Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

DiviBuilder vs Thrive Architect [2024] 💥

Divi Theme vs Thrive ArchitectDIVI THEME (Divi 5 vs Thrive)

Divi is de best verkochte Wordpress-pagebuilder ooit...

Divi Theme review


Hallo iedereen, verzamel je! Al tien jaar lang is het Divi-thema een toonaangevend WordPress-thema, en nu is het tijd om kennis te maken met Divi 5. De overgang naar Divi 5 is te vergelijken met een upgrade van een individuele superheld naar een compleet superheldenteam. Wilt u zich onderscheiden met uw website? Verkrijg dan nu uw Divi-licentie. Deze recensie van het Divi-Theme voor [2024] is meer dan een gewone bespreking; het is een blik op de toekomst van uitstekend webdesign.

In deze bespreking vermijd ik langdradige opsommingen of uitputtende lijsten die onpersoonlijk overkomen. Voor gedetailleerde specificaties en technische details kunt u terecht op de Elegant Themes-website. Ons doel hier is om de informatie op een levendige en aantrekkelijke manier te presenteren, in de geest van Divi zelf. Heeft u trouwens de Divi-website al bezocht? Deze dient niet enkel als website; het is een kunstwerk op zich, te vergelijken met de Mona Lisa in de wereld van webdesign.


Advertisement

Divi Ad 680px


DIVI AI (Tekst- en beeldgenerator)

Snel Inhoud Genereren: Vergeet de tijden van eindeloos brainstormen. Met Divi AI, beschikt u over de mogelijkheid om met één klik tekst, afbeeldingen of hele secties te creëren. Deze tool is zo geavanceerd dat het lijkt alsof het uw behoeften voorziet.

Personaliseer Uw Inhoud: Divi AI is meer dan een geautomatiseerd systeem; het past zich aan de unieke stijl van uw merk aan. Voeg wat context toe en ervaar hoe uw website naadloos aansluit bij uw doelgroep, alsof het hun gedachten kan lezen.

Direct Afbeeldingen Creëren: Heeft u onmiddellijk een afbeelding nodig? Met Divi AI genereert u moeiteloos de perfecte afbeelding, in harmonie met de inhoud van uw website. Het is net alsof u een deskundige kunstenaar tot uw beschikking heeft.

Verbeter Uw Afbeeldingen: Voor afbeeldingen die net dat beetje extra nodig hebben, biedt Divi AI een oplossing. Het is alsof u een persoonlijke fotobewerkingsexpert heeft, die uw afbeeldingen tot in de perfectie aanpast.

Writer's Block Overwinnen: Staren naar een lege pagina behoort tot het verleden met Divi AI. Het is alsof u een altijd beschikbare creatieve partner heeft, die nieuwe ideeën aandraagt en writer's block elimineert.

Superieure Inhoud Op Aanvraag: Divi AI is meer dan een simpele inhoudgenerator. Geef een onderwerp en een format aan, en kijk toe hoe het snel hoogwaardige inhoud produceert. Het fungeert als uw persoonlijke, altijd beschikbare contentwizard.

Deskundige Tekstbewerking: Divi AI gaat verder dan alleen schrijven. Het kan uw bestaande inhoud verfijnen en verbeteren, zodat het schittert als een diamant. Of het nu gaat om aanpassingen in toon of om duidelijkheid, Divi AI staat klaar om uw tekst naar een hoger niveau te tillen.


Divi AI


DIVI ADVANCED GRADIENTS

Laten we beginnen met de twee nieuwste functies waarmee Divi zijn positie als marktleider bevestigt. Gebruikers die ervaring hebben met Photoshop, Corel of andere geavanceerde fotobewerkingssoftware zullen bekend zijn met de mogelijkheid om verbluffende gradients te creëren. Divi introduceert nu een vergelijkbare, innovatieve functie met de Advanced Gradient Builder. Deze tool biedt een nieuw niveau van creativiteit en flexibiliteit in webdesign, vergelijkbaar met het toepassen van artistieke finesse in grafische vormgeving.

Deze functie biedt een schat aan mogelijkheden voor het creëren van gradients, vergelijkbaar met een kunstenaar die een palet aan kleuren tot zijn beschikking heeft. Op dit moment is er geen ander thema dat dergelijke geavanceerde mogelijkheden biedt, hoewel het aannemelijk is dat anderen zullen volgen. Divi zet vaak de standaard in webdesign, vergelijkbaar met hoe trends worden gezet in de modewereld.


