Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Monstroid-2 review | Beste Wordpress theme?

Monstroid-2 review


Wat mij betreft is Monstroid-2 één van de beste Wordpress themes, ook om webshops mee te bouwen. Dit geweldige Wordpress theme heeft standaard de ELEMENTOR page builder in zich, deze pagebuilder is te vergelijken met de kwaliteit van de Divi Builder. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven boven de Divi Builder.

Dit is een Monstroid-2 review om uw aandacht te vestigen op dit geweldige theme en geen tutorial hoe u Monstroid-2 installeert. Dergelijke tutorials heeft u op de eigen website van het theme snel gevonden. U komt hier snel door op een van de afbeeldingen hieronder te klikken die u via een affiliate-link doorsturen naar de theme pagina van Monstroid-2.


Bekijk Monstroid-2 liveEenmaal op de pagina, kunt u in het hoofdmenu via de home snel verschillende prachtige layout bekijken. Voor webshops klikt u het beste op "Home E-comerce" zoals hieronder afgebeeld.


Beste Monstroid-2 review


Monstroid-2 review complete homepage lay-out voor shops

Hieronder ziet u de complete layout van de webshop als afbeelding. Uiteraard is het met dit geavanceerde theme mogelijk om via de demo importfunctie deze exacte lay-out met een paar klikken in uw website te hebben. Daarna past u gewoon alles aan om uw eigen huisstijl te bereiken wat met de geweldig werkende ELEMENTOR pagebuilder geen moeilijke opgave is. De webshop lay-out is bijzonder fraai en Monstroid werkt perfect samen met de meeste gebruikte Wordpress plug-in voor shops, Woocommerce.


Monstroid-2 e-commerce layout


Beste Wordpress webshop theme's pagebuilder in actie

Hieronder kunt u een video bekijken waar Monstroid-2 met zowel Divi Theme als Avada vergeleken wordt.Mijn persoonlijke mening wat betreft deze 3 themes als multipurpose themes is de volgende: Zowel het Divi Theme als Monstroid-2 werken erg prettig, van Avada ben ik wat minder gediend. Dit ook omdat het standaard lettertype, de standaard kleur en layout erg herkenbaar zijn zodat iedereen meteen ziet met welk theme uw site gebouwd werd. Verder is het zo dat Divi Theme en Monstroid-2 gekocht kunnen worden in een bundle zodat men meteen de beschikking heeft over tientallen premium themes en plug-ins, bij Avada is dat niet zo.


Bekijk Monstroid-2 liveLees Divi Theme review


Hieronder kunt u een video bekijken wat er in Monstroid-2, het beste e-commerce theme voor Wordpress, allemaal verbeterd is sinds de laatste grote update.Klaar voor vertaling met WPML waarmee u meertalige websites kunt maken.Tip: Maak je website met Wordpress DIVI theme met de wereldwijd beste pagebuilder, 650.000x verkocht!

Divi