Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Wordpress wachtwoord veranderen [2023] 💥

Wordpress wachtwoord veranderen


Heeft u problemen met uw WordPress-wachtwoord en bent u het kwijt of verloren? Zelfs de meest technisch onderlegde persoon kan zijn wachtwoord van tijd tot tijd vergeten. WordPress maakt het gemakkelijk om een vergeten wachtwoord veilig op te halen. Dit artikel laat zien hoe u uw wachtwoord in WordPress kunt herstellen of resetten.


Advertentie


VIND WORDPRESS VERLOREN WACHTWOORD URL

U wilt dus uw Wordpress wachtwoord veranderen. Ga hiervoor naar het inlogscherm voor je WordPress blog. Je vindt de inlogpagina voor uw WordPress-website op http://www.example.com/login/

Vervang www.example.com door uw websiteadres. De link bevindt zich onder uw WordPress-inlogscherm. Raadpleeg de onderstaande schermafbeelding:


Wordpress paswoord kwijt


WP USERNAME OF E-MAIL

Klik op Wachtwoord vergeten? om naar de koppeling te gaan. U wordt dan naar een andere pagina geleid, waar u uw WordPress-gebruikersnaam en e-mailadres moet invoeren.


WP wachtwoord veranderen username of e-mailadres


Voer de gebruikersnaam in om in te loggen op uw WordPress-blog. Je kunt ook het e-mailadres invoeren dat je hebt gebruikt voor de registratie of installatie van je WordPress-blog. Nadat u uw gebruikersnaam en e-mailadres hebt ingevoerd, klikt u op de link Een nieuw wachtwoord verkrijgen.

WordPress stuurt je een e-mail zodra je je gebruikersnaam of e-mailadres hebt ingevoerd. U ziet ook de melding "Controleer uw e-mail voor de bevestigingslink" op het inlogscherm.

WORDPRESS NIEUW PASSWORD

U ziet een e-mail met het onderwerp [Uw blogtitel] Wachtwoord opnieuw instellen in uw e-mailinbox. Als je de e-mail niet meteen ziet, wacht dan even. Als u geen e-mail ontvangt, controleer dan uw Spam Mail-map. Open de post. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, klikt u op de link in de e-mail. U komt dan terug op uw website en kunt een nieuw wachtwoord instellen.


Wordpress nieuw wachtwoord


WordPress genereert automatisch sterke wachtwoorden voor u. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen sterke wachtwoord aan te maken. U kunt de sterkte-indicatorbalk zien om te bepalen hoe sterk uw wachtwoord is. WordPress stelt je in staat om zwakke wachtwoorden in te stellen, maar het is het beste om sterke wachtwoorden te kiezen.


Wordpress nieuw wachtwoord succesmelding


Om u aan te melden bij WordPress met uw nieuwe wachtwoord, klikt u op de link "Inloggen".

Scroll naar boven