Divi Theme Review Advanced Gradients


DIVI LAYOUT CLOUD

Laten we direct doorgaan naar een andere indrukwekkende feature, zo innovatief dat het de aandacht zou trekken in zelfs de meest geavanceerde designkringen. Ontdek de Divi Layout Cloud. Deze tool transformeert de manier waarop u met digitale content werkt. Stelt u zich eens voor: naadloze integratie van secties, kolommen, complete pagina's, afbeeldingen, video's, en audio, allemaal direct uit de Cloud.

Het is alsof u over een magische gereedschapskist beschikt waarmee u elk benodigd element tevoorschijn kunt halen. Deze efficiëntie leidt tot aanzienlijke tijdsbesparing, waardoor u meer ruimte heeft voor andere taken. Onmisbaar voor iedere webdesignprofessional en een ware gamechanger voor designbureaus.


Divi Theme Review Layout Cloud


DIVI WEBSHOPS

Divi Theme Review Webshops


Divi 1-klik demo lay-outs

Divi Theme Review Online Stores


Bekijk direct deze video om te zien hoe de Divi's Woocommerce-Builder in actie is. Een goed theme biedt uitstekende mogelijkheden voor het opzetten van een webshop, en Divi blinkt hier bijzonder in uit. Dit theme biedt uitgebreide opties voor het aanpassen van product- en categoriepagina's met de WooBuilder en WooModules. Ontdek hier de 229 verschillende Divi-demo's (1685 templates) die getuigen van de veelzijdigheid en omvang van dit theme.

De Divi demo-bibliotheek bevat een veelvoud aan prachtige shop lay-outs die u met slechts één klik in uw project kunt integreren. Met de WooBuilder wordt het stylen van uw shop verrassend eenvoudig en intuïtief. Alle aanpassingen kunnen snel en efficiënt aan de front-end worden gedaan. De beschikbare demo's zijn allemaal gecreëerd met de Divibuilder, die in combinatie met Elementor Pro wordt beschouwd als een van de top pagebuilders in de markt.


DIVIBUILDER (Pagebuilder)

DiviBuilder


De DiviBuilder is een voortreffelijke pagebuilder voor WordPress, die werken aan uw website tot een ware belevenis maakt. Deze tool is uiterst nauwkeurig en biedt de precisie van een Zwitsers horloge. Op uw website lijkt het alsof elke pixel zorgvuldig is geplaatst. De DiviBuilder is als een toverstaf voor webdesign; elementen en effecten zijn gemakkelijk te gebruiken, waardoor u razendsnel pagina's kunt samenstellen.

Bij de aanschaf van Divi ontvangt u de DiviBuilder als een extra bonus, klaar om te gebruiken in combinatie met andere thema's. Probeer de DiviBuilder nu uit en ervaar de veelzijdigheid ervan. Bezoek de Divi website, klik op de paarse knop 'Try it for free' bovenaan en begin met het creëren van uw eigen websiteontwerpen.


DIVI THEME SPEED

Divi Theme Speed


In de strijd om de snelste laadtijden, een factor waar Google bijzonder veel waarde aan hecht, heeft Divi een significante speed-upgrade ondergaan. Deze upgrade heeft de laadsnelheid van het thema aanzienlijk verbeterd, waardoor het nu een van de snelst ladende WordPress-thema's is, met een responsiviteit die indrukwekkend te noemen is.

Het is opmerkelijk hoe Divi zich onderscheidt in een wereld vol trager ladende thema's. Bekijk hier een video die meer inzicht geeft in de Speed Upgrade van Divi, en ontdek hoe het thema nieuwe snelheidsnormen stelt.


DIVI EFFECTEN

Divi Theme Review Effects


Met Divi Effect kunt u afbeeldingen aanpassen met een snelheid en precisie die vergelijkbaar is met een chef-kok die zijn gerechten op smaak brengt. Belichting kan worden gewijzigd alsof u de zon zelf regelt, terwijl kleuraanpassingen net zo flexibel zijn als een kameleon. U kunt zelfs de afbeelding inverteren voor een uniek effect, sepia tonen toevoegen voor een vintage look, of transparantie instellen alsof de afbeelding een etherisch element is. Het voordeel van het bewerken van afbeeldingen binnen Divi, in plaats van een apart PC-programma, is de behoud van kwaliteit en de mogelijkheid tot snelle aanpassingen. In deze Divi Theme review krijgt deze tool 10 punten, absoluut een gouden medaille waard.


DIVI TRANSFORMS

Divi Theme Review Transforms


Voor een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van Divi's Transforms, bekijk deze video. Met Divi Transforms krijgt u de controle om teksten en afbeeldingen op dynamische wijze te transformeren, draaien en spiegelen, vergelijkbaar met de functionaliteit van Photoshop's "CTRL+T", maar dan uitgebreider. Deze tool biedt unieke mogelijkheden om uw website op een creatieve manier vorm te geven. Voor zover bekend biedt Divi als enige deze geavanceerde en betoverende bewerkingsopties.


DIVI SHAPE DIVIDERS

Divi Theme Review Shape Dividers


Deze feature doet uw website schitteren alsof deze een complete metamorfose heeft ondergaan. Het effect is zo indrukwekkend dat het de concurrentie doet verbleken. Voorheen was het integreren van complexe vormen in blokken een uitdagende taak, vergelijkbaar met het bouwen van een piramide voor professionele webdesigners.

Nu, dankzij de DiviBuilder, kan zelfs iemand zonder technische kennis moeiteloos aantrekkelijke vormen creëren. Ontdek hier meer over Divi's Shape Dividers en ervaar hoe het voelt om met gemak een webdesign-superheld te zijn.


DIVI BULK EDIT

Divi Theme Review Bulk Edit


Veteranen in de webdesignwereld herinneren zich ongetwijfeld de dagen waarin repetitieve handelingen een standaardonderdeel waren van het bouwproces, vergelijkbaar met hamsters in een looprad. Het aanpassen van de stijl van zes afzonderlijke blokken was een tijdrovende klus, alsof je dezelfde berg telkens weer beklom. Met de introductie van Divi's Bulk Edit behoren deze tijden echter tot het verleden.

Met deze functie kunt u nu in één keer wijzigingen aanbrengen in alle zes blokken, wat het bewerkingsproces aanzienlijk vereenvoudigt. Bekijk hier een video en ontdek meer over Divi's Bulk Editing. Maak u klaar om onder de indruk te zijn van deze efficiënte en tijdbesparende tool.


DIVI DROP SHADOWS

Divi Theme Review Drop Shadows


Het gebruik van Photoshop voor het creëren van schaduweffecten bij afbeeldingen is niet langer nodig. Met Divi's Drop Shadows kunt u snel en moeiteloos schaduwen toevoegen aan uw afbeeldingen, zonder de complexiteit en kosten die Photoshop met zich meebrengt.

Het grote voordeel is dat uw originele afbeelding volledig intact blijft. Eventuele latere aanpassingen of toevoegingen van stijl aan de schaduwen zijn gemakkelijk uit te voeren. Ontdek meer over deze indrukwekkende functie door hier een video te bekijken over Divi's Drop Shadows. Maak u klaar om de eenvoud en effectiviteit van deze tool te ervaren.


DIVI SPLIT TESTING

Divi Theme review split testing


Elk bedrijf streeft naar maximale leads en conversies, vergelijkbaar met de enthousiaste snoepjesjacht van een kind tijdens Halloween. Traditioneel betekent dit het voortdurend bijwerken en verbeteren van webpagina's. Met Divi Leads wordt dit proces echter verrassend eenvoudig. U kunt diverse layout- en tekstvarianten creëren, net zoals een chef-kok verschillende gerechten bereidt.

Deze variaties worden aan uw bezoekers gepresenteerd alsof het een smakelijk digitaal menu is. Divi monitort de prestaties van elke versie, als een jury die de resultaten bijhoudt. Dit stelt u in staat om precies te weten welke aanpassingen het meest effectief zijn. Voor meer inzicht in Divi's Split-Testing, bekijk deze video en ontdek hoe deze tool uw webdesign-strategie kan transformeren.


Divi en de Divibuilder bieden een overvloed aan functionaliteiten en opties, zo veel dat deze recensie van het Divi Theme gemakkelijk een uitgebreide gids zou kunnen worden. Echter, het is veel boeiender om zelf de mogelijkheden te verkennen. Ik nodig u uit om hier een kijkje te nemen op de Divi Website. Bereid u voor op een verkenningstocht door een wereld van webdesign-mogelijkheden die Divi te bieden heeft.

DIVI THEME REVIEW: DE PRIJS

Bij Divi koopt u niet zomaar een theme, maar investeert u in een lidmaatschap dat toegang biedt tot een uitgebreide collectie van 86 premium themes, waaronder Divi, diverse hoogwaardige plug-ins, en een rijke bibliotheek aan afbeeldingen. Prijs-technisch gezien biedt Divi een uitzonderlijke waarde, slechts iets hoger dan de jaarlijkse kosten van een gemiddeld theme, maar met een aanzienlijk hogere waarde. Veel andere themes bieden slechts zes maanden support, wat beperkt kan aanvoelen.

Door een eenmalige investering van 249 dollar krijgt u levenslang toegang tot het complete Divi-pakket, inclusief voortdurende support. Dit is een bijzonder aantrekkelijke optie voor bedrijven die meerdere websites beheren, en een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Met Divi heeft u alle tools in handen om perfecte websites te bouwen. Via deze link ontvangt u ook nog eens minimaal 10% korting. Een uitnodiging om te profiteren van deze uitstekende aanbieding!


DIVI THEME REVIEW: SLOTCOMMENTAAR

In de afronding van deze Divi theme review voor [2024] houd ik het bondig. Met Divi investeert u niet in een onzekere aankoop, maar in een efficiënt systeem voor het produceren van websites. Zwakke punten of tekortkomingen in Divi zijn uiterst zeldzaam. Of u nu een webshop, bedrijfswebsite of een privé-site wilt opzetten, Divi biedt een breed scala aan mogelijkheden. Sluit u aan bij de meer dan 974,872 tevreden gebruikers en ervaar de voordelen van deze krachtige tool voor webdesign.


En het beste van alles? Divi biedt een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw geld terugkrijgen, zonder gedoe. Terwijl andere themes geen vergelijkbare zekerheid bieden, staat Divi vol vertrouwen achter hun product. Ze zijn overtuigd van de tevredenheid van hun klanten.Naar Divi theme
THRIVE ARCHITECT (Divi vs Thrive)

Thrive architect review


In dit Divi vs Thrive review zullen we nu ingaan op de fantastische features van de Thrive Architect. Ondanks dat de Thrive Architect een van de nieuwste pagebuilders op de markt is voor Wordpress moeten we natuurlijk niet vergeten dat de pagebuilder ontstaan is uit de Thrive Content Builder plugin die ondertussen al naam gemaakt had. Thrive Architect is net als Divi een front- en back-end WYSIWYG drag-and-drop editor.

De Thrive Architect gebruikersinterface

Thrive Architect gebruikersinterface


Thrive Architect werkt perfect samen met alle mogelijke Wordpress themes en is in principe niet slechts een pagebuilder maar biedt 200+ demo lay-outs die u kunt importeren om te gebruiken als start voor uw website, we komen hier later op terug. Professionals zijn zeer te spreken over deze pagebuilders maar ook elke beginnende website-bouwer moet in staat zijn zeer snel goed met deze pagebuilder om te kunnen gaan.

De gebruikersinterface is bijzonder precies en overzichtelijk. Alles voelt soepel aan en uw werkblad is uw gehele beeldscherm, indien nodig kan de contentbalk links ook nog ingeklapt worden. Met Thrive Architect bouwt u razendsnel pagina's, homepages, posts, landingspagina's en andere content.


Thrive Architect volledige breedte


Content items kunnen vanuit de sidebar opgepikt worden en op uw werkblad geplaatst worden in de kolommen en secties. U kunt ze vervolgens weer oppakken, verslepen naar een andere plek of verschalen. U beschikt over een van de beste inline tekst-editors met Thrive.

Geweldige inline teksteditor

Thrive Architect inline tekst-editor


Veel pagebuilders hebben een tekst-editor waar u in een schermpje schrijft wat vervolgens naar het werkblad verplaatst wordt maar bij Thrive schrijft u de tekst meteen daar waar hij komt te staan. Dit werkt veel prettiger en sneller en in we moeten in dit Divi pagebuilder vs Thrive Architect review wat dit onderdeel betreft zeker de punten aan Thrive geven voor de beste text-editor.

Mobile preview

Thrive Architect Review Mobile preview


Thrive laat u via de Mobile preview mode haarscherp zien hoe uw website er op zowel tablet als mobiel uit gaat zien. Een andere prettige feature is dat Thrive u regelmatig zal herinneren om uw werk op te slaan. Altijd een goed idee natuurlijk.

