Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

De beste add-ons voor Elementor pagebuilder [2024] 💥

Beste Elementor add-ons [2024]


Elementor en zeker Elementor Pro geeft u natuurlijk al een groot aantal widgets om mee te werken. Toch is dit voor vele websitebouwers niet genoeg. Zij zien graag nog veel meer widgets of speciale widgets en onderstaande plug-ins voldoen aan deze eisen. Ik toon u hier de absolute top als we het hebben over de beste Elementor add-ons.


Advertisement

Divi Ad 680px
1. Ultimate add-ons

Ultimate add-ons - beste Elementor add-ons [2024]


Ultimate add-ons is ontwikkeld door de makers van het Astra Theme. Dit is een van de beste themes voor [2024] en de Elementor add-ons die ze hier aanbieden zijn eveneens van het hoogste niveau. De plug-in biedt een groot aantal eerste klasse widgets. Ik ga ze niet allemaal opnoemen of afbeelden maar de meest opvallende zijn wel: Video Gallery, Mega Menu, Form Styler, Marketing Button, Schema, Business Reviews en Hotspot Tour.

Tevens biedt de plug-ins als extra een flink aantal Templates en effecten aan zoals sneeuw die over de pagina valt et cetera. Naar mijn smaak biedt deze plugin de beste Elementor add-ons aan in hun pakket al zijn er meer zeer goede plug-ins. Als u al gebruik maakt van het Astra Theme wat op meer dan een miljoen sites is geïnstalleerd is het natuurlijk het beste deze add-on plug-in uit te kiezen vanwege compatibiliteit.


Naar Ultimate add-ons2. Jet Elements

Jet Elements - beste Elementor add-ons [2024]


Jet Elements is ook zeker een van de beste Elementor add-on plug-ins met 44+ widgets als uitbreiding op die van Elementor Pro zelf. Deze plug-in is ontwikkeld door de jongens van Crocoblock, een elite plug-in developer voor Wordpress die tig geweldige plug-ins aanbieden. Wederom ga ik niet alle widgets in het pakket los tonen of afbeelden, deze zijn te zien op hun eigen site zodra u op de knop hieronder klikt. De meest opvallende widgets in hun arsenaal zijn voor mij: de geweldige Woocommerce widgets, Instagram Feed, Mailchimp integratie en Team Members.

Apart aan de plug-in is dat u widgets die u niet gebruikt kunt deactiveren zodat deze geen resources gebruiken. Als u van goede plug-ins houdt voor Wordpress is het het zeker waard om eens op hun website te kijken wat voor geweldige plug-ins deze ontwikkelaar aan te bieden heeft Naast Jet Elements.


Naar Jet Elements3. The Plus Add-ons

The Plus Add-ons - beste Elementor add-ons [2024]


Naar eigen zeggen de grootste collectie aan Elementor widgets in 1 plug-in. Ik weet niet of dat ook echt zo is, maar The Plus Add-ons is zeker een van de beste Elementor Add-ons die er te vinden zijn. De plug-ins biedt onder andere schitterende menu's waaronder mega menu, prachtige website background opties, Galleries en nog veel meer. In totaal tel ik rond de 100+ widgets en 18+ templates en andere toevoegingen, teveel op allemaal op te noemen. Klik op de knop hieronder en neem zelf een kijkje wat ze te bieden hebben.

The Plus Add-ons is bijzonder geliefd onder designers en webmasters maar kan uiteraard door iedereen gebruikt worden die zijn Elementor Widgets graag uit wil breiden. Elementor Pro is op zich al geweldig maar de plug-ins in mijn lijst geven u de mogelijkheid een kunstwerk van uw website te maken.


Naar The Plus Add-ons4. Essential Add-ons

Essential - beste Elementor add-ons [2024]


Essential Add-ons is misschien wel de populairste Elementor Add-in plug-in vanwege de 900.000+ gebruikers die het heeft. Essential Add-ons maakt het mogelijk om al uw social media accounts te koppelen aan uw website. Deze plug-in geeft u meer dan 70+ extra widgets in Elementor. Met een dergelijk aantal widgets is het duidelijk dat practisch aan alles gedacht is.

Voor mij opvallende widgets zijn onder andere: Fancy Text, Post & Content Timelines, Dual Color Heading en Creative Buttons. Het zijn er teveel op op te noemen. Bekijk ze zelf op de plug-in's site via de knop hieronder. Voor 169 dollar heeft u Essential Add-ons voor de rest van uw leven en u mag het dan op zoveel websites gebruiken als u wilt, niet slecht. Maar prijzen beginnen al vanaf 39 dollar voor het geval uw budget wat kleiner is.


Naar Essential Add-onsAdvertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven