Webstick.nl logo Website laten maken? 020-89 34 334

SEO teksten laten schrijven [2024] 💥

Teksten laten schrijven

Doelgerichte conversieverhogende teksten laten schrijven om uw business eruit te laten springen? Bel 020 89 34 334 of stuur een mail.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Waarom SEO teksten laten schrijven?

SEO teksten zijn bedoeld om daarmee hoger te scoren in Google door op de juiste manier met uw keywords te spelen. Wij schrijven pakkende SEO teksten voor practisch elke branche, zowel gewone tekstpagina's als productpagina's. Conversie is samen met het gevonden worden van uw pagina's het belangrijkste wat er is uiteraard, dus wij schrijven de teksten voor uw website op een dusdanige manier dat uw bezoekers geboeid blijven en geïnteresseerd zullen zijn om van uw diensten gebruik te gaan maken of u een ander conversiedoel laten bereiken.

Als webdesigner en all-round SEO specialist weten we precies wat Google graag ziet. Na de laatste Google Panda update van September 2014 is de zogenaamde "Thin Content" taboe, wat betekent dat pagina's voorzien moeten zijn van een flinke tekst (minimaal 750 woorden), prachtige afbeeldingen, de juiste links op de pagina naar aanvullende content in de branche en als het even kan ook geïntegreerde video's hier en daar.


Advertisement

Divi Ad 680px


Uiteraard waren over-optimaliseren van keywords en duplicate content al een tijd uit de mode bij Google, dus schrijven we uw teksten precies op de juiste manier met rond de 2 a 3% keywords, niet teveel en niet te weinig dus en checken ook altijd of ze "Copyscape proof" zijn voor het geval dat.

We zullen u adviseren om bepaalde links te integreren in de teksten. Aan alles gaat een complete keyword analyse vooraf zodat we precies weten wat de beste keywords, long-tail keywords en local keywords zijn voor uw bedrijf en locatie.

SEO pagina's laten ontwerpen

Wij bieden u aan om uw direct in uw website te werken en 4 van onze specialiteiten te combineren in één:

 1. Tekst schrijven
 2. Titels en beschrijvingen optimaliseren
 3. Prachtige afbeeldingen creëren
 4. Het vinden van de juiste uitgaande links

Natuurlijk kunt u ons ook alleen uw teksten laten schrijven, maar deze worden pas echt efficiënt als de rest op de pagina ook klopt.

Tips om zelf SEO teksten te schrijven

 • Bedenk eerst wat uw conversiedoel is
 • Doe een grondig keyword onderzoek
 • Schrijf niet voor Google, maar voor de bezoeker
 • Houdt keyword dichtheid 2 tot 3% aan
 • Uw beste keywords in de titel, liefst vooraan
 • Uw beste keywords in de beschrijving, liefst vooraan
 • Schrijf zodanig dat iedereen het kan begrijpen
 • Link naar andere nuttige aanvullende info
 • Gebruik afbeeldingen, grafieken, lijsten et cetera
 • Gebruik een goede H-tag structuur
 • Optimaliseer pagina's op laadtijd

Teksten vertalen

Ik heb 10 jaar in Spanje geleefd waar ik met Engelsen en Duitsers samen woonde, 2 jaar in Brazilië, en 15 jaar in Peru. Ik spreek hierdoor de volgende talen vloeiend: Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Als u van plan bent om een meertalige website op te bouwen ben ik een zeer geschikte persoon om u daarbij te helpen al zeg ik het zelf. Vanzelfsprekend hebben we het ook hier over SEO teksten en SEO pagina's.

Gastbloggen

Wilt u teksten laten schrijven om hiermee te gastbloggen en eventueel het publiceren van de artikelen op andere websites aan mij overlaten? Het gastbloggen is nog steeds erg effectief zolang dit op de juiste websites met de juiste content gebeurd en is een waardevolle aanvulling voor het SEO van uw website. Door de links die naar uw website verwijzen in de artikelen bouwt uw website autoriteit op en zullen al uw pagina's nog beter scoren in de zoekresultaten. Dit zorgt logischerwijze voor een hogere conversie, dat waar het allemaal om draait.Advertisement

Divi Ad 680px