Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress Restaurant theme [2024] 💥

Beste Wordpress Restaurant theme


Advertisement

Divi Ad 680px


Het beste Wordpress theme voor restaurants is La Rosa. Het is daarom ook het best verkochte Wordpress theme voor deze niche. Het is geen theme wat erg moeilijk te begrijpen is, dus ook met weinig kennis en ervaring in het maken van websites kan men hier goed mee werken. Ik heb persoonlijk meerdere websites gebouwd met het La Rosa theme. Hieronder geef ik een lijstje van andere prachtige websites gemaakt door derden met het La Rosa Wordpress theme:


Beste Wordpress Restaurant theme showcase

In voorbeeld 2 kunt u zien hoe men het theme ook heel goed kan gebruiken voor projecten die niets met restaurants te maken hebben.

Van het beste Wordpress theme restaurant kan men ook verwachten dat het veelzijdig is, en dat is het. Het heeft vele verschillende kant en klare stijlen ingebouwd die men via de theme options kan installeren. Verder beschikt dit theme over vele verschillende homepage lay-outs waaruit gekozen kan worden.


Beste Wordpress Restaurant theme lay-outs


Het zit vol met alles wat je nodig hebt om een website te maken met een sterke persoonlijkheid en met enorme kansen om indruk te maken op je publiek. Dat is waarom het wordt gebruikt door een breed scala van gastronomische eigenaren: van charmante familie restaurants tot grote gastronomische ondernemingen.

Ik moet zeggen dat de meeste themes op Themeforest.net rond de 60 dollar kosten, en La Rosa met een prijs van 75 dollar bij de duurste themes hoort. Goed, voor die 15 dollar extra zou men het zeker niet moeten laten om het beste Wordpress theme voor restaurants op de markt in handen te hebben.

Bijzonder fraai aan dit restaurant theme is het parallax effect wat men in alle banners aantreft. Tezamen met de gekartelde randen aan de banners maakt dit dat het theme een heel eigen uitstraling heeft en zeer herkenbaar is.


Beste Wordpress Restaurant theme


Het top theme voor restaurants La Rosa is niet alleen prachtig op PC of laptop maar heeft ook op mobiel een schitterende lay-out en is compleet responsive natuurlijk. En... had ik de schitterende prijslijsten en bestelformulieren al vermeld? Het beste Wordpress restaurant theme heeft namelijk op zijn minst gezegd een indrukwekkende oogstralende prijslijst en de formulieren zijn ook perfect.


Beste Wordpress Restaurant theme menu


Bent u geïnteresseerd in het bekijken van andere themes voor restaurants? Hier vindt u de complete verzameling die op Themeforest.net verkocht wordt, de beste website voor het vinden van premium Wordpress themes. Afgezien van de echte niche themes voor restaurants hebben de meeste veelzijdige themes (multi purpose) demo’s voor restaurants erin zitten en vaak hele fraaie. Ook deze zijn zeer geschikt om een indrukwekkende website voor een restaurant te maken.

Lees ook ons artikel over de beste Wordpress themes in [2024] waarin we meer dan 10 themes aanprijzen omdat ze geweldig zijn. Het betreft hier allemaal premium themes die rond de 60 dollar kosten tenzij ze net een aanbieding hebben. Soms krijgt men themes voor 39 of zelfs 29 dollar.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven