Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Monstroid-2 Theme Review voor [2023] 💥

Monstroid-2 theme review


In deze Monstroid-2 theme review voor [2023] nemen we dit razend populaire theme eens goed onder de loep. In de top theme van premium themes vindt men 2 types. Het "light" type, snel ladend in browsers en super makkelijk te bedienen, met een degelijk straks design. Een goed voorbeeld hiervan is het Astra Theme. Het tweede type is het theme wat alles in zich heeft en men geen plug-ins meer nodig heeft. Monstroid-2 is van het tweede type.


Advertentie


Het bouwen van super themes is een miljoenenbusiness want er zijn themes als Divi die 881.346+ lidmaatschappen verkochten, Monstroid-2 van Zemez werd toch nog toe wat minder vaak verkocht maar is practisch van dezelfde klasse.

MONSTROID-2 THEME

Monstroid review


Monstroid-2 is een van de top producten op Templatemonster, een bedrijf wat sinds meer dan 10 jaar themes verkoopt en dan hebben we het over duizenden verschillende themes. Het Monstroid-2 theme is standaard uitgerust met de Elementor page builder, een van de beste page builders die er zijn.


Monstroid-2 met Elementor pagebuilder


Het Monstroid-2 theme heeft fantastische eigenschappen en is daarom sowieso een top 10 Wordpress theme. Het is gemaakt om samen te werken met Woocommerce wat het uitermate geschikt maakt voor e-commerce websites (shops). Ook is de code van het theme zo geschreven dat het bijzonder snel laadt in een browser. Niemand zit graag lang te wachten tot er wat te zien is op een website, dus dat is vandaag de dag een zeer waardevolle eigenschap.


Bekijk Monstroid-2 liveU kunt een groot aantal lay-outs voor het theme bekijken via het hoofdmenu op hun site. Dit theme heeft schitterende lay-outs voor shops. Voor webshops klik op "Home E-commerce" (zie foto hieronder).


Beste Monstroid-2 review


Monstroid-2 demo installatie

Het installeren van de demo's kan eenvoudig via het back-end. Kies het gewenste design en begin het aan te passen via de Elementor pagebuilder. U ziet hieronder in de afbeelding hoe eenvoudig het is. Dit Monstroid-2 theme review hecht hoge waarde aan de integratie van Elementor wat een enorme verbetering is en nodig om met de top themes in de pas te blijven.


Monstroid-2 demo installatie

Monstroid-2 shop lay-out

In Monstroid-2 zit de nieuwe Jetwoobuilder waarmee het bouwen van productpagina's erg eenvoudig gemaakt wordt. Met de Jetwoobuilder kunt u vanuit Elementor losse productpagina's maken. Dit is prachtig maar alle top 5 themes hebben een dergelijke Woobuilder.


Monstroid-2 Jetwoobuilder Woocommerce


Hieronder zit u een voorbeeld van een shop lay-out die u met 1 klik in uw Wordpress/Monstroid kunt installeren. U doet dit via de importfunctie van het theme. Daarna hoeft u slecht de pagina's aan te passen aan uw huistijl door het demo-materiaal te vervangen door eigen foto's en teksten. De Elementor page builder helpt u hier voortreffelijk bij, het is een genot te werken met deze page builder. Alles is mogelijk, werkt soepel en is overzichtelijk wat opties betreft.


Monstroid-2 e-commerce layout


Jet plug-ins in Elementor

Jet plug-ins in Elementor

U krijgt gratis de populaire Jet Plug-ins die u in Elementor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld Jet-Blocks stelt u in stat tot het maken van pop-ups, menu's en meer. Jet-Tricks zorgt voor animatie en andere effecten. De Jet plug-ins zijn evenals de geïntegreerde Elementor pagebuilder absoluut een verrijking van het theme.

Monstroid-2 theme review video

Bekijk hieronder een video waar Monstroid-2 met zowel Divi Theme als Avada vergeleken wordt. Het Divi theme en Avada behoren ook tot de beste Wordpress themes die er zijn en tevens tot de best verkochte.
Bekijk Monstroid-2 live


Hieronder kunt u een video bekijken wat er in Monstroid-2, een van de beste e-commerce en multipurpose themes voor Wordpress, allemaal verbeterd is sinds de laatste grote update.


Monstroid-2 review: De Prijs

Volgens ons Monstroid-2 theme review is het de 75 dollar die er voor gevraagd worden zeker waard. Net alleen voor de kwaliteit van het theme en zijn demo's maar we moeten ook rekening houden met de Elementor pagebuilder en Jet plug-ins die u er gratis bij krijgt.