Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

WordPress miniatuur-URL krijgen [2024] 💥

WordPress miniatuur-URL krijgen


Een uitgelichte of miniatuurafbeelding kan aan uw WordPress-blogposts worden toegevoegd om ze aantrekkelijker te maken en visueel interessant te maken. Als u uw eigen thema maakt of een bestaand thema wijzigt, moet u de miniatuur-URL van het bericht verkrijgen om deze te gebruiken met uw aangepaste opmaak. U moet een stukje code toevoegen aan uw themabestanden. Laten we eens kijken hoe WordPress de miniatuur-URL voor een bericht krijgt.


Advertisement

Divi Ad 680px


Hoe krijg ik de miniatuur-URL van het bericht in Wordpress

Om de URL van een berichtminiatuur te krijgen, moet je code toevoegen aan het thema sjabloon dat je aanpast. Als je gewoon de miniatuur van het bericht wilt weergeven, kun je deze code in de sjabloon plakken waar je aan werkt, in de WordPress-lus.


echo get_the_post_thumbnail(get_the_ID(),'medium');

Je hebt de URL voor de postminiatuur-URL nodig als je deze wilt weergeven met je aangepaste opmaak of op een andere manier wilt gebruiken. Deze code wordt toegevoegd aan het sjabloon.


echo get_the_post_thumbnail_url(get_the_ID(),'medium');

Deze code geeft de URL voor de uitgelichte afbeelding weer. De code kan worden aangepast om de URL van de uitgelichte afbeelding weer te geven. U kunt ook de grootte van uw afbeelding wijzigen. U moet het woord "medium" vervangen door een ander afbeeldingsformaat, zoals een "thumbnail", "medium large", "large" of "full". U kunt ook andere afbeeldingsformaten gebruiken die u hebt gemaakt. Als u een afbeelding met een aangepast formaat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u miniaturen opnieuw genereert.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven