Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Meer website verkeer nodig in [2024], lees hoe! 💥

Meer website verkeer

Meer website verkeer of in het Engels website traffic krijgt men op vele manieren. In de eerste plaats wordt altijd het schrijven van waardevolle content genoemd en dat is zeker nodig. Ten tweede moet een site perfect zijn op mobiel en alles moet het goed doen, ook op mobiel. Hij moet gebruiksvriendelijk zijn zoals dat heet. Stel u heeft dit alles voor elkaar ondertussen maar ik kan u al zeggen dat u nog steeds niet goed gevonden wordt.


Advertentie

Divi Ad 680px


Bounce rates en linkbuilding

De 2 zaken waar men niet buiten kan voor een goede ranking zijn linkbuilding (lees hier over de beste linkbuilding) en het hebben van een goed bounce rate. Bezoekers moeten het naar hun zin hebben op uw site en er lange tijd opblijven en meerdere verschillende pagina’s aandoen. Google’s zogenaamde rankbrain kan onder andere door middel van cookies precies zien wat voor gedrag mensen op uw website vertonen. Als dit erg positief is stijgt uw site in de zoekresultaten en krijgt hij meer website verkeer van Google, negatief zakt hij.

Er bestaat een netwerk waar mensen elkaar helpen om beter gevonden. Om deel uit te maken van dit netwerk installeert u een speciale browser die zelfstandig zoekopdrachten in Google in kan geven en een bepaald scrolgedrag vertonen precies hoe Google dat graag ziet.


Start nu

Bounce rate

U registreert zich om te beginnen in het netwerk en download de speciale browser en installeer deze. Als u inlogt op de site van het netwerk komt u in een Backoffice programma waar u precies op kunt geven wat u van dit netwerk wilt zien. Uw keywords, welke pagina’s bezocht moeten worden, alles kan ingesteld worden. Zelfs vanuit welke landen en de browsertaal zijn in te stellen.

In dit netwerk laat u dus de browser op uw pc lopen die voor anderen zoekopdrachten uitvoert. Deze anderen doen hetzelfde voor u. Voor wat hoort wat, of de ene hand wast de andere. Hoe men het ook wil noemen het is een perfect systeem waar men tijdcredits krijgt voor het hebben lopen van de browser, eventueel meerdere browsers op verschillende pc’s.In het geval u erg veel gebruik gaat maken van dit netwerk om voor al uw keywords en eventueel uw klanten hun keywords erbij meer website verkeer te krijgen, is het een goed idee om per maand een klein bedrag te betalen zodat de tijdcredits veel sneller oplopen.


Start nu

Alles spreekt in principe voor zich, het instellen van alles zult u snel onder de knie hebben maar u kunt ook vragen stellen aan de ontwikkelaars en als u wilt aan mij ook op mail@webstick.nl.

Men kan altijd verder optimaliseren en al is de bounce rate dat wat Google vandaag de dag het serieust neemt zijn er andere factoren die de ranking van uw site beïnvloeden. Een van deze factoren is een snelle laadtijd. Uw laadtijd kunt u meten via Google Pagespeed Insights, Google vertelt u hier ook wat er goed en fout is aan uw site. Er zijn verder nog veel kleine dingen waaraan u kunt werken. Als u interesse heeft om te weten wat precies allemaal lees dan ons artikel met 120 Google SEO tips.

Uiteindelijk zijn er veel factoren maar niets kan op tegen het bounce rate algoritme en dus is het besproken netwerk in principe onmisbaar.

Dit systeem werkt feilloos en door eraan mee te doen, behoort u tot een community van Nederlanders die elkaar helpen hoger in Google te staan zonder dat dit u veel moeite kost. Geef het niet te snel op, want Google reageert nooit meteen op dingen (dat zou SEO te eenvoudig maken). Hoe meer Nederlanders hieraan meedoen hoe meer variatie in IP's er is en hoe beter het systeem werkt.

Tip

Betaal slechts 1 maand voor de topversie van het systeem zodat u kunt aangeven uit welke landen anderen zoekopdrachten voor u doen. Dit dient op u op Nederland en België in te stellen. Als u na 1 maand stopt met betalen blijft deze optie bestaan in uw instellingen! Geef niet te snel op, doe op zijn minst 3 maanden mee, zoals we weten reageert Google nooit meteen op veranderingen die zeer goed zijn voor uw SEO om het voor ons moeilijker te maken te weten wat werkt en wat niet.Advertisement

Divi Ad 680px