Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Twitter-account is vergrendeld [2024] 💥

Twitter-account vergrendeld/opgeschort/beperkt


Als je beperkingen hebt, zal Twitter je dit laten weten. Als je dergelijke berichten niet ontvangt, heeft je Twitter mogelijk andere meer algemene problemen. We zullen de stappen uitleggen om een Twitter-account te herstellen dat is opgeschort, vergrendeld, beperkt of gelimiteerd.

Soms gebeurt dit vanwege verdacht gedrag. Andere keren kan een Twitter-account worden vergrendeld om het te beschermen tegen hacking of cyberaanvallen. Twitter biedt verschillende opties om de toegang tot gebruikersaccounts te beperken. Elke methode heeft zijn eigen ernstniveau. We zullen snel de meest voorkomende beperkingen doornemen die Twitter gebruikt voordat we uitleggen wat je ertegen kunt doen.


Advertentie

Divi Ad 680px


 • Een vergrendeld Twitter-account
 • Twitter dwingt je om uit te loggen op al je apparaten als een account is vergrendeld. Dit gebeurt vanwege verdacht gedrag of beveiligingsproblemen, zoals herhaalde inlogpogingen met een onjuist wachtwoord, te veel verbonden services van derden aan je account, en/of een hogere dan normale accountactiviteit.

 • Een beperkt Twitter-account
 • Twitter kan je verbieden om te liken, tweeten en retweeten als je de regels overtreedt. Zoekresultaten zullen geen eerder gepubliceerde tweets van een beperkt account tonen. Ze zijn alleen zichtbaar voor huidige volgers. Twitter-medewerkers kunnen deze beperkingen activeren, maar ze worden vaak automatisch ingesteld om spammen op het netwerk te voorkomen.

 • Een opgeschort Twitter-account
 • Dit staat gelijk aan verbannen worden van Twitter. Een tijdelijke opschorting kan soms worden aangevochten, maar is meestal permanent. Twitter-accounts worden meestal opgeschort wegens spammen, verspreiden van nepnieuws, zich voordoen als iemand anders, hacken of het overtreden van Twitter-regels.

1. Hoe heropen ik een vergrendeld Twitter-account?

Het is niet iets waarover u zich zorgen hoeft te maken als uw Twitter-account is vergrendeld. Het hele proces duurt meestal slechts enkele minuten. Als Twitter is vergrendeld, zal het u meestal vragen om in te loggen en uitleggen waarom en hoe u het kunt ontgrendelen.

U ontvangt de melding via e-mail en uw mobiele nummer. In het meldingsbericht wordt u gevraagd om:

 • Klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Voer na het klikken op de link een pincode in.
 • Een combinatie van beide.

2. Hoe ga ik om met een beperkt Twitter-account?

Allereerst is het belangrijk om berouw en verontschuldigingen te tonen wanneer u communiceert met Twitter-medewerkers tijdens beroepen. Wees nooit defensief of agressief.

De juiste reactie op een beperking van een Twitter-account hangt af van de ernst van de overtreding. Een milde overtreding kan zijn het te veel tweeten en liken, terwijl een ernstiger misdrijf het versturen van doodsbedreigingen, cyberstalking, identiteitsfraude en deelnemen aan gerichte intimidatiecampagnes zou kunnen zijn.

Twitter zal met u communiceren ongeacht de reden voor de beperking, meestal via een direct bericht of e-mail, waarin wordt uitgelegd waarom uw account is gesloten en welke stappen u moet ondernemen.

Dit zijn enkele voorbeelden van acties die vaak worden gevraagd aan beperkte gebruikers:

 • Verifieer uw e-mail.
 • Verifieer uw nummer en voeg het toe aan uw account.
 • Verwijder alle tweets die verband houden met overtreden regels.
 • Verander uw wachtwoord.
 • Dien een bezwaarschrift in met dit formulier.

3. Hoe kan ik een opgeschort Twitter-account weer activeren?

Als u niet wilt dat uw account wordt beperkt of opgeschort vanwege vermoedens van nabootsing of nep zijn, koppel dan één e-mailadres en één telefoonnummer aan uw Twitter-account. Koppel het ook aan uw officiële website als die beschikbaar is.

Uw Twitter-account kan worden opgeschort als u de regels van het netwerk hebt overtreden. Maar fouten zijn mogelijk en soms is het mogelijk om uw Twitter-account terug te krijgen.

Sommige geschorste gebruikers krijgen opties te zien die ze kunnen gebruiken om hun account te herstellen. Deze acties variëren afhankelijk van de gebruiker en vereisen meestal dat u uw identiteit bevestigt via e-mail of telefoon. Als u na het proberen niet kunt inloggen, moet u een beroep doen op Twitter.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven