Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Reacties in WordPress uitschakelen [2024] 💥

Reacties in WordPress uitschakelen


Het maakt niet uit of u om veiligheidsredenen opmerkingen in WordPress wilt uitschakelen, of dat u het niet leuk vindt dat opmerkingen een functie op uw site zijn. Voordat we elke stap doornemen, laten we het hebben over waarom het een goed idee is om reacties in WordPress uit te schakelen.


Advertisement

Divi Ad 680px


Er zijn voor- en nadelen aan het hebben van reacties op je blog of site. Opmerkingen hebben een boeiend aspect. Dit betekent dat reacties de betrokkenheid vergroten en het bouncepercentage verlagen. Het maakt uw site ook interessanter voor zoekmachines en mensen. Maar er is altijd de andere kant. Mensen kunnen in elke vorm hatelijke, spamachtige en beledigende opmerkingen achterlaten. Hoewel opmerkingen een geweldige manier kunnen zijn om een gesprek te voeren, is het ook mogelijk om te maken te krijgen met ongepaste opmerkingen die mensen kunnen wegjagen. Je kunt ook eindigen met een leeg commentaargebied, dat precies hetzelfde doet, maar je minder interessant, geloofwaardig of de moeite waard maakt. De strijd is echt.

<

Omgaan met spam

Spamopmerkingen zijn een van de meest voorkomende problemen waarmee iemand te maken heeft. Het kan een programma zijn dat dit doet, of het kan gewoon iemand zijn die probeert je blog te verstoren. Spamopmerkingen kunnen een probleem zijn en iets waar elke blog/website op een of ander moment mee te maken heeft. Het continu moeten controleren op spam in uw website kost erg veel tijd en daarom zou het handig zijn om te leren hoe u opmerkingen in WordPress kunt uitschakelen of uitschakelen.

OPMERKINGEN IN WORDPRESS UITSCHAKELEN

Schakel reacties in WP uit voor toekomstige berichten/pagina's

Schakel reacties uit in WP voor toekomstige berichten/pagina's


U kunt het selectievakje "Allow people to post comments on new articles" uitschakelen. Hetzelfde geldt voor pingbacks en trackbacks. Dit voorkomt dat er pings worden gemaakt bij toekomstige berichten. Deze instellingen kunnen worden overschreven voor specifieke artikelen. Dit betekent dat je de instellingen in het gedeelte Discussies kunt wijzigen om reacties op specifieke berichten toe te staan.

Verwijder opmerkingen in WP op alle gepubliceerde berichten/pagina's

Reacties verwijderen WP elke gepubliceerde post


U kunt opmerkingen op WordPress-pagina's en berichten die zijn gepubliceerd verwijderen door naar Dashboard > Comments > Bulk Action > Move to Trash > Apply te gaan. Hiermee worden alle opmerkingen verwijderd die al in WordPress-berichten en -pagina's staan.

Schakel opmerkingen van afzonderlijke WordPress-berichten/pagina's uit

Schakel opmerkingen van afzonderlijke WordPress-berichten/pagina's uit


Verwijder eenvoudig het vinkje uit het vakje naast de Editor met de tekst "Opmerkingen toestaan" wanneer u klaar bent met het schrijven van een artikel. Het is zo simpel. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle gevallen waarin gevoelige inhoud wordt geplaatst en u niet gestoord wilt worden door ongewenste opmerkingen. Maar er is een alternatieve manier. Selecteer de pagina waarvan u opmerkingen wilt verwijderen door naar Alle pagina's te gaan. Selecteer "Snel bewerken" en verwijder het vinkje bij "Opmerkingen toestaan". Uw WordPress-pagina is met succes uitgeschakeld voor commentaar.

Schakel WordPress-opmerkingen uit met een plug-in

Schakel WordPress-opmerkingen uit met een plug-in


De plugin "Disable Comments" is gratis en kan worden gebruikt om reacties van WordPress tijdelijk of permanent uit te schakelen. Deze plug-in kan worden gebruikt om alle reacties op uw website uit te schakelen of om specifieke categorieën uit te schakelen. Het is heel eenvoudig en intuïtief om alles in te stellen, zelfs als je helemaal geen reacties op berichttypes of op je site wilt. Het is gemakkelijker om WordPress-opmerkingen te beheren en uit te schakelen door native WordPress-functies en -opties te gebruiken.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven