Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hoe krijg ik mijn Whatsapp gedeblokkeerd [2024] 💥

Hoe krijg ik mijn Whatsapp gedeblokkeerd


De meesten van ons hebben onze WhatsApp-accounts tijdelijk laten verwijderen door een vriend. Dit kan worden gedaan door te leren hoe u WhatsApp kunt deblokkeren. Je hebt veel opties om te bepalen of je bent geblokkeerd op WhatsApp. Je kunt ook online handleidingen vinden over hoe je jezelf van WhatsApp kunt deblokkeren. Jezelf deblokkeren van WhatsApp is mogelijk als een vriend je heeft geblokkeerd. Laten we eens kijken hoe u WhatsApp kunt deblokkeren.


Advertentie

Divi Ad 680px


1. Jezelf deblokkeren op Whatsapp door account te verwijderen

Hiermee kun je jezelf op WhatsApp deblokkeren van iemand die jou heeft geblokkeerd. Deze methode kan worden gebruikt met elk mobiel apparaat met Android of iOS. Zoals bij alle andere oplossingen, heeft het een nadeel en verwijdert het alle chatgeschiedenissen van WhatsApp. Verder word je afgemeld voor alle WhatsApp-groepen. Neem alleen contact op met een persoon die uw account op deze manier heeft geblokkeerd als u klaar bent om met deze gevolgen om te gaan.

  • Start WhatsApp op je telefoon en ga naar "Instellingen" >> "Account" en kies "Mijn account verwijderen".
  • Om uw account permanent te verwijderen, moet u uw nummer invoeren.
  • U moet uw WhatsApp-account en de app van uw smartphone verwijderen.
  • Zodra alles klaar is, kunt u uw apparaat opnieuw opstarten. Log in met je mobiele nummer om WhatsApp weer op je smartphone te krijgen.
  • Nadat u bent ingelogd, kunt u een e-mail sturen naar de persoon die uw account heeft geblokkeerd.

2. Jezelf deblokkeren op Whatsapp via de groepsmethode

Met deze tweede methode kun je je WhatsApp-account deblokkeren zonder het te hoeven verwijderen. De bovenstaande oplossing is eenvoudig en effectief. Gebruikers kunnen echter terughoudend zijn om hun hele account op het spel te zetten om één gesprek te voeren.

Bij deze methode gaat het erom dat een vriend jou en de geblokkeerde persoon toevoegt aan een groep.

Nadat de groep is gevormd, is je vriend die als bemiddelaar optrad niet langer nodig. Nadat je bent geblokkeerd, kun je nog steeds met de andere persoon communiceren. U kunt nog steeds geen contact opnemen met de andere gebruiker, maar u krijgt wel een alternatieve manier om ze te bereiken.

3. Jezelf deblokkeren op Whatsapp door Dual Whatsapp te gebruiken

Je weet misschien nog steeds niet hoe je jezelf kunt deblokkeren op WhatsApp. Er zijn twee manieren waarop u kunt communiceren met de persoon die u wilt bereiken. WhatsApp kan worden gebruikt om twee accounts op één apparaat aan te maken. Via de eerste WhatsApp ontvang je een nieuw nummer van degene die je heeft geblokkeerd. Zowel Android- als iOS-gebruikers kunnen profiteren van Cloning-apps.

  • Dual Spacing is een manier om een tweede WhatsApp-account te maken als je bezit een iPhone.
  • Parallelle ruimte kan worden gebruikt door Android-gebruikers. Hoewel advertenties irritant kunnen zijn, is de app gratis beschikbaar in de Play Store.

Een andere manier is om de opties van GBWhatsApp of WhatsApp Business te gebruiken om een tweede WhatsApp-account aan te maken en contact op te nemen met de persoon die je heeft geblokkeerd. Lees dit artikel voor alle andere soorten problemen met Whatsapp.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven