Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Whatsapp updatet niet op iPhone [2023] 💥

Mijn Whatsapp updatet niet op iPhone


WhatsApp is een bekend cross-messaging platform, dat gratis gebruikt kan worden. Er zijn regelmatig updates beschikbaar. Je moet je Whatsapp altijd regelmatig updaten. Nieuwere versies zijn veiliger en beter. Hieronder vind je een korte lijst met dingen waar je naar moet kijken zodat je Whatsapp geüpdatet kan worden.

Als je een Android-telefoon hebt, zit je hier fout en moet je dit artikel lezen.


Advertentie

Divi


1. Herstart de iPhone geforceerd

Soms kan het herstarten van je iPhone het probleem oplossen. U kunt de app ook geforceerd afsluiten en uw iPhone opnieuw opstarten om dit probleem op te lossen. Nadat je de app opnieuw hebt opgestart, kun je opnieuw proberen WhatsApp bij te werken vanuit de App Store. Lees hier hoe u apps op iPhone geforceerd kunt stoppen. Uw WhatsApp zou nu zonder problemen moeten worden bijgewerkt.

2. Is WhatsApp beschikbaar in uw land?

Je hebt geen toegang tot de app in je eigen land als je de foutmelding "Niet beschikbaar in mijn land" krijgt. Het kan ook zijn dat WhatsApp volledig geblokkeerd is in het land van bestemming. Je kunt WhatsApp in deze situatie niet updaten of downloaden vanuit de App Store. Iran, Rusland, Sri Lanka, Turkije en Brazilië zijn enkele van de landen die WhatsApp hebben verboden.

3. Werkt je internet naar behoren?

Om iets op uw apparaat te downloaden en bij te werken, heeft u een netwerkverbinding nodig. Controleer of uw apparaat is verbonden via Wi-Fi. Als je apparaat is verbonden, controleer dan of je een goede internetverbinding hebt. In plaats van je dataverbinding te gebruiken, kun je de WhatsApp-app via Wi-Fi updaten. Wi-Fi is altijd beter dan dataverbinding via het apparaat.

4. Heb je genoeg vrije ruimte over?

WhatsApp Messenger neemt te veel opslagruimte in beslag als je het lange tijd gebruikt. WhatsApp wordt mogelijk niet bijgewerkt vanwege onvoldoende opslagruimte. Om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ruimte op uw apparaat heeft. U kunt deze informatie vinden door naar Instellingen >> Algemeen >> iPhone-opslag te gaan. U kunt bepaalde apps verwijderen om ruimte vrij te maken. Of u kunt video's en foto's van iPhones naar uw computer overbrengen om ruimte vrij te maken.

5. Reset je verbinding

Als alles in orde is, kunt u de netwerkinstellingen van uw apparaat resetten. Ga voor het resetten van de netwerkinstellingen naar "Instellingen" >> "Algemeen" >> "Resetten" >> "Netwerkinstellingen resetten". Hiermee worden je persoonlijke hotspot-instellingen gereset, evenals je wifi-netwerken en wachtwoorden, evenals je APN- en VPN-instellingen.

6. WhatsApp-app opnieuw installeren

Installeer de WhatsApp-app opnieuw op iPhone. Om dit te doen, drukt u lang op het WhatsApp-pictogram op het startscherm totdat de pictogrammen stoppen met wiebelen. Klik op het X-symbool in de hoek van het WhatsApp-pictogram. Om de app te verwijderen, klikt u op "Verwijderen". Download WhatsApp opnieuw uit de App Store.

Uw Whatsapp werkt helemaal niet? Lees dan dit artikel.


DiviScroll naar boven