Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

WP-mediabibliotheek toont niet alle afbeeldingen [2024] 💥

Wordpress mediabibliotheek toont niet alle afbeeldingen


Kent u het probleem dat uw WordPress Mediabibliotheek niet alle afbeeldingen toont? Uw bibliotheek wordt plotseling een bijna leeg gebied. Dit maakt het onmogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan uw inhoud. We laten u hier 3 oplossingen voor dit probleem zien.


Advertentie

Divi Ad 680px


1. Compatibiliteitsprobleem met plug-ins

Ga naar "Plug-ins" in uw WordPress-backend. Schakel tijdelijk alle plug-ins uit uw WordPress-backend uit. Controleer na het wissen van uw browsercache of het probleem is verdwenen. Als het probleem aanhoudt, is het niet te wijten aan een plug-in. Als het probleem zich nog steeds voordoet, activeer dan elke plug-in één voor één om te zien of deze is verdwenen. Deze plug-in is verantwoordelijk voor het probleem. Deze plug-in moet worden verwijderd.


WordPress media library not showing all images plugins problem


2. Themacompatibiliteitsprobleem

Ga naar "Appearance >> Themes" in uw WordPress-backend. Je moet een ander thema activeren dan degene die je momenteel hebt ingesteld. Een van de standaard WordPress-thema's, zoals drieëntwintig drieëntwintig, is voldoende. Het probleem zit in je mediabibliotheek als alle afbeeldingen probleemloos worden weergegeven. Het kan een groter probleem zijn. De thema's van uw website zijn een belangrijk onderdeel van uw site. Nadat je het probleem hebt geïdentificeerd, is het belangrijk om direct op zoek te gaan naar een alternatief.


WordPress media library not showing all images theme problem


3. Probleem met bestandsrechten

WordPress staat je niet toe om afbeeldingen te uploaden. WordPress kan het probleem oplossen door de bestandsrechten te wijzigen. Dit zijn de te volgen stappen:

  1. Gebruik de bestandsbeheerder van Cpanel, Plesk of een FTP-client om verbinding te maken met Wordpress-bestanden op de server. We zullen de bestandsrechten voor de map "Uploaden" wijzigen. Deze map bevindt zich in public_html/wp-content/.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de map "Uploaden" en kies "Bestandsrechten (Filezilla of "Wijzig machtigingen (Cpanel)".
  3. Type 755.
  4. Vink het vakje naast de optie "Recurse in submappen" aan.
  5. Selecteer de radio-optie die zegt "Alleen toepassen op mappen"
  6. Klik op de knop "OK".

De instellingen moeten er precies zo uitzien als de schermafbeelding.

WordPress media library not showing all images file permissions


Als u nog steeds problemen ondervindt met het feit dat de Wordpress Media-bibliotheek niet alle afbeeldingen toont, herhaalt u het proces met vakwaardenummer 644, "Recurse in submappen" of "Alleen bestanden toepassen". De mappen hebben 755 machtigingen en de bestanden daarin 644 machtigingen.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven