Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Tiktok opent niet [2023] 💥

Mijn Tiktok opent niet


Er zijn verschillende redenen waarom de Tiktok App niet goed werkt. Enkele hiervan zijn: TikTok's netwerk heeft een fout; TikTok hangt of crasht fout; de app wordt niet geopend nadat je het APK-bestand hebt gedeeld. Hieronder staan enkele mogelijke oplossingen voor de bovenstaande problemen:


Advertentie


1. TikTok kan down zijn

TikTok kan soms problemen hebben, maar het is zeer betrouwbaar. Om te controleren of TikTok niet werkt, kun je de DownDetector gebruiken of zoeken op "Heeft TikTok Ging naar beneden?" Het is mogelijk om de term in Google te zoeken. U zult veel websites kunnen vinden die deze informatie verstrekken.

2. Start de TikTok-app opnieuw

Het klinkt misschien cliché, maar het is waar. U kunt veel technische problemen oplossen door het apparaat eenvoudig uit en weer aan te zetten. Sluit TikTok en open de telefoon opnieuw. Als dat het probleem oplost, ben je klaar. Als dit niet werkt, kunt u uw iPhone/Android uitschakelen en vervolgens opnieuw opstarten.

3. Start uw mobiele telefoon opnieuw op

Uw mobiele telefoon is hetzelfde. Mogelijk ziet u het probleem niet meteen op uw iPhone of Android. U kunt dit soms oplossen door uw telefoon opnieuw op te starten. Probeer het tenminste. Het zou een gemakkelijke oplossing zijn.

4. Probeer een ander apparaat

Vraag een vriend of TikTok voor hen werkt. Je kunt ook TikTok.com proberen op een ander apparaat. Om te controleren of het correct laadt, kunt u een webbrowser gebruiken (bij voorkeur een ander apparaat). Het is misschien niet het probleem van uw telefoon als deze niet wordt geladen. U kunt een andere browser proberen, zoals Mozilla Firefox en Google Chrome, als u al een browser gebruikt.

5. Update de Tiktok-app

Soms is het niet genoeg om een app of browser opnieuw te starten. Het is belangrijk om deze te upgraden. Soms zijn niet alle apps of browsers compatibel en moet u upgraden om ze te repareren. Ga naar de Google Play Store en zoek naar "Twitter". Om te controleren of er een update beschikbaar is voor een iOS-apparaat, gaat u naar App Store. Bijna alle problemen met betrekking tot TikTok kunnen worden opgelost door uw app bij te werken.

6. App-gegevens wissen

Tik op "Apps" in het gedeelte "Instellingen" van uw telefoon. Tik op "Apps beheren". Zoek de TikTok-applicatie. Wis het cachegeheugen en de gegevens van de TikTok-applicatie. Start uw telefoon opnieuw op nadat u het cachegeheugen en de gegevens hebt gewist. ingebouwde TikTok-optie kan ook worden gebruikt om de cache en gegevens van de TikTok-app te wissen.

7. Wis de TikTok-cache

Als je TikTok veel gebruikt, kan dit veel cachegegevens besparen. Te veel cachegegevens kunnen TikTok vertragen of zelfs helemaal niet openen.

Met deze stappen kun je de cache van TikTok in de app wissen:

 1. Start de TikTok-app vanaf uw apparaat.
 2. Tik op Profiel in de rechterbenedenhoek.
 3. Klik op het horizontale lijnpictogram rechtsboven.
 4. Selecteer "Instellingen en privacy"
 5. Scrol omlaag naar Cache & Mobiele gegevens en klik op "Ruimte vrijmaken"
 6. Klik op de knop Wissen naast Cache.

8. Installeer de TikTok-app opnieuw

Als TikTok niet werkt en de app blijft niet werken, kun je de app verwijderen en opnieuw installeren. Door de cache te wissen en de app geforceerd te stoppen, worden eventuele problemen opgelost.

Android

Met deze stappen kun je TikTok verwijderen en opnieuw installeren op een Android-apparaat.

 1. Druk lang op de TikTok-app in de app-lade
 2. Selecteer "Verwijderen" in het menu.
 3. Tik op "OK" om het verwijderen te bevestigen
 4. Start de Google Play Store-app op uw apparaat.
 5. Typ TikTok in de zoekbalk en druk op enter.
 6. Klik op de knop "Installeren" naast TikTok.

iOS

Hier leest u hoe u TikTok verwijdert en opnieuw installeert van een iOS-apparaat

 1. Druk lang op de TikTok-app
 2. Selecteer 'App verwijderen uit het menu'.
 3. Tik op "App verwijderen".
 4. Tik op "Verwijderen" om te bevestigen.
 5. Bezoek de Apple App Store.
 6. TikTok helpt je de juiste zoekopdracht te vinden.
 7. Klik op Opnieuw installeren (wolkachtig).

Nog steed problemen met uw Tiktok? Probeer deze extra oplossingen voor een Tiktok dat niet werkt.
Scroll naar boven