Revisie manager

Thrive Architect Review Revisie manager


Thrive Architect heeft net als Divi and Elementor een revisiemanager waarmee u uw werk ongedaan kunt maken. Uniek is dat u met Thrive de undo en redo buttons op uw toetsenbord kunt gebruiken om kleine aanpassingen een stap terug te zetten. Conclusie in dit review, de Thrive gebruikersinterface kan met de beste pagebuilders stand houden en heeft zelfs een paar unieke top eigenschappen.


De Thrive Architect opties en settings

Opties menu overzichtelijk

Thrive Architect Review Opties menu


Op de foto hierboven ziet u meteen hoeveel controle u heeft over het door u geselecteerde module. Net als met de Divi Pagebuilder komt men met Thrive aan opties niks te kort, aan alles is gedacht. Aan de bovenkant ziet u een menu wat gericht bepaalde optie laat verschijnen. Veel zoeken naar de optie die u nodig heeft is niet meer nodig op die manier, alles is snel gevonden.


Zijmenu advanced opties

Thrive Architect Review sidebar instellingen


Door in het zijmenu onderaan op "advanced" te klikken verschijnen nog eens meerdere extra opties. Afhankelijk van het element wat u aangeklikt heeft zijn deze opties anders. Maar denk onder andere aan responsive-instellingen voor mobiel, tablet, marge- en opvullingseigenschappen, animatie effecten en nog veel meer.

Tekstanimaties review

Thrive Architect Tekstanimaties


Thrive Architect Tekstanimaties 2


Op de allereenvoudigste manier voegt u prachtige tekstanimaties toe. De bediening ervoor is makkelijker dan bij alle andere pagebuilders die ik ken inclusief Divi, Avada, Elementor en BeaverBuilder.

De Thrive Architect pagina-elementen

Thrive Architect pagina-elementen


Thrive Architect biedt een grote verzamelingen elementen die u aan uw pagina's toe kunt voegen. Al deze elementen kunnen op hun beurt weer fijngetuned worden. In alle elementen vindt u een groot accent op conversie, erg veel call-to-action opties. Thrive helpt u bewust meer omzet te behalen, een prachtig hulpmiddel en steekt wat dit betreft boven andere top pagebuilders uit. Ook de widgets van andere plug-ins in uw website kunnen via de Thrive pagebuilder weergegeven worden.

Kant-en-klare demo pagina's

Thrive Architect Kant-en-klare demo pagina's


De Thrive demo-bibliotheek beschikt over 200+ kant-en-klare pagina's met prachtige designs. Vele daarvan hebben net als de content modules een sterke focus op conversie en call-to-action waarvan we u hieronder in de afbeeldingen een paar voorbeelden geven.


Thrive Architect demo pagina conversie


Thrive Architect demo pagina conversie 2


Thrive Architect demo pagina conversie 3


Ondanks het feit dat er zeker ook standaard bedrijfspagina's en normale landingspagina's in de bibliotheek zitten, is het zeker dat Thrive Architect zijn bibliotheek flink moet uitbreiden. Het zou minstens 50 complete site-demo's moeten hebben en 300 demo-pagina's om een flinke keuze te bieden aan 1-click te installeren designs zoals andere top pagebuilder/themes hebben.

Thrive Architect prijzen

Thrive Architect prijzen


De Thrive membership (25 sites) kost u 228 dollar per jaar. Voor 5 sites betaalt u per jaar 97 dollar en voor een enkele website 67 dollar. We kunnen meteen al zeggen dat de prijzen aan de hoge kant liggen vergeleken met andere top pagebuilders en zeker met het Divi Theme wat erg schappelijk is met zijn prijzen vergeleken met het materiaal wat u voor uw geld krijgt.Naar Thrive Architect

Divi-Builder vs Thrive Architect Conclusie

De pagebuilder zelf die Thrive biedt is op een aantal vlakken better dan die van Divi, maar het bijgeleverde materiaal waarmee gewerkt kan worden is (nog) onder de maat helaas. De inline teksteditor die Thrive biedt zal Divi binnenkort in een upgrade ook bieden evenals andere facetten die we beter vonden aan Thrive. Als u dus een levenslange membership koopt bij Divi die ze goedkoop aanbieden zult u daarmee (veel) goedkoper uit zijn. Als u slechts een van de 2 wilt aanschaffen dan zou ik zeker voor DIVI kiezen. Als webdesigner heb ik liefst alle top pagebuilders ter beschikking maar dat zal voor de meesten van u niet nodig zijn.

Beide pagebuilders bieden trouwens een 30-dagen niet goed geld terug garantie. U kunt ze dus beide proberen en dan zelf een conclusie trekken wat voor u het beste is.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven