Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hoe WordPress Permalinks te resetten [2024] 💥

Hoe WordPress Permalinks te resetten


Soms moet u de permalinks op een WordPress-website opnieuw instellen om 404-fouten op te lossen. De volgende redenen kunnen dit noodzakelijk maken: U heeft een nieuwe plug-in geïnstalleerd, WordPress is bijgewerkt, het .htaccess-bestand is gewijzigd, er is een back-up gemaakt hersteld, is uw site verplaatst naar een nieuwe server.

Advertentie

Divi Ad 680px


1. WP-permalinks resetten

Eerlijk gezegd zal dit niet veel werk of iets moeilijks zijn. Er zijn slechts een paar stappen te volgen. Begin natuurlijk met inloggen op uw WordPress-dashboard.

Ga nu naar "Instellingen" >> en klik vervolgens op "Permalinks" zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.


Hoe WordPress Permalinks te resetten backend WP


In de bovenstaande schermafbeelding kun je zien dat de structuur "Berichtnaam" is geselecteerd. Het enige dat u hoeft te doen, is tijdelijk naar een andere structuur over te schakelen en vervolgens weer terug te gaan naar de structuur "Berichtnaam". Natuurlijk "Opslaan" elke keer. Uw website kan een andere structuur gebruiken, dus u gaat gewoon heen en weer van die structuur naar een andere structuur.

In het geval dat uw website de "Aangepaste structuur" voor zijn permalinks gebruikt, moet u de aangepaste slug kopiëren, zodat u die later weer correct kunt plaatsen. De slug in de schermafbeelding is /%postname%/ maar dat kan anders zijn op uw website.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven