Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Herstel Facebook-wachtwoord [2023] 💥

Herstel Facebook-wachtwoord zonder e-mail of telefoon


Je moet je Facebook-wachtwoord herstellen, maar je weet niet met welke telefoon of e-mail je je hebt aangemeld? Dit bericht laat je zien hoe je het wachtwoord voor je Facebook-account op een desktopcomputer kunt resetten. We zullen ook informatie opnemen over het opnieuw instellen van het wachtwoord in de mobiele app van Facebook. Als je denkt dat je niet kunt inloggen omdat je gehackt bent, lees dan beter dit artikel.


Advertentie

Divi


1. Herstel het Facebook-wachtwoord op een desktopcomputer

Veel mensen geven er de voorkeur aan om Facebook ingelogd te houden op hun mobiele apparaten en computers, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot de sociale-mediasite. U kunt uw wachtwoord vergeten als u per ongeluk uitlogt. Facebook heeft geen toegang tot uw wachtwoord, dus u kunt het niet herstellen. U kunt het echter resetten.

Hier zijn enkele dingen die je kunt doen met Facebook in een browser op je desktop:

 1. Facebook kan u mogelijk redden als u zich op een apparaat bevindt dat onlangs is aangemeld bij uw Facebook-account. Om in te loggen op uw account, kunt u uw profiel uit de lijst selecteren.
 2. Je kunt naar de Facebook vind je accountpagina navigeren als je een nieuw apparaat hebt , of Facebook is uw laatste login kwijtgeraakt. Overigens zou het ook mogelijk zijn om "Wachtwoord vergeten" te selecteren op de inlogpagina.
 3. Voer uw e-mailadres, telefoonnummer, volledige naam en gebruikersnaam in. Selecteer vervolgens "Zoeken". Met Facebook kunt u hier op uw naam zoeken. Dit is handig als u het e-mailadres niet meer weet dat u gebruikte toen u uw account instelde.
 4. Als Facebook een e-mailadres of telefoonnummer vindt dat overeenkomt met het jouwe, kun je kiezen hoe je je code wilt ontvangen. Selecteer vervolgens "Doorgaan". Je hebt twee opties om je code te ontvangen: sms of e-mail als je een nummer en een e-mailadres hebt geregistreerd bij Facebook. Dit is de enige optie als u alleen een e-mail heeft geregistreerd.
 5. Facebook laat je overeenkomsten zien als je een naam invoert in het zoekveld. Als u uw profielfoto wilt zien, kunt u "Dit is mijn account" selecteren, anders selecteert u "Ik sta niet in deze lijst". Om uw account te identificeren, zal Facebook om de informatie van een vriend vragen als u "Ik sta niet in deze lijst" hebt geselecteerd.
 6. Nadat u uw account heeft geselecteerd, selecteert u Doorgaan.
 7. Facebook kan uw identiteit niet verifiëren als u geen toegang heeft gegeven tot uw telefoonnummer of e-mailadres.
 8. Je hebt je account al aangemaakt. Selecteer een methode om je resetcode te ontvangen. Voer de beveiligingscode in en klik op "Doorgaan".
 9. Voer een nieuw wachtwoord in en selecteer vervolgens "Doorgaan". Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd.
 10. Facebook geeft een bericht weer waarin u wordt geïnformeerd om andere apparaten uit te loggen in het geval dat iemand anders uw wachtwoord heeft. Selecteer "Afmelden van andere apparaten" of "Aangemeld blijven". Selecteer vervolgens "Doorgaan".

2. Herstel het Facebook-wachtwoord met uw mobiele app

Hier leest u hoe u uw Facebook-account kunt herstellen als u het op een iOS- en Android-apparaat gebruikt.

 1. Tik op "Wachtwoord vergeten" op het Facebook-inlogscherm
 2. Typ een naam, gebruikersnaam of e-mailadres.
 3. Selecteer "Bevestigen via e-mail" of "Bevestigen via sms", afhankelijk van uw instellingen. Tik vervolgens op "Doorgaan".
 4. Voer de code in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 5. Selecteer "Houd me ingelogd" of "Log me uit bij andere apparaten" en tik op "Doorgaan".
 6. Voer een nieuw wachtwoord in en tik vervolgens op "Doorgaan". Nu ben je terug in je Facebook-account.

DiviScroll naar boven