Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Twitter-account is vergrendeld [2023] 💥

Twitter-account vergrendeld/opgeschort/beperkt


Als je een beperking hebt, zal Twitter je dit vertellen. Als je dergelijke berichten niet ontvangt, heeft je Twitter andere meer algemene problemen. Laten we u de stappen uitleggen om een Twitter-account te herstellen dat is opgeschort, vergrendeld, beperkt of beperkt.

Soms gebeurt dit door verdacht gedrag. Andere keren kan een Twitter-account worden vergrendeld om zichzelf te beschermen tegen hacking of cyberaanvallen. Twitter biedt verschillende opties om de toegang tot gebruikersaccounts te beperken. Elke methode heeft zijn eigen ernst. Laten we snel de meest voorkomende beperkingen doornemen die Twitter gebruikt voordat we uitleggen wat we ertegen kunnen doen.


Advertentie

Divi Ad 680px


 • Een vergrendeld Twitter-account
 • Twitter dwingt je om uit te loggen op al je apparaten als een account is vergrendeld. Dit gebeurt vanwege verdacht gedrag of beveiligingsproblemen. Dit kan het gevolg zijn van herhaalde pogingen om in te loggen op uw account met een onjuist wachtwoord, te veel verbonden services van derden met uw account en/of accountactiviteit die hoger is dan normaal.

 • Een beperkt/beperkt Twitter-account
 • Twitter kan je verbieden om leuk te vinden, te tweeten en te retweeten als je de regels overtreedt. Zoekresultaten tonen geen eerder gepubliceerde tweets van een beperkt account. Ze zijn alleen zichtbaar voor huidige volgers. Twitter-medewerkers kunnen deze limieten activeren, maar ze worden vaak automatisch ingesteld om spammen op het netwerk te voorkomen.

 • Een opgeschort Twitter-account
 • Dit staat gelijk aan verbannen worden van Twitter. Tegen een tijdelijke schorsing kan soms beroep worden aangetekend, maar deze is meestal permanent. Twitter-accounts worden meestal geschorst wegens spam, nepnieuws, zich voordoen als iemand anders, hacken of het overtreden van Twitter-regels.

  1. Hoe heropen ik een vergrendeld Twitter-account?

  Het is niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken als uw Twitter-account is vergrendeld. Het hele proces duurt slechts enkele minuten. Als Twitter is vergrendeld, wordt u meestal gevraagd om in te loggen. In dit bericht wordt uitgelegd waarom en hoe u het kunt ontgrendelen.

  U ontvangt de melding via e-mail en uw mobiele nummer. In het meldingsbericht wordt u gevraagd de volgende stappen uit te voeren:

  • Klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Voer na het klikken op de link een pincode in.
  • Combinatie van al het bovenstaande.

  2. Hoe om te gaan met een beperkt/beperkt Twitter-account?

  Allereerst is het belangrijk om berouw en excuses te tonen wanneer je communiceert met Twitter-medewerkers tijdens beroepen. Wees nooit defensief of agressief.

  De juiste reactie op een beperking van een Twitter-account hangt af van de ernst ervan. Een milde overtreding kan bestaan uit het tweeten en liken van te veel berichten, terwijl een ernstiger misdrijf het sturen van doodsbedreigingen, cyberstalking, nabootsing van identiteit en deelname aan gerichte intimidatiecampagnes zou kunnen zijn.

  Twitter zal met u communiceren ongeacht de reden voor de beperking. Dit omvat een direct bericht of e-mail. Hierin wordt uitgelegd waarom uw account is gesloten en welke stappen u moet ondernemen.

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de acties waar beperkte gebruikers vaak om worden gevraagd:

  • Controleer je email.
  • Verifieer uw nummer en voeg het toe aan uw account.
  • U moet alle tweets verwijderen die verband houden met regels die zijn overtreden.
  • Verander uw wachtwoord.
  • Dit formulier wordt gebruikt om een bezwaarschrift in te dienen.

  3. Hoe kan ik een Twitter-account opschorting ongedaan maken?

  Als je niet wilt dat je account wordt beperkt of opgeschort vanwege vermoedens van nabootsing van identiteit of nep zijn, koppel dan één e-mailadres en één telefoonnummer aan je Twitter-account. Koppel het ook aan uw officiële website als die beschikbaar is.

  Je Twitter-account kan worden geschorst als je de regels van het netwerk hebt overtreden. Maar fouten zijn mogelijk en soms is het mogelijk om je Twitter-account terug te krijgen.

  Sommige mensen die zijn geschorst, krijgen opties te zien die ze kunnen gebruiken om hun account te herstellen. Deze acties zijn afhankelijk van de gebruiker. Ze vereisen meestal dat u uw identiteit per e-mail of telefonisch bevestigt. Als je na het proberen niet kunt inloggen, moet je een beroep doen op Twitter.


  Advertisement

  Divi Ad 680pxScroll naar boven