Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

DiviBuilder vs Thrive Architect [2023] 💥

Divi Theme vs Thrive ArchitectDIVI THEME (Divi 5 vs Thrive)

Divi is de best verkochte Wordpress-pagebuilder ooit...

Divi Theme review


Hé mensen, kom samen! Al tien jaar is het Divi-thema de superheld onder de WordPress-thema's, maar houd je hoed vast, want Divi 5 staat op het punt binnen te duiken! Het is alsof je upgradet van een superheld naar een heel superheldenteam. Wil jij de coole jongen van de straat zijn? Verkrijg uw Divi-licentie voor een prijs die zo laag is op Black Friday dat deze praktisch superheldenwaardig is. Deze Divi-Theme-recensie voor [2023] is niet zomaar een recensie, het is een voorproefje van de toekomst van geweldig webdesign.

En nee, ik zal je niet vervelen met vervelende opsommingen of eindeloze lijsten die klinken alsof een robot ze heeft geschreven. Je kunt al die geeuw-opwekkende dingen vinden op de Elegante Thema's-website. Hier houden we het levendig en leuk, net als een feest georganiseerd door Divi zelf. Daarover gesproken: heb je de Divi-website gezien? Het is niet zomaar een website; het is een digitaal meesterwerk, een Mona Lisa van de webwereld!


Advertentie

Divi Ad 680px


DIVI AI (Tekst- en beeldgenerator)

Snel inhoud genereren: Zeg vaarwel tegen de oude tijd van hoofdbreken tijdens brainstormsessies. Met Divi AI is het alsof je een toverstaf – maak met slechts één klik tekst, afbeeldingen of hele secties. Het is zo slim dat het waarschijnlijk al eerder weet wat u nodig heeft!

Personaliseer uw inhoud: Divi AI is niet zomaar een robot; het is als een kameleon die zich aanpast aan de unieke stem van uw merk. Geef het wat context, en voila: een site die resoneert met je publiek alsof hij hun gedachten leest.

Direct afbeeldingen maken: Heb je een afbeelding nodig? Knip met uw vingers en Divi AI tovert de perfecte tevoorschijn en begrijpt uw inhoud als een gedachtenlezer. Serieus, het is alsof je een paranormale kunstenaar binnen handbereik hebt.

Verbeter uw afbeeldingen: Heeft u een afbeelding die bijna perfect is, maar er nog niet helemaal is? Divi AI is als uw persoonlijke fotofee, die u kunt aanpassen en afstemmen totdat het precies goed is.

Wrijversblok overwinnen: naar een lege pagina staren? Divi AI is als die vriend die altijd ideeën heeft. Het biedt je een creatieve reddingslijn, waardoor het gevreesde writer's block tot het verleden behoort.

Superieure inhoud op aanvraag: Divi AI is niet alleen een inhoudgenerator; het is als een geest in een fles. Geef het een onderwerp, kies een format en kijk vol ontzag hoe het in een handomdraai eersteklas inhoud oplevert. Het is uw inhoudswizard op afroep!

Deskundige tekstbewerking: En het gaat niet alleen om schrijven. Divi AI kan uw bestaande inhoud gebruiken en polijst het totdat het glanst als een diamant. Een toonaanpassing nodig? Een duidelijkheidscontrole? Beschouw het als gedaan. Het is alsof je een redacteur met arendsogen in je zak hebt.


Divi AI


DIVI ADVANCED GRADIENTS

Laten we beginnen met de 2 nieuwste features waarmee Divi laat zien dat ze met afstand het beste spul bieden. Iedereen die ooit met Photoshop, Corel, of een magische fotobewerkingsstaf heeft gezwierd, zal nog weten hoe men daarin gradients kan bouwen die eruitzien alsof een eenhoorn ermee aan de slag is gegaan. Nu heeft Divi iets soortgelijks met de Advanced Gradient Builder.

Deze feature biedt onbegrensde mogelijkheden voor gradients, alsof je een verfpot hebt omgegooid in een windtunnel. Er is natuurlijk geen enkel thema dat dit momenteel heeft, al zullen ze het zeker gaan kopiëren. Want laten we eerlijk zijn, iedereen volgt Divi alsof het de nieuwste trend op de catwalk is.


Divi Theme Review Advanced Gradients


DIVI LAYOUT CLOUD

En hoppa, we gaan meteen door met de volgende spectaculaire feature, zo uniek dat zelfs buitenaardse thema's er jaloers op zouden zijn. Maak kennis met de Divi Layout Cloud. Hiermee wordt u praktisch een digitale tovenaar. Stel je voor: je zweeft door je websites, goochelt met secties, kolommen, complete pagina's, afbeeldingen, video's, audio's en alles wat je maar kunt dromen, rechtstreeks uit de Cloud.

Alsof je een magische koffer hebt waaruit je alles tevoorschijn tovert wat je nodig hebt. De tijdsbesparing is zo groot dat je tijd overhoudt om koffie te drinken met je voeten op het bureau. Een absolute must-have voor elke webdesign-wizard en zeker voor de Gandalfs onder de designbureaus.


Divi Theme Review Layout Cloud


DIVI WEBSHOPS

Divi Theme Review Webshops


Divi 1-klik demo lay-outs

Divi Theme Review Online Stores


Bekijk hier meteen een video hoe Divi's Woocommerce-Builder te werk gaat. Een fatsoenlijk theme heeft fantastische opties om er een webshop mee te maken en dat is bij Divi meer dan het geval. Het theme geeft waanzinnig veel mogelijkheden om product- en categoriepagina's aan te passen door middel van de WooBuilder en de WooModules. Bekijk hier alle 229 verschillende Divi-demo's (1685 templates). Waanzinnige aantallen!

In de Divi demo-bibliotheek zijn vele schitterende shop lay-outs te vinden die u met 1 klik kunt installeren in uw project. Het compleet stylen van uw shop is met de WooBuilder echt een fluitje van een cent. Alles is front-end razendsnel aan te passen. Alle beschikbare demo's zijn uiteraard met de hieronder besproken Divibuilder gemaakt, samen met Elementor Pro beschouwd als de beste pagebuilders die er zijn.


DIVIBUILDER (Pagebuilder)

DiviBuilder


De DiviBuilder is de perfecte pagebuilder voor Wordpress en een absoluut genot om mee te werken, net als een ritje in een achtbaan, maar dan zonder de misselijkheid achteraf. Deze pagebuilder werkt zo precies, je zou bijna denken dat het een Zwitserse horlogemaker is. Op de website ziet het eruit alsof je eigenhandig elke pixel hebt neergezet. Het is alsof je een toverstok hebt voor webdesign: elementen en effecten zijn zo makkelijk te vinden, je maakt pagina's sneller dan je "abracadabra" kunt zeggen!

En raad eens? Als je Divi aanschaft, krijg je de DiviBuilder ook als een soort magische bonbon in je pakket, klaar om in andere thema's te gebruiken. Test nu meteen de DiviBuilder en voel je als een kind in een snoepwinkel. Klik op de Divi website gewoon op die paarse knop "Try it for free" bovenaan en begin met toveren!


DIVI THEME SPEED

Divi Theme Speed


Ondertussen wil geen theme achterblijven qua laadtijden oftewel speed, omdat Google daar meer oog voor heeft dan een arend voor zijn prooi. Divi heeft een speed-upgrade gekregen die zo snel is, je zou bijna denken dat het thema is ingesmeerd met raketbrandstof. Het is nu een van de snelst ladende themes voor Wordpress, sneller dan een kangoeroe op een springkussen.

Onvoorstelbaar dat één theme de Usain Bolt kan zijn in een wereld vol thema-schildpadden... Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Speed Upgrade, en zie hoe het de snelheidsgrens doorbreekt!


DIVI EFFECTEN

Divi Theme Review Effects


Met Divi Effect worden afbeeldingen sneller getuned dan een chef-kok zijn gerechten kruidt. Je kunt de belichting aanpassen alsof je de zon zelf bedient, de kleuren veranderen als een kameleon, de afbeelding inverteren voor een Alice in Wonderland-effect, sepia kleuren toepassen alsof je in een oude film stapt, of de afbeelding doorzichtig maken alsof het een geest is (en ja, de procenten kun je zelf instellen!). Het veranderen van afbeeldingen in Divi in plaats van een PC-programma is als een schilderij bewerken zonder verf te morsen – je afbeelding blijft perfect intact en kan op elk moment sneller dan het licht aangepast worden. In dit Divi Theme review geven we 10 punten voor deze tool, een gouden medaille waardig!


DIVI TRANSFORMS

Divi Theme Review Transforms


Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Transforms. Met Divi Transforms kun je teksten en afbeeldingen laten dansen, draaien en spiegelen alsof ze in een disco zijn. Het is net als in Photoshop's "CTRL+T", maar dan met superkrachten. Deze tool is zo fantastisch, het is alsof je een toverstokje hebt om je website te betoveren, en zover ik weet is Divi de enige tovenaar in town die dit kunstje kan!


DIVI SHAPE DIVIDERS

Divi Theme Review Shape Dividers


Deze feature laat uw website echt stralen, alsof het net een schoonheidsbehandeling heeft gehad. De concurrentie zal groener van jaloezie worden dan een kikker in een moeras. Vroeger was het inderdaad een taak vergelijkbaar met het bouwen van een piramide voor professionele webdesigners om zulke shapes in blokken te krijgen.

Maar nu? Met de DiviBuilder kan zelfs iemand die denkt dat HTML een soort gezondheidsthee is, met het grootste gemak de meest fantastische vormen creëren. Ook u! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Shape Dividers en bereid u voor op het gevoel van een webdesign-superheld te zijn!


DIVI BULK EDIT

Divi Theme Review Bulk Edit


Collega's die al jaren websites bouwen zullen zich nog wel herinneren hoe we vroeger eindeloos dezelfde handelingen herhaalden, als een stel webdesign-hamsters in een rad. Als je 6 blokken had waarvan je de stijl wilde aanpassen, was het alsof je zes keer dezelfde berg beklom. Maar met Divi's Bulk Edit lijkt dat nu op een sprookje uit lang vervlogen tijden.

Nu kun je voor alle 6 blokken tegelijkertijd veranderingen doorvoeren, alsof je een magische spreuk over je website uitspreekt. Deze feature is een tijdbesparende superkracht! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Bulk Editing en bereid je voor om verbluft te worden door de magie van efficiëntie.


DIVI DROP SHADOWS

Divi Theme Review Drop Shadows


U heeft geen Photoshop meer nodig om schaduwen voor afbeeldingen te maken. Zeg maar dag tegen Photoshop, dat niet alleen een rib uit je lijf kost, maar ook zo traag werkt als een slak met vakantie. Met Divi's Drop Shadows tover je sneller schaduwen tevoorschijn dan een goochelaar een konijn uit zijn hoed.

En het mooie? De originele afbeelding blijft zo onaangetast als een versgebakken koekje in een gesloten pot. Wil je later nog wat extra stijl toevoegen of de schaduw aanpassen? Geen probleem! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Drop Shadows en bereid je voor om versteld te staan van deze schaduwspel-magie.


DIVI SPLIT TESTING

Divi Theme review split testing


Elk bedrijf wil zo veel mogelijk leads en conversie, net zoals een kind zoveel mogelijk snoepjes wil verzamelen met Halloween. En om dat te bereiken, probeert men vaak hun webpagina’s op te poetsen alsof het oude schatten zijn. Maar met Divi Leads wordt dit een fluitje van een cent! Stel je voor dat je zoveel verschillende versies van een layout of tekst kunt toveren als een chefkok verschillende gerechten.

Deze variaties worden dan aan je bezoekers geserveerd alsof het een digitaal proeverijmenu is. Divi houdt zelfs de score bij, net als een wedstrijdjury, zodat je precies weet welke versie het beste presteert. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Split-Testing en bereid je voor op een revolutie in jouw webdesign-strategie.


Divi en de Divibuilder zitten zo bomvol snufjes en opties, ik zou deze pagina van het Divi Theme Review kunnen uitrekken tot de lengte van een marathon! Maar om eerlijk te zijn, het is veel leuker als u zelf op ontdekkingstocht gaat. Dus waarom niet hier een kijkje nemen op de Divi Website? Trek uw digitale wandelschoenen aan en verken zelf de rest van dit wonderlijke webdesign-wonderland!

DIVI THEME REVIEW: DE PRIJS

Bij Divi koopt u geen theme, maar een lidmaatschap, net als een abonnement op een magische club. Dit lidmaatschap geeft u toegang tot een schatkist van 86 premium themes, waaronder Divi, een paar top plug-ins, en een bibliotheek die uitpuilt van de afbeeldingen. Qua prijs is Divi een koopje, net iets duurder dan een gemiddeld ander theme per jaar, maar met de waarde van een kluis vol goudstaven. Die 'andere themes' geven vaak maar een half jaar support - nou ja, zeg, dat is toch alsof je een taart koopt en maar één hap mag nemen! Daarna betaal je je blauw voor extra hulp.

Maar als je eenmalig 249 dollar uit je spaarpot schudt, heb je het complete Divi-pakket voor het leven, inclusief eeuwigdurende support. Dat is net alsof je een gouden ticket voor webdesign hebt gewonnen! Vooral voor bedrijven met meerdere websites is dit de beste deal sinds gesneden brood. Je zult nooit meer iets anders nodig hebben om perfecte websites te bouwen, tenzij je plotseling besluit astronaut te worden. Gebruik je deze link, dan pak je ook nog eens minstens 10% korting. Het is alsof het feest is en iedereen is uitgenodigd!


DIVI THEME REVIEW: SLOTCOMMENTAAR

Ik ga het kort maar krachtig houden hier in de afronding van dit Divi theme review voor [2023]. Met Divi koop je geen kat in de zak, maar een geoliede machine om websites te produceren alsof het warme broodjes zijn. Zwakke punten of tekortkomingen? Die zijn net zo zeldzaam als een eenhoorn in je achtertuin. Of je nu een webshop, een bedrijfswebsite, of een privé-site wilt bouwen, met Divi voel je je als een kind in een snoepwinkel. Voeg je bij de meer dan 881.346 leden die al juichend over Divi praten – dat is bijna alsof je toegang krijgt tot een exclusieve club van webwondermakers.


En weet je wat het mooiste is? Divi biedt een maand niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je toch denken 'hmm, dit is niks voor mij', dan kun je je geld terugkrijgen, geen vragen gesteld. Andere themes laten je daar mooi mee zitten, maar Divi staat achter hun product als een rockster achter zijn gitaar. Ze weten gewoon dat je tevreden gaat zijn.Naar Divi theme
THRIVE ARCHITECT (Divi vs Thrive)

Thrive architect review


In dit Divi vs Thrive review zullen we nu ingaan op de fantastische features van de Thrive Architect. Ondanks dat de Thrive Architect een van de nieuwste pagebuilders op de markt is voor Wordpress moeten we natuurlijk niet vergeten dat de pagebuilder ontstaan is uit de Thrive Content Builder plugin die ondertussen al naam gemaakt had. Thrive Architect is net als Divi een front- en back-end WYSIWYG drag-and-drop editor.

De Thrive Architect gebruikersinterface

Thrive Architect gebruikersinterface


Thrive Architect werkt perfect samen met alle mogelijke Wordpress themes en is in principe niet slechts een pagebuilder maar biedt 200+ demo lay-outs die u kunt importeren om te gebruiken als start voor uw website, we komen hier later op terug. Professionals zijn zeer te spreken over deze pagebuilders maar ook elke beginnende website-bouwer moet in staat zijn zeer snel goed met deze pagebuilder om te kunnen gaan.

De gebruikersinterface is bijzonder precies en overzichtelijk. Alles voelt soepel aan en uw werkblad is uw gehele beeldscherm, indien nodig kan de contentbalk links ook nog ingeklapt worden. Met Thrive Architect bouwt u razendsnel pagina's, homepages, posts, landingspagina's en andere content.


Thrive Architect volledige breedte


Content items kunnen vanuit de sidebar opgepikt worden en op uw werkblad geplaatst worden in de kolommen en secties. U kunt ze vervolgens weer oppakken, verslepen naar een andere plek of verschalen. U beschikt over een van de beste inline tekst-editors met Thrive.

Geweldige inline teksteditor

Thrive Architect inline tekst-editor


Veel pagebuilders hebben een tekst-editor waar u in een schermpje schrijft wat vervolgens naar het werkblad verplaatst wordt maar bij Thrive schrijft u de tekst meteen daar waar hij komt te staan. Dit werkt veel prettiger en sneller en in we moeten in dit Divi pagebuilder vs Thrive Architect review wat dit onderdeel betreft zeker de punten aan Thrive geven voor de beste text-editor.

Mobile preview

Thrive Architect Review Mobile preview


Thrive laat u via de Mobile preview mode haarscherp zien hoe uw website er op zowel tablet als mobiel uit gaat zien. Een andere prettige feature is dat Thrive u regelmatig zal herinneren om uw werk op te slaan. Altijd een goed idee natuurlijk.

Revisie manager

Thrive Architect Review Revisie manager


Thrive Architect heeft net als Divi and Elementor een revisiemanager waarmee u uw werk ongedaan kunt maken. Uniek is dat u met Thrive de undo en redo buttons op uw toetsenbord kunt gebruiken om kleine aanpassingen een stap terug te zetten. Conclusie in dit review, de Thrive gebruikersinterface kan met de beste pagebuilders stand houden en heeft zelfs een paar unieke top eigenschappen.


De Thrive Architect opties en settings

Opties menu overzichtelijk

Thrive Architect Review Opties menu


Op de foto hierboven ziet u meteen hoeveel controle u heeft over het door u geselecteerde module. Net als met de Divi Pagebuilder komt men met Thrive aan opties niks te kort, aan alles is gedacht. Aan de bovenkant ziet u een menu wat gericht bepaalde optie laat verschijnen. Veel zoeken naar de optie die u nodig heeft is niet meer nodig op die manier, alles is snel gevonden.


Zijmenu advanced opties

Thrive Architect Review sidebar instellingen


Door in het zijmenu onderaan op "advanced" te klikken verschijnen nog eens meerdere extra opties. Afhankelijk van het element wat u aangeklikt heeft zijn deze opties anders. Maar denk onder andere aan responsive-instellingen voor mobiel, tablet, marge- en opvullingseigenschappen, animatie effecten en nog veel meer.

Tekstanimaties review

Thrive Architect Tekstanimaties


Thrive Architect Tekstanimaties 2


Op de allereenvoudigste manier voegt u prachtige tekstanimaties toe. De bediening ervoor is makkelijker dan bij alle andere pagebuilders die ik ken inclusief Divi, Avada, Elementor en BeaverBuilder.

De Thrive Architect pagina-elementen

Thrive Architect pagina-elementen


Thrive Architect biedt een grote verzamelingen elementen die u aan uw pagina's toe kunt voegen. Al deze elementen kunnen op hun beurt weer fijngetuned worden. In alle elementen vindt u een groot accent op conversie, erg veel call-to-action opties. Thrive helpt u bewust meer omzet te behalen, een prachtig hulpmiddel en steekt wat dit betreft boven andere top pagebuilders uit. Ook de widgets van andere plug-ins in uw website kunnen via de Thrive pagebuilder weergegeven worden.

Kant-en-klare demo pagina's

Thrive Architect Kant-en-klare demo pagina's


De Thrive demo-bibliotheek beschikt over 200+ kant-en-klare pagina's met prachtige designs. Vele daarvan hebben net als de content modules een sterke focus op conversie en call-to-action waarvan we u hieronder in de afbeeldingen een paar voorbeelden geven.


Thrive Architect demo pagina conversie


Thrive Architect demo pagina conversie 2


Thrive Architect demo pagina conversie 3


Ondanks het feit dat er zeker ook standaard bedrijfspagina's en normale landingspagina's in de bibliotheek zitten, is het zeker dat Thrive Architect zijn bibliotheek flink moet uitbreiden. Het zou minstens 50 complete site-demo's moeten hebben en 300 demo-pagina's om een flinke keuze te bieden aan 1-click te installeren designs zoals andere top pagebuilder/themes hebben.

Thrive Architect prijzen

Thrive Architect prijzen


De Thrive membership (25 sites) kost u 228 dollar per jaar. Voor 5 sites betaalt u per jaar 97 dollar en voor een enkele website 67 dollar. We kunnen meteen al zeggen dat de prijzen aan de hoge kant liggen vergeleken met andere top pagebuilders en zeker met het Divi Theme wat erg schappelijk is met zijn prijzen vergeleken met het materiaal wat u voor uw geld krijgt.Naar Thrive Architect

Divi-Builder vs Thrive Architect Conclusie

De pagebuilder zelf die Thrive biedt is op een aantal vlakken better dan die van Divi, maar het bijgeleverde materiaal waarmee gewerkt kan worden is (nog) onder de maat helaas. De inline teksteditor die Thrive biedt zal Divi binnenkort in een upgrade ook bieden evenals andere facetten die we beter vonden aan Thrive. Als u dus een levenslange membership koopt bij Divi die ze goedkoop aanbieden zult u daarmee (veel) goedkoper uit zijn. Als u slechts een van de 2 wilt aanschaffen dan zou ik zeker voor DIVI kiezen. Als webdesigner heb ik liefst alle top pagebuilders ter beschikking maar dat zal voor de meesten van u niet nodig zijn.

Beide pagebuilders bieden trouwens een 30-dagen niet goed geld terug garantie. U kunt ze dus beide proberen en dan zelf een conclusie trekken wat voor u het beste is.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven