Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Meer website bezoekers in [2023], hoe krijgt u ze? 💥

Meer website bezoekers

Voor het verkrijgen van meer website bezoekers gaan vele andere sites u in geuren en kleuren uitleggen hoe u waardevolle content moet schrijven, en dat je website gebruiksvriendelijk moet zijn. Ze hebben hiermee zeker geen ongelijk maar feit is dat de meeste sites al gebruiksvriendelijk en responsive zijn en het schrijven van zogenaamde waardevolle content, dus artikelen van boven de 3000 woorden die interessant zijn, enorm veel inspanning kost. Men kan een complete week doen over het schrijven van een top artikel zoals dit artikel met 120 Google SEO tips.


Advertentie

Divi Ad 680px


Er zijn echter andere factoren die meetellen en die veel makkelijker tot stand te brengen zijn. Een daarvan is linkbuilding uitbesteden (speciaal type linkbuilding), lees daarvoor dit artikel. Maar waar dit bewuste artikel over gaat is:

MEER WEBSITE BEZOEKERS MET BOUNCE RATES EN RANKBRAIN

Bounce rate

Google observeert het gedrag van mensen op websites en meent zo te kunnen vaststellen hoeveel interesse men in deze site heeft door het aandoen van meerdere pagina’s en er geruime tijd op te blijven. Google noemt dit Rankbrain. Nou wil het feit dat deze bounce rates vrij eenvoudig zijn te beinvloeden en rankbrain is de grote factor voor Google om te bepalen wie er bovenaan staat.

Er bestaat een slimme browser die zelfstandig opereert en naar google.nl of google.com of een andere versie (ook allemaal in te stellen) gaat en geeft de gewenste keywords in van een van de sites in het netwerk. Vervolgens klikt de browser de gezochte website aan en scrollt gedurende 5-30 minuten over uw website. Naast de browser is er ook een website waar u in kunt loggen en u precies op kunt geven wat andere browsers voor u gaan doen. Dus uw keywords waarop gezocht moet worden en uw pagina’s waarop geklikt dient te worden. Het instellen ervan is erg eenvoudig maar als u problemen heeft, kunt u als u wilt een mail sturen aan mail@webstick.nl met het verzoek u d.m.v. Teamviewer wegwijs te maken. Ik ben erbij gebaat dat veel Nederlanders en Belgen op dit netwerk aangesloten zijn en help u gratis.

Het enige wat u dus moet doen is de browser hebben lopen op uw pc zodat deze werk voor anderen kan doen, hiervoor krijgt u tijdcredits dus tijd die andere browsers in het netwerk aan uw site gaan besteden.

Het programma is volledig gratis, maar als men maandelijks wat betaald heeft men een aantal extra voordelen warvan de belangrijkste is je voorkeur in te stellen wie voor u zoekopdrachten uit gaat voeren en wel geselecteerd op de taal die hun Windows gebruikt of het land waar ze verblijven via hun IP.

KLIK HIER OM NU NAAR DE INFO TE GAAN DIE U NODIG HEEFT OM VAN START TE GAAN.


Meteen starten >>

Op die website doet u 2 dingen. Het eerste is gratis inschrijven zodat u een gebruikersnaam heeft en ten tweede de browser downloaden en installeren die het werk voor u gaat doen. In de browser bij settings geeft u uw gebruikersnaam en paswoord in. Hiermee weet het netwerk dat deze browser voor u tijdcredits gaat verdienen. Men kan zoveel browsers op verschillende pc’s laten lopen als men wil mits men voor elke browser een aparte IP gebruikt, dat levert nog extra tijd en dus meer website bezoekers op.

Meer bezoekers website is wat iedere ondernemer graag ziet. Geloof me dat als u gebruik maakt van de linkbuilding die we hier uitleggen en van deze browser u heel snel goed zult staan in de zoekresultaten van Google.

Zorg daarnaast voor wat interessante content, zorg dat uw site goed functioneert, alles er gelikt uitziet, ook op mobiel en geef mensen opdrachten, call-to-action zoals u overal op andere websites al verteld kreeg want het hebben van een goede website is natuurlijk een absolute must om bij bezoekers in de smaak te vallen.

Slotwoord

Dit systeem werkt feilloos en door eraan mee te doen, behoort u tot een community van Nederlanders die elkaar helpen hoger in Google te staan zonder dat dit u veel moeite kost. Geef het niet te snel op, want Google reageert nooit meteen op dingen (dat zou SEO te eenvoudig maken). Hoe meer Nederlanders hieraan meedoen hoe meer variatie in IP's er is en hoe beter het systeem werkt.

Tip

Betaal slechts 1 maand voor de topversie van het systeem zodat u kunt aangeven uit welke landen anderen zoekopdrachten voor u doen. Dit dient op u op Nederland en België in te stellen. Als u na 1 maand stopt met betalen blijft deze optie bestaan in uw instellingen!Advertisement

Divi Ad 680px