Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste MailChimp alternatieven voor [2024] 💥

Beste MailChimp alternatief


U zoekt een alternatief voor Mailchimp? Mailchimp is sinds jaren een erg bekende e-mailmarketingtool. De recente prijswijzigingen van Mailchimp en de voortdurende daling van de servicekwaliteit hebben er echter toe geleid dat veel mensen op zoek zijn naar een ander e-mailmarketingplatform. Er zijn veel geweldige e-mailmarketingoplossingen die meer functies, betere service en beter betaalbare prijzen bieden. Dit artikel bespreekt de beste Mailchimp-alternatieven die kunnen worden gebruikt voor uw e-mailmarketing.

Er zijn veel e-mailmarketingserviceproviders om uit te kiezen. We hebben de beste Mailchimp-alternatieven geselecteerd waarvan we denken dat ze voor uw specifieke behoeften zullen werken. Deze omvatten oplossingen voor kleine bedrijven, startups, non-profitorganisaties en online winkels (e-commerce). Dit zijn de beste Mailchimp-alternatieven waaruit u kunt kiezen.


1. OMNISEND

Omnisend beste mailchimp alternatief 1


Als het gaat om e-mailmarketingtools voor e-commerce, is Omnisend een doorbraak. Een van de grootste mythes in e-mailmarketing is dat het duur moet zijn om effectief te zijn - en Omnisend doorbreekt die mythe gemakkelijk. Omnisend is 40% goedkoper dan andere toonaangevende providers en biedt u een kosteneffectieve manier om uw publiek te bereiken.

Maar betaalbaarheid is niet het enige dat Omnisend biedt. Het is een alles-in-één oplossing die het hele proces van het maken en verzenden van e-mailcampagnes vereenvoudigt, met vooraf gebouwde automatiseringsworkflows die u helpen tijd te besparen en meer uit uw budget te halen.

Naast de krachtige functies biedt Omnisend 24/7 ondersteuning via livechat en e-mail, zodat u altijd de hulp krijgt die u nodig hebt om uw campagnes te optimaliseren. U krijgt toegang tot echte mensen die u bij elk probleem kunnen helpen, en er zijn speciale CSM's beschikbaar voor diegenen die een meer praktische aanpak nodig hebben. Als u een e-commercebedrijf bent en uw e-mailmarketing wilt verbeteren, is Omnisend het innovatieve platform dat u nodig heeft

.

Prijzen: het gratis abonnement bevat alle functies. Betaalde abonnementen vanaf $ 16/maand.


Naar Omnisend


2. CONSTANT CONTACT

Constant Contact beste mailchimp alternatieven 2


Constant Contact is de beste service voor e-mailmarketing voor kleine bedrijven en non-profitorganisaties. U kunt binnen enkele minuten professionele e-mailnieuwsbrieven maken met behulp van een editor voor slepen en neerzetten. Alle benodigde functies zijn beschikbaar, inclusief de mogelijkheid om e-mailbezorgingssnelheden en e-maillijsten te volgen en te beheren. De rapporten zijn mooi en laten u zien hoe uw e-mailmarketingcampagnes presteren.


Advertisement

Divi Ad 680px


Constant Contact biedt basistools voor e-mailautomatisering waarmee u welkomstberichten naar nieuwe abonnees kunt sturen en e-mails kunt activeren op basis van gebruikersgedrag. U kunt e-mails ook automatisch opnieuw verzenden naar niet-openers. U kunt ook eenvoudig a/b-tests doen om te zien hoe uw onderwerpregels presteren voor optimalisatie. U kunt ook de ingebouwde eCommerce-tools gebruiken om uw bestaande klanten te bereiken. Met Constant Contact kunt u eenvoudig enquêtes en peilingen, donatiepagina's, dynamische aanmeldingsformulieren en andere handige functies maken.

De ongeëvenaarde ondersteuning van Constant Contact via livechat, telefoontjes en e-mail is het beste van hen. Ze hebben ook een grote bibliotheek met nuttige bronnen. Constant Contact is een geweldig Mailchimp-alternatief voor WordPress. Het werkt met alle populaire WordPress-plug-ins zoals OptinMonster en WPForms. Het gebruiksgemak is ongeëvenaard.

Prijzen: $ 20 - $ 45 per maand.


Naar Constant Contact


3. SEND IN BLUE

Send in Blue - beste mailchimp alternatieven 3


Sendinblue, een krachtige e-mail- en sms-marketingtool voor bedrijven, is beschikbaar. U kunt e-mailnieuwsbrieven, sms-campagnes, bestemmingspagina's en Facebook-advertenties maken. Livechat is ook beschikbaar. U kunt met hun gepersonaliseerde marketingautomatiseringsoplossing onbeperkt e-mails verzenden naar gerichte doelgroepen op basis van uw gebruikersgedrag.

Het platform bevat een gebruiksvriendelijke e-mailbuilder, geweldige e-mailbezorging en een hoog niveau van optimalisatie van marketingcampagnes. U kunt zelfs transactionele e-mails naar uw website sturen met behulp van hun e-mailmarketingplatform. SendinBlue is een geweldig alternatief voor Mailchimp en biedt extra functies zoals sms-marketing en livechatsoftware. Voor bedrijfseigenaren bieden ze meer betaalbare betaalde abonnementen met een levenslang gratis abonnement.

Prijzen: Deze variëren afhankelijk van het aantal e-mails dat u verzendt. Alle abonnementen bevatten onbeperkte opslag voor contacten.


Naar Send in Blue


4. AWEBER

Aweber - beste mailchimp alternatieven 4


Aweber is een andere uitstekende tool voor e-mailmarketing om u te helpen contact te leggen met uw klanten en de bedrijfsgroei te stimuleren. Het biedt een aantal geweldige functies, waaronder automatisch ophalen van artikelen om e-mails met blognieuwsbrieven te maken, prachtige HTML-sjablonen, slim afmeldbeheer en e-mailanalyse.

Andere standaardfuncties zijn onder meer A/B split-testen en autoresponders. Het biedt ook lijstbeheer. AWeber, een alternatief voor Mailchimp, biedt een gratis e-mailservice. De tariefplannen voor Pro zijn flexibel, afhankelijk van het aantal abonnees dat u heeft.

Prijzen: Premium-abonnementen beginnen bij $ 19 per maand.


Naar AWEBER


5. Hubspot

Hubspot - beste mailchimp alternatieven 5


Net als MailChimp, maar met meer geavanceerde functionaliteit, kan HubSpot worden gebruikt om uw bedrijf te laten groeien. Het marketingplatform van HubSpot omvat workflows voor e-mailmarketing, CRM en automatisering. Het biedt ook websitebouwers, verkooptools en een operationele hub. Dit is de reden waarom zakelijke, kleine en middelgrote klanten er dol op zijn. HubSpot Email Marketing maakt gebruik van marketingautomatisering en personalisatiegegevens van de geavanceerde CRM om u te helpen de beste gebruikerservaring te bieden en de verkoop en conversies te verhogen.

Het e-mailplatform wordt geleverd met alle functies die u zou verwachten, inclusief autoresponders en drip-e-mailcampagnes, A/B-testen en bestemmingspagina's. Ze bieden ook functies zoals livechat, pop-ups en contactformulieren om uw e-maillijst te laten groeien. HubSpot integreert naadloos met WordPress, WooCommerce en Magento, evenals met andere eCommerce-platforms zoals webinarplatforms en sociale media-tools. Hiermee kunt u uw e-mailabonnees vergroten.

HubSpot is een geweldig alternatief voor Mailchimp als je op zoek bent naar een uitgebreid marketingplatform dat kan meegroeien met je bedrijf. HubSpot wordt door zowel kleine als grote bedrijven gebruikt voor hun marketingplatforms.

Prijzen: $ 25 - $ 25 per maand, en wordt vervolgens verhoogd op basis van het aantal abonnees.


Naar Hubspot


Eindcommentaar

Mensen, dit waren de 5 beste. Er zijn wel 25-30 van dit soort services maar ik heb de beste er voor u uitgezocht. Ze staan op volgorde van kwaliteit dus de nummer 1 in deze lijst is wat ik echt aanraad.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven