Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Gratis Nederlandse backlinks [2024] 💥

Gratis backlinks

Nederlandse backlinks zijn nog steeds erg belangrijk in SEO, zonder backlinks zal uw site het waarschijnlijk nooit goed gaan doen, en dat geldt zowel voor bezoekersaantallen als het gevonden worden in Google. Ook niet als hij 100% goed in elkaar zit want uw concurrentie beschikt hoogstwaarschijnlijk over backlinks en zal het daarmee altijd van uw site winnen. De naam van dit artikel is “gratis backlinks” maar het gaat hier om een maand gratis proefdraaien met uw website in een van de beste backlinkservices die ik ken. Vereist is dat uw bedrijf in het handelsregister ingeschreven staat (KvK).


Meteen aanmelden

Wie geeft u de gratis links?

Het is een Belgisch bedrijf, hun linkpakketten voor Nederlandse backlinks beginnen vanaf 25 euro per maand (1 keyword of keyfrase). Dat is een kleine maandelijkse uitgave en dit kan al een heel goed effect hebben op de positie van uw website in de zoekresultaten bij Google en andere zoekmachines. Als de concurrentie voor uw keywords die uw bedrijf heeft redelijk tot groot is zult u waarschijnlijk een wat duurder pakket nodig hebben voor meer dan 1 keyword.


Advertisement

Divi Ad 680px


Uit ervaring weet ik dat de resultaten die behaald worden met een account van 16 of meer keywords zeer sterk zijn. Per keyword krijgt uw site een ruime 1000 links per maand erbij. Met een dergelijk account krijgt de totale site dus rond de 48.909+ links erbij per maand en begint daarmee bij Google goed op te vallen.

Gratis keyword optimalisatie van uw pagina

Wij optimaliseren gratis voor u de pagina die u opgeeft voor de gratis backlinks. Dat houdt in keywordoptimalisatie voor de complete tekst, titel, en beschrijving van de pagina, afbeeldingen voorzien van tags, nodige links inbouwen. Neem contact op via mail@webstick.nl nadat u zich opgegeven heeft voor de gratis links. Als u ons dit niet laat doen is het van groot belang dat u zelf de pagina optimaliseert om een goed resultaat te boeken in combinatie met de gratis links.

U krijgt niet voor niets een maand gratis, want ze weten zelf hoe goed het werkt en vele gratis testers zullen uiteindelijk betalende klanten worden.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Geheel vrijblijvend

U bent echter niet verplicht om na de maand gratis een linkpakket bij ze af te nemen, dus ik zou zeggen probeer het, u heeft niets te verliezen. Al ken ik de geheimen achter hun systeem wil ik die niet hier op mijn website uit de doeken doen, u kunt ze dit beter zelf vragen als u interesse heeft. Wat ik wel kan zeggen is dat ze een uniek systeem hebben om u veel en goede links te kunnen geven tegen een hele schappelijke prijs.


Meteen aanmelden

Andere manieren om aan gratis backlinks te komen zijn:

  1. Ik raad u aan om afgezien van dit linkpakket voor Nederlandstalige backlinks zich ook aan te melden op pagina’s die bij uw bedrijfstak aansluiten op Startpagina.nl, Startkabel.nl et cetera voor een nog beter effect. Als u hier zelf geen tijd voor heeft kunt u dit ook aan ons of een ander bedrijf uitbesteden.
  2. Als uw bedrijf een dienst aanbiedt, is het een goed idee om deze via Marktplaats aan te bieden. Niet alleen zal Marktplaats zelf u veel klanten geven maar u kunt in uw advertentie op Marktplaats een backlink naar uw site opgeven waardoor deze meer power en bezoekers zal krijgen.
  3. Gastartikelen schrijven op andere websites. Veel websites zijn blij met goed geschreven artikelen die aangeboden worden, gebruikelijk is dat u uw link erin mag plaatsen. Schrijf gewoon de websites waar u graag een link op wilt aan en vraag ze direct of ze interesse hebben in een gastartikel. Wij nemen zelf bijvoorbeeld graag gastartikelen aan mits er gelinkt wordt naar een website die aansluit bij ons genre.
  4. Artikelen plaatsen op websites die daar speciaal voor zijn en een hoge Pagerank hebben zoals bijvoorbeeld ezinearticles.com, articlesbase.com, goarticles et cetera.

Andere tips die ik u kan geven zijn, zorg dat uw website er goed uitziet en snel laadt zodat mensen op uw website blijven, Google ziet dit en u wordt hoger gevonden naarmate mensen langer op uw site blijven. Zorg dus ook voor goed geschreven artikelen die interessant zijn, liefst zo goed dat mensen er spontaan heen linken.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven