Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Reacties in WordPress aanzetten [2024] 💥

Reacties in WordPress aanzetten


Maakt het uit of opmerkingen zijn ingeschakeld op WordPress-pagina's/posts? Ja. Naast het feit dat er een hoop spam binnen zal gaan komen, helpt het de schrijver te weten of de informatie die hij deelt hetgeen is wat gebruikers nodig hebben. Het is belangrijk om fouten te kunnen identificeren en corrigeren. Door commentaar te geven, is er een continue stroom van communicatie tussen de gebruiker en de poster wat de pagina interessanter maakt.


Advertisement

Divi Ad 680px


OPMERKINGEN IN WORDPRESS AANZETTEN TOESTAAN

Opmerkingen in WordPress aanzetten

U kunt hier "Discussion Settings" aanpassen met behoorlijk wat verschillende settings.

Opmerkingen in WordPress settings

Hier kunt u al uw favoriete instellingen voor reacties instellen en opslaan.

Reacties in WordPress settings discussie


U kunt ook commentaarmoderatie of zwarte lijst met opmerkingen toevoegen. Dit is een unieke functie waarmee gebruikers in schaak gehouden worden als ze teveel links in hun tekst hebben of bepaalde woorden die misschien niet door de beugel kunnen.


Reacties in WordPress blacklist moderation


Op het eind is er ook nog een sectie waar u de instellingen voor emoticons aan kunt passen. Dit is echter een persoonlijke keuze die verder weinig invloed uitoefent op de kwaliteit van uw blog.

Als u op de een of andere manier in dit artikel terecht gekomen bent, terwijl u eigenlijk op zoek was hoe u commentaren uit kunt schakelen in WordPress dan zal dit artikel u zeker geholpen hebben maar het zou beter geweest zijn het echte artikel daarvoor te lezen: WordPress reacties uitschakelen.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven