Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Hoe apps op iPhone geforceerd afsluiten [2024] 💥

Hoe apps op iPhone geforceerd afsluiten


U sluit een app niet af wanneer u deze op uw iPhone/iPad sluit en terugkeert naar het startscherm. Het draait nog steeds op de achtergrond. Het is als het "pauzeren" van een app. Het geforceerd stoppen van een app is de beste keuze als deze crasht, vastloopt of slecht werkt. De app wordt gesloten en vervolgens opnieuw geladen. U zou nu eventuele tijdelijke problemen met de app moeten kunnen oplossen.


Advertisement

Divi Ad 680px


De beste manier om een app op je iPhone geforceerd af te sluiten

Je kunt de app-switcher openen of een app op je iPhone geforceerd stoppen met verschillende methoden, afhankelijk van welk model je hebt en welke versie van iOS. Laten we het eerst hebben over de oudere iPhones (XS, XS Max en XR) die wel een inkeping aan de bovenkant hebben, maar geen Home-knop.

Je kunt in de problematische app op je iPhone blijven of degene openen die je geforceerd wilt afsluiten. Veeg naar beneden vanaf de onderkant (de "Thuisbalk") van het iPhone-scherm.

Als u nu naar het midden van uw scherm gaat, houdt u uw vinger erop. Om de App Switcher te openen, tilt u uw vinger op wanneer u het voorbeeld van de app in kaartformaat ziet. Om alle eerder geopende apps te bekijken, kunt u horizontaal scrollen binnen deze interface. Veeg omhoog in het voorbeeld van de app die u wilt sluiten. De kaart zou van de bovenkant van je scherm moeten verdwijnen.

U kunt iPhone X met iOS 11 afsluiten door het app-voorbeeld ingedrukt te houden. Vervolgens tik je op de roodgekleurde mintekenknop om de app te kunnen afsluiten. Als uw iPhone een fysieke startknop heeft, kunt u er dubbel op drukken en de app-kiezer openen. Veeg vervolgens omhoog in een app-voorbeeld om die app te sluiten.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven