Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hoe Gmail account aanmaken? [2024] 💥

Hoe Gmail account aanmaken


Gmail-accounts zijn snel en eenvoudig aan te maken. Dit zijn de stappen die je nodig hebt om een Gmail-account aan te maken. Je kunt dan binnen enkele minuten aan de slag met je Gmail.


Advertisement

Divi Ad 680px


1. OPEN DEZE GOOGLE-PAGINA

Om te beginnen moet u naar de juiste pagina van Google gaan om een Gmail-account te openen, hier vindt u de link naar deze pagina. Ga verder met punt 2.

2. UW NAAM

Voer uw voornaam en vervolgens uw achternaam in. Zie de afbeelding hierboven, pijl naar 1.

3. GEBRUIKERSNAAM

Kies een mooie gebruikersnaam en schrijf deze in het vak. De "@gmail.com" staat al aan het einde, dus vul alleen een gebruikersnaam in.

4. WACHTWOORD

Kies een wachtwoord voor uw mailaccount dat u gemakkelijk kunt onthouden maar tegelijkertijd niet gemakkelijk kunt raden. Het is altijd een goed idee om minimaal een hoofdletter en een cijfer in het wachtwoord te gebruiken. Het is nog beter om er ook een teken in op te nemen.

5. VOLGENDE

Klik nu op "Volgende" om naar de volgende pagina te gaan.

6. WACHTWOORD HERSTEL

U kunt ook uw mobiele nummer en/of alternatief e-mailadres invoeren om uw account te verifiëren en te autoriseren. Deze informatie wordt door Google gebruikt om u te helpen uw wachtwoord te herstellen.

7. VERJAARDAG/GENDER

Voer de geboortedatum en uw geslacht in.

8. VOLGENDE

Klik nu op "Volgende" om naar de volgende pagina te gaan.

9. CONTROLEREN

Tijdens het verificatieproces wordt u gevraagd uw alternatieve e-mailadres of telefoonnummer te verifiëren. Klik op Verzenden of sla het over door op Niet nu te klikken.

10. GA AKKOORD MET DE VOORWAARDEN

Bevestig dat u hun privacy en voorwaarden hebt gelezen door op "Ik ga akkoord" te klikken.

11. BEËINDIG HET PROCES

Je hebt je Gmail-account gemaakt. De pagina Mijn account wordt weergegeven voor het nieuwe e-mailadres. U kunt zich vervolgens aanmelden bij uw account, persoonlijke gegevens beheren en uw accountvoorkeuren aanpassen.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven