Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Tiktok opent niet [2024] 💥

Mijn Tiktok opent niet


Er zijn verschillende redenen waarom de TikTok-app niet goed functioneert. Enkele hiervan zijn: een fout in het netwerk van TikTok; TikTok loopt vast of crasht. Hieronder staan enkele mogelijke oplossingen voor deze problemen:


Advertisement

Divi Ad 680px


1. TikTok kan down zijn

TikTok kan soms problemen hebben, maar het is over het algemeen zeer betrouwbaar. Om te controleren of TikTok down is, kun je de DownDetector gebruiken of zoeken op "Is TikTok down?" op Google. Je zult veel websites kunnen vinden die deze informatie verstrekken.

2. Start de TikTok-app opnieuw

Het klinkt misschien cliché, maar het is waar. Veel technische problemen kunnen worden opgelost door het apparaat simpelweg uit en weer aan te zetten. Sluit TikTok en open de app opnieuw. Als dat het probleem oplost, ben je klaar. Zo niet, probeer dan je iPhone of Android-telefoon uit te schakelen en opnieuw op te starten.

3. Start uw mobiele telefoon opnieuw op

Uw mobiele telefoon is niet anders. Soms kunt u een probleem niet meteen zien op uw iPhone of Android. Een herstart van uw telefoon kan soms het probleem oplossen. Het is het proberen waard, aangezien het een eenvoudige oplossing kan zijn.

4. Probeer een ander apparaat

Vraag een vriend of TikTok bij hen werkt. Je kunt ook TikTok.com proberen op een ander apparaat. Gebruik een webbrowser (bij voorkeur op een ander apparaat) om te controleren of het correct laadt. Als het niet laadt, is het misschien niet het probleem van je telefoon. Je kunt een andere browser proberen, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome, als je al een browser gebruikt.

5. Update de TikTok-app

Soms is het niet genoeg om een app of browser opnieuw te starten. Het is belangrijk om deze te upgraden. Soms zijn niet alle apps of browsers compatibel en moet u upgraden om ze te repareren. Ga naar de Google Play Store en zoek naar "TikTok". Om te controleren of er een update beschikbaar is voor een iOS-apparaat, gaat u naar de App Store. Bijna alle problemen met betrekking tot TikTok kunnen worden opgelost door uw app bij te werken.

6. App-gegevens wissen

Ga in het gedeelte "Instellingen" van uw telefoon naar "Apps" > "Apps beheren". Zoek de TikTok-applicatie. Wis het cachegeheugen en de gegevens van de TikTok-applicatie. Start uw telefoon opnieuw op nadat u het cachegeheugen en de gegevens hebt gewist. De ingebouwde TikTok-optie kan ook worden gebruikt om de cache en gegevens van de TikTok-app te wissen.

7. Wis de TikTok-cache

Als je TikTok veel gebruikt, kan dit veel cachegegevens opslaan. Te veel cachegegevens kunnen TikTok vertragen of zelfs helemaal niet openen.

Volg deze stappen om de cache van TikTok in de app te wissen:

 1. Start de TikTok-app op uw apparaat.
 2. Tik op Profiel in de rechterbenedenhoek.
 3. Klik op het horizontale lijnpictogram rechtsboven.
 4. Selecteer "Instellingen en privacy".
 5. Scrol omlaag naar Cache & Mobiele gegevens en klik op "Ruimte vrijmaken".
 6. Klik op de knop Wissen naast Cache.

8. Installeer de TikTok-app opnieuw

Als TikTok niet werkt en de app blijft niet werken, kun je de app verwijderen en opnieuw installeren. Door de cache te wissen en de app geforceerd te stoppen, worden eventuele problemen opgelost.

Android

Volg deze stappen om TikTok te verwijderen en opnieuw te installeren op een Android-apparaat:

 1. Druk lang op de TikTok-app in de app-lade.
 2. Selecteer "Verwijderen" in het menu.
 3. Tik op "OK" om het verwijderen te bevestigen.
 4. Start de Google Play Store-app op uw apparaat.
 5. Typ TikTok in de zoekbalk en druk op enter.
 6. Klik op de knop "Installeren" naast TikTok.

iOS

Hier leest u hoe u TikTok verwijdert en opnieuw installeert op een iOS-apparaat:

 1. Druk lang op de TikTok-app.
 2. Selecteer "App verwijderen" uit het menu.
 3. Tik op "App verwijderen".
 4. Tik op "Verwijderen" om te bevestigen.
 5. Bezoek de Apple App Store.
 6. Zoek naar TikTok.
 7. Klik op de knop "Opnieuw installeren" (wolkachtig).

Nog steeds problemen met uw TikTok? Probeer deze extra oplossingen voor een TikTok die niet werkt.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven