Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

TikTok-account vergrendeld [2024] 💥

TikTok-account vergrendeld


TikTok-gebruikers melden dat hun accounts abrupt zijn vergrendeld en dat er geen manier is om ze te ontgrendelen. Veel gebruikers vragen zich af of hun accounts zijn verbannen of gehackt. Dit is echter niet altijd het geval, aangezien TikTok meestal de boosdoener is.

TikTok heeft het probleem nog niet aangepakt, aangezien gebruikers hun frustraties blijven uiten op Twitter, Reddit en andere sociale mediaplatforms. TikTok kan om verschillende redenen iemands account verbannen of vergrendelen.


Advertisement

Divi Ad 680px


1. Regelovertreding

TikTok vergrendelt je account om te bevestigen dat je probeert in te loggen. Je hoeft alleen je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om dit te bewijzen. TikTok heeft je account mogelijk om een andere reden vergrendeld als je het correct invoert. TikTok kan je account vergrendelen of verbannen voor andere illegale activiteiten, zoals het gebruik van bots, ongepaste gebruikersnamen of handvatten, spammen, het plaatsen van aanstootgevende inhoud of het gebruik van bots.

Controleer hun communityrichtlijnen. Als je iets verkeerd hebt gedaan, probeer het dan te corrigeren en stuur TikTok een mail. Hoe je dat doet, vind je onderaan dit artikel.


TikTok-account vergrendeld Rule Violation


2. Controleer uw internetverbinding

TikTok is niet mogelijk zonder internetverbinding, ook al lijkt het misschien vanzelfsprekend. U moet een internetverbinding met uw apparaat hebben, via mobiele data of wifi. TikTok moet toestemming hebben om data te gebruiken als je mobiele data gebruikt.

3. Start de TikTok-app opnieuw

Het klinkt misschien cliché, maar het is waar. U kunt veel technische problemen oplossen door het apparaat eenvoudig uit en weer aan te zetten. Sluit TikTok en open de telefoon opnieuw. Als dat het probleem oplost, ben je klaar. Als dit niet werkt, kunt u uw iPhone/Android uitschakelen en vervolgens opnieuw opstarten.

4. Start je apparaat opnieuw op

Uw mobiele telefoon kan ook technische problemen hebben. Mogelijk ziet u het probleem niet meteen op uw iPhone of Android. U kunt dit meestal oplossen door uw telefoon opnieuw op te starten. Het zou het probleem kunnen oplossen, dus je zou het in ieder geval moeten proberen.

5. Wis de app-cache van TikTok

Als je TikTok veel gebruikt, kan dit veel cachegegevens besparen. Te veel cachegegevens kunnen TikTok vertragen of zelfs helemaal niet openen.

Met deze stappen kun je de cache van TikTok in de app wissen:

 1. Start de TikTok-app vanaf uw apparaat.
 2. Tik op Profiel in de rechterbenedenhoek.
 3. Klik op het horizontale lijnpictogram rechtsboven.
 4. Selecteer "Instellingen en privacy"
 5. Scrol omlaag naar Cache & Mobiele gegevens en klik op "Ruimte vrijmaken"
 6. Klik op de knop Wissen naast Cache.

6. Update je TikTok-app

Soms is het enige dat TikTok nodig heeft om te worden bijgewerkt. Het is mogelijk dat andere mensen hetzelfde probleem hebben gehad als jij. De ontwikkelaar heeft mogelijk een update uitgebracht om dit te corrigeren. Zoek naar TikTok in de Google Play Store. Ga naar de App Store om te zien of er een iOS-update beschikbaar is. Scroll naar beneden en tik op het profielpictogram.

7. Stel het wachtwoord van uw account opnieuw in

Reset vervolgens je TikTok-wachtwoord. Dit is de beste oplossing voor gebruikers die vergrendelde accounts willen ontgrendelen. Dit zijn de te volgen stappen:

 1. Start de TikTok-app op uw apparaat.
 2. Tik nu onderaan op de knop "Inloggen".
 3. Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" keuze.
 4. Uw e-mailadres of telefoonnummer is nodig om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.

8. Neem contact op met TikTok

Om je account te ontgrendelen, moet je contact opnemen met de klantenservice van TikTok. U moet het probleem in de app melden. Dit zijn de te volgen stappen:

 1. Start de TikTok-app en navigeer naar je profiel.
 2. Tik nu op het "pictogram met drie regels" in het gedeelte rechtsboven.
 3. Klik vervolgens op "Instellingen en privacy".
 4. Tik op "Probleem melden" en selecteer "Opgeschort account" als onderwerp.
 5. Voer de juiste informatie in en voeg de juiste schermafbeeldingen toe.
 6. Dien het formulier in, wacht tot TikTok reageert.

Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven