks voor uw beste keyword(combinatie) via de knop hieronder.

1 maand gratis backlinks >>Advertisement

Divi Ad 680px