Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress Portfolio theme [2024] 💥

Beste Wordpress Portfolio theme


Over smaak valt te twisten maar als ik een website moet bouwen waarin verschillende categorieën met producten getoond moeten worden zonder dat het een shop (directe verkoop) is, gebruik ik graag Brooklyn omdat het zo'n practisch portfolio systeem herbergt. Voor mij is Brooklyn het beste Wordpress portfolio theme op de markt. Als het een shop zou zijn waar artikelen verkocht worden, zou ik waarschijnlijk liever met Kallyas werken.


Advertisement

Divi Ad 680px


Het Brooklyn theme is een zeer populair, veelzijdig WordPress theme, ontwikkeld door United Themes, een Duits bureau voor webontwikkeling. Oorspronkelijk gemaakt in november 2013, is het theme verschillende keren bijgewerkt en zijn er voortdurend nieuwe, geavanceerde functies toegevoegd. Brooklyn telt momenteel in [2024] meer dan 33.000 verkopen en scoort 4.66 van de 5 sterren. Een van de hoogste open classificaties op de Themeforest-marktplaats. De onderscheidende kenmerken van het thema zijn de grote flexibiliteit en het brede scala aan aanpassingsmogelijkheden. In deze review zullen we de mogelijkheden bekijken die het Brooklyn-thema te bieden heeft.

Het theme heeft een zeer sobere maar prachtige uitstraling zoals men hier kan zien in 3 voorbeelden van websites die ik met dit beste Wordpress portfolio theme gemaakt heb:

Hieronder een paar voorbeelden van portfolio items op websites gemaakt met Brooklyn:

photoflyer.com

bergmans.net

xstyles.nl

Brooklyn theme functies

Zoals eerder vermeld, is Brooklyn een veelzijdig WordPress theme en als zodanig geschikt voor elk type website. Het thema wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek met vooraf gemaakte demosites, diverse premium plug-ins al inbegrepen en veel aanpassingsmogelijkheden. Vanwege de flexibiliteit en de talloze opties van Brooklyn, is het theme een ideale oplossing voor mensen zonder codeerervaring en voor professionals.

Het thema wordt geleverd met meer dan 42 demostijlen en een optie voor het installeren met één klik, zodat u het in een mum van tijd kunt instellen. Na installatie kunt u elk aspect van uw site eenvoudig aanpassen. De reden voor de grote populariteit van het theme is de veelzijdigheid die het bruikbaar maakt voor alle doeleinden en de nieuwste functies die uw achtergrond, sliders, navigatie, SEO-resultaat, laadsnelheid van pagina's, stijl van presentatie van inhoud, websitebeheer en meer optimaliseren.

Of je nu fotograaf, softwareontwikkelaar, non-profitorganisatie, muziekkunstenaar of videoproducent bent, het werkt gewoon als een magische wind. Dit is alleen mogelijk vanwege de opties voor het maken van pagina's en maatwerk waarbij vooral de portfolio opties eruit springen, waardoor u de vrijheid heeft om het uiterlijk en ontwerp van de website aan te passen aan het type niche.

Beter ontwerp en functies

Het beste Wordpress portfolio theme Brooklyn is te zien op ThemeForest.net, onderdeel van Envato. Er zijn verschillende ingebouwde lay-outs voor startpagina's en secties voor zakelijke modules op de pagina met opties. Brooklyn heeft verschillende secties om je te helpen met het presenteren van teamleden, portfolio's, galeries, artikelen en nog veel meer. Het is alsof je een grote reeks modules hebt terwijl je het ontwerp van de startpagina aanpast en je moet slepen en neerzetten, het is net zo eenvoudig als het spelen van games. Het thema is altijd compatibel met nieuwe Wordpress-versies vanwege de reguliere updates Toekomstige versies zullen ook compatibel zijn met de nieuwe WordPress-wijzigingen. Als u een bedrijfseigenaar of een serviceprovider bent, kunt u dit parallax theme voor één pagina verkrijgen voor al uw behoeften.

1 klik installatie

Echt veelzijdig

Brooklyn staat bekend om de perfecte support en dankzij de UnitedThemes-ontwikkelaars voor het gebruik van paginatemplates in de ontwikkeling. Het thema heeft betrekking op alle soorten paginatemplates en tal van kant-en-klare homepageontwerpen, op deze manier zullen website-auteurs gemoedsrust ervaren als het gaat om het selecteren van de juiste lay-out voor de startpagina. Paginatemplates worden voornamelijk gebruikt om de Over-ons-pagina, Contactpagina, Testimonial-pagina, Portfolio-pagina etc. te definiëren. Brooklyn zal relevante functies per paginatemplatetype toevoegen, bijvoorbeeld voor grid en filter voor portfolio-pagina, Google-maps en voor het formulier op de contactpagina.


Adminpaneel

Services

Er zijn een handvol modules beschikbaar in het beste Wordpress portfolio theme Brooklyn om zakelijke teamleden, vertegenwoordigers en huidige klanten te tonen. Door al deze details te tonen, kunt u de relatie tussen klant en bedrijf vergroten, zodat u gemakkelijk deals kunt sluiten. De informatie-samenvatting op de startpagina geeft u de mogelijkheid om zo gemakkelijk mogelijk details over bedrijf, werk en producten weer te geven. Brooklyn heeft het beste paneel met beheerdersopties en site-eigenaren kunnen het manipuleren zonder extra codering. Je hoeft Brooklyn alleen maar te installeren en te activeren en het theme doet de rest.


Gratis plugins

Het Brooklyn WordPress Theme biedt je een grote lijst met shortcodes, ingebouwde plug-ins, widgets om je ervaring op het gebied van internetaanpassing nog unieker dan ooit te maken. Dit multifunctionele zakelijke parallaxthema is de juiste oplossing voor beginners en ervaren webmasters met dynamische aanpassingsvereisten.Naar Brooklyn theme


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven